18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 3. runde i Serie A d. 1. – 3. september 2023

I tredje runde kan vi for alvor få at mærke, hvad Serie A kan byde på, når flere af topholdene skal i kamp mod hinanden. Michael Rundager tager dig igennem en voldsom runde i støvlelandet.

Foto: IMAGO / Insidefoto

Rundens kamp: SSC Napoli – SS Lazio 1 (2-1)

Lørdag d. 2. september 2023 kl. 20:45

En runde, som byder på mange topkampe, kræver mere end bare tophold for at blive Rundens Kamp. Den kræver for mig god offensiv boldomgang, og det tror jeg unægteligt, vi får i Napoli.

De forsvarende mestre har fået en blid start på sæsonen med sejre over Frosinone 1:3 og Sassuolo 2:0. De har blæst deres modstandere ud af banen med henholdsvis 19 og 22 afslutninger mod mål, og specielt Sassuolo blev sat på plads.

Det er altså en klub i storform, danske Jesper Lindstrøm er flyttet til. I det kommende opgør vil de møde markant mere modstand, men hvor de allerede har fundet fodfæste efter endnu en sæson med signifikante salg, står Lazio fortsat rundtosset efter Sergej Milinkovic-Savics afgang.

Victor Osimhen har fået en drømmestart, Matteo Politano og Giovanni Di Lorenzo bidrager med mål, og det hele minder om Napolis to seneste sæsoner, hvor de også startede uovervindelige. 

Lazio skal i første ombæring forsøge at overleve dette opgør. Tidligere har de haft stor gavn af Milinkovic-Savic i disse topkampe, da han har skruet op for niveauet og ført dem til point.

Nu skal Luis Alberto steppe gevaldigt op for at sikre dem deres første point i sæsonen. Senest var de ekstremt uheldige ikke at vinde mod Genoa, men misbrugte chancer kostede et 0:1-nederlag.

Jeg forventer et tilbagetrukket Lazio-mandskab, som håber Alberto finder noget magi frem i omstillingsfasen, hvor han ofte skaber noget farligt.

Jeg tror, gæsterne får det svært på Stadio Diego Armando Maradona, som de godt vandt på i sidste sæson, men som de ellers har måtte gå tomhændede hjem fra siden 2015. Det lugter langt væk af en Napoli-sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

US Sassuolo – Hellas Verona 2 (1-2)

Fredag d. 1. september 2023 kl. 18:30

Sassuolo står med to nederlag på 2:0 til Napoli og Atalanta. Det har været en ekstremt skuffende start på sæsonen, da de ikke har formået at skabe nogen form for magi på modstanderens banehalvdel.

Det bliver endnu værre af, at de må undvære Maxime Lopez grundet en karantæne, hvilket gør dem sårbare på midtbanen.

Domenico Berardi har til gengæld ikke været i kamp endnu, men han forventes klar til dette opgør, og så kan alt pludselig blive vendt på hovedet. 

Verona ser ud til at have skudt papegøjen med sidste års indkøb, Ondrej Duda. Han er i hvert fald begyndt at levere på et ganske pænt niveau med både mål og assist.

En anden spiller, som også må forventes at skulle levere noget, er Milan Djuric, der med sin fysik og spidskompetence i feltet kan give værterne hovedpine.

Jeg tror, Verona hiver en vild sæsonstart op af hatten, lige som Udinese sidste år, og derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,80 – SPIL HER >>*

AS Roma – AC Milan 2 (0-1)

Fredag d. 1. september 2023 kl. 20:45

Hovedstadsklubben er kommet skidt fra start og trænger til noget positivt op til sæsonens første store opgør.

Derfor er præsentationen af Romelu Lukaku måske lige, hvad der manglede. Det er dog ikke Inter, der venter, hvilket ellers havde været en smule komisk, men Milan, som velsagtens kan smile lidt af den signing.

Roma må forvente at skulle tage styringen lige som i sæsonens to første opgør, hvor de klarede 2:2 mod Salernitana og tabte 2:1 til Verona. Det er ikke lovende for deres chancer, da Milan ofte har vist sig bedst, når de kan stille sig mere kompakt og overlade initiativet til modstanderne.

Værterne må klare sig uden Marash Kumbulla, Renato Sanches og Tammy Abraham. Derudover er Paulo Dybala yderst tvivlsom, og Lukaku spiller ikke endnu. 

Milan har fået en flyvende start på sæsonen, hvor flere nye ansigter klikker godt med holdet. Gæsterne kan gå til kampen med markant mindre pres på skuldrene end Roma, og de kan derfor tilgå kampen mere afventende.

Dette er næsten Stefano Piolis yndlings-udgangspunkt i kampe, og derfor forventer jeg et primært fokus på kompakthed og tålmodigt spil på kuglen.

De mangler fortsat Ismael Bennacer men har hentet fine forstærkninger centralt, som kan løfte opgaven.

Romas bagkæde har set skidt ud, og det, tror jeg, bliver guf for Rafael Leao og Christian Pulisic.

Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Bologna – Cagliari 1 (1-0)

Lørdag d. 2. september 2023 kl. 18:30

Bologna har fået en fornuftig start på sæsonen, hvor svær modstand i form af Milan og Juventus har sat en dæmper på forventningerne.

Alligevel står de med et point efter et 1:1 i Torino, og 0:2-nederlaget til Milan var på baggrund af en hæderlig præstation. Jeg tror, de har en fin kamp i vente mod oprykkerne fra Sardinien. 

Et enkelt point er det også blevet til for Rossoblu, som også hentede deres i Torino (0:0 mod Torino).

I sidste weekend var det noget sværere, da Inter kom på besøg og nappede alle tre point med en 0:2-sejr.

Skal gæsterne have noget med hjem, skal det komme efter en stærk defensiv præstation, da deres bedste offensive kort forventes ude: Gianluca Lapadula og Leonardo Pavoletti.

Derudover er Marko Rog og Marco Mancosu også skadede, så midtbanen ser tynd ud.

Jeg forventer 11 busser parkeret i Cagliaris felt og en smal sejr til Bologna.

Rundager tror på: 1-tallet og under 3.5 mål til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Udinese – Frosinone X (1-1)

Lørdag d. 2. september 2023 kl. 18:30

Dette er en ekstremt vigtig kamp for begge mandskaber, da resultatet herfra kan være afgørende for deres overlevelse. 

Udinese er kommet godkendt fra start med det ene point, de hentede i Salerno i sidste uge. Deres åbningskamp var dog noget ildevarslende med et sviende 0:3-nederlag til Juve.

Nu skal de forsøge at få sat skub i tingene, når oprykkerne Frosinone kommer på besøg. Der venter en svær opgave grundet en del skader, men efter salget af Beto er der måske kommet mere ro på.

Frosinone har indtil videre vist, at de ikke bliver et let offer, da de i første runde overraskende kom foran mod Napoli (1:3-nederlag).

Anden runde gav samme gode start, og så var de ovenikøbet i stand til at forsvare føringen og tage en 2:1-sejr over Atalanta.

De er gode til at stå kompakt og sætter en dyd i at vinde deres 1v1-dueller, hvilket er en god opskrift til succes.

Jeg tror, vi får et lige opgør, som ender i et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Atalanta – AC Monza 1 (2-0)

Lørdag d. 2. september 2023 kl. 20:45

Atalanta fortsætter deres ustabile præstationer fra sidste sæson med en fin 0:2-sejr over Sassuolo i første runde efterfulgt af et 2:1-nederlag til Frosinone.

De skabte nok chancer til mere mod oprykkerne, men i sidste ende stod de uden point.

Nu venter en modstander, som de i sidste sæson tromlede ned 5:2 og 0:2, og på baggrund af deres spillestil og kvaliteter bør noget lignende gentage sig.

De skal forsøge at presse tempoet op i perioder og få fyldt feltet så meget som muligt for at dominere fysisk. 

Med tre point og en vigtig sejr over Empoli i sidste runde står Monza med en fornuftig start på sæsonen.

De var ikke i stand til at håndtere Inter i første runde, men det var forventet.

Inter scorede begge deres mål på et højt pres, og det er samme billede, jeg forventer i det kommende opgør, hvor Atalanta vil forsøge at fremtvinge farlige omstillinger.

Jeg forventer en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Inter Milan – ACF Fiorentina 1 (2-1)

Søndag d. 3. september 2023 kl. 18:30

Vi har et væld af smukke kampe denne weekend, og Inter, som tager imod Fiorentina, pryder i den grad på 3. runde af sæson 23/24. 

Inter har fået en stærk start med to sejre på 2:0 over Monza og Cagliari, og nu venter den første store prøve.

Indtil videre har det været svært at sætte en finger på noget negativt, men jeg er spændt på at se, hvem der ud over Lautaro Martinez kommer til at levere mål kontinuerligt.

I det kommende opgør skal de være tålmodige og forvente længere perioder, hvor de forsvarer på egen banehalvdel.

De skal til gengæld veksle mellem et højt og lavt pres, da der er gunstige muligheder for en bolderobring højt, hvilket Lecce blandt andet viste i seneste runde. 

Fiorentina kommer formentlig med tunge stænger efter en hård Conference League-kamp mod Rapid Wien (2:0-sejr) torsdag aften.

Omvendt må det også have givet en kæmpe forløsning mentalt, så den kan gå begge veje.

En ting er dog sikkert, og det er skader til Antonin Barak og Gaetano Castrovilli. Derudover står de måske uden Jonathan Ikone, så de har noget sværere ved at rotere end ønsker.

Jeg forventer en seværdig fodboldkamp, hvor Inter trækker det længste strå til sidst grundet et fysisk overskud og større kvalitet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,64 – SPIL HER >>*

Torino – Genoa CFC 1 (1-0)

Søndag d. 3. september 2023 kl. 18:30

Skulle der findes en måde, hvorpå man kan slette 90 minutter fra en persons hukommelse, er det sikkert noget, Ivan Juric kunne være interesseret i efter Torinos 4:1-nederlag til Milan.

Værterne bliver nødt til at bygge videre på deres 0:0-resultat mod Cagliari, på Stadio Olimpico Grande Torino.

Her fik de defensivt lukket ned men skabte lige knap nok til at kunne finde en enkelt eller to scoringer.

Men det er et problem at Antonio Sanabria er skadet, da truppen ikke består af mange målscorere.

Genoa er enormt godt polstret på midtbanen, men det passer Torino perfekt, da de er bedst til at skabe gennembrud på siderne. 

Genoa har haft en besynderlig start på sæsonen med en total afklapser på 1:4 til Fiorentina i egen hule og så en sejr på 0:1 over Lazio.

Mit indtryk er, at Lazio har været i gavehumør, og derfor kan sejren ikke tillægges specielt meget. Hvis Genoa skal have point med hjem, skal deres sideforskydning sidde i skabet, samtidig med de får noget ud af deres omstillinger.

Jeg forventer en lidt tør kamp, hvor Morten Frendrup og Genoa må forlade Torino uden point.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Empoli – Juventus 2 (0-1)

Søndag d. 3. september 2023 kl. 20:45

Empoli ligner et hold, som har sagt farvel til for meget kvalitet, og derfor står de med nul point efter kampe mod Monza og Verona samt et Coppa Italia-exit på 1:2 til Cittadella.

Kombinerer vi det med Paolo Zanettis noget flabede kommentar efter deres 4:1 sejr over Juve i sidste sæson, tror jeg godt, vi kan regne med, at værterne er i problemer.

Deres langsomme bagkæde og halvsløje 1v1-færdigheder på backpositionerne kommer til at kæmpe meget med gæsternes offensiv. 

Federico Chiesa skal tage ansvar i dette opgør, da hans færdigheder er gift for Empolis bagkæde.

Jeg forventer ikke et Juve-mandskab, som blæser over stepperne, selvom de med fordel kunne mose igennem på siderne.

Nej, Massimiliano Allegri skal langsomt men sikkert spille den op på den sidste tredjedel eller køre på omstillinger, hvilket nogle gange giver succes (Udinese 0:3), og andre gange giver ligegyldige kampe (Bologna 1:1).

Jeg tror, vi får en kamp, hvor begge hold vil spille langsomt og disciplineret, men kravet er en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

US Lecce – US Salernitana X (1-1)

Søndag d. 3. september 2023 kl. 20:45

Lecce har fået en flyvende start på sæsonen med fire point efter sejr over Lazio (2:1) og uafgjort mod Fiorentina – i Firenze vel at mærke (2:2).

Begge resultater var sågar retvisende, men det kunne sagtens have tippet den anden vej, så de kun havde stået med 0-1 point.

De har vist kæmpe viljestyrke ved at komme tilbage fra et truende nederlag mod to tophold.

Truppen virker stærkere i år og har vundet point på to forskellige udtryk: Kontrollerende mod Lazio og på omstillinger mod Fiorentina, hvilket kan give dem troen på projekt overlevelse.

Ligesom værterne er Salernitana også ubesejret efter sæsonens to første runder. De overraskede med et flot 2:2-resultat mod Roma og skuffede så en anelse, da de kun fik 1:1 hjemme mod Udinese.

Der var dog en del opløftning at spore, da Boulaye Dia tacklede sig til sæsonens første scoring. Dia og Antonio Candreva skal diske op med lækkerier i den kommende runde, hvis de skal hjem til Salerno med tre point.

Jeg tror, det bliver et lige opgør, hvor begge hold står godt til hinanden. Derfor forventer jeg et kryds.

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar