18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 32. runde i Serie A d. 12. – 15. april 2024

Serie A byder på Derby della Mole, men ellers er det en runde fyldt med pligtsejre. I kan læse Michael Rundagers vurdering af, hvem der holder fast i toppen og hvem der taber terræn.

(Foto: Nicolò Campo / Alamy Live News)

Rundens kamp: Torino – Juventus 2 (1-2)

Lørdag d. 13. april kl. 18:00

Sjældent har formkurven været stærkest hos Torino, når Derby della Mole står på programmet, men Juventus har ikke lignet sig selv i noget tid. Gæsterne må føle sig relativt sikre på at skulle spille Champions League i næste sæson, alt imens Torino skal jagte ottendepladsen, som kan give adgang til Conference League. 

Efter at have spillet tre ud af fire kamp til nul og hevet otte point ud af det, stod de igen med et 3:2 nederlag mod Empoli, som for seks runder siden, hvor Roma var bødlen. De er langt fra perfekte, men den kontinuitet, Ivan Juric skaber med hans mandskaber, betyder alt for deres succes. Derfor er det en smule bekymrende for Torino, at Juric har et pointsnit på 0.77 (i 13 kampe), når han står overfor Juve. 

Det er som om derby formatet besværliggøre hans chancer, da han både med Genoa og Verona gjorde det markant bedre. Værterne må undvære et par vigtige spillere, med Koffi Djidji og Ivan Illic ude, men det må næsten være op til Duvan Zapata, om de skal vinde. Defensivt forventer jeg en stærk indsats, men hvis de ingen aflastning får offensivt, bliver det en lang kamp.

Allegri fik sin 1:0 sejr i sidste runde, og så må vinen bare have smagt lidt bedre. Det var deres tre kampe ud af fire mulige, hvor Juve holder nullet, og noget tyder på at de er på vej tilbage. De har fortsat Coppa Italia at spille for, så deres 2:0 sejr over Lazio, kan måske have pustet lidt liv i det halvslukkede ildsted. Jeg tror under alle omstændigheder, at de tager derby sejren for fjerde gang i streg. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Lazio – Salernitana 1 (2-0)

Fredag d. 12. april kl. 20:45

Lazio fik en kasketten i sidste uge, da de tabte 1:0 til Roma og ugen forinden blev sendt ud af Coppa Italia med 2:0 til Juventus. Nu skal de bare holde fast i deres top-8 placering, og det kræver en forbedring fra det omvendte opgør mod Salernitana (2:1 nederlag). De døjer en del med skader, da Ciro Immobila, Ivan Provedel, Mattia Zaccagni og Alessio Romagnoli alle forventes ude. Desuden er Manuel Lazzari og Matteo Guendouzi tvivlsomme. 

Heldigvis for hovedstadsklubben mangler Salernos forpinte drenge også vigtige spillere, da Toma Basic, Boulaye Dia og Grigoris Kastanos alle er skadet. Ydermere er gode gamle Guillermo Ochoa formentlig ikke klar til at tage med hænder endnu. Generelt har Salernitana ikke været klar til noget som helst, men formår da med jævne mellemrum at drille nogle af de andre nedrykningskandidater – seneste Sassuolo (2:2). Lidt ære er der trods alt tilbage.  

Selvom Lazio har været svingende og til tider håbløse offensivt, må deres presspil kunne give dem noget. Går de højt og ellers husker at løbe i relation til en holdkammerat, er gæsternes bagkæde flinke til at smadre deres egen organisation. Derfor tror jeg på en pligtsejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Lecce – FC Empoli X (1-1)

Lørdag d. 13. april kl. 15:00

Lecce blev på ny kastet ned i nedrykningsspillet, da de i sidste uge led et slemt 3:0 nederlag til Milan. Milanesernes brandvarme offensiv krydret med en udvisning efter godt 45 minutter kostede, men tavlen kan viskes totalt ren igen. Fokus har unægteligt været indskærpet på weekendens kamp mod Empoli – en sejr her kan mere eller mindre betyde overlevelse. 

De to hold har godt nok spillet lige kampe, med tre uafgjorte ud af de seneste fem og et par smalle sejre til Empoli (1:0 og 2:1). Begge hold har også en meget tilbagestående tilgang, og spiller bedst, når de har en del rum at angribe i (læs: kontrastød). Empoli vandt for første gang i fem runder, da de slog Torino 3:2, men ellers har de lidt fire nederlag i streg. Specielt den til Cagliari gjorde ondt, og nu står de i en direkte nedrykningskamp igen. 

Lecce ser jeg med mere at byde på offensivt, skulle det ende med en mindre skyttegravskrig, og de har samtidig præsteret noget mere stabilt under Luca Gotti. Han er dog en mester i at spille uafgjort, og det er også mit bedste bud på kampens udfald.

Rundager tror på: X til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Bologna – Monza 1 (1-0)

Lørdag d. 13. april kl. 20:45

Bologna skuffede resultatmæssigt, da de måtte nøjes med 0:0 ude mod Frosinone i sidste runde – Dan Ndoye må dog tænke at han skylder en. Dermed kun små ridser i lakken, da præstationen var til mere i sidste ende.

De blev noget udfordret af Frosinones defensive organisation, og der venter dem noget lignende, når Raffaele Palladinos Monza besøger, Stadio Renato Dall’Ara. Derfor er det altafgørende, at de i første ombæring fokuserer på at lukke ned for gæsternes gennembrudsspil ved at tvinge bolden ud i siderummet og lukke ned. 

Monza kan ikke forvente at Bologna og deres relativt dygtige offensive spillere misbruger endnu en kamp, og derfor skal de stikke snuden frem i ny og næ. Omstillinger bliver hurtigt dræbt af hjemmeholdet, der er skræmmende struktureret. Men jeg tror de vil stå dybt så længe som muligt, og må herefter bryde frem, skulle de komme bagud. Jeg forventer en smal sejr til Thiago Mottas velsmurte possession maskine.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,09 – SPIL HER >>*

SSC Napoli – Frosinone 1 (2-0)

Søndag d. 14. april kl. 12:30

Med intet andet en Serie A at fokusere på, har Napoli en vigtig mission – top-8 hvilket blev lidt lettere efter en flot 2:4 sejr over Monza. At Monza overhovedet scorede med blot to afslutninger og en xg på 0,49 (ifølge Wyscout), er nogle gange et billede på, hvor nådesløst fodbold kan være. 

Napolis mål fra netop det opgør, kan meget vel blive påkrævet en kopi af mod Frosinone, da de ikke skal forvente at få mange afslutninger inde i feltet (dangerzone). Udover et flot hovedstødsmål fra Victor Osimhen, stod det på skud uden for feltet, som gav pote, og det samme må være opskriften søndag.  

Frosinone overlevede Bologna i sidste runde, men nu venter offensive spillere af en lidt anden kaliber, og noget endnu værre – det er på udebane. De er det eneste hold uden en sejr på andres græs, og jeg tror næppe de får ændret på det i denne ombæring. Jeg forventer en sikker sejr til de forsvarende mestre. 

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Sassuolo – AC Milan 1 (1-2)

Søndag d. 14. april kl. 15:00

Efter de seneste fem runder, hvoraf modstanderne har heddet Salernitana, Udinese, Roma, Frosinone og Verona, kunne man have forventet mere end fem point, men sådan ligger landet. De er skidt kørende og skal nu møde et hold, som er det stik modsatte.

Godt nok led Milans stime af sejre et lille knæk, da de torsdag aften tabte 0:1 til Roma i Europa League, men deres offensive power har hentet et væld af sejre (fem i streg i Serie A). Senest slog de Lecce 3:0 og kigger vi på andre nedrykningskandidater, slog de for knap en måned siden Verona 1:3. Det giver et meget pænt billede af, hvordan de behandler svagere modstandere som fx Sassuolo. 

Selvom værterne nok vil stille sig ned og spille direkte, tror jeg næppe de vil være i stand til at modstå Milan i boldbesiddelse på deres banehalvdel i 2×45 minutter. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne, som måske vil være en anelse presset efter en hård midtugekamp. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Udinese Calcio – AS Roma 2 (0-1)

Søndag d. 14. april kl. 18:00

Det lignede længe et ufortjent point til Udinese, som til sidst måtte bukke under for mægtige Inter (1:2). Nu venter endnu en tung modstander, når Roma der netop er kommet hjem fra Milan med en 0:1 sejr i Europa League, må være pumpet fuld af selvtillid. Udinese skal ikke ændre på noget, men blot forberede sig på at modtage et tryk i form af et højt pres ligesom i sidste uge. Skal de lykkes med noget, bliver det igen at score et heldigt mål og så overleve. 

Daniele De Rossi vokser mere og mere på mig, og nu har han sågar også bevist at han kan vinde de store kampe. Ikke blot den førnævnte kamp, men også Derby della Capitale i sidste runde, som også blev vundet 1:0. Det lover altså godt for deres nuværende form, og derfor tror jeg også deres stærke pres og tempofyldte spil bliver for meget for værterne. 

Udinese har en håndfuld skader på de offensive poster, alt imens Roma står godt og sågar har fået Tammy Abraham tilbage. Lur mig om ikke hans tilstedeværelse har sat fut under Romelu Lukaku og resten af gruppen. Jeg forventer under alle omstændigheder en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,19 – SPIL HER >>*

Inter Milan – Cagliari Calcio 1 (2-0)

Søndag d. 14. april kl. 20:45

Selv på en bøvlet dag i Udine, hvor intet vil gå ind, løber Inter alligevel med en fuldt fortjent 1:2 sejr. De skal godt nok klare sig uden Benjamin Pavard og Lautaro Martinez, som begge sidder i karantæne, men her er gæsterne også ramt. 

Nahitan Nandez og Alessandro Deiola er ude samtidig med at de Andrea Petagna er tvivlsom. Skal Cagliari have noget med fra Milano, kræver det ikke bare bedste start-11, men også held på alle fronter. Inter kommer til at styre slagets gang, og selvom gæsterne vil bringe en masse hårdhed og fysik, må de forvente at få tilbage to-fold på Giuseppe Meazza. 

Godt må Inter undvære deres topscorer, men her har andre taget over tidligere, så jeg ville ikke være bekymret der. Gæsterne har været forfærdelige på udebane med syv point og en målscore på 9:26. Jeg tror det bliver en endsige affære, der i sidste ende giver en Inter-sejr med clean-sheet, som i tre af de seneste fire møder. 

Rundager tror på: 1-tallet + Cagliari scorer ikke til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Genoa 1 (1-0)

Mandag d. 15. april kl. 18:30

Efter at have modtaget fysiske tæsk i 90 minutter torsdag aften, tog Fiorentina hjem med et ok 0:0 resultat i bagagen mod Viktoria Plzen. Heldigvis for dem er alle mand fit for fight med undtagelse af Giacomo Bonaventura, som meldes tvivlsom. De må dog være noget slidte efterhånden med så mange store kampe i rap. Vi skal tilbage til d. 11. marts for at finde deres seneste “lette” kamp, hvor de slog Frosinone 5:1. 

Den store modstand de har mødt på det seneste, kan omvendt også have holdt dem på et højt niveau, som har presset dem til at præstere til sit bedste. Netop denne vinkel vælger jeg at vurdere dem ud fra, da de i denne periode har leveret fornuftige resultater og nu skal presse på for en plads i top-8.

Genoa har sikret sig overlevelse, men går sikkert efter de 40 point, som er klassikeren, når der sættes målsætninger forinden sæsonen. Men jeg tror de får svært ved at indfri målet på mandag, ikke fordi det omvendte opgør endte 1:4, men fordi La Viola er i et andet gear. Det ligner en smal sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

BC Atalanta – Hellas Verona X/2 (1-1/2)

Mandag d. 15. april kl. 20:45

Der skulle ikke mange dage til for at Atalanta fik rystet et dumt 2:1 nederlag på Sardinien af sig. Torsdag aften slagtede de Liverpool hele 3:0 på ren og skær effektivitet i begge felter. Lange Gianluca Scamacca er i topform og vil med til EM, det er tydeligt. Den lange angriber kunne godt gå hen og give Veronas ellers høje bagkæde store udfordringer. 

Verona skal forsøge at holde skansen så længe som muligt, og vente på de omstillingsmuligheder der vil opstå. Det bliver en svær opgave, men bringer de noget power og undlader for mange dumme boldtab, kan der ligge noget og lure. La Dea må undvære Marten de Roon, Davide Zappacosta og Giorgio Scalvini samtidig med at Sead Kolasinac og Jose Palomino er tvivlsomme. 

Det er altså et hjemmehold, som ikke kommer i stærkeste og samtidig har blikket rettet mod returopgøret torsdag d. 18. Verona kæmper for overlevelse og kan se, hvordan Cagliari snød sig til noget. Derfor tror jeg også vi får en lille overraskelse i Bergamo. 

Rundager tror på: X el. 2-tallet Dobbelt chance til odds 2,49 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar