18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 2. runde i Serie A d. 28. august 2023

Michael Rundager har kastet sit kyndige blik ned over anden runde i Serie A, hvor han blandt andet forventer svære kampe for nogle af topholdene.

Genvinder Napoli Serie A-titlen?

Foto: IMAGO / Andrea Staccioli

Rundens kamp: SSC Napoli – US Sassuolo 1 (2-0)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 20:45

I rundens kamp venter to hold, som i høj grad er i stand til at levere underholdende og fremadrettet fodbold.

De forsvarende mestre skal holde kursen med endnu en sejr, hvor Sassuolo skal forsøge at ryste et 0:2-nederlag af sig. 

Napoli kom fornemt fra land, da de i første runde slog oprykkerne, Frosinone med 1:3. Victor Osimhen scorede to gange og virker i skræmmende god form.

Han kommer til at volde Sassuolo store problemer, grundet sin power og tekniske færdigheder i feltet men også på blindsideløb i bagrummet. Skadelisten forventes tom, så værterne kan stille i stærkeste og i topform. 

Sassuolo fik ikke den start, de havde håbet på, og der skal held og en toppræstation til, hvis de skal hente point til kontoen i dette opgør.

Gæsterne havde ekstremt svært ved at spille igennem Atalantas dynamiske pres, og den kommende modstander kommer til at lægge det samme pres.

Derudover vil Napoli tillade endnu mindre boldbesiddelse, så de skal forvente at skabe mest via omstillinger.

Jeg forventer klasseforskel og en sikker sejr til Gli Azzurri.

Rundager tror på: 1-tallet (-1.5) til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Frosinone – Atalanta BC 2 (0-2)

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 18:30

Oprykkerne fik en kongestart på deres Serie A-sæson, da de bragte sig foran 1:0 efter syv minutter mod Napoli. Det holdt dog kun til 24. minut, og i sidste ende blev det til et forventet nederlag (1:3).

De havde enormt svært ved at forsvare på indlæg, hvor bolden sjældent blev clearet, og det skal der rettes op på, hvis de skal overleve La Dea.

Deres talentfulde målmand, Stefano Turati, er i karantæne, så de må nøjes med Fiorentinas gamle reservekeeper, Michele Cerofolini, som nok får en travl aften. 

Atalanta var fint kørende mod Sassuolo i deres overbevisende 0:2-sejr. De forsøgte sig med en masse indlæg (næsten dobbelt så mange som normalt), og den samme opskrift bør komme på tale i weekendens opgør.

Den langlemmede Gianluca Scamacca bør være et oplagt valg i start-11, så han kan presse en usikker bagkæde, når bolden bringes ind i feltet, men der var også rigeligt med plads til gennembrud centralt.

Under alle omstændigheder forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,71 – SPIL HER >>*

AC Monza – Empoli 1 (1-0)

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 18:30

Monza forsøgte at holde stand mod stærke Inter, men de tabte fuldt fortjent 2:0. Nu venter en noget mere medgørlig modstander, hvor deres individuelle kvaliteter kan komme i spil.

De må forventes at være meget på bolden og forsøge at kombinere sig igennem en kompakt organisation. De skal stille i stærkeste og må forventes at tage styringen i opgøret.

Empoli tabte noget overraskende 0:1 til Verona, som langt hen ad vejen kontrollerede kampen på trods af at være på gæsterne.

Altså en skuffende start på sæsonen for Empoli, som heller ikke skal forvente meget i det kommende opgør.

Jeg tror på en smal hjemmesejr, da gæsterne ofte har det svært mod dygtige teknikere og hurtige kombinationer.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Hellas Verona – AS Roma 2 (0-1)

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 20:45

Verona fik en drømmestart i, hvad nogen ville kalde en sekspoints-kamp mod Empoli. De spillede knastør fodbold, men de styrede slagets gang, som var det de glade dage med Ivan Juric som cheftræner.

Ud over de første 15 minutter af opgøret begrænsede de Empoli til nul og niks, samtidig med de lige præcis gjorde nok til 0:1-sejren.

Det så til gengæld noget interessant ud i de begyndende minutter, hvor det var tydeligt, at planen var at komme af sted med 110 i timen uden at tænke sig om. 

Roma fik en skidt start på sæsonen, da de af to omgange blev tørret af gode gamle Antonio Candreva. At spille 2:2 hjemme mod Salernitana er langt fra acceptabelt, men de kan glæde sig over to basser fra Andrea Belotti (ja, den ene var på en standardsituation).

Så længe Tammy Abraham er ude, er det ekstremt vigtigt at Belotti kan tage over, og mod Verona kan hans evner i feltet blive afgørende.

De skal udnytte faserne, hvor Verona kommer til at sejle organisatorisk, samtidig med deres stoppere mildest talt skal løfte deres niveau.

Verona har stadig meget at skulle bevise, før jeg køber ind på dem, så jeg tror på en smal sejr til Roma.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

AC Milan – Torino 1 (1-0)

Lørdag d. 26. august 2023 kl. 20:45

Christian Pulisic fik en drømmedebut for Milan, hvor han noterede sig for et mål, da de slog Bologna 0:2.

Truppen ser stærk ud, men de må dog undvære Ismael Bennacer, som erstattes af nyindkøbte Tijani Reijnders – han fik også en flot debut med en assist at glæde sig over.

De kan sagtens forvente mere modstand i det kommende opgør, men i egen hule, mod en modstander de stort set altid slår, er der grund til optimisme.

Netop Pulisic kan blive afgørende sammen med Leao, som begge har lidt ekstra i 1v1-duellerne. Det vil være en kompakt organisation, de skal nedbryde, og der kræver det ofte lidt ekstra at skabe et farligt gennembrud.  

Torino derimod var ikke i stand til at slå oprykkerne fra Sardinien, og de skabte blot 11 afslutninger med to indenfor rammen. De skal dog lukke det hele efter godt og vel 20 minutter, hvor de kunne have ført med et par mål.

Gæsterne må undvære Koffi Djidji i bagkæden, men de kan ellers komme i stærkeste, så de vil kunne presse Rossoneri.

Jeg forventer dog, at værterne trækker fra i sidste ende og hiver en sejr i hus.

Rundager tror på: 1-tallet vinder med et mål til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Min indbetaling 100 kr. | Maks bonus 500 kr. | Min odds 1.8 | Eksempel: Indbetal 500 kr., få 500 kr. i bonus = 1000 kr. Gennemspilseksempel: 5 x 500 (indbetaling ) + 5 x 5000 (bonus) | 60 dage til gennemspilning | Selvudelukkelse via ROFUS | Besøg StopSpillet. (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

ACF Fiorentina – US Lecce 1 (2-1)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 18:30

Efter en hård kvalifikationskamp ude mod Rapid Wien (1:0-nederlag), må vi konstatere, at Fiorentina ikke er udødelige i sæsonen 23/24.

Deres start på Serie A med en 1:4-sejr over Genoa fik ellers mange op af stolen. De spillede i et langt højere tempo end oprykkerne, og det samme kampbillede skal gentage sig, hvis de vil hive en sikker sejr i land søndag aften.

Spørgsmålet er så, om de er friske nok til at præstere. På midtbanen vil de være en smule begrænsede i forhold til rotation, da Antonin Barak og Gaetano Castrovilli er skadet. 

Lecce skabte med en 2:1-sejr over Lazio 1. rundes største overraskelse. De var aggressive og sørgede for at få afsluttet deres angreb i anden halvleg, og det gav pote i en fortjent sejr.

Jeg tror ikke, La Viola vil overgive særlig meget af initiativet i det kommende opgør, og derfor må Lecce forvente at skulle stå dybt og forsvare. Derudover skal Lameck Banda og de andre offensive gutter være skarpe på omstillinger.

Jeg tror, vi får et lige opgør, som i sidste ende giver værterne sejren

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Juventus – Bologna 1 (1-0)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 18:30

Det blev til et klassisk Juventus-show, da de med blot otte afslutninger mod Udineses mål alligevel vandt 0:3.

Federico Chiesa og Dusan Vlahovic kom begge på måltavlen, og det er unægteligt de to, som skal spinde guld foran mål for, at Massimiliano Allegris spillestil skal lykkes.

Det hele var dog ikke fryd og gammen, da de tillod mange afslutninger og et par halvstore chancer mod sig. Ikke desto mindre er der meget positivt at bygge videre på, og med blot to skader i form af Moise Kean og Mattia De Sciglio kan de igen stille i stærkeste.  

Det samme kan ikke siges om Bologna, der må undvære Musa Barrow og Adama Soumaoro. Det blev heller ikke til nogen god start, da de hjemme tabte 0:2 til Milan.

Her var der også tale om en effektiv modstander, som kendte sin besøgelsestid foran mål. Gæsterne har ikke slået Juve siden februar 2011, og jeg tror ikke, de skal forvente noget som helst i weekenden, hvor jeg tror, værterne tager endnu en sejr.

Rundager tror på: 1-tallet og under 3,5 mål til odds 2,05 – SPIL HER >>*

SS Lazio – Genoa CFC 1 (2-0)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 20:45

Det blev til et håbløst pointtab i første runde, da Lazio tabte 2:1 til Lecce. Et mindre sammenbrud i anden halvleg, hvor der tydeligvis ikke var nogen til at give dem et kollektivt wake up call, før det var for sent, kostede dem føringen.

Jeg har før kaldt dem Dr. Jekyll and Mr. Hyde, og det var første og anden halvleg et godt billede på hvorfor. Nu skal de forsøge at finde sig selv igen, når oprykkerne fra Genova besøger Olimpico di Roma.

Lazio skal skrue tempoet op og forsøge at iscenesætte deres kanter mest muligt, da der er gode muligheder for gennembrud på siderne. 

Cheftræner Alberto Gilardino skal forsøge at være den første til at slå Maurizio Sarri med et Genoa-mandskab. Det bliver ikke nogen let opgave, da Lazio har det med at hive størstedelen af deres point ind på hjemmebane.

De fire seneste besøg i hovedstaden har heller ikke set kønne ud – fire nederlag og en målscore på 5:15.

Jeg tror ikke der er meget at komme efter og forventer en sikker sejr til Lazio. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

US Salernitana – Udinese 1 (2-1)

Mandag d. 28. august 2023 kl. 18:30

Salernitana fik tilkæmpet sig et vigtigt point mod Roma (2:2), hvor Antonio Candreva viste, at det ikke kun er Boulaye Dia, modstanderen skal holde øje med.

Det har generelt været en god start for dem med avancement i Coppa Italia og uafgjort i Rom. Alt sammen uden Dia ved 100 procent, hvilket lover godt for deres sæson.

Den kommende modstander virker heller ikke forfærdelig skræmmende efter en afklapsning på 0:3 til Juventus. 

Udinese kan være i seriøse problemer fra begyndelsen af sæsonen, og jeg frygter mere og mere for cheftræner Andrea Sottils jobsikkerhed.

De skaber markant mere offensivt, men det er på bekostning af en svagere defensiv, som ikke har kastet noget kontinuerligt af sig siden deres flotte start på sidste sæson.

De har 5-6 spillere ude til det kommende opgør og sårbare ud defensivt. Derfor tror jeg på en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Cagliari – Inter 2 (0-2)

Mandag d. 28. august 2023 kl. 20:45

Cagliari fik en god start på sæsonen ved at holde nullet og hente et point hjem fra Torino. Nu har de hjemmebanefordelen på Unipol Domus, hvor de oftest henter deres point.

Den kommende modstander stiller dog med et noget mere frygtindgydende angreb og ligner en alt for stor mundfuld.

Rossoblu må også undvære deres topscorer Gianluca Lapadula, og det kan vise sig at være et for stort tab. De skal forsøge at dræbe tempoet i kampen og ellers få pumpet folk i feltet de gange, det lykkes dem at komme frem til noget spændende.

Inter har vundet de seneste par besøg hos øboerne, og med deres solide start på sæsonen ser det lovende ud for deres chancer.

De skal kæmpe for det, da det er en svær udebane, men de har nogle seriøse offensive våben, de kan benytte sig af. Specielt Marko Arnautovic, tror jeg, kan blive afgørende, hvis de bliver tvunget til at pumpe en masse indlæg i feltet for at skabe noget.

Han står allerede noteret for en fin assist, hvor han viser sine færdigheder på kanten af feltet. Jeg tror, vi får en kamp, som vil have sine momenter, og netop her slår Inter til og tager alle tre point.

Rundager tror på: 2-tallet og under 3,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar