18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 8. runde i Serie A d. 6. – 8. oktober 2023

Serie A har blandt andet Derby della Mole på menuen, men Michael Rundager ser mere frem til en anden lækkerbisken. Læs hele ottende runde lige her, når I bliver guidet igennem mange vigtige kampe.

Hakan Calhanoglu og Inter har godt gang i den.

Foto: IMAGO / Sports Press Photo

Rundens kamp: Napoli – Fiorentina 1 (2-1)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 20:45

Jeg kommer unægteligt til at træde nogen over tæerne, når mit valg falder på dette opgør, men skal jeg vælge, hvilken kamp jeg forventer mest af, så er det Napoli mod Fiorentina. 

Musikken spiller stadig ikke helt perfekt for de forsvarende mestre under den nye cheftræner, Rudi Garcia, men det begynder at ligne noget.

Et Jude Bellingham-mål, som kun Yaya Toure i sine velmagtsdage ville kunne efterligne, var med til at sænke Napoli i midtugens Champions League-brag mod Real Madrid.

Dermed ridser i lakken på en velsmurt målmaskine, der har vundet 4:0 (Lecce) og 4:1 (Udinese) i de to seneste Serie A-kampe. Det lover godt mod en til tider gavmild bagkæde fra Firenze. 

Fiorentina har egentlig også fået stemt lutten, men det svinger stadig ikke helt som ønsket. Det resulterede i et skuffende 2:2-resultat mod Ferencváros, som godt nok blev stablet på benene efter et flot comeback nede 0:2.

I weekenden nedlagde de oprykkerne fra Sardinien 3:0, og de har generelt fået en flot pointhøst i sæsonens første syv runder. Det er blandt andet på baggrund af en fin udebanestatistik med syv point i fire kampe, men deres sværeste tur uden for egen hule endte i et 4:0-nederlag til Inter.   

De to hold har det med at spille tætte opgør, og Fiorentina har leveret overraskelser på Stadio Diego Armando Maradona, men jeg tror en markant bredere trup hos Napoli giver en kæmpe fordel. Derfor forventer jeg en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,58 – SPIL HER >>*

FC Empoli – Udinese Calcio X (1-1)

Fredag d. 6. oktober 2023 kl. 18:30

Festen varede ikke længe for kriseramte Empoli, som tabte med hele 3:0 til Bologna i sidste runde. Her blev de tæppebombet med afslutninger, og resultatet er ganske fair taget kampbilledet i betragtning.

Der er altså fortsat meget, som skal repareres, før Aurelio Andreazzoli kan trække vejret roligt. De kan dog med en relativt simpel gameplan og ved at spille på lange bolde og stå kompakt forvente et lettjent point mod et frygteligt uskarpt Udinese-mandskab. 

Det lykkedes for Udinese via et selvmål at sikre sig et point (2:2) mod oprykkerne Genoa. Alt var egentlig under kontrol for Genoa, men rent uheld reddede Andrea Sottil og co.

Nu har Sottil en ekstremt vigtig opgave, og det er ikke at tabe fredagens opgør, da det med sikkerhed vil kaste dem under nedrykningsstregen.

Empoli har blot scoret en enkelt gang, så Genoa burde kunne afværge et potentielt stormløb i perioder. Derfor forventer jeg et uafgjort resultat, som begge hold kan leve med.

Rundager tror på: X til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Lecce – Sassuolo 1 (2-1)

Fredag d. 6. oktober 2023 kl. 20:45

Selvom Lecce står med to nederlag i streg befinder de sig fortsat på en imponerende syvendeplads. De har hentet lige knap en tredjedel af det antal point, der skal til for at overleve, og nu har de gode muligheder for at bygge videre.

Den kommende modstander er lige så ustabil som vanligt, og det kan være guf for de fuldstændig afklarede værter. Udover et voldsomt 0:4-nederlag til Napoli er det blevet til lutter sejr på Ettore Giardiniero. 

Lidt besynderligt har Sassuolo som sædvanligt tabt ude bortset fra deres seneste rejse, hvor de slog Inter 1:2. Den seneste runde tabte de til gengæld 0:1 til Monza, og så er alt ved det gamle – ikke til at regne med.

Jeg tror, Roberto D’Aversa endelig har fået gang i noget godt, og så har han aldrig tabt til Alessio Dionisi.

Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet, som nyder stor glæde af unge Patrick Dorgu på venstre back.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Inter Milan – Bologna 1 (2-0)

Lørdag d. 7. oktober 2023 kl. 15:00

Inter er tilbage på det rette spor igen med en 0:4-sejr over Salernitana i sidste weekend fulgt af en 1:0-sejr over Benfica, som de snildt kunne have slået med 3-4 mål.

Et hold, de tidligere har slået med mange mål, venter også i den kommende weekend, hvor de i to af de seneste fire møder har banket Bologna med hele 6:1 på Giuseppe Meazza.

Inter er skræmmende for tiden, og det kan godt blive en lang kamp for gæsterne, som skal håbe på en effektiv omstillingsfase.

Inter skal trykke på fra siderne, hvor der vil være masser af plads, og så har Marcus Thuram vist sine færdigheder i at afslutte på indlæg. Lautaro Martinez er selvfølgelig også et sikkert bud på mål, da han har været flyvende. 

Bologna sikrede sig tre værdifulde point med en 3:0-sejr over Empoli efter at have spillet uafgjort tre kampe i streg. Vi skal tilbage til første runde for at finde deres seneste nederlag, og det vidner om styrke og held mod blandt andet Napoli og Juventus.

Samme held skal fortsætte, hvis Bologna skal gøre sig nogle forhåbninger om point i weekenden. Jeg tror på en sikker hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (-1) til odds 1,58 – SPIL HER >>*

Juventus – Torino 1 (1-0)

Lørdag d. 7. oktober 2023 kl. 18:00

Derby della Mole anses måske af mange for at være rundens kamp, da der ofte er smæk på og noget på spil.

Spillet på banen er bare sjældent det smukkeste, og så er en lækker tackling og to hold velplaceret i deres organisation ikke sexet nok, når håndbremsen er trukket så hårdt, at hjulene eksploderer, hver gang de er på bolden.

Det med håndbremsen blev blandt andet udlevet til perfektion i sidste runde, hvor Juventus spillede 0:0 mod Atalanta, som ellers havde en midtugekamp i baghovedet.

Runden forinden fik vi endelig en ægte Allegri-sejr på 1:0 over Lecce, og lur mig om ikke han vil forsøge at gøre det samme lørdag aften.

Skadeslisten er en smule bekymrende i hvert fald, når vi finder Arkadiusz Milik og Dusan Vlahovic på den. Det efterlader et stort pres på Federico Chiesa, som skal op imod et Torino-mandskab, som lever af at sideforskyde og gøre side/halvrum småt.

Torino skal ud på banen med et formål, og det er at smadre flow og håbe på en mandfolkepræstation af Duvan Zapata, som har vist, at han kan klare meget på egen hånd.

De har hentet to point i de seneste tre runder og blot scoret en enkelt gang, så vi må forvente at de holder fokus på at holde nullet og ellers lade derbyet leve.

Jeg tror, vi får en fin kamp, hvor Juve løber med de tre point.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Genoa – AC Milan X (2-2)

Lørdag d. 7. oktober 2023 kl. 20:45

Det var en ærgelig rejse hjem fra Udine, da Genoa ellers stod med tre point og måtte smide dem kort før tid efter et mærkeligt selvmål. Det havde været optimalt med en sejr der, da den kommende modstander nok ikke vil give dem meget at juble over.

Det er blot blevet til fem point i de seneste 10 Serie A-opgør mod Milan, som ikke passer særlig godt til deres spillestil.

Skulle Genoa stille sig ned, vil de langsomt men sikkert blive spist, og skulle de gå op og forsøge at kontrollere kampen, bliver de let afvist og kørt over på en omstilling. Men okay, de bankede Roma 4:1 i deres sidste kamp på Luigi Ferraris, så intet er umuligt. 

Milan havde en svær udekamp i midtugens Champions League mod Dortmund (0:0), og i sidste weekend stod de overfor Lazio (2:0-sejr).

Derfor kan man forvente, de kan være en smule mærket fysisk og mentalt, da de også spillede midtugekamp på Sardinien i sidste uge.

Skadeslisten er også med fem mand og specielt på midtbanen, hvor Ruben Loftus-Cheek, Rade Krunic og Ismael Bennacer forventes ude, er det en smule udvandet.

Men det er alligevel på kanterne slaget skal afgøres, og her ser de skarpe ud. Ikke desto mindre ligner Genoa et hold, som har fat i noget for tiden, og derfor tror jeg på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Monza – Salernitana 1 (2-0)

Lørdag d. 7. oktober 2023 kl. 12:30

Monza har for alvor fået gang i sæsonen efter fire kampe uden nederlag i en periode, hvor de kun har lukket to mål ind. Senest tog de hjem fra Mapei Stadium med en 0:1-sejr efter en godkendt præstation mod Sassuolo.

Nu skal de forsøge at tage deres anden sejr på hjemmebane, og det ser fornuftigt ud, hvis man ser på det med historiske briller. Her er det nemlig blevet til sejre på 3:0 i de to seneste kampe på U-Power. 

Det ser straks værre ud hos gæsterne, som endnu ikke har vundet en kamp og led et sviende 0:4-nederlag til Inter i sidste weekend.

De har seriøse udfordringer, hvilket et 1:0-nederlag til Empoli ugen forinden understreger, og nu skal de møde et formstærkt mandskab, som ikke har tabt meget i 2023.

Lige nu redder Boulaye Dia dem ikke, og Antonio Candreva er ude med en muskelskade, så det ser tyndt ud offensivt. Defensivt har de lukket 14 mål ind i de første syv runder, så her kan de heller ikke håbe på meget.

Derfor forventer jeg en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Frosinone – Hellas Verona X (1-1)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 15:00

Det ligner det måske ikke, men det her er en af de mest afgørende kampe i den kommende runde. Vi får en direkte duel om overlevelse i Serie A, når de to hold i hver deres ende af tabellens midte mødes. 

Frosinone led et forventet nederlag til Roma, men de holdt hovedstadsklubben væk fra store chancer og tabte hæderligt med 2:0. Runden forinden spillede de 1:1 med Fiorentina, og et lignende resultat ville se fornuftigt ud for oprykkerne.

De skal til gengæld ud og opsøge deres held og forvente at være en del i boldbesiddelse, hvilket kræver skarphed i restforsvaret og en evne til at gøre angreb færdig. 

Ovenpå en fremragende start for Verona var det vigtigt for dem at få stoppet blødningen efter to nederlag i streg. Det lykkedes i weekendens 0:0-resultat mod Torino ude, men det var samtidig deres fjerde kamp i streg uden at pløkke bolden ind mellem aluminiumsstængerne.

Det skal gøres uden vigtige spillere som Pawel Dawidowicz, Milaj Djuric og Josh Doig. Så andre bærende kræfter skal slå til i et opgør, jeg forventer ender i en pointdeling.

Rundager tror på: X til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Lazio – Atalanta BC 2 (1-2)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 15:00

Vi har endnu en topkamp i vente, når Lazio tager imod Atalanta på Olimpico di Roma. Lazio tabte senest til Milan med 2:0 og kunne lige knap slå det måske dårligste hold i Champions League, Celtic, med 1:2.

En forfærdelig fodboldkamp, hvor det var tydeligt at se, hvilken krise Lazio befinder sig i – det handler mest af alt om overlevelse, og et håb om at de kan finde en rytme igen.

Det er der til gengæld ikke tid til at vente på, når den kommende modstander kommer buldrende med 100 i timen. Lazio kan glæde sig over en skadesfri trup og en ekstra hviledag sammenlignet med La Dea, men de må forvente, at en sejr vil koste blod, sved og tåre. 

Ligesom Lazio kunne Atalanta også glæde sig over en 1:2-sejr i midtugens Europa League-kamp mod Sporting CP. Dermed er de ubesejret i deres seneste fem kampe (alle turneringer inkluderet) og har specielt været heldige med at forsvare, da de kun er lukket en enkelt bold forbi Juan Musso i samme periode.

Vi kan altså vente os et fuldt fokuseret mandskab, som kommer med tro på tingene mod et hold, der sejler rundt i kæmpe relationelle udfordringer.

Jeg forventer en fin fodboldkamp, hvor Lazio kommer til at smide alle point i en af deres dårlige perioder af kampen, (og de kommer).

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – AS Roma X (1-1)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 18:00

Cagliari har for alvor brug for gaver, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at komme over nedrykningsstregen. De står med blot to point og har en målscore på 2:12 – de må savne deres topscorer fra sidste sæson, Gianluca Lapadula, som fortsat er skadet.

De er et hårdt spillende mandskab, men de får ikke meget ud af kampen, hvis de forventer at det skal redde dem, da gæsterne skubber hårdere.

Men de kan måske finde ro i at lukke deres stime på tre nederlag i streg ved at kæmpe sig til et enkelt point. Jeg forventer under alle omstændigheder, at de vil overlade alt til Roma og køre på kontra.  

Roma mangler fortsat en håndfuld vigtige spillere, og det kan skabe endnu flere problemer for den allerede pressede Jose Mourinho.

Han sikrede sig et mindre pusterum efter deres 4:0-sejr over Servette i Europa League lige såvel som at 2:0-sejren over Frosinone har givet dem troen tilbage.

Jeg tror mit bedste råd til Mo vil være at lade dem spille – giv dem plads, og så falder der måske endnu en 7:0-basker ned for fødderne af de forpinte Romaspillere.

Der venter os nok en uskøn affære, men sætter man pris på power, pasninger i siderum og dueller, så er det søndag kl. 18.00, man skal tænde for sit fjernsyn.

Jeg forventer et uafgjort resultat

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar