18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 34. runde i Serie A d. 26. – 29. april 2024

Vi har nogle spændende topkampe i vente, men generelt står alt undtagen mesterskaber fortsat relativt åbent, hvilket gør endnu en runde i Serie A neglebidende.

Alamy

Rundens kamp: Juventus – AC Milan 1 (2-1)

Lørdag d. 27. april kl. 18:00

Det er ikke fordi rundens kamp byder på to formstærke mandskaber, som har fået os til at klappe i hænderne af vild begejstring. Men når nummer to og tre støder sammen, og vi snakker Juve – Milan, så emmer det stadig af storhed og et bud på en spændende fodboldkamp. 

Juventus spillede sig i Coppa Italia finalen i midtugen, da de sendte Lazio ud med samlet 3:2, og kan dermed redde en smule af sæsonen. Jeg forventer under alle omstændigheder, at de vil jagte Milan for at tage andenpladsen, hvilket vil kræve en sejr lørdag aften. De kan komme i stærkeste og med et ekstra skud selvtillid efter succes i pokalen, og det må give lidt ekstra overskud. 

Overskud er til gengæld noget, Milan må savne for tiden. De har sløset defensivt i noget tid, men har været i stand til at kompensere ved at score mange mål. Det lykkedes de ikke med i de tre seneste topkampe, som førte til nederlag i Europa League mod Roma og en venlig gestus i et Milano derby, hvor de ved at tabe sendte scudettoen til rivalerne.  

Der må altså være en noget slukket stemning i truppen, som samtidig må undvære Theo Hernadez, Fikayo Tomori, Mattia Caldara, Davide Calabria og potentielt set også Pierre Kalulu og Simon Kjær. Dermed ser deres bagkæde noget ramt ud, sågar så slemt så selv det tørreste Massimiliano Allegri hold bør score et par mål. Jeg forventer derfor en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Frosinone Calcio – Salernitana 1 (1-0)

Fredag d. 26. april kl. 20:45

Fredag aften byder på et hamrende vigtigt opgør i nedrykningsspillet. Frosinone skal forsøge at få stoppet den kedelige stime på 12 kampe uden en sejr, og de får det nok ikke lettere. Selvom de har et par skader, er det vand ved siden af Salernitanas skadesliste, som indeholder seks fra start-11 samt en karantæneramt Antonio Candreva. 

Udover de mange afbud, har gæsterne absolut intet at spille for, hvorimod Frosinone stadig har fornuftige muligheder for at sikre sig en sæson mere i Serie A. De skal forsøge at stresse en relativt langsom bagkæde med en masse modsatrettede bevægelser, og så skal Matias Soule sættes op i mellemrum. Det skal lykkes, men omvendt vil gæsterne nok komme for at stå 11 mand foran eget mål, og så bliver det svært. Jeg forventer en meget lille sejr til værterne, som trods alt er ubesejret i de seneste fire runder. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,35 – SPIL HER >>*

Lecce – Monza X (1-1)

Lørdag d. 27. april kl. 15:00

Den er så godt som hjemme for Lecce, der vandt sæsonens sidste finale 0:3 over Sassuolo. De tre point sikrede dem nok luft ned til nedrykningsstregen, og nu skal de blot cruise den hjem. Men når det så er sagt, tror jeg nu stadig de med frie tøjler, kommer til at presser for hvert et point. 

Monza er ikke særligt skræmmende for tiden, hvor værterne har hentet 10 point i de seneste fem runder. Internt har Luca Gottis mandskab det også meget fint med Monza, der ikke har slået Lecce i de seneste fem forsøg. Spørgsmålet er så om værterne kan skabe nok i det tilfælde at Monza vælger en mere tilbagestående strategi, eller vil forsøge at jage ottendepladsen, som giver europæisk fodbold. Jeg tror det bliver en meget lige kamp, som ender i en pointdeling.

Rundager tror på: X til odds 3,26 – SPIL HER >>*

Lazio – Hellas Verona 1 (2-1)

Lørdag d. 27. april kl. 20:45

Lazio var tæt på at skabe lidt kaos i Coppa Italia, men måtte i sidste ende se sig slået af Juventus, der samlet vandt 3:2. De har generelt fået bedre fat, og kan med lidt god vilje fortsat kaldes en kandidat til en plads i top-5, men det er vist kun for jubeloptimister. Deres nuværende formkurve inviterer til gengæld til tanke om en flot slutspurt mod sjettepladsen. 

Værterne har en del tvivlsomme spillere og en hård pokalkamp i benene, men truppen er relativt bred og både Mattia Zaccagni, Felipe Anderson og Manuel Lazzari bliver formentlig klar til at udfylde en eller anden rolle. Mod bøvlede Verona får de også brug for at se skarpe ud samtlige 90 minutter. 

Gæsterne har hentet point i tre af de seneste fire runder, og slog seneste Udinese 1:0, hvilket resulterede i en fyring af Gabriele Cioffi (så meget betød den kamp). De har været svære at spille imod, hvilket forrige rundes 2:2 resultat mod Atalanta understreger, og derfor forventer jeg en svær kamp for Lazio. Ikke desto mindre, tror jeg værterne med vigtige spillere retur, er dygtige nok til at stå distancen og hive en sejr i land. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Inter Milan – Torino 1 (2-1)

Søndag d. 28. april kl. 12:30

Fra næste sæson skal Inter spille med to stjerner på brystet – en ære de sikrede med en sejr i intet mindre en Derby de Madonnina i sidste runde. Nu har de vitterligt ikke mere at spille for i denne sæson, da rekorden for flest point i en sæson hedder 102 point, og dermed uopnåelig. Det får mig dog ikke til at tænke, at et så stærkt og velspillende mandskab smider resten af kampene. Specielt ikke på hjemmebane, men skulle de komme bagud, er det måske en anden historie. 

Torino har stadig lidt at hente, hvis de kan klemme sig ind i top-8, og derfor møder de nok op med en seriøs plan om at presse på. De har dog ikke haft meget held med at komme hjem fra Giuseppe Meazza med point, da vi skal fem kampe tilbage for at finde et uafgjort resultat på denne kulisse. I det omvendte opgør i denne sæson, kørte værterne også van Juric’ hold over med hele 0:3, og jeg tror vi kan forvente noget lignende, da Inter vil give deres fans en fest.  

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,71 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Bologna – Udinese 1 (2-1)

Søndag d. 28. april kl. 15:00

Bologna bliver ved med at overraske i denne sæson, hvor de cementerede deres Champions League plads med en 1:3 sejr over Roma. Det var muligvis ikke det mest retvisende resultat, men Rossoblu var kyniske når det galt. 

Det samme kan ikke siges om Udinese, der har tabt tre i træk og smed et 1:1 resultat på lige knap 20 minutter torsdag aften, da Roma slap af sted med en 1:2 sejr. De ligner et hold i seriøse problemer, og det tror jeg nyansatte Fabio Cannavaro får svært ved at ændre på. Offensivt er de også ramt med Sandi Lovic, Florian Thauvin og Gerad Deulofeu ude. Desunde skal de fortsat undvære en vigtig mand i bagkæden i form af Lautaro Giannetti.  

Jeg forventer at Bologna vil være i stand til at bringe sig i nok gunstige positioner til at finde en sejr, også selvom gæsterne vil pakke sig. De kommer til at mangle noget offensivt flair, som kan aflaste dem, og derfor tror jeg de får det svært over 90 minutter.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,09 – SPIL HER >>*

Atalanta BC – FC Empoli 1 (2-0)

Søndag d. 28. april kl. 18:00

Efter lidt slinger i Serie A valsen, ser det ud til at Atalanta igen har fundet rytmen, og derfor må Empoli være lidt af en lækkerbisken de kan bygge videre på. I sidste runde slog de Monza 1:2 og i midtugen sendte de noget så eftertrykkeligt Fiorentina ud af Coppa Italia med en 4:1 sejr. Dermed lever de i allerhøjeste grad i alle turneringer, da de med en sejr fortsat kan holde liv i drømmen om top-5 og Champions League. 

Empoli kommer til at stå dybt, og det kan godt skabe store problemer mod blandt andet end brandvarm og EM aktuel, Gianluca Scamacca. Hans tilstedeværelse i feltet, er for tiden umulig at arbejde med for modstandernes bagkæde, og krydre vi det med en målfarlig fra distancen, Teun Koopmeiners ser det svært ud for Davide Nicolas manskab. De har tabt deres seneste tre udekampe uden at score mål, og ligner mest et hold, der skal overleve på eget græs. 

La Dea har da også vundet fire af de seneste fem indbyrdes kampe, hvoraf tre af dem har været med en +2 margin. Derfor tror jeg, at de på Gewiss Stadium, kan se frem til den første hjemmesejr siden deres 3:0 resultat over Sassuolo. 

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 2,16 – SPIL HER >>*

SSC Napoli – AS Roma X (1-1)

Søndag d. 28. april kl. 18:00

Der trækker flere og flere mørke skyer hen over Napoli, som i weekenden tabte 1:0 til Empoli. Runden forinden spillede de 2:2 mod Frosinone og så smider man alle chancer for Champions League. Nu handler det om at jagte den højeste plads muligt, men der venter en seriøs mundfuld søndag aften. De tabte det omvendte opgør til Roma 2:0, og har ikke just været flyvende mod de andre tophold, så der skal andre boller på suppen. 

Værternes største chance må være Romas tætpakkede kampprogram, som efterlader lidt tid til restitution og forberedelse. Det bliver gæsternes tredje hele kamp plus det løse fra den afbrudte kamp mod Udinese torsdag aften, når de træder ind på Stadio Diego Armando Maradona. Man kunne fornemme en smule mental udmattelse hos Giallorossi, da de tabte 1:3 til Bologna, og tabet af Romelu Lukaku kan fjerne de procenter, de mangler.

Begge hold vil forsøge at presse tempoet, men specielt gæsterne forestiller jeg vil trække lidt i håndbremsen. Et point på kontoen vil på ingen måde være en katastrofe for dem, og lige netop et kryds tror jeg også bliver kampens udfald.  

Rundager tror på: X til odds 3,63 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Sassuolo 1 (2-0)

Søndag d. 28. april kl. 20:45

Vi nærmer os sidste udkald for begge mandskaber, da både Fiorentina og Sassuolo har hårdt brug for tre point. Skal La Viola blande sig i pladserne om Europa, kræver det en sejr, alt imens Sassuolo ikke har råd til at smide mange flere point, hvis de skal overleve. 

Værterne må undvære M’Bala Nzola, men kan ellers komme i stærkeste, hvilket langt fra er tilfældet hos gæsterne, der vil savne Domenico Berardi og Armand Lauriente. Sagt med andre ord, de kommer til at være ganske ufarlige i åbent spil. Det skal Fiorentina udnytte, da de kan satse mere for at jagte en forløsende sejr. 

Jeg har ikke den store fidus til Davide Ballardini, der heller ikke har lykkes med Sassuolo, og søndag aften bliver formentlig en gentagelse af sidste rundes nederlag på hele 0:3 til Lecce. Jeg tror Fiorentina har et højere gear efter mange svære kampe i streg, og har flere rutinerede kvalitetsspillere, der kan steppe op når det gælder. Derfor forventer jeg en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 2,74 – SPIL HER >>*

Genoa – Cagliari Calcio X (1-1)

Mandag d. 29 april kl. 20:45

Genoa har været inde i en solid periode med mange point på kontoen, men måtte lide deres første nederlag i fem runder, da Lazio kom på besøg (0:1). De har lykkes ekstremt godt med at lukke ned centralt, og sideforskyde som var de en samlet enhed, hvilket har begrænset deres modstandere til få store chancer. Det gør selvfølgelig også at de selv er mindre farlige, men de har alligevel formået at skabe tilpas med chancer, og det tror jeg også kommer til at gå ud over Cagliari.

Gæsterne må undvære Zito Luvumbo, som ellers havde været en fin schweizerkniv i forsøget på at lirke Genoa op. Men for dem må det i høj grad handle om at forsvare udgangspunktet, nemlig det ene point og deres femte kamp i streg uden et nederlag. Jeg tror netop begges store fokus på den defensive struktur, vil resultere i en kamp uden en vinder.

Rundager tror på: X til odds 3,12 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar