18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 11. runde i Serie A d. 3. – 6. november 2023

Der venter os en spændende Serie A-runde, hvor vi endnu en gang får et par topkampe og bundopgør, som kan være tungen på vægtskålen, når vi skal uddele pladser i Europa, og når det skal på plads, hvem der rykker ned. Michael Rundager har kastet sit kyndige blik ned over de 10 kampe og byder ind med stærke odds.

Michael Rundagers rundeoptakt til Serie A den 3. - 6. november 2023

Torino bør kunne slå Sassulo. (Foto: IMAGO / Marco Canoniero)

Rundens kamp: Atalanta BC – Inter Milan 2 (1-2)

Lørdag d. 4. november kl. 18:00

Der venter en kamp fuld af power og varme offensive spillere, når rundens kamp mellem Atalanta og Inter banker på døren. 

Atalanta har fortsat en sejr over et andet tophold til gode, da både Lazio og Fiorentina har slået dem med 3:2 og Juventus overlevede med 0:0. De står med gode kort på hånden, da de har mange som byder en på målproduktionen – hele syv spillere har været involveret i minimum tre af slagsen. Men i den anden ende skal de undvære unge Giorgio Scalvini i bagkæden, hvilket må give plads til rutinerede Rafael Toloi. Der skal måske også rettes lidt ekstra fokus på deres forsvar, da vi må forvente at de vil blive presset, men med otte clean sheet (alle turneringer inkluderet), har de uden tvivl færdighederne til at stoppe førerholdet. 

Begge hold vil afgive rum bag deres wingbacks, hvorfra der bør angribes, men derudover vil kampen om at kontrollere centralrummet blive afgørende. Her ser begge mandskaber imponerende ud for tiden, så vi kan forvente høj klasse. 

Inter forsvarede førstepladsen efter en flot præstation mod Roma, som kastede en overbevisende 1:0 sejr af sig. Med en tand mere skarphed foran mål havde de vundet med 3-4 mål. De har altså mødt andre tophold og mere eller mindre pløjet dem ned – Fiorentina 4:0 og Milan 5:1. Men de har vist sig sårbare overfor stærke defensive organisationer, som kan bide fra sig på omstillinger, som Atalanta nok skal leve på. Det så vi, da Nerazzurri spillede 2:2 mod Bologna i Milano. Derfor forventer jeg en underholdende kamp, med en del nerve, som i sidste ende kaster en udebanesejr af sig.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,21 – SPIL HER >>*

Bologna – Lazio X (1-1)

Fredag d. 3. november kl. 20:45

Normalt er det top-7 holdene som slider i midtugen, men til det kommende opgør er det Bologna, som står med en 2:0 Coppa sejr over Verona i bagagen. De er holdet som ikke vil tabe, og det er på baggrund af en solid defensiv sat op af cheftræner Thiago Motta. Nu skal systemet muligvis testes, da de står med en mindre udfordring grundet skader i bagkæden. Lorenzo De Silvestri, Sam Beukema, Jhon Lucumi og Adama Soumaoro er enten med sikkerhed ude eller tvivlsomme. Dermed kan de ikke rotere, selvom der kan være behov, og deres muligheder for at forberede sig på træningsbanen er noget udfordret. 

Står Bologna til gengæld kompakt og sideforskyder, som de har gjort sæsonen ud, bliver det svært for Lazio at komme frem til det helt store. Gæsterne har godt nok oppet sig offensivt, men scorer omvendt langt fra nok i weekendens 1:0 sejr over Fiorentina – de skulle have scoret yderligere et par gange. Men med sejrsmålet fra Ciro Immobiles gyldne fod i 95’ minut, må det indikere, at de er ved at være tilbage, hvor de skal være. Der venter en svær modstander, som grundet en nem Coppa runde ikke bør være alt for slidte. Jeg tror til gengæld Lazio har en del at hente på siderne, og så skal bolden bare bringes så meget i felt som muligt, hvor de kan teste en mindre skræmmende stopper sammensætning. Jeg tror ikke tabellen lyver, når vi finder de to hold op af hinanden, og derfor forventer jeg et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,43 – SPIL HER >>*

Salernitana – SSC Napoli 2 (0-2)

Lørdag d. 4. november kl. 15:00

Der var opløftning at hente for Salernos bedste, da de sendte Sampdoria ud af Coppa Italia med en 4:0 sejr. Det har der med stor sandsynlighed været behov for, da de i omklædningsrummet endnu ikke har kunnet fejre en ligasejr. Senest tabte de knebent 1:0 til Genoa, i en kamp hvor de specielt i anden halvleg ser fornuftige ud. Men de er fortsat sårbare centralt, hvor der med den rette kombination af modsatrettede bevægelser kan blive skabt kæmpe plads bag de tre centrale. Det må og skal være et fokuspunkt for Salernitana at holde organisationen kompakt, ellers vil Napoli splitte dem ad. 

Selvom gæsterne ikke har imponeret i denne sæson, så har de været stærke i pligtsejrene. Men problemerne bliver synlige, når Milan med ni skader kan spille 2:2 i Napoli og måske føle sig noget skuffet. Vi kan ikke benægte kvaliteten hos Gli Azzurri, hvilket begge deres scoringer i den kamp understreger, og det er også det som sikre dem sejrene mod hold som Salernitana. De har slået Frosinone, Lecce, Udinese, Sassuolo, og Verona med to eller mere og mine forventninger ligger deromkring. Cheftræner Rudi Garcia har ikke råd til at tabe point, og derfor vil han ikke spare spillere, selvom der også venter en omgang Champions League. Omvendt har Salernitana en pokalkamp i stængerne – derfor forventer jeg en sikker sejr til Napoli.

Rundager tror på: 2-tallet handicap 1:0 til odds 2,17 – SPIL HER >>*

AC Milan – Udinese 1 (1-0)

Lørdag d. 4. november kl. 20:45

Med en hurtig føring og en masse positive takter offensivt, var Milan tæt på at komme hjem fra Napoli med en sejr (2:2). De fik modbevist en masse kritikere, der var lidt i tvivl om deres offensive plan – men omvendt har Napoli været en gavebutik under Rudi Garcia. Den kommende modstander er en helt anden størrelse og type, som værterne må forvente ikke vil lade det hele stå åbent – her skal der arbejdes for hårdt for chancerne. De står fortsat med et hav af skader, og har en midtugekamp i Champions League, som også ligger og lurer bag kulissen. De kan dog glæde sig over at Udinese røg ud af Coppa Italia efter forlænget spilletid, og dermed må være noget mindre friske. 

Godt nok røg de ud til Cagliari 1:2, men i sidste runde kom de hjem fra Monza med et godt resultat (1:1), og den nye (gamle) cheftræner Gabriele Cioffi fik dermed en godkendt start. Det var deres fjerde uafgjorte i streg og syvende efter 10 kampe, hvilket er nok til at holde dem ovenvande. Der er også gode muligheder for at hente point i weekenden, da Milan ikke bryder sig synderligt om de kampe, hvor de skal stå med det meste af initiativet. Det er selvfølgelig sådan kampbilledet bliver, med Milan på bolden og et kompakt udebanehold, som kan forsøge sig på en kontra i ny og næ. Jeg tror vi kan forvente en meget smal sejr til værterne, som har en svær kamp i vente.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Hellas Verona – Monza 2 (0-1)

Søndag d. 5. november kl. 12:30

For tredje kamp i streg, måtte Verona leve med et nederlag, og kunne samtidig se sig sendt ud af Coppa Italia efter et 2:0 nederlag til Bologna. Her spillede de med en mand i undertal fra 73’ minut og står med trætte ben og syv nederlag i de seneste ni kampe. Til det kommende opgør bliver de nødt til at holde sig kompakte og tvinge bolden ud på siderne mest muligt. Herfra bør de kunne afvise det meste fra Monza, men det giver dem ikke mange muligheder for en farlig omstilling. Med seks mål i 10 kampe, er de tvunget til at gøre noget anderledes, men jeg tror næppe de vil åbne mere op for spillet. 

Monza scorer ikke meget mere end Verona, men de lukker til gengæld ned for det meste defensivt, hvilket målscoren på 9:9 også understreger. Jeg tror ikke vi kommer til at vælte os i mål søndag omkring middagstid, men gæsterne har værktøjerne til at dirke værternes forsvar op. De skal turde tvinge bolden igennem centralt, da der vil opstå åbninger foran Veronas bagkæde, som de kan udnytte. Jeg tror vi får en målfattig affære som fører til en Monza sejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,36 – SPIL HER >>*

Cagliari Calcio – Genoa X (1-1)

Søndag d. 5. november kl. 15:00

Endelig lykkedes det oprykkerne at hive en sejr i land, da de besejrede Frosinone med skøre 4:3. Det var en ekstremt vigtig sejr, da det var en direkte konkurrent om at blive i Serie A, og det samme gør sig gældende i weekenden, hvor Genoa besøger Unipol Domus.

I sidste sæsonen spillede de to hold 0:0 i begge opgør, men jeg forventer at Cagliari går efter tre point ved at gå lidt højere i presset og få fyldt feltet op. 

Genoa tog også en vigtig sejr, da de slog Salernitana 1:0 og har generelt set solide ud på det seneste. De formår at være med i de fleste kampe og holder et fornuftigt pointsnit, som jeg sagtens kan se dem holde endnu en runde. Jeg forventer derfor et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,21 – SPIL HER >>*

AS Roma – Lecce 1 (1-0)

Søndag d. 5. november kl. 18:00

Roma så ligegyldigt ud i sidste rundes 1:0 nederlag til Inter, og skal man læse noget i Jose Mourinhos tossede adfærd på det seneste, er det at tingene ikke kører. Nu venter der til gengæld en pligtsejr og jeg har enormt svært ved at se Lecce komme frem til det helt store. Roma vil med stor sandsynlighed styre slagets gang, og da de ikke satser det store på bolden, kommer de heller ikke til at give gæsterne mange chancer på omstillinger. Skaderne er stadig mange hos Roma, som måske får Lorenzo Pellegrini tilbage, men må klare sig uden Leonardo Paredes grundet en karantæne. 

Lecce står uden en sejr i de seneste fem kampe, som ellers har budt på Sassuolo og Torino hjemme samt en tur til Udinese. De er altså ikke et godt sted for tiden, og prise sig lykkelige for den tidlige pointhøst, som holder dem langt fra nedrykningsstregen. Jeg forventer en kontrolleret og noget låst kamp, som bliver afgjort på en standardsituation, som Roma er dygtige til. Derfor forventer jeg en sejr til Rossoneri.

Rundager tror på: 1-tallet + Lecce scorer ikke til odds 2,29 – SPIL HER >>*

Fiorentina – Juventus 2 (0-1)

Søndag d. 5. november kl. 20:45

Vi kan godt spænde cykelhjelmen, for 11. runde byder på en af de hårde rivaliseringer, når Fiorentina tager imod Juventus. 

La Viola har svært ved at håndtere de internationale kampe og den tætte konkurrence, Serie A byder på. Det er kommet til udtryk ved to nederlag til Lazio (1:0) og Empoli (0:2). De havde det svært mod Lazio, men var alligevel få minutter fra at komme hjem med et point, da Ciro Immobile scorede på straffespark i 94’. Imod Empoli sov de bare i forsvaret et par gange, og så var den kamp død, og de samme fejl må ikke gentage sig mod en effektiv maskine som Juve. Værterne har holdt stand i fire af de seneste fem kampe på Artemio Franchi, og det er heller ikke en umulig opgave denne gang. 

Juve fortsætter deres resultatmæssige gode præstationer med femte kamp uden et nederlag. Senest gik det ud over Verona, som måtte lide et 1:0 nederlag, vi alle havde læst i avisen syv dage forinden. Søndagens opgør er næsten skræddersyet til noget lignende, da Fiorentina har en midtuge kamp i vente – godt nok mod en ringe modstander. Den kommende modstander vil give Massimiliano Allegri gode muligheder for at planlægge en hulens masse offensive omstillinger, som er guf for dem. De er ikke specielt imponerende til at skabe noget selv, men en god kontra, det har de vundet mange kampe på. Derfor tror jeg også gæsterne vil løbe med en smal sejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Frosinone Calcio – FC Empoli X (1-1)

Mandag d. 6. november kl. 18:30

Frosinone led for anden runde i streg et bittert nederlag efter en godkendt præstation, som egentlig levede op til flere point. Heldigvis for dem, fik de lidt oprejsning i Coppa Italia, da de torsdag aften sendte Torino ud 1:2 i forlænget spilletid. Spørgsmålet er så, om de når at restituere oven på en uge med rejse til Sardinien og midtugekamp i Torino. 

Efter fire point på to kampe, kom Empoli ned på jorden igen, da de hjemme blev klasket 0:3 at Atalanta. Deres 4-back kæde var langsomme og fysisk svage, og det kostede ved alle scoringer. Den kommende modstander er noget mere harmløs, men ved bestemt godt hvordan man scorer mål modsat Empoli. Jeg tror dog med en hård uge for Frosinone op til, at vi får et lige opgør. Derfor tror jeg på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,56 – SPIL HER >>*

Torino – Sassuolo 1 (1-0)

Mandag d. 6. november kl. 20:45

Det blev til en solid 0:1 sejr over Lecce i sidste uge, men et knebent exit i forlænget, da Frosinone sendte Torino ud af Coppa Italia. Der blev roteret en smule i midtugens nederlag, men ikke det store, så vi må forvente at der skal rystes pose, eller spilles med potentielt tunge stænger. Den kommende modstander bryder sig ikke om hold der bringer en masse fysisk, så det er vigtigt for cheftræner, Ivan Juric, at han bringer fysisk og mentalt friske spillere. 

Godt nok gik Sassuolo videre i Coppa Italia, men de skulle helt ud i straffesparkskonkurrence for at sende Spezia på porten. Det må give en smule på moralen, men omvendt har det helt sikkert trukket tænder ud, og de får brug for et overskud, hvis de skal trænge igennem værternes defensive organisation. Masser af højintense løb ellers bliver det ligegyldigt. Det tror jeg ikke de er klar til, og derfor forventer jeg en sejr til Il Toro.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,16 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar