18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 4. runde i Serie A d. 16. – 18. september 2023

Bolden ruller igen i støvlelandet og Michael Rundager tager dig igennem rundens Serie A-kampe. Derby della Madonnina tager alle overskrifter og står selvfølgelig som rundens kamp.

Foto: IMAGO / Cesare Purini

Rundens kamp: Inter Milan – AC Milan 1 (2-1)

Lørdag d. 15. september 2023 kl. 18:00

Vi har en smuk omgang Serie A i vente, hvor der er mange gode bud på rundens kamp. Det er dog umuligt at komme udenom Derby della Madonnina.

Inter har haft en fantastisk start på sæsonen med tre sejre, tre clean sheets og en målscore på 8-0. Lautaro Martinez har været flyvende og disker op med mål på samlebånd, hvilket godt kan fortsætte lidt endnu, da Milan har nogle udfordringer i bagkæden.

Senest slog værterne Fiorentina med voldsomme 4:0, men ikke kun deres offensiv strålede i det opgør – defensivt lukkede de også fuldkommen ned for La Viola. Det tyder altså godt for storfavoritterne til en Scudetto. 

Milan har seriøse udfordringer i bagkæden, hvor Fikayo Tomori og Pierre Kalulu begge er ukampdygtige til det kommende opgør. Derudover er Ismael Bennacer fortsat skader, og dermed ser det ud til at planen må hedde, vi skal score nogle mål.

Gæsterne har også fået det maksimale ud af deres første tre kampe, hvor deres målscore også imponerer med 8-2. Derfor lyder det ikke som en dum plan, og derfor tror jeg, vi får en underholdende kamp. Jeg har dog svært ved at se andre udfald end en sejr til Inter.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Juventus – Lazio 1 (2-1)

Lørdag d. 16. september 2023 kl. 15:00

Galehuset Juventus, hvis facade efterhånden må være så krakeleret, at selv den bedste superlim ikke længere kan holde sammen på det, skal endnu engang forsøge at holde fokus.

Paul Pogba er testet positiv for væksthormoner, Leonardo Bonucci taler negativt om klubben og Massimiliano Allegri, og så skal de snart se de europæiske kampe fra deres sofa.

Hvad skal man sige – Fanculo! Indtil videre er det gået ganske fornuftigt med sejre over Empoli (2:0) og Udinese (0:3) samt 1:1 mod Bologna. De har dog haft en mild start på sæsonen og står nu over for den første store prøve med Lazio på besøg. Med undtagelse af Pogba kan de stille i stærkeste, og nu bliver det spændende at se om Dusan Vlahovic og Federico Chiesa kan føre holdet succes.

Efter nederlag i sæsonens to første kampe lykkedes det endelig Lazio at hente en sejr, og det var en stor en af slagsen. De forsvarende mestre tabte i Napoli 1:2 til gæsterne fra Rom – det er klassisk Lazio, som fortsat lever deres skønne Dr. Jekyll & Mr. Hyde-liv.

Jeg tror, vi får et tilbageholdende Lazio-mandskab, som netop have fin succes med at stå dybt, da de slog Napoli. På denne måde kan de frarøve Juve deres muligheder for at køre på kontraangreb og de har samtidig selv nogle dygtige folk på omstillinger.

Jeg tror, vi får en kamp af høj kvalitet men også i et generelt tempo, som de fleste kan være med på. Juventus har siddet tungt på det indbyrdes regnskab, og jeg tror, de vil fortsætte ved at tage en sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Genoa – Napoli 2 (1-2)

Lørdag d. 16. september 2023 kl. 20:45

Genoa er trådt ind i Serie A med vilje og aggressivitet, hvilket har kastet en 0:1-sejr over Lazio af sig. Men jeg tror, vi skal hæfte os ved et voldsomt 1:4-nederlag til Fiorentina, som godt kunne være dagsordenen, når Napoli kommer på besøg.

De kommer ikke til at se bolden meget og må samtidig forvente at blive presset enormt meget af de dygtige spillere, Napoli huser. De skal forsøge at lukke af centralt, da det er herfra, Napoli gerne vil starte deres gennembrud.

Udfordringen er, at det kræver en kompakt organisation, som vil efterlade stort rum til Napolis dygtige kanter og selvfølgelig Giovanni Di Lorenzo. 

Selvom Napoli er et sårbart sted med ny træner og et forventningspres, har de fortsat spillet fremragende fodbold. De skal blive ved med at presse tempoet mod Genoa, som får svært ved at holde organisationen kompakt i så fald.

Med hurtige spilvendinger og diagonaler bør hjemmeholdets voldsomme sideforskydning give store problemer. Står de bredere, kan Napoli angribe centralt, som de er bedst til. Derfor tror jeg på et skakspil, som i sidste ende kaster tre point af sig til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Cagliari – Udinese 1 (1-0)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 12:30

Sardiniens bedste mangler fortsat at få den helt store fisk på krogen, da de efter sæsonens tre første kampe stadig jagter en sejr. Weekendens kamp er til gengæld afgørende for deres håb om overlevelse i Serie A, da det er en modstander, som de skal slå på hjemmebane.

Det skal dog tages med i ligningen, at de fortsat har nogle vigtige spillere på skadeslisten: Gianluca Lapadula, Marco Mancosu og Marko Rog. 

Udinese er startet skidt med to point i tre kampe, og det ser ud som om, det hele kører på repeat. Cheftræner Andrea Sottil kan ikke få det til at klikke og bliver nok fyret inden nytår.

Det ser under alle omstændigheder ikke godt ud, når man hjemme har det svært mod Frosinone, der har et budget svarende til en tredjedel af en selv.

Jeg tror, vi får en halvsløj indsats fra gæsterne, som må rejse hjem med et nederlag og en tilværelse under nedrykningsstregen.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Frosinone – Sassuolo X (1-1)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 15:00

Det er ganske interessant, at både Frosinone og Sassuolo har mødt Atalanta og Napoli i de to første runder. Hvor Sassuolo er kommet ud med to nederlag på 2:0, har oprykkerne alligevel hentet en 2:1-sejr over Atalanta. Det var svineheldigt, men de formåede alligevel at holde stand.

Senest spillede de 0:0 mod Udinese, og her viste de igen styrke. Jeg må dog tilstå, at det ser svært ud for værterne, når det kommer til at håndtere Domenico Berardi, der var flyvende for Sassuolo i sidste rundes 3:1-sejr over Verona.

Gæsterne har bare et fantastisk kort på hånden i Berardi, og han kan på gode dage bære holdet op på et imponerende topniveau. Derudover bør spillere som Andrea Pinamonti og Armand Lauriente også være i stand til at presse hjemmeholdet.

Jeg tror, hvedebrødsdagene er overstået for værterne men tror til gengæld også, at Sassuolo fortsat er elendige på udebane. Derfor tror jeg på et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Monza – Lecce 1 (2-1)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 15:00

Monza har ikke haft en nem start på sæsonen med Inter (2:0) og Atalanta (3:0), men de har holdt hovedet koldt og taget pligtsejren over Empoli (2:0). Defensivt har det sejlet og havde Empoli fået point, kunne det sådan set godt forsvares.

Nu venter endnu en svær kamp men på papiret en pligtsejr – det er dog en modstander, de ikke har slået i de seneste fire forsøg.

Værterne skal holde hovedet koldt, så de ikke kommer til at afgive for mange omstillinger den anden vej. Den dygtige taktiker, Raffaele Palladino, skal altså forberede en skarp plan men først og fremmest få styr på forsvarsspillet. 

Syv point efter sejre over Lazio (2:1) og Salernitana (2:0) samt et kryds mod Fiorentina (2:2) placerer Lecce lunt på en fjerdeplads. Modsat værterne er der fint styr på det defensive, samtidig med at deres angribere scorer de mål, der skal til.

De bør altså i allerhøjeste grad være i stand til at udfordre værterne, men noget siger mig, at Monzas kombinationsspil bliver svært at stoppe, samtidig med at de har haft en landsholdspause til at arbejde med deres udfordringer.

Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 SPIL HER >>*

Fiorentina – Atalanta 1 (2-1)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 18:00

Der venter os en fed kamp i Firenze mellem La Viola og La Dea – Possession og tålmodighed vs. power og fremdrift. 

Fiorentina har haft en blandet start på sæsonen med en kæmpe 1:4-sejr over Genoa og et kæmpe 4:0-nederlag til Inter. Ind imellem har de spillet 2:2 med Lecce, som har været bundsolide i denne sæson.

Nu skal de forsøge at finde deres plads i hierarkiet, hvor en sejr kan give indikationer på en kamp om pladserne i Europa. De skal være skarpe på deres boldomgang og kende deres besøgstid, så de ikke får smidt for mange omstillinger imod sig. Angreb skal gøres færdig og de skal være kontrollerede i deres restforsvar. 

Atalanta har ligesom værterne leveret solide resultater, men de har også formået at tabe 2:1 til Frosinone. Ydermere er der i det offentlige rum kommet hård kritik af den iltre cheftræner Gian Piero Gasperini og hans lederegenskaber (eller mangel på samme).

Det kan sagtens være ligegyldigt for deres præstationer, og jeg tror næppe, Gasperini bruger meget krudt på det, men ikke desto mindre er der noget larm.

Jeg tror, vi får en fremragende duel, hvor hjemmeholdet i sidste ende trækker det længste strå.

Rundager tror på: 1-talet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Roma – Empoli 1 (2-0)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 20:45

På trods af nogle seriøse afbud fra Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham og Marash Kumbulla + en tvivlsom Leonardo Spinazzola har Jose Mourinho ingen undskyldninger. Denne kamp skal vindes, og jeg tror, Romelu Lukaku er manden, der redder cheftrænerens job lidt endnu.

Han ser tændt ud og vil nemt kunne mose en langsom og relativt svag bagkæde. Den kommende modstander har også serveret tre point på et sølvfad i de seneste fire opgør, siden Empoli rykkede op.

Gæsterne har faktisk ikke slået hovedstadsklubben siden 2007, og de er aldrig kommet hjem med tre point efter et møde med Roma.  

Efter sæsonens første tre runder har Empoli fortsat deres første mål og point til gode. De nye ansigter er endnu ikke klar til at løfte opgaven, og jeg tror, en tur forbi Olimpico di Roma giver hår på brystet men ingen point i denne ombæring.

Jeg tror, de vil blive presset i bund af et hårdt fysisk pres, hvor der samtidig vil være nogle spillere hos værterne, som kører den i bund på baggrund af individuel kvalitet.

Roma vinder enten på Lukakus evner eller en standardsituation.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3.5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Salernitana – Torino X (1-1)

Mandag d. 18. september 2023 kl. 18:30

Salernitana har ikke fået en drømmestart med blot to point og en sølle offensiv indsats. Havde det ikke været for magi fra Antonio Candreva i første runde, stod der blot et enkelt mål i tabellen.

De har ramt målet ni gange i denne sæson og deres xG-produktion er under 2 (ifølge Wyscout). Det er blevet hverdag i Salerno, og derfor er det meget symbolsk med en mandagskamp på Arechi. 

I sidste sæson spillede de to mandskaber 1:1 i begge opgør, og den forventede spillestil får mig ikke til at forvente en højere underholdningsværdi end i at se maling tørre. Specielt nu, hvor hjemmeholdets dygtigste spiller, Boulaye Dia, er skadet.

Torino har gode muligheder for at rejse hjem med point, det eneste, de skal sørge for, er at lukke ned for Candreva. Lykkes det, samtidig med at de skaber deres klassiske 2-3 chancer i det opbyggende spil og måske lidt på en omstilling, er der sågar tre point at hente.

Jeg tror til gengæld, at Paulo Sousa, som er en mester i at spille uafgjort, sørger for at køre et point ind på kontoen, hvilket Ivan Juric også bliver fint tilfreds med.

Jeg tror på uafgjort.

Rundager tror på: X til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Verona – Bologna X (1-1)

Mandag d. 18. september 2023 kl. 20:45

Efter en fantastisk start på sæsonen med to sejre over Empoli (0:1) og Roma (2:1), blev det igen hverdag for en af nedrykningskandidaterne. Verona have ikke meget at byde på i runden op til landsholdssamlingen, da de blev besejret 3:1 på Mapei Stadium. Nu er de tilbage i egen hule og skal forsøge at bygge videre på en mere end godkendt sæsonstart. 

Bologna har også fået en god start med fire point og senest en 2:1-sejr over oprykkerne, Cagliari. Her var de i total kontrol og har generelt set solide ud på bolden.

De må formentlig undvære Musa Barrow og med sikkerhed Alexis Saelemaekers og Adama Soumaoro, hvilket er tab defensivt og offensivt. De to hold har spillet meget tætte kampe i de seneste tre sæsoner, og jeg forventer, at begge hold vil gå strategisk til værks.

Derfor tror jeg også på et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar