18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 28. runde i Serie A d. 8. – 11. marts 2024

sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Jasmine Paolini
Sara Errani
Tipped at 1.95
Bech-avatar
16. apr.
11:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Der venter store opgør i Torino, Bologna og Firenze, men Michael Rundager finder også kampene i den anden ende af tabellen interessant.

IMAGO / Gribaudi

Rundens kamp: Juventus – Atalanta BC X (1-1)

Søndag d. 10. marts kl. 18:00

Rundens kamp byder på Juventus, som tager imod Atalanta. Den er en duel med en masse implikationer i top-4 striden, da en sejr til gæsterne for alvor kan sætte tingene i kog. 

Juventus lider for tiden, hvor de blot har hentet fem point i seks kampe. De spiller for simpelt, og Massimiliano Allegri er ikke i stand til at ryste posen. Nu skal Juve også klare sig uden Dusan Vlahovic, som står over med karantæne, hvilket placerer ham på tribunen med skadede Weston McKennie, Carlos Alcaraz og Adrien Rabiot. 

Derfor kommer de ikke til at stå stærkeste, når La Dea kommer blæsende derud af i jagten på top-4. De har dog tabt voldsomt meget terræn til de nærmeste konkurrenter, da det er blevet til nederlag til Bologna (1:2) og Inter (4:0) samt en uafgjort mod AC Milan (1:1) i de seneste kampe. Tæller vi deres gode 1:1 resultat ude mod Sporting onsdag aften, har de altså ikke vundet fire kampe i streg. 

Gæsterne står også med fire forsøg i streg uden en sejr over Juve, men med det positive resultat i Portugal og en afbudsliste, som kun indeholder Emil Holm, står de med gunstige forhold. Jeg forventer et opgør med tålmodigt spil fra begge parter, da de må og skal respektere hinandens evner på omstillinger. Skal jeg gå med et af de to hold, som har mest offensiv kvalitet til rådighed og den bedste bænk, bliver det La Dea. Jeg tror til gengæld, at respekten for hinanden og de to cheftrænerens forudsigelighed fører til en uafgjort.

Rundager tror på: X til odds 3,29 – SPIL HER >>*

SSC Napoli – Torino 1 (2-0)

Lørdag d. 9. marts kl. 20:45

Napoli ligner et hold, som er begyndt at finde sig selv igen, og så må vi bare erkende, at det pynter gevaldigt med Victor Osimhen tilbage i start-11. De har endnu ikke tabt med ham på banen siden returen fra African Cup of Nations, og hans fem scoringer i denne periode har også sikret en 6:1 sejr over Sassuolo samt uafgjort mod Cagliari og Barcelona (1:1).

De står med et par afbud fra Jens Cajuste og Cyril Ngonge, som begge må anses for at være til bredden. Torino derimod får gevaldig svært ved at stille en fornuftig midtbane, Samuele Ricci i karantæne plus Ivan Ilic og Adren Tameze ude med skader. Dette kommer til at blive et ømt punkt for gæsterne, som vandt 3:0 i det omvendte opgør, hvor de netop skabte mange kontrachancer med bolderobringer centralt. 

Jeg tror de mange afbud til Torino vil koste for meget, da de ikke vil være i stand til at presse Napoli centralt på banen. Herfra kan værterne dominere og få iscenesat deres dygtige kant, Khvicha Kvaratskhelia tæt på mål. Derfor forventer jeg en stærk revanche til Napoli, som vil snuppe deres tredje sejr i streg.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,82 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – Salernitana 1 (2-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 15:00

Cagliari hev sæsonens første udebanesejr hjem til Sardinien i sidste runde, hvor de slog Empoli 0:1. Det har generelt været en fremragende periode for dem, med et point mod Napoli og Udinese, som dermed gør dem ubesejret tre runder i streg. Det har dog ikke været nok til at komme over nedrykningsstregen, men med en sejr over det suverænt dårligste hold i Serie A, kan de klatre et stykke over. 

De skal gøre det uden deres hurtige kant, Zito Luvumbo som ellers kunne skabe en masse problemer for Salernitanas sløje bagkæde. Gæsterne fik dog stoppet en seriøs blødning i sidste runde, hvor de noget heldigt spillede 1:1 mod Udinese. Jeg tror også der skal held til, for at gæsterne skal rejse hjem med andet end et nederlag. Det omvendte opgør var en tæt duel (2:2), men det er jeg relativt sikker på, at en tur til Unipol Domus vil ændre til en hjemmebanesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Frosinone Calcio 1 (2-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 15:00

Mister clean sheet skal forsøge at holde sin ubesejrede stime mod Frosinone kørende – her er selvfølgelig tale om oraklet Davide Ballardini (ironi kan forekomme). Cheftræneren har mødt den kommende modstander tre gange og har vundet dem alle, men nu kan piben få en anden lyd. 

Gæsterne har præsteret bedst set over sæsonen, men for tiden er de omtrent lige ringe i formkurven, og den eneste store ændring er Sassuolos nye træner. Manden som hentes ind til redningsmissioner og fyres sæsonen efter. Han har også fornuftige forhold, da gæsterne er noget ramt af skader i bagkæden og midtbanen, men værterne må selv undvære Domenico Berardi samtidig med at Frosinone kan stille med Matias Soule. 

Soule bliver en mundfuld for Neroverdis håbløse bagkæde, men jeg forventer stadig at Ballardini kan få styr på den del og derfra sikre en sejr. Gæsterne er det ultimativt dårligste hold på udebane, og værterne har et for godt hold til andet end tre point.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,24 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Bologna – Inter Milan 2 (1-2)

Lørdag d. 9. marts kl. 18:00

Der venter et seriøst clash, når de to mest formstærke mandskaber skal krydse klinger. Bologna er det næst mest succesfulde hold på hjemmebane (kun overgået af Inter), alt imens gæsterne er det absolut stærkeste hold på udebane (11 sejre, 2 uafgjort og en målscore på 33:6). 

De er blevet voldsomt forkælet i Bologna, som under kyndige Thiago Mottas styring har væltet mange kegler i denne sæson. I de seneste fem kampe er det blandt andet blevet til sejre over Atalanta (1:2 ude), Lazio (1:2 ude) og Fiorentina (2:0 hjemme), hvilket understreger deres nuværende momentum.  

Udover en solid defensiv organisation og sikkert opbygningsspil, består truppen af spillere, som kan afgøre kampene på egen hånd. Det er specielt Joshua Zirkzee Inter skal være opmærksom på, men Riccardo Orsolini og Lewis Ferguson levere altid stærke præstationer. Derudover har Jens Odgaard gjort sig fint bemærket med nogle gode indhop og to scoringer på blot 83 minutter fordelt over tre kampe. 

Gæsterne skal være sikre i deres indgreb, når de vil presse højt og ellers fokusere på at boldene ikke skal gå igennem Remo Freuler og Ferguson. Kan de tvinge bolden ud på side og dræbe Bolognas spil via intensitet og hurtig sideforskydning, burde de kunne kontrollere kampen. Begge hold er i stand til at stille i stærkeste, så jeg forventer et tæt opgør, men Inter har overtaget på alle for tiden. Derfor tror jeg på en sejr til Nerazzurri.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,17 – SPIL HER >>*

Genoa – Monza X (1-1)

Lørdag d. 9. marts kl. 20:45

Både Monza og Genoa skal videre fra en weekend med nederlag til henholdsvis Roma (1:4) og Inter (2:1). Begge hold præsterer på et solidt niveau for tiden, men har selvfølgelig udfald, som enhver anden midterklub. Nu skal de kæmpe om titlen som det bedste hold i midten (inklusiv Torino), og det kan godt gå hen og blive en fin kamp. 

Monza vandt en snæver sejr på 1:0 i det omvendte opgør, hvor Geno spillede deres tredje kamp på syv dage. Dengang var Raffaele Palladino og hans mandskab heldige med sejren, og jeg tror de vil blive presset gevaldigt af værternes intense forsvarsspil. Omvendt kan Genoa i perioder stille sig ned og straffe gæsterne på omstillinger, alt imens Monza får svært ved at kombinere sig igennem. Omvendt kan Palladino udnytte Milan Djuric, så der kan spilles med mindre risiko. Under alle omstændigheder forventer jeg et lige opgør, som ender uafgjort.

Rundager tror på: X til odds 3,21 – SPIL HER >>*

Lecce – Hellas Verona X (1-1)

Søndag d. 10. marts kl. 12:30

Fra Lecce og ned, er der ikke meget tryghed at finde i tabellen, hvor det for alvor er blevet tæt. Men kan hjemmeholdet tage en sejr på søndag, får de måske det kæmpe åndehul, der kan give en masse arbejdsro. Spørgsmålet er, hvor meget de vil gå efter det, for så at risikere et farligt nederlag. 

Begge hold kan still i noget nær stærkeste, men Verona må dog undvære Pawel Dawidowicz i bagkæden. Den store stopper har præsteret godt taget deres sæson i betragtning, og vil blive savnet, men når alt kommer til alt, handler det for Verona om at levere en helstøbt holdindsats hver eneste weekend. Holdet er udtømt for talent og topspillere, så det er flid og held, der blandt andet førte til den altafgørende 1:0 sejr over Sassuolo i sidste runde. 

Nu skal de forsøge at gøre det igen mod en relativt jævnbyrdig modstander, der heller ikke vælter sig i kvalitet. Jeg tror det bliver en hektisk kamp, hvor begge hold vil arbejde benhårdt for ikke at tabe, og netop den præmis får mig til at forvente et X.

Rundager tror på: X til odds 3,23 – SPIL HER >>*

AC Milan – FC Empoli 1 (2-1)

Søndag d. 10. marts kl. 15:00

AC Milan leverede en sløset indsats imod Slavia Prag, da de torsdag aften vandt 4:2 mod 10 mand. Selv efter det tjekkiske holds udvisning formåede de at score, og kunne have gjort det flere gange. Stefano Pioli kan dog glæde sig en smule over, at hans mandskab scorer fire gange og viste et gear, hvor de nærmest kunne gøre det efter behag. Det skal cheftrænere tvinge frem i det kommende opgør. 

Empoli led deres første nederlag under Davide Nicola, og spørgsmålet er så, hvordan deres reaktion bliver. Jeg forestiller mig en rasende Nicola, der netop har tabt til Cagliari hjemme (0:1), som enten vækker mere motivation i spillerne, eller begynder at tabe dem. Der er ikke meget litteratur, som fremhæver frygt i værktøjskassen hos en dygtig og effektiv leder, men han har selvfølgelig leveret mirakler. 

Det er en kamp, som er en smule oppe i luften, Empoli kan være på vej ned i et hul igen og Milan så mentalt tunge ud i midtugen. Værternes omhyggelige boldomgang og evne til at skrue op for tempoet, vil til gengæld gøre det svært for gæsterne. Derudover vender nogle vigtige brikker i bagkæden tilbage, hvilket kan give noget friskhed – Derfor tror jeg på en hjemmesejr. 

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,06 – SPIL HER >>*

Fiorentina – AS Roma 1 (2-1)

Søndag d. 10. marts kl. 20:45

Der venter Fiorentina en stor mundfuld, når Roma kommer til Firenze. Hjemmeholdet har selv været svingende i en længere periode, men lader til at have bedre styr på det igen, med otte point i de seneste fem kampe. De står blot noteret for et 2:0 nederlag til brandvarme Bologna, men er ellers kommet fornuftigt ud af perioden. Senest slog de Maccabi Haifa 3:4 i Conference League, og har derfor et solidt grundlag til returen i næste uge.

Nu skal de for alvor i ilden igen, da Daniele De Rossi har skabt forløsning i hovedstadsklubben. Nogle vil kalde Roma for fortryllet under De Rossi, hvilket er forståeligt, når man tænker på, at de siden hans ansættelse har vundet syv kampe, tabt til Inter 2:4 og spillet 1:1 mod Feyenoord i to omgange. Endnu vildere er målscoren på 26:11 siden hans ankomst, som blev skudt godt i vejret efter deres midtuge sejr på 4:0 over Brighton. 

Når det så er sagt, bliver dette en svær kamp, og udover sejren over den engelske klub, har de ikke formået at vinde sådan en af slagsen. Deres høje pres vil blive udfordret af Fiorentinas dygtige kombinationsspil, hvilket formentlig resulterer i, at de må stå dybere i længere perioder af kampen. Desuden skal de ligesom La Viola forsøge at balancere det tætte kampprogram, så det kommer nok helt af sig selv. Jeg tror værterne løber med en smal sejr identisk med deres 2:1 sejr over Lazio i forrige runde.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Lazio – Udinese 1 (2-1)

Mandag d. 11. marts kl. 20:45

Det er snart ved at være sidste udkald for Lazio, der lige nu befinder sig 11 point fra top-4. De har tabt tre af de seneste fire kampe, hvor de blandt andet dummede sig med et 0:2 nederlag til Bologna foran eget publikum. Derfor hviler der et voldsomt pres på deres skuldre, men de kan nu fokusere på Serie A, da Bayern Munchen med lethed sendte dem ud af Champions League tirsdag aften (3:0).

Det bliver dog lettere bøvlet, da de skal gøre det uden Matteo Guendouzi, Adam Marusic, Patric og Nicolo Rovella. Marusic’ erstatning, Luca Pellegrini, er også ude med en karantæne, så deres start-11 er en smule decimeret. Det har gæsternes også været mere eller mindre hele sæson, og denne kamp er ingen undtagelse. Udinese må undvære Festy Ebosele, Walace, Gerard Deulofeu og formentlig fortsat Jaka Bijol. 

Ser vi på Udineses seneste præstationer og trækker Juventus-sejren ud af ligningen, står de enormt skidt. De tabte også til netop Lazio 1:2 tilbage i januar, og jeg forventer bestemt også et lignende resultat finder sted mandag aften.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar