18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 10. runde i Serie A d. 27. – 30. oktober 2023

Serie A buldrer afsted for fuld knald, og 10. runde bliver ingen undtagelse, når intet mindre end tre topkampe er på menukortet. Læs hvad Michael Rundager tænker om dem og de resterende kampe som må anses for at være antipasti.

IMAGO / LaPresse

Rundens kamp: Napoli – AC Milan 1 (2-1)

Søndag d. 29. oktober kl. 20:45

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at rundens kamp måtte tilfalde Napoli – Milan. En absolut topkamp, hvor andenpladsen besøger fjerdepladsen i et tæt kampprogram.

Napoli lignede langt fra sig selv i deres 0:1 sejr over Union Berlin i midtugens Champions League. Men de var dog ustyrlige i weekenden, da de slog Verona med 1:3. De har bevist, at de uden problemer kan slå de knap så imponerende mandskaber, men at producere seks afslutninger, hvoraf en er heldig at gå ind mod et hold i bunden af Bundesligaen, er ikke imponerende. Noget tyder på at cheftræner Rudi Garcia lever højere på holdets unægteligt høje individuelle niveau end hans egne evner som træner. Men nu får han chancen for at levere mod en stærk modstander og tage røven på os alle. De må dog klare sig uden Victor Osimhen og Andre Anguissa, så begge fylder godt på deres respektive positioner. 

De bør trække lidt i håndbremsen, da Milan elsker den lidt mere passive rolle, hvor de kan straffe deres modstander på en snedig kontra. Omvendt har Garcia og Napoli hårdt brug for tre point i en svær kamp, og de vil få plads til at spille centralt og derefter opsøge gennembrud på siderne, som de er bedst til. 

Milan lider også også en del skader og har samtidig Malick Thiaw i karantæne efter deres uheldige 0:1 nederlag til Juventus. De har generelt ikke haft det let i de seneste fire kampe, og jeg kunne godt forestille mig en del fysisk og mental udmattelse, ovenpå endnu et nederlag i midtugen, hvor de blev kørt over af PSG (3:0). Dermed hviler der et kæmpe pres på Milan, som blot har to point i Champions League gruppespillet – så de skal måske prioritere den kommende midtugekamp noget højere end Napoli. Jeg forventer en tilbagestående strategi fra gæsterne, som håber på at de gode momenter kan give dem point. En uafgjort må være ønskescenariet, men jeg tror at de er for presset i en tid hvor det er vigtigt at kunne rotere og dosere. Derfor forventer jeg en sejr til værterne. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Genoa – Salernitana X (1-1)

Fredag d. 27. oktober kl. 20:45

Det blev til endnu en godkendt præstation for oprykkerne, som på baggrund af enkelte individuelle fejl smider et point ud af vinduet. De formåede heller ikke på samme vis som i de foregående kampe, at begrænse deres modstanders store chancer, men de fik heller ikke lov til at lege kontrahold særlig længe af gangen. Det bliver heller ikke tilfældet fredag aften, men modstanderen er til gengæld noget svagere, så de bør kunne dominere i højere grad. Der er meget at hente, ved at spille hurtigt forbi de tre forreste, da de er ekstremt dårlige til at forsvare bagud. Her fra kan de komme i overtal i side- og halvrum, hvorfra de kan spille mange kvalificerede indlæg.  

Gæsterne har tilladt 19 mål imod sig, hvilket blandt andet kommer af en dårlig bagkæde, men også voldsomt mange dumme boldtab. Det skal nedbringes, ellers vil de blive straffet af et dygtigt omstillingshold som Genoa. Det kan godt gå hen og blive for meget at kræve, men så kan de glæde sig over Boulaye Dia og hans to scoringer i sidste rundes noget skuffende 2:2 resultat mod Cagliari. Det var generelt en sløj præstation mod et hold de skal slå hjemme, og jeg tror ikke de får meget med sig fra den kommende runde, men jeg forventer et hold som vil fokusere på det defensive. Derfor tror jeg det ender med et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Bologna 2 (1-2)

Lørdag d. 28. oktober kl. 15:00

Alt er ved det gamle, når vi skal snakke Sassuolo. De fortsætter med at være utilregnelige og har ikke hevet ind sejr i hus i de seneste tre runder, men man kan vel også tillade sig at slappe lidt af, når det blev til sejre over Inter og Juventus i kampene forinden. Der venter en voldsomt stabil modstander i weekenden, og her skal de være meget varsomme med at kaste alt frem. Neroverdi kan blive hårdt straffet på kontra, og får samtidig svært ved at komme igennem en hamrende solid defensiv – Kun Juve og Inter lukket færre mål ind i denne sæson. 

Bologna har dog set noget skrøbelige ud i bagkæden i de seneste par runder, hvor tre af de syv indkasserede scoringer er forekommet. Men i samme periode er det blevet til fire point og runden forinden vandt de sikkert 3:0 over Empoli, så det er fortsat et hold i fuld fremmarch. Derfor tror jeg også vi får en fremragende kamp, hvor begge hold vil presse hinanden på hver deres måde. I sidste ende forventer jeg dog en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2.63 – SPIL HER >>*

Lecce – Torino X (1-1)

Lørdag d. 28. oktober kl. 18:00

For fjerde kamp i streg, måtte Lecce forlade banen uden en sejr, og det var sågar efter et enormt heldigt 1:1 resultat mod Udinese. De kunne snildt have fodret den norditalienske klub sin første sejr og måske reddet Andrea Sottil lidt mere tid med roret, men de har fortsat lidt medvind i posen. De kunne også glæde sig over at se Lameck Banda tilbage på banen, så nu ruller de offensive omstillingerne måske lidt bedre igen. De får brug for dem, da den kommende modstander ikke vil tillade meget i det etablerede spil, med mindre værterne kan fange dem i ubalance. 

Men der kan måske opstå flere sprækker i Torinos bagkæde, nu hvor vi har fået den sørgelige nyhed at Perr Schuurs korsbånd er ødelagt. Lecce har også vist at de er i stand til at spille sig igennem en solid defensiv, men det er med risiko, da der kan blæse lidt af deres egen kontra medicin den anden vej. 

Torino skal med stor sandsynlighed komme sig over den forfærdelige skade til deres midtstopper, og deres femte kamp i streg uden en sejr. Jeg forestiller mig ikke at Ivan Juric ændre på noget til lørdagens opgør, men jeg forventer ikke at de vil stikke snuden ekstra frem – tværtimod tror jeg det ene point er lige hvad de har brug for. Derfor forventer jeg en kamp med to kompakte mandskaber, som ser sig tilfredse med det ene point.

Rundager tror på: X til odds 3,07 – SPIL HER >>*

Juventus – Verona 1 (1-0)

Lørdag d. 28. oktober kl. 20:45

Den har for alvor stået på Allegri bold med 10 point og en målscore på 4:0 i de seneste fire runder. I weekenden fik den lige præcis, hvad der skulle til i 0:1 sejren over Milan, der fik en mand udvist efter 40 minutter. Det hele har selvfølgelig ikke været pletfrit resultatmæssigt, hvilket deres 4:2 nederlag til Sassuolo understreger. Og så er der selvfølgelig alt balladen uden for kridtstregerne, men det glemmer man lettere med point på kontoen. 

Den kommende kamp er en pligtsejr for Juve, og de foregående tre interne opgør har været tekstbog eksempler på Allegri bold. Derfor tror jeg også de gør det igen, da Verona er helt nede i sækken.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3.5 mål til odds 1,97 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Cagliari – Frosinone X (2-2)

Søndag d. 29. oktober kl. 12:30

Så står den på oprykker drama, når Cagliari får besøg af Frosinone. Et omtrent lige så sexet opgør som sidste sæsons 0:0 kamp i 33. runde af Serie B, hvor de to også duellerede.

I sidste runde formåede værterne ikke at hente sæsonens første sejr, selvom den stod på Salernitana til en sen frokost. Nu får de chancen igen, og den bliver ikke meget større, da de på papiret ikke får lettere modstand. Målene udebliver og noget tyder på, at de hungrer efter deres topscorer, Gianluca Lapadula, som meldes klar til minutter. Det må give lidt opløftning, og måske præcis hvad der skal til. 

Frosinone led et spinkelt og en smule ufortjent nederlag til Bologna i sidste runde (2:1), og fortsætter dermed deres flotte indtog i Serie A. Runden forinden slog de Verona 2:1, og det pejler mig ind på deres nuværende form. En form som bør være god nok til at tage point på Sardinien – derfor tror jeg på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X + begge hold scorer til odds 4,28 – SPIL HER >>*

Monza – Udinese 1 (2-1)

Søndag d. 29. oktober kl. 15:00

En noget skuffende indsats fra Monza, førte til et 1:0 nederlag mod Roma, som skulle have scoret 4-5 gange. Målet faldt til gengæld sent inde i anden halvleg, og det giver også et godt billede af, hvor hjemmeholdet befinder sig. Selv på en elendig dag, er de lige ved og næsten kommet hjem med point fra hovedstaden. Nu venter en mere medgørlig modstander, som dog kan forekomme utilregnelig. De har netop afskediget cheftræner Andrea Sottil og erstattet ham med en gammel kending, Gabriele Cioffi, som ellers blev fyret tilbage i 2022. Det skal dog ikke ændre på Monzas tilbage til kampen, da de med deres hurtige kombinationsspil let kan kontrollere kampen. 

Det blev for meget for ledelsen i Udine, som ellers har set gæsterne tage point i seks af de ni første kampe. Det har bare været mod andre bund/midterhold og derfor er det problematisk, da de tidligere har været gode til at hente point i netop disse kampe. Nu venter et nyt midterhold, som lukker meget få mål ind (otte), hvilket er en udfordring for Udinese, der kæmper med at score mål. Jeg forventer et opgør, hvor værterne vil være i fuld kontrol og løbe af sted med en smal sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Inter – AS Roma 1 (2-1)

Søndag d. 29. oktober kl. 18:00

Rundens andet store opgør består af førstepladsen, Inter, som tager imod formstærke Roma. 

Selvom det kunne være luksus for Inter at have Juan Cuadrado og Marko Arnautovic på holdkortet, klare de sig ganske fint uden de rutinerede kræfter. Weekendens heftige 3:0 sejr over Torino, blev afløst af en sikker 2:1 sejr over Salzburg i midtugens Champions League kamp. Og nu venter endnu en svær modstander, som til gengæld døjer med en hulens masse skader og et lige så sammenklemt kampprogram. Inter skal egentlig bare sørge for at holde tempoet relativt højt gennem kampen, da de bør være ovenpå fysisk og mentalt sammenlignet med gæsterne. Derudover har de solide bud på målscore, som gør dem svære at kontrollere. 

Roma har selvfølgelig også en vanvittig dygtig målscore, som nok ikke vil blive taget imod med kyshånd. Romelu Lukaku får sig en underlig oplevelse, når han skal kæmpe mod tidligere holdkammerater, han af flere omgang har skuffet. Han er dog ikke blevet sparet meget, så spørgsmålet er, om Jose Mourinho tør spille ham. Apropos Mo, så er han selvfølgelig ikke på sidelinjen, da han på bedste børnehave vis blev udvist for usportslig opførsel i deres spinkle 1:0 sejr over Monza – surprise. Jeg tror de kommer til at mangle for mange procenter til det kommende opgør, og hver gang der bliver foretaget en udskiftning, kommer Rossoneri tættere på det nederlag, jeg forventer de vil lide.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,63 – SPIL HER >>*

Empoli – Atalanta 2 (1-2)

Mandag d. 30. oktober kl. 18:30

Empoli har scoret tre gange i denne sæson, og på magisk vis har det været nok til at generere hele syv point. I sidste runde vandt de derby Stracittadion med hele 0:2. Francesco Caputo spillede som et barn igen, og sikrede dem en vital sejr over Fiorentina, men nu venter en modstander, som ikke giver dem mange centimeter plads foran mål. Det lover ikke godt, når man tænker på, hvor harmløse de ellers har været offensivt. De må forvente at skulle sparke langt, hvis de skal forbi La Deas forreste pres, men her savner de fart og fysik, med mindre alt skal hvile på Emmanuel Gyasi.  

Atalanta skal helt op i fjæset på værterne, og presse dem helt i bund. Jo mere de kan pumpe bolde omkring Empolis bagkæde desto bedre. Det er nemlig den fysiske pakke, som i høj grad kan presse værterne og sikre dem en sejr. Det skal selvfølgelig nævnes, at de selv spillede en svær kamp mod Strum Graz torsdag aften, hvor de sikrede sig 2:2 på en stærk præstation. Jeg tror gæsterne vil komme med oprejst pande og hive en smal sejr i hus.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,69 – SPIL HER >>*

Lazio – Fiorentina X (1-1)

Mandag d. 30. oktober kl. 20:45

Rundens tredje store opgør får lov til at lukke og slukke 10. runde af Serie A. Der venter os en pragtfuld kamp, når de to bolde ærgerrige mandskaber skal duellere om point. 

Lazio skal ligesom Fiorentina forsøge at ryste et frygteligt resultat af sig, når de skal duellere om de eftertragtede pladser i Europa. Værterne tabte med hele 3:1 til Feyenoord i midtugens Champions League runde, og skal nu forsøge at forbedre sidste sæsons 1:1 resultat mod La Viola. De må i hvert fald notere sig, at der er en masse at hente på omstillinger, da Empoli virkelig voldte gæsterne store problemer i denne fase af spillet. Derfor tror jeg Luis Alberto bliver en nøglespiller for deres succes.

Fiorentina tog sig et slag tennis i midtugen,da de slagtede Čukarički med hele 6:0. Det må have lunet lidt ovenpå deres 0:2 nederlag til Empoli, hvor gamle Caputo dansede rundt om bagkæden. Når man tænker på sejren i Conference League og 1:3 resultatet over Napoli ugen forinden, er det fristende at tænke, de bliver en for stor mundfuld for værterne. Men de har også fået musikken til at spille igen, så jeg forventer egentlig et tæt opgør, og derfor tror jeg den ender uafgjort. 

Rundager tror på: X + begge hold scorer til odds 4,16 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar