18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 35. runde i Serie A d. 3. – 6. maj 2024

Flere ting begynder at falde på plads, men med fire kampe igen kan meget nå at ændre sig. Michael Rundager tager dig igennem 35. runde af Serie A, hvor vi finder spænding og direkte dueller både i toppen og bunden af tabellen.

Alamy

Rundens kamp: AS Roma – Juventus X (1-1)

Søndag d. 5. maj kl. 18:00

Vi er nået til en del af sæsonen, hvor mange hold ikke har meget at spille for længere, men netop Rom bliver beriget med en topkamp, hvor meget fortsat er på spil. Roma kan med en sejr sætte Juve under et mindre pres og samtidig forsvare deres top-5 placering. 

Roma har været i en hård kamp med Leverkusen torsdag aften, hvor de blev presset hårdt. Det må have trukket tænder ud, og kan nærmest kun glæde sig over, at både Romelu Lukaku og Chris Smalling vendte tilbage på banen efter skader. De får nemlig brug for alle mand klar, da det bliver en lang udmattelseskamp at skabe et resultat mod Juventus, der fint kan leve med uafgjort – det kan Roma ikke! 

Alt imens Roma skal spille deres kamp nummer seks på lige knap tre en halv uge, har gæsterne selvfølgelig været en smule udfordret med Coppa Italia og Serie A. Det må dog vægtes som vand ved siden af konkurrentens program, og derfor forventer jeg større friskhed fra deres side. Derudover har de fra startfløjt et resultat de kan bruge til noget, og derfor kan Massimiliano Allegri “letter” sælge sin frygtelige gameplan.

Juventus er gode på omstillinger, og skal trods alt have ros for deres organisatoriske snilde, som gør dem svære at score på. Roma lever normalt højt på power og det forventer jeg vil mangle, men omvendt tror jeg heller ikke gæsterne vil stikke snablen særligt langt frem. Derfor er et kryds ingen overraskelse i min optik.

Rundager tror på: X til odds 3,07 – SPIL HER >>*

Torino – Bologna 2 (0-1)

Fredag d. 3. maj kl. 20:45

Torino står uden en sejr i de seneste fire kampe, hvor de blandt andet har mødt Frosinone (0:0) og Empoli (3:2), og det har været dyrt i jagten på Europa. Deres helt store udfordring er at de ikke kan score mål, hvilket bunder i den store forudsigelighed Ivan Juric’ taktiske dispositioner byder på. Når de så skal møde Serie A’s tredje mindst indkasserende mandskab, ser det svært ud. 

Bologna har godt ikke vundet mere end én enkelt i de seneste fire runder, men de sørger for point med seks på kontoen og to clean sheet. De må føle sig relativt sikre på en plads i top-5, men lige meget hvad, er de svære at spille imod grundet deres solide boldomgang. Jeg tror til gengæld de vil møde markant mere modstander fredag aften, da Torino er gode til at lukke centralrum. 

Kampen skal altså vindes på siderne eller via en standardsituation, og her har Alexis Saelemaekers blandt andet været flyvende på det seneste. Derudover er Joshua Zirkzee god til at modtage bolden i halvrum og udfordre, hvilket kan gøre ondt på gæsterne. Derfor tror jeg på en smal sejr til gæsterne, der ovenikøbet kan forvente en smule på omstillingerne, hvilket også er en af deres fordums styrke. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,77 – SPIL HER >>*

Monza – Lazio 2 (1-2)

Lørdag d. 4. maj kl. 18:00

Monza lider for tiden og det kan meget vel ligge i det faktum, at de for længst har sneget sig over 40 point, der af mange hold anses for at være sikker overlevelse. De har altså ikke haft nær så meget at kæmpe for, som holdene i bunden og toppen, og det har resulteret i fem kampe uden en sejr. 

Nu venter en modstander, som i den grad har noget at spille for, da Lazio med fem sejre i de seneste seks kampe har spillet sig tilbage i snakken om Champions League pladser. Specielt defensivt har hovedstadsklubben imponeret, og det kan godt blive et stort problem for Monza, der ikke ligefrem har været sprudlende på bolden på det seneste. 

Gæsterne har ikke tilladt over 10 afslutninger mod sig i fem af de seneste syv runder, har holdt nullet tre af dem, og holdt xg mod sig på under 1 i fem af dem (ifølge Wyscout). Det vælter selvfølgelig heller ikke ind med mål i den anden ende af banen, men Monza har lukket to og fire mål ind mod henholdsvis Atalanta og Napoli i deres to seneste hjemmekampe. Det får mig til at tro, at Lazio kan snige sig igennem med en sejr!

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Inter Milan 1/X (2-1 el. 2-2)

Lørdag d. 4. maj kl. 20:45

Alt håb er stort set ude for Sassuolo, der skal hente fem point på fire runder. De har formået at hente tre i de seneste seks, hvor de ellers har haft Udinese (1:1), Lecce (0:3) og Salernitana (2:2). Godt nok drillede de et andet Milano hold for tre uger siden, da de spillede 3:3 med Milan, men med tanke på den fart og power der venter dem, tror jeg deres bagkæde ryger på røv og albuer. 

Sassuolo kan forsøge at gentage succesen fra det omvendte opgør, hvor de stillede sig ned og hev en 1:2 sejr med hjem – takket være Domenico Berardi, som vil være fraværende søndag. Det vil begrænse deres udfordringer på fart og fysisk, men med 12 point tilbage at spille for, skal de opsøge alt hvad de kan få.  

Inters sæson er færdig og de har været på en festlig bustur rundt om byen, og det lægger en dæmper på mine forventninger til deres iver i de resterende kampe. Derfor tror jeg Sassuolo vil kæmpe sig igennem en uskøn affære og hente point. 

Rundager tror på: X eller 1-tallet double chance til odds 2,52 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – Lecce 1 (2-1)

Søndag d. 5. maj kl. 12:30

Sardiniens bedste fodboldhold kan mere eller mindre sikre sig en sæson mere i Serie A med en sejr i 35 runde. Det kræver dog at de hurtigst muligt ryster et slemt 3:0 nederlag til Genoa af sig, og finder den imponerende hjemmebane form frem igen. I de seneste 13 hjemmekampe har de blot tabt to gange (Torino og Lazio), og har ellers vundet seks gange og seneste spillet 2:2 mod Juventus. 

Unipol Domus er en heksekedel, som indtil videre har gejlet hjemmeholdet godt op, og det kan sagtens blive afgørende. Dommerne tillader ekstremt meget på det stadion, og det er til Cagliaris fordel, da de spiller lige til grænsen. Derudover har de et fint våben i deres standardsituationer, hvor Lecce vil blive presset. 

Selvom gæsterne har været inde i en fin periode, som har sikret dem overlevelse, så tror jeg det bliver en for stor mundfuld at komme hjem fra den smukke ferieø med noget som helst. Derfor forventer jeg en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

FC Empoli – Frosinone Calcio X (1-1)

Søndag d. 5. maj kl. 15:00

Der venter noget af et drama på Carlo Castellani, når to nedrykningstruede mandskaber skal duellere om lidt luft ned til nedrykningsstregen.

Empoli har spillet frygteligt, men de henter point besynderlige steder, som i deres 1:0 sejr over Napoli og 3:2 over Torino indenfor de seneste fire runder. Meget hviler på tilfældigheder offensivt, da det handler om, hvorvidt de rammer plet med en omstilling, og det er på bekostningen af modstanderens fejl. Derfor vil det overraske mig gevaldigt, hvis Frosinone gør andet end stille sig ned og forsvare et point med hjem. 

Gæsterne er ubesejret fem kampe i streg og holdt nullet i tre af dem, ved at skabe kaos og spille direkte. Når bolden først er sendt afsted skal de til gengæld have ros for at gå op, og det gør de via en simpel mandsopdækning. Det giver gode offensive muligheder for de dygtige hold, hvilket Empoli ikke er, og derfor tror jeg vi får en halv rodet kamp, hvor ingen tør tabe.

Rundager tror på: X til odds 3,32 – SPIL HER >>*

Hellas Verona – Fiorentina 2 (1-2)

Søndag d. 5. maj kl. 15:0

Der venter en svær kamp for Verona, når formstærke Fiorentina kommer på besøg, men de har gode muligheder for et fint resultat, da gæsterne har mange hårde kampe i benene. Det bliver nemlig La Violas syvende kamp på under en måned, og det kan føre til mange fejl grundet fysisk og mentalt udmattelse. Cheftræner Marco Baroni har fået sit mandskab til at spille med en masse hjerte, og kan de presse Fiorentina ud i en masse fejl, er der noget at hente. 

Gæsterne sikrede sig en vigtig 3:2 sejr over Club Brugge torsdag aften, men det er et resultat som lægger pres på holdet. De har ok muligheder for at nå noget i ligaen, men vi må forvente at de prioritere Conference League semifinalen, og det kan koste kvalitetsmæssigt. Reserverne gør det til gengæld fremragende, så jeg tror næppe de falder igennem. Tværtimod forventer jeg en sejr til gæsterne, der sparker boldene ind for tiden.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,24 – SPIL HER >>*

AC Milan – Genoa 1 (2-1)

Søndag d. 5. maj kl. 18:00

Milan står uden en sejr i de seneste fem kampe (Europa League inkl.), men har også været noget uheldige foran mål. Derudover lider de under frygteligt mange skader og karantæner. Nu skal de lige sikre sig andenpladsen og en smule ære, og har ikke andet end Serie A at fokusere på. Den kommende modstander kan nedbrydes med enten fysisk power eller et hurtigt kombinationsspil, og specielt sidstnævnte kan blive opskriften. 

Værterne døjer fortsat med skader (Ruben Loftus-Cheek og Mike Miagnan) samt karantæne til Davide Calabria og Yunus Musah, men de kan stille et stærkt hold. Det kan gæsterne i princippet også, og vil derfor blive svære at rykke på, samtidig med at værterne skal respektere Albert Gudmundsson og Mateo Retegui oppe foran.

Det omvendte opgør endte i en 0:1 sejr til Rossoneri, og jeg forventer også at deres topspillere, vil trænge igennem Genoas betondefensiv. Gæsterne har ikke mere at spille for, udover ære og lidt præmiepenge, hvor Milan skal cementere deres andenplads med en sejr. Derfor tror jeg på en hjemmebanesejr.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,13 – SPIL HER >>*

Salernitana – Atalanta BC 2 (0-2)

Mandag d. 6. maj kl. 18:00

Salernitana er matematisk færdige i Serie A og har velsagtens lignet sikre nedrykkere i 15 runder. Jeg tror ikke de vil være i stand til at yde meget modstand når Atalanta kommer på besøg, men får muligvis en del vigtige spillere tilbage fra skader. 

La Dea kommer måske også med lidt ømme stænger og hovedet et andet sted, da de har en Europa League semifinalekamp i benene. Her sikrede de et solidt udgangspunkt med 1:1 i Marseille, og kan med lidt mere ro i sindet jagte den vigtige femteplads. Jeg har svært ved at se andre udfald end en sejr til gæsterne, som har været målfarlige på det seneste. Det vil gøre ondt på en dårlig bagkæde. 

Rundager tror på: 2-tallet + handicap (1:0) til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Udinese – SSC Napoli 1/X (1-0 el. 1-1)

Mandag d. 6. maj kl. 20:45

Udinese har kniven for struben, men kan godt leve med et nederlag, da de har Lecce, Empoli og Frosinone i de sidste tre kampe. Deres fokus kan derfor være ubevidst være rettet et andet sted end når Napoli kommer på besøg. Det er dog oplagt at gå efter et godt resultat, da gæsterne må siges at være pinligt ringe under Francesco Calzona. 

Calzona kan tilgæld gnide sine hænder over værternes afbudsliste, som består af Martin Payero og Neuhen Perez i karantæne samt småskader til Florian Thauvin og Sandi Lovric. Men i sidste ende må det handle om at få hans spillere til at præstere, da de på papiret skal vinde denne kamp 10 ud af 10 gange. 

Napoli kommer til at være mest på bolden og må ikke begå den samme fejl, som imod Empoli (1:0 nederlag), hvor de ikke fik afsluttet nok. De skal afslutte deres angreb, så de ikke får en kontrakniv mod sig konstant. Jeg stoler ikke på Napoli, men tror Fabio Cannavaro kan få vendt skuden. Derfor tror jeg på point til værterne. 

Rundager tror på: X el. 1-tallet double chance til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar