18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 25. runde i Serie A d. 16. – 18. februar 2024

Serie A vender tilbage efter midtugens kampe i de store europæiske turneringer. Læs her om Michael Rundager tror det kommer til at påvirke nogle af topholdene.

IMAGO / NurPhoto

Rundens kamp: Hellas Verona – Juventus 2 (0-2)

Lørdag d. 17. februar kl. 18:00

Det lugter måske ikke af storhed, når Verona tager imod Juventus på Marcantonio Bentegodi, men meget er på spil for begge hold, som kæmper en indædt kamp i hver deres ende af tabellen. 

Når vi ser på de to holds formkurve, ser det heller ikke for prangende ud, da de tilsammen blot har hevet tre point i hus i de tre seneste runder. Det har resulteret i, at Verona er kommet under nedrykningsstregen og Juve er gået fra at løbe side om side med Inter, til knap nok at kunne hive en trøjen for at lave en nødbrems.

Gæsterne har været inde i en mindre scoringskrise, efter en længere periode med flotte målrige sejre. Derfor tabte de blandt andet 0:1 til Udinese, hvor de snildt kunne have scoret 2-3 gange. Der hviler et stort pres på Dusan Vlahovic, som bestemt også har været giftig, men det er sjovere at spille guitar med flere strenge. 

Verona har ikke blot en scoringskrise, de har decideret problemer med at et fodboldhold sammen, der rent faktisk har niveauet til at overleve i Serie A. Jeg ville under alle omstændigheder være bekymret, hvis min farligste mand hedder Thomas Henry. Godt nok har de blot en enkelt mand ude i form af Juan Manuel Cruz, men de skal håbe på en dårlig dag hos Den Gamle Dame, hvis de skal forvente point. Også selvom Bremer har karantæne. Jeg tror på en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet + Verona scorer ikke til odds 2,36 – SPIL HER >>*

Torino – Lecce 1 (1-0)

Fredag d. 16. februar kl. 19:00

Torino står med fem kampe uden et nederlag og holder i princip fortsat nærkontakt til europæiske pladser. Deres solide boldomgang imellem begge felter og stærke indsats defensivt, gør dem svære at spille imod. De giver ikke mange kontrachancer, og er selv gode til at skabe dem, og det kan blive et kæmpe problem for Lecce. 

Værterne har dog lidt udfordringer i start-11, hvor Adrien Tamaze, Ricardo Rodriguez og imponerende Alessandro Buongiorno er ude. Derfor kan vi forvente at deres defensive kvaliteter har taget et dyk. Omvendt står Lecce endnu en gang uden Lameck Banda, der forventes ude med en skade, og han er en vigtig mand for gæsterne. 

Torino har vundet de tre seneste interne opgør og holdt nullet – i det omvendte opgør tog de en sikker 0:1 sejr, og noget lignende forventer jeg også bliver udfaldet i fredagens opgør. Lecce har godt nok været involveret i en del kampe med et hav af mål, men Torino’s seneste fem opgør har i alt indeholdt otte scoringer, og de kommer til at diktere kampens kamp.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3.5 mål til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Inter – Salernitana 1 (2-0)

Fredag d. 16. februar kl. 21:00

Inter har godt nok en Champions League kamp, som ligger og lurer i næste uge, men som noget nyt for Simone Inzaghi, har han faktisk været god til at rotere i truppen. Dette er vigtigt i forhold til at kunne spare nogle spillere til kampe, som den mod Salernitana og så fortsat kunne forvente en stærk præstation. 

Værterne må godt nok ærgre sig en smule over ikke at have Francesco Acerbi til rådighed, men her står alternativerne klar. Det er som om 2:4 sejren over Roma, er et meget godt billede på, hvor de står for tiden – der bliver bare gjort, hvad der skal til og lidt ekstra. 

Det må altså se noget skræmmende ud for gæsterne, som er hårdt ramt på de defensive positioner, med en karantæne til Domagoj Bradaric og skader til Lorenzo Pirola, Nobert Gyomber og Federico Fazio. Der kommer altså til at mangle noget kvalitet, størrelse og rutine i bagkæden, som bliver afgørende for kampens udfald. Jeg tror på en sikker sejr til Nerazzurri.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 1,50 – SPIL HER >>*

SSC Napoli- Genoa 1 (2-1)

Lørdag d. 17. ferbuar kl. 15:00

Napoli gjorde en godkendt figur i sidste rundes 1:0 nederlag til Milan, som blev begrænset til 10 afslutninger. Omvendt kommer der ikke meget fra Walter Mazzarris mandskab, som insisterende forsøge at spille med en tre-backkæde – det er håbløst. Der er intet perspektiv i at køre med Mazzarri, og det vil denne sæson også understrege. 

De kan stille med det meste, men Victor Osimhen forventes ude, efter han er vendt hjem fra African Cup of Nations en dag senere end forventet. Genoa står også med en tæt på pletfri skadesliste, og dermed kommer de også med alt, hvad den kan trække. 

Ligesom værterne led Genoa også et smerteligt 1:4 nederlag til Atalanta, som kørte dem midt over i anden halvleg. Gæsterne kommer til at stå kompakt på egen banehalvdel, for blot at vente på en gaveregn af muligheder på omstillinger, men Gli Azzurri har fået markant bedre styr på det defensive, så Alberto Gilardino skal ikke forvente en monsunregn. Jeg tror det bliver et tæt opgør, som i sidste ende kaster en hjemmesejr af sig.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,97 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Atalanta BC – Sassuolo 1 (3-1)

Lørdag d. 17. februar 20:45

Med en flot periode på otte kampe ubesejret (Coppa Italia inkl.) står Atalanta pludselig velplaceret i top-4. De har scoret hele 14 gange i de seneste fire runder af Serie A, og jeg har på fornemmelsen, at de har gode muligheder for at pynte yderligere på den flotte statistik. 

De to hold har stødt på hinanden to gange i denne sæson, og indtil nu har La Dea vundet 0:2 i det omvendte opgør samt 3:1 i Coppa Italia. Deres power og evne til at køre en flot omstilling, er virkelig gift for Sassuolo, som ikke vil være i stand til at parkere bussen med stor succes. De skal frem på banen, og det kommer til at være med høj risiko for at få bolden lige i fjæset. 

Gæsterne fik godt nok kæmpet sig til et enkelt point hjemme, da de spillede uafgjort mod Torino, men det var ganske ufortjent og på baggrund af endnu en svag præstation. Derudover skal de fortsat undvære Domenico Berardi grundet en knæskade, og det tager bare brodden af Neroverdi. Jeg tror der bliver fest på Gewiss Stadium.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Lazio – Bologna X (1-1)

Søndag d. 18. februar kl. 12:30

Lazio tog en kæmpe sejr over Bayern Munchen i midtugens Champions League kamp – en kamp, hvor de jagtede bolden meget, men hev 1:0 hjem foran eget publikum. Nu skal de forsøge at gentage det mod formstærke Bologna, der står ubesejret fire runder i streg.

Lazio har udover potentielt trætte ben også to væsentlige karantæner i Matias Vecino og Alessio Romagnoli. Ydermere bliver de presset af skader til Mattia Zaccagni og Nicolo Rovella. Bologna kommer kun til at savne oprydderen, Remo Freuler på midtbanen. 

Jeg forventer et meget tæt og intenst opgør, hvor det afgørende element bliver, hvem der scorer først. Værterne har ikke ligefrem forkælet deres fans med mål på Olimpico di Roma, og derfor tror jeg de vil for alt i verden forsøge at dæmpe dosere deres kræfter i løbet af kampen. Derfor forventer jeg, at Bologna i det tilfælde at den står lige, vil være mest på bolden, alt imens Lazio har deres momenter. En livlig kamp, som jeg tror ender med et uafgjort resultat.   

Rundager tror på: X til odds 3,13 – SPIL HER >>*

FC Empoli – Fiorentina X (1-1)

Søndag d. 18. februar kl. 15:00

Empoli har gang i en seriøs kurs mod overlevelse, men spørgsmålet er, hvor længe hvedebrødsdagene med Davide Nicola holder. Der er en klar og tydelig grund til, at han siden 2014, ikke har kunne holde på et job – spillerne bliver trætte af ham. De har til gengæld forstået opgaven indtil nu. Forsvar med dit liv og gør det som en enhed, hvilket har været imponerende at følge med i. 

De præcis samme dyder skal findes frem til det kommende opgør, hvor en boldsikker modstander venter. Hjemmeholdet vil være presset i bund, og skal være skarpe på deres omstillinger, som vil komme. Et andet element, der har imponeret mig meget, de er som vilde vortesvin, når der kommer en kontrachance.   

Fiorentina har en svær opgave i at trænge igennem et lavt stående hold, som er enormt disciplinerede og dygtige til at etablere og fastholde et pres – i hvert fald indtil nu. Jeg ser stadig Nicolas mandskab som en tikkende bombe. Fiorentina kan stille i stærkeste, men har også brug for at tænke sig om, da de har en Conference League kamp i midtugen. Jeg forventer to hold, som er skarpe på hver deres måde, og det tror jeg kaster en uafgjort af sig.

Rundager tror på: X til odds 3,36 – SPIL HER >>*

Udinese Calcio – Cagliari Calcio 1 (1-0)

Søndag d. 18. februar kl. 18:00

Der blev kastet en redningskrans med ekspres fra Torino til Udine, da Udinese sikrede sig tre ekstremt vigtige point mod Juve (0:1). De var voldsomt heldige, men det skal du også typisk være i sådan en kamp. Nu venter en mere medgørlig modstander, som samtidig mangler at vinde en kamp uden for eget græs.

De to hold har allerede duelleret to gange i denne sæson, og begge kampe er endt uafgjort efter 90 minutter. Cagliari trak så det længste strå i Coppa Italia, hvor de sikrede sig en 1:2 sejr efter forlænget, men de to hold har ligget tæt på hinanden. 

Den samme jævnbyrdighed tror jeg ikke vi vil opleve på søndag, hvor gæsterne har haft en skidt optakt, med mange skader og derfor langt fra optimale forhold til træning. Jeg forventer en halvsløv fodboldkamp, hvor begge hold ikke rigtig kan noget, men værterne har lidt ekstra at byde på. Derfor tror jeg på en sejr til Le Zebrette. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Frosinone – AS Roma 2 (1-2)

Søndag d. 18. februar kl. 18:00

Man fristes til at kalde en “dead man walking”, når Frosinones drenge igen skal betræde deres egen hule, Benito Stripe. Selv her er de begyndt at smide for mange point (fire point i de seneste fem forsøg). Desværre ser deres muligheder ikke alt for lyse ud i weekendens opgør mod Roma. 

Godt nok har gæsterne været i to benhårde kampe inden for en uges tid (Inter 2:4 nederlag og 1:1 mod Feyenoord), men oprykkerne er ramt af en del skader. Vi tæller tre tvivlsomme og fire sikre samt en karantæne til rutinerede Simone Romagnoli. Det lugter af en halvskidt start-11, som kun bliver værre ved udskiftninger. 

Roma har en kæmpe opgave foran sig, og det er at lukke ned for Matias Soule – Så Lorenzo Spinazzola og Evan Ndicka får travlt. Derudover skal de bare sørge for, at fodre Romelu Lukaku med bolde, samtidig med at han får en masse løb omkring sig. Det burde være nok til at straffe værternes bagkæde, der har set bolden gå ind 15 gange i de seneste fem ligakampe. Derfor forventer jeg endnu en sejr til De Rossi og co.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Monza – AC Milan 2 (1-2)

Søndag d. 18. februar kl. 20:45

Monza har haft fire “lette” kampe, med hold som ligger langt fra dem, hvad angår pointhøst. Men her er det kun blevet til fem point, så de mangler stadig point før de kan føle sig sikre på overlevelse. 

Længere oppe i tabellen finder vi Milan, der pludselig har skabt kontakt til Juventus på andenpladsen. Derudover kan vi heller ikke rigtig forvente tunge stænger efter deres suveræne 3:0 sejr over Rennes i Europa League. Skadeslisten er også fornuftig i forhold til en normal Milan-status. De må dog undvære en del i bagkæden, hvor Davide Calabria, Fikayo Tomori og Pierre Kalulu er skadet. Det er derfor lidt bekymrende, at Simon Kjær nu skal holde til 90 minutter igen.

Der er lidt storebror mod lillebror stemning pga de to holds baggrund, og der hersker ingen tvivl om, hvem der bestemmer. I det omvendte opgør vandt Milan 3:0 og i sidste sæson, stod den også på to sejre. Jeg tror det bliver et lige opgør, men den form Milan er i for tiden bliver svær at hamle op med. Derfor tror jeg, at Rossoneri løber med tre point. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar