18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 6. runde i Serie A d. 26. – 28. september 2023

Ingen hvile til Serie A, som byder på en spændende omgang midtuge kampe. Michael Rundager tror på opløftning til de to hovedstadsklubber, men tvivler på at det får dem tættere på toppen.

Lautaro Martinez inter milan

Foto: IMAGO / Aflosport

Rundens kamp: Inter – Sassuolo 1 (3-1)

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 20:45

Storfavoritterne til at løbe med årets Scudetto, lever fuldkommen op til forventningerne, og skal nu holde sejrsstimen kørende mod de til tider halvbesværlige, Sassuolo.

Det blev til en relativt ubesværet sejr over Empoli (0:1) i weekendens udebanekamp, og derfor kunne de dosere spilletiden ganske fornuftigt hos nogle af nøglespillerne. De kører også et hårdt program, med mange kampe, men truppen er bred og cheftræner Simone Inzaghi får det til at klikke for tiden. Det er som at spillere og ledelse ikke kan gøre andet end bare stole på den dygtige træner, efter deres imponerende præstation i sidste års Champions League finale. Den kommende modstander vil også kræve en masse respekt og fokus, da de altid driller Inter i livlige fodboldkampe. 

Sassuolo vandt også deres seneste kamp mod Juventus med hele 4:2, hvor deres tre offensive kom på måltavlen. Domenico Berardi stod selvfølgelig for en kasse, og har været varm på det seneste. Der venter altså Inter en mundfuld her, hvilket de også har følt tidligere, da den 29-årige kant har scoret syv gange på Nerazzurri. Jeg tror vi får en medrivende kamp, hvor der hele tiden ligger et mål og venter – Sassuolo på omstillinger og flotte gennembrud, og Inter med power og høj individuel kvalitet. Jeg forventer dog, at førstepladsen bliver forsvaret med en sejr. Specielt fordi gæsterne er forfærdelige på udebane.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,33 – SPIL HER >>*

Juventus – Lecce 1 (1-0)

Tirsdag d. 26. september 2023 kl. 20:45

At Juventus ligger under Lecce på nuværende tidspunkt, er egentlig ikke en kæmpe overraskelse, men at gæsterne ligger på en tredjeplads lige foran Juve, det er vildt! Den Gamle Dame kommer absolut ikke sovende til, hvad der må siges at være en pligtsejr. Jeg tror til gengæld den noget omstændige boldomgang, og det omhyggelige opbygningsspil, vil være gift for Lecce. Der bliver ikke efterladt mange chancer i kontrafasen, tværtimod skal de nok selv frygte lidt af deres egen medicin. Juve tabte med hele 4:2 til Sassuolo i weekenden, og det mest positive de kan tage med derfra, var en scoring fra Federico Chiesa.

Det er blevet til 11 point i fem kampe for Lecce, som i den grad har grebet chancen og udnyttet en “nem” start på sæsonen. Senest slog de Genoa 1:0 efter en kanonkugle fra Remi Odin i sin sæsondebut. Det bliver nok noget lignende, der skal til, hvis de fra franarre værterne point. Jeg tror ikke på det, og forventer sæsonens første ægte Allegri-sejr.

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Cagliari – AC Milan 2 (0-1)

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 18:30

Sardiniens stolthed har endnu deres første sejr til gode efter et stensikkert 2:0 nederlag til Atalanta. De lider under en del skader fortsat og har svær kamp i vente, mod et hold de kun har slået en gang siden 1998. Cheftræner Claudio Ranieri står med en kæmpe udfordring, og meget tyder på, at han heller ikke denne gang får lov til at skrive en sejr over Stefano Pioli på sit cv. Deres bedste mulighed er at efterlade alt initiativ hos gæsterne og så satse på omstillinger, men Milan har fået nogle spændende spillere, så de kan blive trykket. 

For anden kamp i streg formåede Milan at holde nullet, da de i weekenden slog Verona 1:0. Det var en kedelig affære (som forventet), men det er en ærlig sag efter en vanvittigt hård uge fysisk og mentalt. Nu kan de trække vejret og forsøge at genfinde magien igen på en svær udebane. Jeg tror de vil være meget på bolden, og skal turde skrue tempoet op centralt mellem bagkæde og midtbane, hvor Cagliari er sårbare. Jeg forventer en smal sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet + under 3.5 mål til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Empoli – Salernitana X (1-1)

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 18:30

Empoli står fortsat uden point og en vanvittig målscore på 0-13 efter sæsonens første fem kampe. Efter trænerskiftet kunne vi forvente et bedre udtryk, men Inter pressede voldsomt på i weekendens 0:1 nederlag, hvor de modtog 23 afslutninger og så meget lidt til bolden. Nu venter der noget af en eksamen, da de dueller med en direkte konkurrent i nedrykningskampen. Derfor bliver de nødt til at tage ansvar og vise forbedringer, ellers tror jeg ikke de mentalt kommer sig ovenpå den her start. 

Begge hold har ikke mange på skadeslisten, men gæsterne må fortsat undvære Boulaye Dia og Lassana Coulibaly, hvilket kan være en god forklaring på deres ineffektivitet mod Frosinone. Her viste de fine takter og skulle have vundet, men spillede i stedet 1:1. Samme udtryk gjorde sig gældende i deres 0:3 nederlag til Torino runden forinden. De kan dog håbe at Antonio Candreva strammer ballerne sammen til dette opgør og udnytter mulighederne mod en elendig bagkæde. Jeg tror vi får en halvsløj fodboldkamp, som ender med pointdeling.

Rundager tror på: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Hellas Verona – Atalanta BC 2 (0-2)

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 18:30

Det ser mere og mere problematisk ud for Verona, som ellers kom smukt fra start, men i de seneste tre runder har været svært udfordret i evnen til at skabe chancer. Blot en enkelt scoring der det blevet til i denne periode, og det var i deres 3:1 nederlag til Sassuolo, som sagtens kan være gavmilde i bagkæden. Jeg tror virkelig de kan komme i problemer i midtuge kampen, da deres bredde er horrible og kun bliver værre af en skade til Josh Doig. 

Atalanta tog en pligtsejr på 2:0 over Cagliari i weekenden og jagter nu sæsonens anden sejr på udebane. De er lidt ramt på de offensive pladser, da Gianluca Scamacca og El Bilal Toure fortsat forventes ude, så deres midtbane kommer til at skulle bidrage ligesom den seneste sejr. Jeg tror det bliver en ulige kamp, hvor La Dea kommer til at kæmpe med at finde chancerne, er gode til at lukke ned. Ikke desto mindre formåede Roma og Sassuolo at skabe rigeligt med chancer (Roma misbrugte dem bare), og jeg forventer bestemt en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Lazio – Torino 1 (2-1)

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 20:45

Krisen raser i Lazio, som blot har hentet fire point i de første fem kampe. Senest spillede de 1:1 mod Monza i en kamp, som nemt kunne være endt i et nederlag. Defensivt er det under det vanlige niveau og offensivt mangler de fortsat at få det til at fungere. Det lover altså ikke godt for den kommende runde, hvor en stærk modstander venter. Heldigvis tyder meget på, at de ikke døjer med skader, og derfor bør kunne møde ind med et relativt friskt hold. De skal håbe på magi fra kanterne, da det primært vil være her, gæsterne tillader tid og plads, men udover Luis Alberto og Manuel Lazzari, har de færreste holdt niveau. 

Torino spillede en hård kamp mod Roma, som ganske lidt originalt endte uden en vinder. Med kort pause, skal de så igen på græsset for at spille endnu en svær kamp, hvor de fortsat kommer til at savne Koffi Djidji og Mergim Vojvoda. For cheftræner Ivan Juric, vil det være et drømme resultat med et enkelt point, men han må også sidde med en seriøs tro på tre point. Er de bare i stand til at vinde deres 1v1 dueller på siderne og samtidig håbe på lidt Duvan Zapata magi i feltet, kan alting ske. Jeg tror Lazio med en markant bredere trup, har lidt ekstra i en hård kamp, og derfor forventer jeg en sejr til hovedstadsklubben.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

SSC Napoli – Udinese Calcio 1 (2-0)

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 20:45

Midtugen byder på to hold, som på ingen måde har ramt deres ønskede niveau, eller mest Udinese, og så Napoli bare score på sine chancer. Efter tredje kamp i streg uden en sejr, befinder Napoli sig på en syvendeplads, og snakken om at smide cheftræner Rudi Garcia på porten blomstre allerede – Som nævnt i min sæsonoptakt, overrasker det mig ikke. Nu får de en venlig håndsrækning, da den kommende modstander simpelthen er så elendig, at de kun kan kaste tre point af sig. De skal dog klare sig uden både Juan Jesus og Amir Rrahmani, så bagkæden, er en anelse sårbar, da deres stopperpar er relativt små og unge (Natan og Leo Østigård). 

Udinese står med tre point og ingen sejre, hvilket placerer dem til nedrykning på nuværende tidspunkt. En position som meget vel bliver hverdag, hvis de ikke snart får vendt skuden. Deres 0:2 nederlag til Fiorentina, er måske noget misvisende, men ikke desto mindre, er det langt fra godt nok. De lider under mange skader, som i løbet af oktober bliver bedre, men for nu ser de ganske tandløse ud. Jeg forventer en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3.5 mål til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Frosinone – Fiorentina 2 (1-2)

Torsdag d. 27. september 2023 kl. 18:30

Med fire pointgivende kampe i streg, nyder Frosinone i den grad tilværelsen i Serie A. Deres chancer for at fortsætte lidt endnu, ser sågar fornuftige ud, da gæsterne fra Firenze, må være noget presset fysisk efterhånden. Senest hentede de et fornuftigt resultat med 1:1 i Salerno, i en kamp de bare ikke måtte tabe, da den har stor betydning for nedrykningsspillet. Det har den kommende kamp ikke, men det har tidligere ikke holdt dem fra at slå blandt andet Atalanta. Spørgsmålet er så, om de kan håndtere en midtugekamp, hvor de nok skal jagte bolden en del. 

Fiorentina viste klasse i deres 0:2 sejr over Udinese, som blev begrænset til få store chancer, samtidig med at de selv scorede cirka to mål mere end deres chancer dikterede. Nu venter en bøvlet modstander, som bare bliver ved med at volde sine modstandere problemer. Fiorentina skal tage ved lære af Napolis sejr fra første runde, hvor de straffede gæsterne på offensive omstillinger. Kan de overgive tilpas med initiativ til Frosinone, er der gaver at hente. Derudover skal de forsøge at trykke på centralt, hvor der vil komme åbninger, hvis de kan holde tempoet højt. Jeg tror det bliver en tæt kamp, som i sidste ende giver en La Viola sejr. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Monza – Bologna 1 (2-1)

Torsdag d. 27. september 2023 kl. 18:30

Monza var tæt på at kunne løbe med tre point i weekendens opgør mod Lazio, men 1:1 er bestemt også et godt resultat på Stadio Olimpico. Nu venter en noget anderledes modstander, som vil udfordre dem på deres defensive omstillinger. De vil blive overladt på bolden i lange perioder, og skal herfra undgå at afgive for mange kontra muligheder den anden vej. De har hentet fire point i sæsonens første to hjemmekampe på U-Power Stadium – Brianteo, og modstanden er langt fra frygtindgydende.

Bologna har hevet seks point ind i de seneste fire runder og sågar spillet 0:0 to kampe i streg. Senest mod Napoli, som spillede dem ud af brættet, men misbrugte et straffespark og 2-3 andre store chancer. Runden forinden havde de besvær mod Verona, og derfor tror jeg ikke de vil være i stand til at blæse Monza ud af banen. Tværtimod tror jeg værterne vil lægge et hårdt pres, som i sidste ende fører til en sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Genoa – Roma 2 (1-2)

Onsdag d. 28. september 2023 kl. 20:45

Det blev til et knebent med fuldt fortjent 1:0 nederlag til Lecce i femte runde, og ugen forinden smed de en 2:0 føring til Napoli (2:2). Udover Coppa Italia sejren på 4:3 over Modena, har de fortsat en kamp til gode, hvor de skaber 10+ afslutninger. Det er som om den gamle angrinber, Alberto Gilardino, har glemt hvordan det hele skal sættes op. Det er godt nok også begrænset, hvad de har af kreativitet på midtbanen, men til det kommende opgør, vil power og hårdt arbejde også blive mere afgørende. 

Der er trukket tunge skyer over Rom, som kan se både Lazio og Roma i den forkerte ende af tabellen. Senest kæmpede de sig til et point i Torino, hvor Romelu Lukaku endnu engang fik netmaskerne til at blafre. Den kommende kamp passer dem fint, da de kan overmatche Genoa på midtbanen og samtidig komme frem til mange indlæg, som passer Lukaku fint. Problemet er så at Lukaku spillede fuld tid i weekenden, og derfor med stor sandsynlighed skal spares – målene skal derfor med stor sandsynlighed komme fra en anden kriger, Andrea Belotti. Jeg tror Roma tager en smal sejr og får lidt ro på.

Rundager tror på: 2-tallet + under 3,5 mål til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar