18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 24. runde i Serie A d. 9. – 12. februar 2024

Serie A byder på endnu en runde med store kampe og dramatiske opgør i bunden, og du kan læse om samtlige kampe her, hvor Michael Rundager gennemgår slagets gang.

IMAGO / Gribaudi

Rundens kamp: AS Roma – Inter Milan 2 (0-1)

Lørdag d. 10 februar kl. 18:00

Efter tre sejre i streg, har Roma holdt kontakten til de fire øverste, men modstanden har været af en helt anden kaliber end, hvad der venter dem i rundens kamp. 

Daniele De Rossi kan på ingen måde klage over resultaterne, og i sidste weekend leverede de en toppræstation i 4:0 sejren over Cagliari. Vi kan altså forvente et Roma-mandskab med selvtilliden i orden, hvor de bærende offensive kræfter, Lorenzo Pellegrini, Romelu Lukaku og Paulo Dybala, alle har bidraget. 

Timingen er god i forhold til momentum, men jeg vil også have fuld forståelse, hvis de ikke føler sig skråsikre, når de træder ind på Olimpico de Roma. Blot et enkelt af de seneste 14 kampe, er ført til en sejr i det interne regnskab. I det omvendte opgør vandt Inter 1:0, og her blev de skilt ad i en sådan grad, at det ikke var en topkamp værdigt. 

Defensivt er værterne tæt på at kunne give Chris Smalling spilletid igen, men de må undvære en karantæneramt, Evan NDicka. Inter har heller ikke de store udfordringer på den front, da det blot er Davide Frattesi og Juan Cuadrado, de må undvære. 

Jeg forventer en kamp, hvor specielt Roma vil lægge mest vægt på spillet uden bold, så de kan køre en fin smurt omstilling. Jeg tror til gengæld de bliver overrumplet over, det tempo Inter kan bringe, så det bliver ikke nogen let opgave. Inter spiller deres kamp nummer tre mod et andet tophold, og de to foregående er blevet vundet med 1:0. Senest slog de Juventus i en solid kamp, og jeg tror de har i sinde at lave noget lignende lørdag aften. Derfor forventer jeg en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Salernitana – FC Empoli 2 (1-2)

Fredag d. 9 februar kl. 20:45

Det er nu eller aldrig for Salernitana, der fik stoppet stimen af nederlag i weekendens 0:0 mod Torino. Et isoleret set godt resultat, men i de resterende 15 kampe, skal der hentes omkring 23-27 point for overlevelse. Derfor kan de ikke gå efter andet end tre point, når Empoli kommer til Salerno. De må undvære Nobert Gyomber og rutinerede Federico Fazio, men har hentet Jerome Boateng, der allerede ligner en stor gevinst. Det er pinligt ringe at se dem på bolden, men de får ikke meget bedre chancer for at hente tre point, så jeg forventer at de vil blæse til angreb. 

Empoli derimod, må være kommet med blot en ting for øje – ikke at tabe! Et uafgjort resultat må være det udgangspunkt, de vil holde fast i ved at stille sig ned og håbe på nogle effektive kontrastød, som i deres flotte 3:0 sejr over Monza i Davide Nicolas debut. Jeg tror vi får en underholdende kamp, hvor Nicola ved præcis hvad der skal til. Derfor tror jeg på en lille sniger sejr, via deres kompakte defensive og konstante pres på boldholder, som vil skabe hvad der skal til.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – Lazio 2 (0-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 15:00

Tredje nederlag i streg var en kendsgerning, da Cagliari drog hjem fra hovedstaden med en ordentlig afklapser (4:0 mod Roma). Den skal hurtigt rystes af sig, og så skal de finde ø-magien frem igen – det står trods alt stadig meget fornuftigt til på hjemmebane. 

Uheldigvis for værterne, så har Lazio også gang i en fornuftig sæson på udebane, som det sjette bedste hold. Gæsterne har også forinden deres pointtab til Atalanta (3:1) og Napoli (0:0), taget tre sejre over andre bundhold (Lecce, Udinese og Frosinone). Cagliari må undvære Suleman Kakari, Gaetano Oristanio samt Eldor Shomudrov, som alle tre ville pynte, specielt de to første. Der står Lazio med tæt på stærkeste, men må undvære Patric i bagkæden og Nicolo Rovella. 

Jeg tror til gengæld ikke at de defensivt bliver presset voldsomt, og derfor er det de forreste, som skal præstere. Lazio har dog spillet meget pragmatisk i denne sæson, og stiller de sig ned i store dele af kampen, vil det skabe hurtige chancer, da Cagliari generelt ikke er glade for bolden. Jeg forventer en sejr til gæsterne, som har gode muligheder på siderne og bomber retur på banen (Ciro Immobile).

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,19 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Torino X (1-1)

Lørdag d. 10. februar kl. 20:45

Som kampens odds også indikerer, er dette lidt af en lottokupon. Sassuolo har tabt fire af de seneste seks kampe, men formåede i samme periode at slå Fiorentina 1:0. Det er også kun Sassuolo, der har været i stand til at besejre både Inter og Juventus i denne sæson. 

Fjernede man de seks indtjente point derfra, ville de placeres sammen med Salernitana i bunden. En seriøs bundprop, som Torino ikke var i stand til at slå, eller score et mål imod for den sags skyld i sidste weekend. Og dermed har vi en skøn ustabil cocktail. 

Når det så er sagt, skal det understreges, at Torino trods alt har hentet ni point og blot tabt en enkelt gang – selvfølgelig til Fiorentina (1:0). Ydermere skal gæsterne ikke bekymre sig for, om Domenico Berardi har en god dag, da han er ude med en knæskade. Selvom tabellen afslører noget andet, så burde der ikke være voldsomt stor forskel på de to hold, og mit bedste bud på et resultat, er også et X.

Rundager tror på: X til odds 3,37 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Fiorentina – Frosinone 1 (2-0)

Søndag d. 11. februar kl. 12:30

Efter en periode med gode defensive præstationer og smalle sejre, står Fiorentina med fire kampe i streg uden en sejr i ligaen. De lukkede syv mål ind i denne periode og så specielt sårbare ud i weekendens 3:2 nederlag til Lecce. Den kommende rundes modstander efterlader til gengæld gode muligheder for at få det vendt, da Frosinone fortsat ikke har vundet en kamp uden for egen hule. La Viola skal skrue tempoet op og forsøge at skabe gennembrud i mellemrummet, hvor der ofte er huler, når Frosinone går op i det høje pres. Derudover skal de udnytte gæsternes meget mandsorienterede backs, som kan lokkes ud af position konstant. 

Har værterne en dårlig dag på kontoret, vil der være meget at hente for Frosinone og deres til tider høje og insisterende pres. Men det kan også blive deres død, da Fiorentina normalt kan spille sig ud af det meste. Det kan også virke som nat og dag, når oprykkerne spiller hjemme kontra ude. Godt nok har Vincenzo Italiano ikke vundet på det seneste, men jeg forventer en sikker hjemmesejr på søndag.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,24 – SPIL HER >>*

Bologna – Lecce 1 (2-1)

Søndag d. 11. februar kl. 15:00

Efter to gode præstationer, står Bologna igen og ånder de andre tophold i nakken. En voldsom 4:2 sejr over Sassuolo tog dem sågar op på sjettepladsen, og nu venter en modstander, de skal kunne slå. De kan stille i noget nær stærkeste, men må dog undvære Michel Aebischer – hans bidrag har til gengæld været beskedent i denne sæson, og derfor bør unge Giovanni Fabbian snildt kunne glide ind i en stærk start-11. 

Lecce spillede en fremragende kamp i sidste rundes 3:2 sejr over Fiorentina, men jeg tror næppe de får den samme venlige behandling af Viktor Kristiansen og co. De vil ikke se meget til bolden, og de færreste bolderobringer, vil være gunstige i forhold til at køre en omstilling. Har Lameck Banda en fremragende dag, kan Kristiansen få en svær kamp, men det er i den grad den hurtige kant, der skal gøre forskellen. Jeg forventer en sejr til Thiago Motta, som har fået det til at klikke igen.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 4,37 – SPIL HER >>*

Monza – Hellas Verona 1 (1-0)

Søndag d. 11. februar kl. 15:00

Monza er tilbage på sporet, og har holdt nullet mod både Udinese og Sassuolo. Den kommende modstander er ikke meget mere skræmmende, efter Verona har solgt alt, hvad der kan afgøre en fodboldkamp. Monza kommer til at sidde tungt på boldbesiddelsen, og skal bare undgå at begå samme fejl, som mod Empoli, hvor de ikke bragte nok spillere i feltet og spillede for langsomt på siderne. De kan stille i stærkeste, og starter Milan Djuric inde (motiveret til at besejre de tidligere holdkammerater), står Verona med en seriøs mundfuld. 

Ud over en fuldkommen udtømt trup, må gæsterne også undvære Tomas Suslov på midtbanen, og lige nu kan de ikke undvære en eneste fra deres start-11. Jeg tror Verona går en svær tid i møde, også selvom de leverede et ok resultat i sidste uge, hvor de tabte 2:1 til Napoli. Jeg forventer Verona bliver presset helt i bund, og med for få værktøj i kassen til at løse Monzas omhyggelige boldomgang. Det ligner en sikker sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Genoa – Atalanta BC X (1-1)

Søndag d. 11. februar kl. 18:00

To formstærke mandskaber skal i duel søndag aften. Vi skal otte kampe tilbage for at finde Genoas seneste nederlag, og de har holdt på en del af deres vigtigste spillere i det netop afsluttede transfervindue. 

Atalanta har måske ikke en lige så lang stime, men tretten point i de seneste fem runder er imponerende. Modsat Genoa har gæsterne også mødt modstand fra toppen og kom i sidste runde ud med en stærk 3:1 sejr over Lazio. Værterne har hentet fjorten point i løbet af deres stime, og skulle de gå efter noget i weekenden, vil jeg skyde på en uafgjort. 

La Dea har været ekstremt energiske og hamrende effektive foran mål på det seneste, og jeg tror netop Genoa får svært ved at stå kompakt og lavt uden at komme i problemer. Men hjemmeholdet har stået stærkt hjemme, hvor det i slutningen af 2023 blev til 1:1 mod Juventus og Inter. Netop uafgjort er også mit bud på kampens udfald.

Rundager tror på: X til odds 3,30 – SPIL HER >>*

AC Milan – SSC Napoli 1 (2-1)

Søndag d. 11. februar kl. 20:45

AC Milan har for alvor fået det til at gå op i en højere enhed offensivt, hvilket 14 mål i de seneste fem kampe understreger. De spiller langt mere dynamisk end vi har set fra tidligere sæsoner under, Stefano Pioli, og relationerne imellem midtbanen og de offensive får det til at se let ud, når de kombinerer sig igennem modstanderens kæder. De har over en håndfuld spillere som bidrager med mål, og når en 37-årig Olivier Giroud står noteret for 11 mål og 8 assist i knap 1.500 minutter, ved man at det går godt. Omvendt har de også lukket syv mål ind i den omtalte periode, og blot holdt nullet en enkelt gang, så alt er ikke perfekt.

Napoli er langt fra sig selv, men de er begyndt at stå bedre defensivt, og så er det bare lettere at vinde fodboldkampe. De har hentet otte point i de seneste fem runder, og står ubesejret tre gange i streg. Til den kommende topkamp, må de undvære vigtige spillere, da Victor Osimhen, Mario Rui, Alex Meret og Mathias Olivera alle vil være ude. Kombinerer vi dette med, at Napoli i høj grad har bøvlet med Rossoneri (en sejr, tre nederlag og to uafgjort), er mine forventninger, at værterne løber med de tre point. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Juventus – Udinese 1 (2-0)

Mandag d. 12. februar kl. 20:45

For anden uge i streg smed Juve point, da de fortjent tabte 1:0 til Inter i sidste runde. Det har i den bremset drømmen om en Scudetto, men de har måske chancen for at indhente lidt af det tabte i denne runde. Modstanden ligger godt til dem, da de med deres pragmatiske tilgang til spillet, ikke kommer til at give mange kontrachancer. Derudover vil Maximiliano Allegri ikke have noget imod, at efterlade alt initiativet hos Udinese, der ikke vil ane, hvad de skulle stille op med bolde. Der hvor man kan blive lidt bekymret for værternes chancer ligger i et potentielt afbud fra Dusan Vlahovic – det vil gøre ondt. 

Udinese lider for tiden, da de ikke har formået at vinde en kamp fem runder i streg. De kan dog glæde sig over endelig at være i stand til at holde nullet, da de spillede 0:0 mod Monza i sidste uge. Noget siger mig at de ikke skal forvente det samme kan lade sig gøre mandag aften, hvor de må undvære Roberto Pereyra og fortsat Jaka Bijol. Jeg forventer en kedelig kamp, hvor Den Gamle Dame bare skal sikre sig tre point. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 2,5 mål til odds 2,94 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Spiltips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar