18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 7. runde i Serie A d. 30. september – 2. oktober 2023

Serie A byder på et par topkampe i den kommende runde, og så bliver det enormt spændende at se om Napoli kan fortsætte deres målfest fra midtugen.

Jesper LIndstrøm, Napoli

Foto: IMAGO / Marco Canoneiro

Rundens kamp: AC Milan – Lazio 1 (2-1)

Lørdag d. 30. september 2023 kl. 18:00

Vi har et spændende opgør i vente i Milano, hvor Lazio skal bide skeer med Milan. Udover et frygteligt nederlag til Inter (5:1), har hjemmeholdet ellers haft en kongestart på Serie A, modsat gæsterne, som lagde ud med tre nederlag i de fire første runder. 

Milan tog endnu en kontrolleret sejr i midtugens 1:3 sejr over Cagliari. De spiller generelt rugbrødsfodbold, hvor der engang imellem bliver bragt en lækker cannoli fra blandt andet Rafael Leao. Vi må i den grad også forvente at hans færdigheder skal sættes i spil, men Lazios defensiv har været horribel, så Milan skal nok komme til chancer. De lider af en del skader, som begrænser deres muligheder for at rotere og dosere spillernes fysiske load, men det var til gengæld en hyggekamp de spillede på Sardinien forleden. 

Det er tydeligt, at Lazio i de seneste par kampe har forsøgt at få styr på deres defensiv, hvilket har resulteret i pinligt få chancer. Ikke desto mindre har det sikret fire point efter 1:1 mod Monza og 2:0 over Torino. Men specielt mod Monza så de skrøbelige ud. Deres presspil hænger ikke sammen, så de bliver ofte fuldstændig overspillet, således at en enkelt pasning kan spille forbi 4-6 af Lazios forreste. Det kan de ikke leve med i det kommende opgør, hvor de bliver nødt til at stå kompakte og efterlade en del initiativ til værterne. Jeg tror vi får et taktisk opgør, hvor meget hviler på de individuelle kvaliteter, og det hold som forsvarer bedst over 90 minutter. Her tror jeg mest på Milan, som også har vundet fire af de seneste fem opgør på Giuseppe Meazza.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,76 – SPIL HER >>*

Lecce – Napoli 2 (0-2)

Lørdag d. 30. september 2023 kl. 15:00

Så gik den ikke længere for Lecce, som blev det første offer for et ægte Massimiliano Allegri nederlag (1:0). Det var en langsom kamp, hvor de kun fik skabt en enkelt afslutning, men samtidig forsvarede sig fornuftigt. De kan ikke forvente at tage særlig meget med fra den kamp, andet end trætte stænger grundet en udvisning til midtbanemanden Mohamad Kaba. Udover Kaba mangler de fortsat Lameck Banda, så Roberto D’Aversa må forberede sig på en svær kamp. 

Napoli har trods en masse SOME kaos, forsøgt at vende bøtten med en storsejr på 4:1 over Udinese. Vi kan ikke lægge meget i den sejr, da det var elendig modstand, men ikke desto mindre kom både Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia på måltavlen, hvilket må lune lidt. Jeg tror ikke cheftræner Rudi Garcia har knækket koden til noget som helst, men det har givet noget arbejdsro, hvilket bør være nok til at ride på en lille bølge. Derfor forventer jeg endnu en sejr til de forsvarende mestre, der tilbage i april vandt 1:2 på Ettore Giardiniero.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Salernitana – Inter 2 (1-2)

Lørdag d. 30. september 2023 kl. 20:45

Salernitana serverede Empoli sæsonens første point, da de tabte 1:0 i et opgør, der nemt kunne være endt 3:0. Heldigvis for dem er der potentielt lidt bedring på vej, da Boulaye Dia vendte tilbage på banen. Han er nok langt fra kampform, men er typen der stepper op mod de store hold (otte mål og to assist samlet mod top-8 holdene). Han bliver vigtig, men generelt bliver det deres evne til at holde pres på boldholder på egen banehalvdel, der skal afgøre om de får point. 

Inter blev straffet af to scoringer i anden halvleg, da de tabte 1:2 til Sassuolo. For spændingens skyld i Serie A, er det fedt at de smider point engang imellem, men det må forventes at være en enlig svale. Gæsterne har i langt større grad mulighed for at rotere med kvalitet, og Salernitana står fortsat uden en sejr trods et relativt let program. Derfor forventer jeg en sikker sejr til Inter, som bør få rigeligt med chancer via indlæg. 

Rundager tror på: 2-tallet + under 3,5 mål til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Bologna – Empoli X (1-1)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 12:30

Det blev til point på kontoen for femte kamp i streg, da Bologna torsdag aften spillede 0:0 med Monza ude. De står dermed i den halvkedelige situation, at have spillet målløst tre runder i streg, og står kun noteret for tre scoringer i sæsonens første seks kampe. Ser vi på den kommende modstander, er der ikke meget som tyder på, at det vil ændre sig synderligt. 

Efter cheftræner Aurelio Andreazzolis tilbagevenden til Empoli, er det blevet til et spinkelt 0:1 nederlag til Inter og en 1:0 sejr over Salernitana. De er altså på vej i den rigtige retning, når vi snakker overlevelse. På en simpel men effektiv måde spillede de sig til sæsonens første sejr i midtugen, hvor de snildt kunne være endt med en større sejr. Fortsætter de med at spille på lange bolde, risikerer de mindre på omstillinger, og så handler det egentlig bare om at slås for andenbolde. Værterne har ikke vist nogen former for evner, der kan lirke en betondefensiv op, som den der kan vente i weekenden, og derfor forventer jeg et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 4,05 – SPIL HER >>*

Udinese Calcio – Genoa CFC X (1-1)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 15:00

Ligaens måske ringeste hold, skal forsøge at samle sig oven på et voldsomt 4:1 nederlag til ellers noget ustabile Napoli, som ovenikøbet skulle håndtere en mindre SOME krise. Deres helt store udfordring ligger i den skræmmende dårlige boldomgang, som gør at de ikke kan tage tempoet ud af kampene, men i stedet må jagte bolden meget. Derudover har de været ekstremt ineffektive foran mål, hvilket to scoringer på seks kampe også understreger. Alt det skal vende i weekenden, ellers sidder Andrea Sottil ikke længere på trænersædet for Udines største fodboldklub. 

Genoa spillede sent torsdag aften mod en hård modstander (Roma), som pressede på fra første til sidste minut. Det kastede en flot sejr på 4:1 af sig, og hentede dermed sæsonens første sejr. De har den kæmpe fordel, at værterne fortsat har en del skader, og derfor må forventes at være noget presset fysisk såvel som mentalt, grundet de dårlige resultater. Derfor tror jeg vi får et jævnbyrdigt opgør, som ender uafgjort.

Rundager tror på: X til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Atalanta – Juventus 2 (1-2)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 18:00

Søndag aften byder på en potentielt knastør affære mellem Atalanta og Juventus, som begge kunne finde på at lurepasse.

La Dea står med et par pligtsejre i streg, hvor de på ingen måde foldede sig ud som det hold, der for tre år siden jævnligt vandt med 3-4 mål. Nu venter en modstander, som er dygtige på omstillinger og samtidig afgiver meget få chancer for, at yde gengæld den anden vej. Atalanta bliver dog nødt til at satse lidt, hvis de skal forvente noget særligt og kan med fordel trykke tempoet op i perioder, og ellers gå efter et lidt fysisk udtryk – specielt centralt på banen. 

Juve rystede deres 4:2 nederlag til Sassuolo af sig, med en ægte Allegri sejr på 1:0. Jeg tror ikke han får den bedre, da de var i kontrol kampen igennem, og scorer det der skal til. Samme effektivitet bliver nødvendig i weekendens topopgør, da de ikke kan forvente mange muligheder foran mål i Bergamo. De to hold spiller altid tætte kampe og jeg forventer at det bliver de små marginaler, som afgør kampen. Jeg tror Juve vil nyde godt af et mildere kampprogram, hvor de ikke har europæiske kampe i kroppen eller baghovedet, og derfor forventer jeg en sejr til Den Gamle Dame.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*

AS Roma – Frosinone 1 (2-1)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 20:45

Roma tabte med hele 4:1 til oprykkerne Genoa, som dermed har slået begge hovedstadsklubber. Nu venter endnu en oprykker, som samtidig har bevist med blot et enkelt nederlag i de første seks runder, at de på ingen måde er et push over hold. Jose Mourinho udvikler ikke fodboldhold, tværtimod, og det er tydeligt at se i denne sæson. Til deres forsvar, har de lidt under skader hos nøglespillere, men det er ingen undskyldning for kun at stå med fem point efter seks kampe. De bliver nødt til at fokusere på at holde nullet og derefter forvente en scoring på en standardsituation, da det vigtigste må være tre point på nuværende tidspunkt. 

Frosinone kan være stolte af deres præstation indtil nu – fem kampe i streg uden et nederlag og senest 1:1 mod Fiorentina, er dybt imponerende. Det er fristende at tro på en fortsættelse af det her eventyr, men jeg tror deres tur forbi Olimpico di Roma, kommer til at blive for stor en opgave. Sidste gang Roma havde hjemmebanefordel slog de Empoli 7:0, ikke at det er et resultat jeg forventer gengivet nogensinde igen under Mourinhos ledelse, men de står stærkt hjemme. Derfor tror jeg også på en sejr til Roma.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Monza 1 (2-1)

Mandag d. 2. oktober 2023 kl. 18:30

Neroverdi har fået godt gang i sæsonen med tre sejre i de seneste fire runder. Senest slog de sågar Inter 1:2, og leverede en hæderlig indsats. De er kommet langt væk fra deres possession-baserede boldomgang, og fokuserer mere på hurtigt og effektivt at komme frem på banen. Derudover pynter det gevaldigt på Sassuolo, når Domenico Berardi er i topform, hvilket er tilfældet for tiden. 

Monza er langt fra topform, men står dog ubesejret i tre kampe i streg, og har indtil videre set fornuftige ud, med undtagelse af deres 3:0 nederlag til Atalanta. Det kunne sagtens blive en ganske seværdig fodboldkamp, da begge hold er gode på bolden, og gerne vil satse i deres boldomgang. Værterne ser ud til at være ovenpå for tiden, og plejer at hente størstedelen af deres point på Mapei Stadium. Derfor tror jeg også på en smal sejr til Sassuolo.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Torino – Hellas Verona 1 (1-0)

Mandag d. 2. oktober 2023 kl. 18:30

Lazio måtte på et eller andet tidspunkt få hevet en sejr i hus, og det gik altså ud over Torino, som tabte 2:0 efter at hovedstadsklubben skabte hele seks afslutninger på 90 minutter. Il Toro skabte kun en enkelt afslutning mere, og har generelt ikke været særligt produktive. Jeg tror til gengæld den kommende modstander ligger godt til dem, da de får lov til at dyrke deres gennembrud på siderne.

Netop hold med speciale i dette har været markant bedre end Verona, hvilket blandt andet kostede et 0:1 nederlag til Atalanta i midtugen. Derudover havde Roma held med det, men var bare skræmmende ineffektive, og Sassuolo kom også godt igennem via siden af deres organisation. Derudover lider Verona af en håndfuld skader, som begrænser deres muligheder for at rotere. Jeg tror vi får en kamp med mange forsigtige pasninger fra begge mandskaber, og en smal sejr til hjemmeholdet, der har vundet med 1:0 i tre af de seneste fire opgør

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Cagliari 1 (2-1)

Mandag d. 2. oktober 2023 kl. 20:45

Syvende runder bliver lukket og slukket på Artemio Franchi i Firenze, hvor Fiorentina skal forsøge at få lidt oprejsning efter 1:1 mod Frosinone. De kunne ikke holde føringen, og det var tydeligt, at de gik ned rent fysisk. Derfor er det vigtigt at de får lukket kampen hurtigst muligt ved at score på deres chancer, da de har en vigtig Conference League kamp torsdag aften. Den kommende modstander vil presse dem centralt, men vi må forvente at de tager kontrollen via boldbesiddelse, og dermed styrer tempoet.

Bliver tempoet skruet op, har Cagliari svært ved at følge med, ligesom deres aldrende cheftræner, Claudio Ranieri. Der kan ikke herske nogen tvivl om at de skal finde en sejr via omstillinger, og ellers bare fokusere på at forsvare det ene point de allerede står med. Derfor tror jeg det bliver en ensidig affære, hvor La Viola løber med alle point til sidst.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,47 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar