18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rundager: Tips til 30. runde i Serie A d. 30. marts til 1. april 2024

Serie A vender tilbage fra en landsholdspause spækket med topkampe. Michael Rundager giver her en frisk analyse på, hvordan landet ligger.

(Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Rundens kamp: SSC Napoli – Atalanta 1 (2-1)

Lørdag d. 30 marts kl. 12:30

Med et par gode kampe om buddet, må jeg gå med den, som er tættest og med stor effekt i kampen om pladser i Europa. Napoli skal komme tættere på og Atalanta skal bide sig fast. Serie A giver os en potentielt genial retur fra landsholdspause med denne basker! 

Napoli ligner stadig en høne uden hoved, når de forsøger at genfinde sig selv – det er som vinden blæser, men resultatmæssigt ser det hele noget mere stabilt ud under Francesco Calzona. Til det kommende opgør kan han også stille tæt på stærkeste start-11, men må undvære Khvicha Kvaratsskhelia, som selvfølgelig er et kæmpe tab for deres offensive topniveau. Spørgsmålet er, om ikke de alligevel kan få det til at fungere, da Victor Osimhen har det med at gøre, hvad der skal til. 

Atalanta må også undvære profiler, da Charles De Ketelaere og Teun Koopmeiners er tvivlsomme. Sidstnævnte burde blive klar til et så vigtigt opgør, da han blot skal overkomme en slagskade. Lige meget hvad, skal La Dea op og presse, da Napolis boldomgang har været en skygge af sig selv i denne omgang. Værternes bedste håb, må være gennembrud via siderum, da det kan blive for dyrt at gå igennem centralrummet. 

Jeg forventer en kamp i et højt tempo, hvor begge hold har individuel kvalitet, som vil være i stand til at vende momentum i perioder. Netop her forventer jeg mest af Osimhen, som vil være i stand til at bære holdet. Derfor forventer jeg en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Genoa – Frosinone 1 (2-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:00

Genoa sikrede sig mere eller mindre overlevelse med det ene point (0:0) mod Juventus. Dermed kom de ud af en svær periode med fem point efter, og bør nu gå efter at få lukket nedrykningsfrygten en gang for alle. 

Deres defensive organisation vil unægteligt gøre det svært for gæsterne at skabe noget som helst. De kan også tillade sig, at fokusere lidt ekstra på det defensive, så længe deres to galionsfigurer i front scorer mål (Mateo Retegui og Albert Gudmundsson). Der burde være gode chancer for at en af de to får prikket den ind, når Serie A’s ringeste bagkæde kommer på besøg. 

Kombinerer man en sløj bagkæde med en midtbane, som heller ikke kan følge med krydret med en flok “lejesvende”, så har man den perfekte nedsmeltning efter en perfekt start på sæsonen. Jeg forventer en sejr til Genoa, som dermed sikrer sig en sæson mere i Italiens bedste række.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Torino – Monza X (1-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 15:00

Der venter et af de mest kontrollerede opgør i denne runde, når Torino tager imod Monza. Begge mandskaber er ekstremt omhyggelige i deres boldomgang, og kampen om possession vil ikke blive overladt til tilfældighederne. Gæsterne kunne måske fristes til en tilværelse i et lavere udgangspunkt, men jeg tror respekten for blandt andre Duvan Zapata, gør at de alligevel vil komme frem på banen.

Torino vil unægteligt også forsøge at presse på, da muligheden for en bolderobring højt på banen forekommer høj mod Raffaele Palladinos mandskab. Begge hold har et par tvivlsomme spillere, men kan stille tæt på stærkeste – Torino er dog en smule ramt i bagkæde, da Per Schuurs (selvfølgelig) og Koffi Djidji er ude.

Jeg forventer en kamp, som vil bevæge sig i bølger, men uden et væld af chancer. De to hold spillede 1:1 ude og hjemme i 2023 og jeg tror de to solide midterhold ligger for godt til hinanden. Tabellen lyver ikke her, samtidig med at begge hold har været i god kampform op til landsholdspausen, hvilket får mig til at forvente et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,42 – SPIL HER >>*

Lazio – Juventus 1 (2-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 18:00

Lazio har ansat Igor Tudor, som deres nye cheftræner (mon ikke Juve skulle overveje et lignende træk), og han kan blive det friske pust, hovedstadsklubben fortjener. To dage før hans officielle ansættelse, kunne Tudor overvære en suveræne offensiv præstation, som førte til en velfortjent 2:3 sejr over Frosinone. Herefter har han haft landsholdspausen til at finde sig til rette, og få etableret sit system med tre stoppere.

Det er altid bøvlet for en modstander at stå overfor et hold, der har skiftet træner. Specielt når han er kendt for et andet system, og samtidig har været assistenttræner i klubben nogle år forinden. Udover denne hovedpine, så må Allegri klare sig uden Dusan Vlahovic og Arkadiuzs Milik. 

Godt nok er Federico Chiesa dygtig, men jeg kan ikke se, hvordan de skal score mål, når man også tænker på, hvor tørt Juve spiller bold under den gamle dinosaur. Jeg forestiller mig et frit spillede Lazio-mandskab – en flok glade drenge, der har fået fjernet nogle begrænsende bånd. Og det tror jeg lige netop er eliksiren til en sejr over Bianconeri.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 3,02 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Fiorentina – AC Milan 1 (2-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 20:45

Fiorentina har måtte kæmpe sig igennem et væld af gode modstandere på det seneste, og den kommende weekend er ingen undtagelse. Ligesom Milan har de også skulle balancere de mange kampe i Europa, og derudover forbereder gæsterne sig også på en vigtig Coppa Italia kamp mod Atalanta d. 3. april. 

Med de mange kampe, er det også et held, at de blot må undvære Giacomo Bonaventura, som har en karantæne. Modsat må Milan undvære Theo Hernandez, Pierre Kalulu og muligvis også Simon Kjær, så bagkæden er en anelse ramt. Gæsterne har til gengæld været relativt flittige til at score flere mål end deres modstander, hvilket fem sejre i streg (Europa League inkluderet) og 12 mål understreger.  

La Viola har ikke spillet en kamp siden deres 1:1 resultat mod Maccabi Haifa d. 14/3, da de måtte udsætte ligakampen mod Atalanta nogle dage senere. Deres CEO, Giuseppe Barone fik et hjertestop og døde senere, hvilket unægteligt har sat en dæmper for de store armbevægelser og smil. Jeg tror til gengæld det vil være benzin til motoren, og noget som vil skubbe hjemmeholdet til at anstrenge sig ekstra for en flot præstation. Derfor tror jeg på en sejr til Fiorentina.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,80 – SPIL HER >>*

Boologna – Salernitana 1 (2-1)

Mandag d. 1. april kl. 12:30

Bologna er omtrent 15 point fra en Champions League plads, og dermed kan de tage et kæmpe skridt mod Europa for første gang siden 2002, hvor de boltrede sig i Intertoto cupen. Det er med andre ord helt vildt, hvad cheftræner Thiago Motta har gang i. 

Salernitana har ikke gang i noget vildt, udover at være en stærk kandidat til at ende, som det dårligste hold i Serie A nogensinde. Værterne må undvære Joshua Zirkzee, og Salernitana har fået styr på deres skader således at de blot må klare sig uden Grigoris Kastanos i start-11. 

Dermed er der selvfølgelig en lille chance for at gæsterne kan smide noget grus i maskineriet, men jeg tillader mig at tvivle. Det omvendte opgør endte med en sejr til Bologna (1:2), og jeg forventer et lignende udfald på Stadio Renato Dall’Ara.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – Hellas Verona X (1-1)

Mandag d. 1. april kl. 15:00

Vi har en sand nedrykningsgyser i vente, når både Cagliari og Verona skal forsøge at ryste nederlag til henholdsvis Monza (1:0) og Milan (1:3) af sig. Værterne har en håndfuld skader, som specielt rammer dem offensivt: Leonardo Pavoletti, Andrea Petagna, Zito Luvumbo og muligvis Gianluca Gaetano (som ellers har scoret tre gange i 2024). 

Med så mange offensive ude, må missionen i første omgang være et X, som på ingen måde ville være et skidt resultat. De vil alligevel ikke blæse til angreb fra første fløjt, da Veronas største våben er kontrastød. Gæsterne har også nogle afbud, men af nævneværdig karakter finder vi kun Tomas Suslov på midtbanen. 

Jeg tror begge hold vil se kampen an og gribe chancen, hvis den tilfældigvis skulle falde ned for fødderne af dem, men ellers vil håndbremsen være trukket. Det lugter langt væk af en uafgjort, som begge hold kan være svært tilfredse med.

Rundager tror på: X til odds 3,23 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Udinese Calcio 2 (1-2)

Mandag d. 1. april kl. 15:00

Der er ingen tvivl om, at Sassuolo er blevet en smule bedre defensivt under Davide Ballardini, men der er fortsat langt til redning. Den næste kamp bliver bestemt også besværlig, da Neroverdi har det notorisk svært mod netop Udinese. De kommer i den grad til at mangle noget fysik, idet Martin Erlic er ramt af karantæne, samtidig med at Domenico Berardi er ude resten af sæsonen. 

Udinese skal klare sig uden deres kæmpe på midtbanen, Walace, men har formentlig topscorer, Lorenzo Lucca på 201 cm klar til start-11. Han kommer til at gøre skræmmende ondt på værterne, og bør være 201 grunde til at forvente et godt resultat for gæsterne, som også kan glæde sig over at havde Jaka Bijol tættere på kampform. Jeg tror på en sejr til gæsterne, som også vandt 1:3 sidste gang de spillede på Mapei Stadium.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,52 – SPIL HER >>*

Lecce – AS Roma X (1-1)

Mandag d. 1. april kl. 18:00

Lecce er langt fra home safe, selvom de tog en vigtig 0:1 sejr over Salernitana lige før landsholdspausen. De er stadig godt blandet ind i nedrykningsspillet, og skal derfor ud og kæmpe for hvert et point – specielt på hjemmebane. Derfor tror jeg de vil stille sig ned, og først jagte noget for alvor i det tilfælde at de kommer bagud. 

De er dog noget ramt på deres muligheder for at starte en god kontra, da Lameck Banda er skadet. Det er til gengæld vand ved siden af alle de spillere Roma må undvære. Listen består af Lorenzo Pellegrini, Leonardo Spinazzola (tvivlsom), Paulo Dybala (tvivlsom), Chris Smalling (tvivlsom) og Rasmus Kristensen. Det er primært offensivt gæsterne er ramt, hvilket er skidt mod, det jeg forventer bliver en betondefensiv. Derfor tror jeg på et uafgjort resultat ligesom i sidste sæsons opgør på Ettore Giardineiro. 

Rundager tror på: X til odds 3,51 – SPIL HER >>*

Inter Milan – FC Empoli 1 (2-0)

Mandag d. 1. april kl. 20:45

Efter et lille bump på vejen mod en Scudetto, kan Inter få lov til at påbegynde en ny sejrsstime mod Empoli. Der skal i hvert fald ikke lægges meget i deres 1:1 resultat mod Napoli, som kunne være endt med en sikker sejr, havde det blot udnyttet deres 4-5 gode chancer. De kan stille i noget nær stærkeste, men må muligvis undvære Yann Sommer på mål, og så er Stefan de Vrij stensikkert ude. 

Her er gæsterne til gengæld noget hårdere ramt, da de må undvære Youssef Maleh, Adrian Ismajl og Alberto Grassi, som alle kunne pynte i start-11. Derudover må de selvfølgelig klare sig uden Tyronne Ebuehi, som lider af en korsbåndsskade. Det lover altså ikke godt for Empolis chancer, som også møder op med en træner, der i ni forsøg mod Inter, har tabt otte af dem og vundet en enkelt gang med Crotone. 

Godt nok bliver det svært for værterne at skabe store chancer, da Davide Nicola vil parkere sit hold i en radius af 40 meter fra eget mål. Her har Inter bare for mange strenge at spille på, til at det er tilstrækkeligt. Derfor forventer jeg en sikker hjemmesejr uden et væld af scoringer – Empoli har tabt de tre seneste kampe 1:0, hvor Inter har spillet 1:1, 1:0 og 2:1.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar