18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 21. runde i Serie A d. 20. – 22. januar 2024

Grundet Supercoppa Italiana er 21. runde en smule decimeret, da en håndfuld tophold vil være fraværende, men frygt ej, Serie A leverer fortsat god underholdning.

IMAGO / Mark Jakobs

Rundens kamp: AS Roma – Hellas Verona 1 (2-1)

Lørdag d. 20. januar kl. 18:00

Det er måske ikke den mest sexede kamp, men der er sket ting og sager i Rom, som gør dette opgør yderst interessant at følge. 

Endelig skete der noget i Roma-lejren. Det uundgåelige scenarie, hvor et fossil af en træner skulle erstattes – Daniele De Rossi skal overtage Jose Mourinho, hvilket jeg er ekstremt spændt på at følge. En relativt uerfaren træner, skal overtage et hold, som ikke har udviklet sig i tre år (udover for det negative), og det kan blive rigtig godt. Omvendt kan det også blive en omvandrende katastrofe, men mest af alt forventer jeg en positiv reaktion fra hjemmeholdet. I forhold til kampens udtryk forventer jeg et lignende udtryk fra De Rossi, men forhåbentlig med mere frihed. Det bliver til gengæld en svær ilddåb med Bryan Cristante, Gianluca Mancini og Paulo Dybala ude, for ikke at nævne Tammy Abraham og Chris Smalling, der selvfølgelig har misset det meste. 

Det kan blive en svær opgave for Verona at forberede sig på, da de må være usikre på den kommende modstander. Vigtigste må det være at fokusere på egen butik og fokusere på deres styrker, som er en stram defensiv krydret med enkeltmands præstationer og en masse power i feltet. Formår Verona at forsvare og lukke Lukaku ned, er det gode muligheder, men har han en god dag, er det game over. Gæsterne vandt det omvendte opgør, og har drillet Roma en smule de seneste par sæsoner, men jeg forventer en positiv reaktion fra Giallorossi, som løber med sejren.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 4,08 – SPIL HER >>*

Udinese – AC Milan X (1-1)

Lørdag d. 20. januar kl. 20:45

Der venter Udinese en formstærk modstander, men deres indbyrdes resultater viser, at det norditalienske mandskab plejer at have styr på Milaneserne. To sejre og blot et enkelt nederlag, er det blevet til for Udines bedste i de seneste seks kampe mod Stefano Piolis tropper. Noget siger mig at de også vil stå stærkt i det kommende opgør, da de også selv nyder godt af en fornuftig række resultater, som holder dem over nedrykningsstregen. Deres skadesliste er også blevet reduceret signifikant, og det er fortsat langt fra tilfældet hos gæsterne. 

Deres bagkæde har med sikkerhed Fikayo Tomori og Pierre Kalulu fraværende, samtidig med at Malick Thiaw er tvivlsom. Desuden står de fortsat uden Ismael Bennacer, som ellers ville være en god balancespiller på midtbanen imod et brunstigt kontrahold. Jeg tror den manglende fart (Simon Kjær) i deres stopperkonstellation, kommer til at blive en udfordring, samtidig med at de vil mangle nok fysisk og mentalt overskud offensivt. Værterne har spillet uafgjort i 12 af deres 20 ligakampe, og jeg har på fornemmelsen at vi får endnu en i rækken.

Rundager tror på: X til odds 3,77 – SPIL HER >>*

Frosinone – Cagliari X (1-1)

Søndag d. 21. kl. 12:30

Det er nu oprykkerne skal finde ud af om de vil være en del af Serie A eller ej. Med fem nederlag i streg og sytten mål indkasseret i denne periode, kan vi roligt kalde dem et hold i frit fald. De har været en smule ramt af skader, og det er tydeligt at deres start-11 er sårbar pga dette, samtidig med at de har skiftet for meget ud i stammen. 

Det der måske kan blive deres redning i weekenden, er Cagliaris forfærdelige udebanestatistik, som viser nul sejre i ti kampe. Værterne har selv hentet 17 af de i alt 19 point, sæsonen har budt på, men har ikke vundet på Benito Stirpe i tre kampe. 

Desperationen må være stor hos Frosinone, som for alt i verden skal begynde at hente point, samtidig med at de ikke kan tåle et nederlag til Cagliari. Omvendt kan gæsterne leve med det ene point, da det er et fornuftigt resultat, som umiddelbart vil holde dem over nedrykningsstregen. Derfor er en pointdeler også mit bedste bud – Netop dette har de to hold også haft for vane at spille mod hinanden.

Rundager tror på: X til odds 3,41 – SPIL HER >>*

FC Empoli – Monza X (1-1)

Søndag d. 21. januar kl. 15:00

Empoli vil sjældent møde hold, som står i nogenlunde samme dårlige periode som dem selv, men når Monza kommer på besøg, vil de have meget tilfælles. Det er dog ikke noget jeg forventer vil komme til udtryk i det kommende opgør, da Empoli modsat Monza er i dyb krise. Derfor har de også skiftet træner for anden gang i denne sæson, og nu får Davide Nicola chancen. Han har tidligere reddet hold og lukket blødende kødsår hos blandt andet Salernitana og Tornio, men jeg vil ikke blive fælt skuffet, hvis det ikke bliver tilfældet hos værterne. Det er ikke alle steder trusler om at kaste sko efter spillerne vil virke. 

Monza kan med fordel overlade initiativet til et fuldkommen impotent angreb, og så udnyttet den plads, de kan få ved at lokke Empoli lidt frem. I de perioder, hvor de får etableret spillet på værternes banehalvdel, vil de kunne kombinere sig igennem en langsom bagkæde og finde det ene mål, der formentlig skal til, for at hive en sejr i hus. Jeg tror dog ikke, at Nicola vil tillade sit hold at blæse fremad hovedløst, men selv hive lidt i håndbremsen. Gæsterne skal nok også fokusere på at ryste deres 1:5 nederlag til Inter af sig. Derfor forventer jeg en halvdårlig fodboldkamp, hvor begge hold kan leve med et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,37 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Salernitana – Genoa X (1-1)

Søndag d. 21. januar kl. 18:00

Der er ikke meget positivt at berette om i Salerno for tiden. Selvom de kun blev til beskedne 2:1 nederlag til Juventus og Napoli i de to seneste runder, blev de udstillet og kunne sagtens have tabt med mere. Det samme mønster tror jeg vil fortsætte, da deres afbudsliste er slem. Lassana Coulibaly, Lorenzo Pirola, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia og Jovane Cabral vil alle være fraværende, og det er et seriøst tab for deres start-11 og topniveau. 

Genoa har ikke særligt slem skadesliste, og deres nøglespillere præsterer for tiden – derfor går der også mange rygter om potentielle salg af blandt andet Morten Frendrup. Jeg tror nu de vil være i stand til at holde sammen på truppen, da de allerede har tjent en flot sum penge for salget af Radu Dragusin til Tottenham. Jeg forventer også at de vil holde fast på den stime de har kørende, som byder på fem kampe uden nederlag (syv point), og forventer derfor et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,21 – SPIL HER >>*

Lecce – Juventus 2 (0-1)

Søndag d. 21. januar kl. 20:45

Lecce måtte endnu engang forlade banen med et pointtab, da de i weekenden tabte 1:0 til Lazio. Jeg tror heller ikke de kan forvente et meget anderledes billede i den kommende runde, hvor modstanderen hedder Juventus. De vil møde et klogt og påpasseligt hold, som ikke er bange for at overlade en stor del af initiativet til værterne, og det er ikke nogen gave. Den fraværende Lameck Banda havde pyntet en smule på fløjen, men deres hold er bedst i en forsvarende rolle, hvorfra de kan slå igen på en kontra, ellers lever de højt på standarder, hvor Juve står stærkt.   

Godt nok er holdkammerat, Nicolo Fagioli, blevet påkrævet psykoterapi, men resten af holdet må være godt flyvende for tiden. Blot et enkelt nederlag er det blevet til i denne sæson, og det finder vi helt tilbage i september måned (4:2 vs. Sassuolo). Lige nu står de med seks sejre i streg (Coppa Italia inkluderet), og det er sågar med sejre på mere end et enkelt mål, hvilket er wow for Massimiliano Allegri. Men hele ti af de i 22 afviklede kampe er vundet ligesom Allegri helst vil have det, og samme forventninger har jeg også til søndagens afslutning, som tre af de seneste indbyrdes opgør.

Rundager tror på: 2-tallet + under 3,5 mål til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar