18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 33. runde i Serie A d. 19. – 22. april 2024

Der hersker ingen tvivl om at Derby de Madonnina fylder mest, men en gyser som Verona og Udinese er også i fokus, når Michael Rundager går igennem den kommende Serie A runde.

Alamy

Rundens kamp: AC Milan – Inter Milan 2 (1-2)

Mandag d. 22. april kl. 20:45

Det smukke Derby de Madonnina står for døren, og Inter kan tage deres 20. scudetto med en sejr. Derfor tror jeg vi har en vild kamp i vente, da det næppe er noget Milan er interesseret i at vidne til egen hule. 

Milan blev udstillet i Rom, da de til trods for at være i overtal 60+ minutter mod Roma, stadig ikke kunne vinde. De lignede mest af alt et hold på vej til at blive kørt over, da de forinden udvisningen var bagude 2:0. Rygter går på, at Stefano Pioli ikke længere kan hive toppræstationerne ud af spillerne, der har tilladt mange sløsede mål på det seneste, hvilket deres 3:3 kamp mod Sassuolo understreger. 

Godt nok smed Inter også point i sidste uge, da de spillede 2:2 mod Cagliari, men de fremviste til gengæld deres evner til at skrue tempoet helt i vejret, når der var brug for det. Desuden var det et noget ufortjent pointtab. De kommer friske og udhvilet mandag aften, alt imens Milan ser tyndslidte ud, og må være mentalt ved siden af ovenpå deres Europa League exit. 

Udover frustrationerne forbundet med det, mangler Milan også Simon kjær, Pierre Kalulu, Mattia Caldara og Malick Thiaw, som alle forventes ude med skader og karantæne. Deres bagkæde er med andre ord begrænset i mulige ændringer/dosering, hvilket umiddelbart ikke rammer “gæsterne”. Derfor bør de skrue op for tempoet, og udnytte pladsen i siderne til at skabe gode chancer. 

Inter vandt det omvendte opgør med hele 5:1 og har vundet de seneste fem møder, hvoraf de har hentet et clean sheet i fire af dem. Lige nu er de bare suveræne og samtidig Milan totalt overlegne. Derfor forventer jeg en sejr til Nerazzurri.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Genoa – Lazio 2 (1-2)

Mandag d. 19. april kl. 18:30

Genoa skal forsøge at gentage succesen fra det omvendte opgør, der sikrede dem en 0:1 sejr. Det vil kræve en stærk indsats fra deres wingbacks, men generelt fra hele holdet, der skal være gode til at sideforskyde og lukke ned for Lazio i siderne. Deres formkurve er hæderlig for tiden, med fire kamp ubesejret i nogle godkende præstationer samlet set. De har generelt leveret godt i denne afsluttende fase af Serie A, hvor de har sikret sig overlevelse.

Lazio spillede en solid kamp mod Salernitana, som blev straffet 4:1, og kan de finde de samme positive takter frem fredag aften, ser det lovende ud. Problemet med, har bare været deres manglende kontinuitet, men det kan måske ændre sig med Igor Tudor bag rattet. De må undvære Matteo Guendouzi, Mattia Zaccagni og Ivan Provedel, men får måske Ciro Immobile og Alessio Romagnoli tilbage, så de kan stille et fornuftigt hold. Jeg tror det bliver en tæt kamp, som i sidste ende kaster tre point til hovedstaden.    

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,59 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – Juventus X (1-1)

fredag d. 19. april kl. 20:45

Cagliari fik tiltusket sig et point i sidste runde, da de ganske heldigt spillede 2:2 mod Inter. De har været dygtige til at hente deres point på det seneste, og det bliver helt sikkert ikke nogen dans på roser for Juve, når de tager rejsen over til Sardinien. Værterne kan komme langt på deres fysiske stil og evne til at fylde feltet på det rigtige tidspunkt, men må acceptere at de nok ikke skal forvente meget på kontra-kontoen. 

Juventus er så småt begyndt at blive genkendelige igen med tre clean sheet i de seneste fem kampe, men det har dog ikke kastet mere end seks point af sig. De mangler vilje, en gnist, som nok er blevet slukket endegyldigt under Allegri, og derfor ser jeg heller ikke nogen sprudlende fodboldkamp foran mig. Lige nu skal begge hold bare have point på kontoen, og det tror jeg vil stå tydeligt i kampbilledet. Derfor tror jeg på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,63 – SPIL HER >>*

FC Empoli – SSC Napoli 2 (0-1)

Lørdag d. 20. april kl. 18:00

Empoli er fortsat helt nede i kulkælderen, selvom de i forrige runde reddede tre point i en 3:2 sejr over Torino. I sidste runde tabte de 1:0 til Lecce i en horrible præstation, hvor det står tydeligt, at de intet vil – andet end at forsvare udgangspunktet 0:0. Det kan godt gå hen og blive en halvstort problem mod Napoli, der vil bringe nogle individualister der kan straffe deres lavtstående organisation. 

Godt nok lukker værterne ikke mange mål ind, men det kniber også med at score i den anden ende, da de er kommet for langt væk fra målet til at køre en effektiv kontra. Napoli skal bare være forberedt på, at stoppe de eventuelt lovende kontra muligheder Empoli får undervejs.Dernæst skal de turde bringe bolde ind omkring Victor Osimhen eller afslutte ude fra, da det formentlig bliver deres bedste chancer. 

Jeg tror det bliver en ensidig affære, som skal afgøres af enten en kontra eller en flot enkeltmandspræstation. Det sidste tror jeg mere på, og derfor er mit bedste bud en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet + under 3,5 mål til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Hellas Verona – Udinese Calcio X (1-1)

Lørdag d. 20. april kl. 20:45

Der venter et spændende bundopgør i Verona, hvor et af holdene kan tage et seriøst skridt imod overlevelse. Værterne bliver ved med at overraske, da de spillede 2:2 i Bergamo, og dermed holdt sig på den rigtige side af nedrykningsstregen. De spiller en frygtelig omgang fodbold, men har over en længere periode sikret sig gode resultater mod de andre bundhold, og det holder dem i live. 

Værterne skal nok undvære en af de få fornuftige spillere, da Ondrei Duda er tvivlsom, men det handler mest af alt om kollektivet. Det er dog vand ved siden af de mange skader Udinese fortsat døjer med, men hos gæsterne er det også en samlet enhed, der skal præstere. Det bliver en fysisk præget kamp, som næppe vinder en skønhedspris, med mindre man nyder gennembrud i siderum og en masse dueller i et halvlangsomt tempo. 

Det er to af de hold i Serie A, som spiller mest uafgjort, hvilket også har været slutresultatet i de to mandskabers seneste par møder. Et point til begge vil også pynte, hvilket får mig til at regne med et kryds på Marcantonio Bentegodi.

Rundager tror på: X til odds 3,16 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Sassuolo – Lecce 1 (1-0)

Søndag d. 21. april kl. 12:30

Det ligner snart sidste udkald for Sassuolo, der i de sidste seks runder har tre eksaminer i vente. Den første rammer på søndag, hvor de får besøg af Lecce og skal hive tre point i hus. Det vil tvinge dem frem på banen for at jagte fra start af, da de ikke kan leve med uafgjort. 

Værterne kan til gengæld også med lidt mere ro i sindet gå frem og satse, da Lecce skal klare sig uden Lameck Banda og Pontus Almqvist, som er deres absolut stærkeste offensive kort – specielt på omstillinger. 

Gæsterne er ikke nær så presset, og kan formentlig klare sig med 3-5 point mere for at sikre overlevelse. Derfor forventer jeg ikke andet end et forsøg på at hente et enkelt point fra gæsterne. Det kan godt gå hen og blive svært, hvis Neroverdi formår at bygge videre på deres fornuftige stime med tre uafgjort og seks scoringer. De virker til at finde mål for tiden, og det tror jeg ikke gæsterne vil være i stand til, derfor tror jeg på en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Torino – Frosinone 1 (2-1)

Søndag d. 21. april kl. 15:00

Drømmen om Europa lever fortsat hos Torino, der hentede et godkendt point i sidste rundes derby. Dermed fik de hurtigt rystet et skidt 3:2 nederlag til Empoli af sig, og kan bygge videre på deres solide hjemmebanestatistik med 28 point i 16 kampe. Ligesom alle andre, der står overfor Frosinone, må Torinos vigtigste opgave være at stå stærkt på standarder og lukke ned for Matias Soule. 

Begge dele bør være muligt for værterne, der står stærkt centralt og selv sætter pris på et godt hjørnespark. Derudover har oprykkerne fortsat deres første udebanesejr til gode. De har godt nok hentet 40 procent af sæsonens point fra andres græs i de seneste par runder, men jeg tror de får det svært på Stadio Olimpio Grande Torino. Specielt Duvan Zapata ser jeg blive en for stor mundfuld for gæsternes bagkæde og mit bedste bud på et resultat, er også en smal hjemmesejr. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,31 – SPIL HER >>*

Salernitana – Fiorentina 2 (1-2)

Søndag d. 21. april kl. 18:00

Salernitana fik ørene i maskine i sidste rundes eneste nederlag, da de tabte hele 4:1 til Lazio, der ellers ikke har kunne få musikken til at spille. Det er heller ikke lovende for deres chancer mod Fiorentina, når de skal undvære Lassana Colibaly, Giulio Maggiore og Boulaye Dia, som på en god dag kan hæve niveauet til mere end en stensikker nedrykning fra Serie B i sæson 24/25. 

Fiorentina leverede varen torsdag aften og sendte Viktoria Plzen ud af Conference League med en samlet 2:0 sejr. Lige så rosenrødt har det dog ikke været i Serie A, så deres bedste chancer for Europa i næste sæson, må være at vinde den turnering. De kan dog holde liv i det via ligaen med en pligtsejr søndag aften, hvilket også er mit bedste bud på et udfald.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Monza – Atalanta BC 2 (1-2)

Søndag d. 21. april kl. 20:45

Der venter Monza fjerde kamp i streg, hvor de enten er undertippet eller ligger meget jævnbyrdig med modstanden, og indtil nu er det blevet til et point i tre forsøg. Det ene point kom i sidste runde, hvor de var heldige at overleve et Bologna pres, men det der potentielt venter dem søndag aften, kan blive lige så slemt som i deres 1:4 nederlag til Roma i starten af marts. 

Atalanta vil komme med power, også selvom de spillede en hård kamp mod Liverpool i midtugen – men den samlede sejr på 3:1, kan ikke give andet end et selvtillidsboost. De to hold mødtes to gange i 2023, og her pløjede La Dea værterne ned 3:0 og 5:2 alt imens det blev til 0:2 året forinden. Styrkeforholdet på papiret indikerer et lignende udfald, men gæsterne har dog bøvlet noget så gevaldigt i Serie A (fem point i fem kampe). 

Har Monza is i maven, spiller de kampen til uafgjort ved at fedtspille på egen banehalvdel, og ellers satser de og risikerer at blive kørt over. Jeg forventer en kamp, hvor Gian Piero Gasperini må ud og jagte et resultat, og det har vist sig at gøre ondt på hjemmeholdet. Derfor tror jeg på en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,88 – SPIL HER >>*

AS Roma – Bologna X (1-1)

Mandag d. 22. april kl. 18:30

Når tømmermændene har lagt sig i hovedstaden, venter der endnu en topkamp, når Bologna kommer på besøg. Det er dog ikke noget, jeg tror skræmmer Daniele De Rossi, som lige nu vinder det hele med sin velsmurte vindermaskine. Det vidner en vigtig 2:1 sejr hjemme over Milan om, da de selv med en mand i undertal i størstedelen af kampen, holder deres føring og lignede et hold, der var på vej til at pløje dem over inden udvisningen. 

Værterne må godt nok klare sig uden Romelu Lukaku, som formentlig er ude med en muskelskade – men med Tammy Abraham tilbage og klar til at spille vigtige minutter burde det gå. Bologna skal nok få deres at se til, om det så bliver på en standard eller Paulo Dybala, der blæser afsted. 

Gæsterne må selv undvære noget offensiv firepower, da Lewis Ferguson er færdig for resten af sæsonen. Derudover er Jens Odgaard, som ellers var en stærk indskifter, fortsat skadet, så der hviler en del på Joshua Zirkzee og Riccardo Orsolini. Men med fem mål i de seneste fem kampe og ingen scoringer i to uger i streg, virker problematisk. Derfor tror jeg Thiago Motta vil indtage en mere defensiv tilgang, da et point vil være guld værd. En uafgjort er også mit bud på kampens udfald.

Rundager tror på: X til odds 3,09 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar