18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 5. runde i Serie A d. 22. – 24. september 2023

Gruppespillet i Europa er endelig startet, og det kan give nogle af holdene uden for det fine selskab en fordel, når toppen af Serie A byder op til dans. Michael Rundager tager dig igennem de mange interessante opgør.

Serie A.

Rundens kamp: Bologna – SSC Napoli 2 (1-2)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 18:00

Der venter en runde uden en oplagt topkamp, og derfor falder valget på den kamp, jeg forventer mig mest af. 

Bologna står ubesejret i de seneste tre runder og har blot lukket to mål ind i denne periode. Senest tog de hjem fra Verona med 0:0 i bagagen og vandt overbevisende 2:1 over Cagliari sidst de var på hjemmebane.

De er gode til at kontrollere kampen med boldbesiddelse men også ved at stå dybt og absorbere pres, hvorefter de eksploderer i et kontrastød. Tilbage i maj formåede de også på Stadio Renato Dall’Ara at spille 2:2 mod de forsvarende mestre. 

Gæsterne har dog været suveræne med fem sejre i streg forinden kampen i maj måned. Knap så overlegne har de været på det seneste, da de ikke har vundet en Serie A-kamp siden anden runde.

De kom dog godt i gang med Champions League, da de i Portugal slog Braga fuldt fortjent med 1:2. Defensivt så det solidt ud, og var de en anelse skarpere, stod der 3-4 Napoli-mål på slutresultatet. Deres trup er bred, hvilket 2:2-comebacket mod Genoa også understregede, da det var indskifterne, som hentede et potentielt 2:0-nederlag til oprykkerne.

Jeg tror ,vi får en kamp i et godt tempo, som i sidste ende kaster en Napoli-sejr af sig.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

US Salernitana – Frosinone X (1-1)

Fredag d. 22. september 2023 kl. 18:30

Tabellen viser måske noget andet, men jeg anser stadig dette som en bundkamp, hvor udfaldet har stor betydning for de to holds chancer for overlevelse på den lange bane. 

Salernitana er kommet skidt fra start, og cheftræner Paulo Sousa virker ikke til at have en plan. Med nederlag på 0:3 og 2:0 til henholdsvis Torino og Lecce i de seneste par runder, tyder meget på, at de er i alvorlige problemer.

Siden deres heldige point mod Roma har de ikke været effektive, hvilket deres seneste nederlag i Torino understreger. Nu skal blødningen lukkes og de må klare sig uden Boulay Dia og Lassana Coulibaly, hvilket er store tab. 

Sidste runde var som i det vilde vesten blandt andet på grund af Frosinones 4:2-sejr over Sassuolo. Det er dybt imponerende, hvordan de er landet i Serie A, men det er ikke den første oprykker i nyere tid, som kommer blæsende fra start (Benevento). Når støvet har lagt sig, vil de langsomt finde sin plads i bunden, og det tror jeg fredagens opgør vil vise.

Jeg forventer en uskøn affære, hvor hjemmeholdet vil slås for pointene, og det har de gjort i nogle sæsoner efterhånden. Jeg tror, kampen ender uafgjort og med få mål.

Rundager tror på: X + under 3.5 mål til odds 3,95 – SPIL HER >>*

US Lecce – Genoa CFC X (1-1)

Fredag d. 22. september 2023 kl. 20:45

Lecce har endnu ikke tabt en Serie A-kamp i 23/24, og de har gode muligheder for at forlænge stimen til fem kampe. De står dog med den udfordring, at både Lameck Banda og Federico Baschirotto er ude.

Det er store tab defensivt og offensivt, hvor de kommer til at mangle gennembrudsstyrke og fart i kontrafasen, samt en trussel på standardsituationer. Senest blev de kørt ud af tæppet mod Monza, men formåede alligevel at spille 1:1, hvilket understreger deres nuværende form/held.  

Genoa har en svær opgave i vente, hvis de vil gå efter tre point, da den kommende modstander ikke vil give dem mange muligheder på omstillinger. Deres forfærdeligt defensive og primitive måde at gribe kampene an på, skal enten justeres, eller også går de benhårdt efter et point.

Hvilket også vil være et godt resultat og skridt på vejen mod overlevelse. Netop en pointdeling er også mit bedste bud på et resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,20 – SPIL HER >>*

AC Milan – Hellas Verona 1 (2-0)

Lørdag d. 23. september 2023 kl. 15:00

Med to skuffende resultater i form af et 5:1-nederlag til ærkerivalerne og 0:0 mod Newcastle i Champions League har Milan for alvor brug for oprejsning. Den kommende modstander har de slået i de seneste fem møder og sågar 3:1 tilbage i juni, da de spillede på Giuseppe Meazza.

I midtugen spillede de en flot første halvleg mod englænderne, og de skulle have været foran med et par mål, så det er vel lidt lovende til weekendens opgør, trods alt.

Rossoneri må dog undvære Mike Maignan, Ruben Loftus-Cheek, Ismael Bennacer og Pierre Kalulu, men holdet bør stå stærkt. 

Verona har spillet et par dårlige kampe og ligner mere og mere det nedrykningstruede hold fra sidste sæson sammenlignet med sæsonens to første kampe.

De skal også klare sig uden deres profil, Josh Doig, og cheftræner Marco Baroni må være en smule bekymret for deres udvikling.

Jeg forventer en sikker sejr til Milan. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 3.5 mål til odds 2,00 – SPIL HER >>*

US Sassuolo – Juventus 2 (1-2)

Lørdag d. 23. september 2023 kl. 18:00

Sassuolo har fået en svær start på sæsonen med gode modstandere men også noget mere overkommelig i form af Verona og Frosinone. Alligevel er det kun blevet til tre point og en hæslig målscore på 5:9.

Senest tabte de 4:2 til sidste års Serie B-vindere, og de har generelt svært ved at spille ude. Det går straks lidt bedre på Mapei Stadium, men også her har de tabt med hele 0:2 til Atalanta i første runde. 

Juventus indtager andenpladsen efter 10 point i de første fire runder. Senest slog de Lazio ganske overbevisende med 3:1, og inden da tog de en sikker 0:2-sejr med hjem fra Empoli.

De har lige så friske ben som værterne, da den ikke står på europæisk fodbold, og med Federico Chiesa og Dusan Vlahovic i glohed form ser det svært ud for Sassuolos bagkæde. Derfor forventer jeg en smal sejr til Juve.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SS Lazio – AC Monza 1 (3-1)

Lørdag d. 23. september 2023 kl. 20:45

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal mene om Lazio, der som regel svinger en smule, men starten på sæson 23/24 har været forfærdelig. Tre point i Serie A og en scoring af målmand Ivan Provedel i 95. (ikke 94!) minut, sikrede hovedstadsklubben 1:1 hjemme mod Atletico Madrid tirsdag aften.

Jeg skal ikke kunne sige om Maurizio Sarris job er i fare, men det kan ikke fortsætte på denne måde. Heldigvis for dem er der ingen nævneværdige skader, og de har ikke tabt en Serie A-kamp til den kommende modstander.

Monza har ligesom værterne haft en svær start på sæsonen, men de har dog præsteret tættere på forventet. Senest udspillede de Lecce men var ikke i stand til at udnytte deres chancer og måtte i stedet nøjes med 1:1.

Jeg forbinder selvfølgelig fortsat Lazio med at være i toppen af Serie A, og skal vi tage noget fra Monzas møder med toppen, så er det, at de ikke kan være med – 3:0-nederlag til Atalanta og 0:2 til Inter.

De må også undvære Luca Caldirola og Danilo D’Ambrosio i bagkæden, hvilket jo gør det oplagt, at Lazio hiver en vild sejr op af hatten. Derfor tror jeg på en af de overbevisende til Sarris mandskab.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Empoli – Inter 2 (0-2)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 12:30

Empoli er i seriøse problemer, og jeg er enormt spændt på at se, hvordan et hold med nul point ryster et 7:0 nederlag af sig. Jeg ville have svært ved at forstå disse cifre, havde det nu været Napoli eller netop den kommende modstander, Inter.

Men at tabe med så meget til et Jose Mourinho-hold, det er under al kritik. At fyre Paolo Zanetti er i min optik også en kæmpe joke. Nu står den nye cheftræner Aurelio Andreazzoli (igen, igen, igen) med Empoli.

Inter fik en forsigtig start på Champions League, da de lidt heldigt spillede 1:1 mod Real Sociedad. Der har til gengæld ikke været noget heldigt forbundet med deres nuværende førsteplads i ligaen, hvor de for første gang lukkede mål ind i sidste rundes 5:1-sejr over Milan.

Jeg tror vi får en forsigtig kamp, hvor gæsterne må forventes en smule ramt fysisk og mentalt, og et hjemmehold, som skal forsøge at finde sig selv.

Derfor tror jeg på en lidt kedelig kamp, som til gengæld kaster en Inter-sejr af sig.

Rundager tror på: 2-tallet + under 3.5 mål til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Atalanta – Cagliari 1 (2-0)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 15:00

Der var gang i målfesten i weekendens 3:2-nederlag til Fiorentina, men La Dea løftede sig efterfølgende i midtugens Europa League-sejr over Rakow (2:0).

Scorer de på alle deres chancer i det opgør, vinder de med 5-6 mål, men det må være opløftende at se Charles De Ketelare score, om så han skulle have gjort det et par gange mere.

De har fået en relativt blød start på sæsonen, men har kun formået at hente seks point i fire kampe, så nu venter en pligtsejr, som skal hentes uden Gianluca Scamacca eller El Bilal Toure.

Cagliari har leveret som forventet og står med to point efter fire kampe. Udover deres 2:1-nederlag til Bologna har de ikke været fuldstændigt udspillet, men jeg tror, den kommende modstanders power vil trykke dem en del.

Derudover står de fortsat uden Marko Rog og Gianluca Lapadula, og de må også undvære Mateusz Wieteska i bagkæden.

Jeg forventer en sejr til Atalanta, som ser markant stærkere ud på midtbanen end gæsterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,38 – SPIL HER >>*

Udinese – ACF Fiorentina 1 (2-1)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 15:00

Udinese kom hjem fra en svær udebane med et fornuftigt resultat og clean sheet i fjerde runde, hvor de spillede 0:0 med Cagliari. Det er tredje kamp i streg med et uafgjort resultat, men modstanderne har heddet 2x oprykkere og Salernitana.

Inden stimen tabte de 0:3 til Juventus, og noget siger mig, at de kan rende ind i lignende problemer, da de har et væld af skader og offensivt ser ud til at skulle undvære Brenner og Gerard Deulofeu. 

Fiorentina kom hjem fra Genk med skindet i behold (2:2) torsdag aften – et godt resultat og vigtigt for dem, at de fortsætter målproduktionen.

Det er allerede blevet til syv kampe på relativt kort tid for La Viola, og derfor vil det gøre ondt, at de har Nicolas Gonzalez, Yerry Mina og Gaetano Castrovilli ude med skader.

Gæsterne får det svært på Dacia Arena, og som kampen skrider frem bliver det kun hårdere. Jeg tror de vil komme bedst fra start, men grundet Udineses fysiske udtryk vil de løbe med sæsonens første sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Torino – AS Roma X (1-1)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 20:45

Hvad der var tættest på at skubbe rundens kamp af pinden, endte alligevel med at stå til sidst. Jeg tror ikke, vi kan forvente en flot og underholdende fodboldkamp, men det bliver nok en seriøs omgang voksenfodbold med blod på alle legemer og en masse tænding. Det kan også noget! 

Torino har næsten fået den perfekte start med syv point efter fire kampe, og de står kun tilbage med et slemt 4:1-nederlag som eneste seriøse pil ned.

De har holdt nullet i tre kampe og senest vundet 0:3 over Salernitana på udebane. De er uden tvivl inde i en god periode, men de må undvære Mergim Vojvoda, Koffi Djidji og Ivan Ilic, hvilket er store tab. 

Dog ikke større tab end Roma, som har Tammy Abraham, Renato Sanchez, Chris Smalling, Lorenzo Pellegrini og Marash Kumbulla ude.

De havde klædt Jose Mourinhos muligheder for at rotere, men i stedet står han i min optik og ligner en tosse, da han lod Romelu Lukaku spille 80 minutter torsdag aften.

Paulo Dybala kommer til at løfte en stor del af opgaven i et svært opgør, mens Lukaku eller Andrea Belotti primært skal fokusere på at være i feltet.

Jeg tror ,vi får et tæt opgør, hvor begge hold forsøger sig med gennembrud i siderum, hvilket går i hårdknude, da begge hold er konger i at sideforskyde

Derfor tror jeg ikke, vi får en vinder.

Rundager tror på: X til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

9. dec.
18:00
Units 1/10
Tippet til 2.12
20:45
Avatar
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 2.05

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar