18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 23. runde i Serie A d. 2. – 5. februar 2024

Vi har en ægte italiensk lækkerbisken i vente, når Derby d’Italia spilles søndag aften i Milano. Rundager har set nærmere på topopgøret, men kaster også sit kyndige blik ned over blandt andet Atalanta vs. Lazio.

IMAGO / NurPhoto

Rundens kamp: Inter Milan – Juventus 1 (1-0)

Søndag d. 4. februar kl. 20:45

Denne sæsons største kamp venter i 23. runde, hvor Derby d’Italia spilles på Giuseppe Meazza søndag aften. De to hold involveret i topopgøret, har på hver deres måde gang i en vild sæson, og derfor tør jeg med ro i sindet fremhæve, at vi har den kommende italienske mester i spil kl. 20.45. 

Det var ikke længe Den Gamle Dame fik lov til at nyde udsigten fra toppen af tabellen, da Inter noget heldigt slog Fiorentina 0:1. Det krævede blandt andet en redning på straffespark fra Yann Sommer, og en helt vil scoring fra Lautaro Martinez. Det var deres tredje sejr i streg i Serie A, men også deres tredje over et tophold, hvis vi tæller Supercoppa Italiana med, hvor de slog Lazio 3:0 og Napoli 1:0. Det er også over tre kampe siden de sidste har tabt til Juventus, og sikrede et 1:1 resultat i det omvendte opgør denne sæson. De har stort set hele truppen klar og Simeone Inzaghi har været fremragende til at rotere i truppen, så der må forventes friske ben. 

Det samme må også siges om Juve, som ikke har slidt i de europæiske turneringer, men har været en smule mere ramt af skader og lange karantæner. Til de kommende opgør, er det fortsat the usual suspects, der sidder over med karantæne, men Arkadiusz Milik er også ude. Gæsterne har også vundet en hulens masse kampe, men deres seneste møde med et tophold er over en måned siden, hvor de slog Roma 1:0. Ligesom Inter har de også været ganske godt kørende i denne slags kamp, så jeg forventer absolut, at de vil kunne presse Inter til det yderste. Begge hold har næsten været kliniske defensivt, samtidig med at de har et par varme offensive kort, som har sikret sejre i svære kampe.  

Jeg tror kampbilledet vil være en smule fastlåst, men forventer værterne i styring med mindre de kommer foran. Gæsterne vil ikke have travlt med noget som helst, og det vil kun være til deres fordel, hvis de kan presse tempoet i bund. Jeg forventer en målfattig kamp, hvor Inter trækker det længste strå, da de vil presse ekstra på for en sejr, jo tættere på slutfløjtet de kommer.

Rundager tror på: 1-tallet + under 2,5 mål til odds 3,67 – SPIL HER >>*

Lecce – Fiorentina 2 (0-1)

Fredag d. 2. februar kl. 20:45

Den stod på endnu et nederlag til Lecce, efter de måtte se sig slået til Genoa 2:1 i sidste runde. De har blot hentet et enkelt point i de seneste fem runder, men modstanden har også inkluderet tre tophold – problemet er bare at nu støder de ind i endnu et. Det ellers så velorganiserede mandskab har ikke formået at holde nullet siden deres 1:0 sejr over netop Genoa tilbage i september måned. Deres 4-3-3 system kommer med stor sandsynlighed også på overarbejde fredag aften, når La Viola kommer på besøg. 

Fiorentina skal næsten håbe på et offensivt indstillet Lecce mandskab, som dermed kan åbne op for hurtige gennembrud. Kommer de første foran, tror jeg ikke de vil give alt for meget sved på panden, at holde værterne fra fadet. De skal holde sig til det simple uden for mange pasninger, for at minimere mulighederne for kontrastød. Dernæst skal de udnytte pladsen centralt, så snart de har spillet sig igennem via siderummet, og så skal de have sat M’Bala Nzola så meget i centrum som muligt, da han kan presse en usikker bagkæde som Lecces. Jeg tror på en sejr til gæsterne, som gjorde en fin figur i sidste rundes 0:1 nederlag til Inter.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

FC Empoli – Genoa X (1-1)

Lørdag d. 3. februar kl. 15:00

Empoli fik for anden runde i streg point under Davide Nicola, som formåede at skabe et point i Torino. De arbejder benhårdt i presset, hvor Genoa må forvente at blive stresset, så snart de træder op på værternes banehalvdel. Der bliver spillet med en helt anden tro på sagerne under Nicola, og det tror jeg bliver udslagsgivende for deres chancer. De skal som udgangspunkt gå efter tre point, men vejen dertil tror jeg bliver via en solid defensiv påbegyndt fra egen banehalvdel, og så ellers en hamrende effektiv kontrafase. 

Genoa skal være forsigtige, men omvendt står de lige nu med syv kampe i streg uden et nederlag. Jeg tror de vil stå ganske tilfredse med et enkelt point, og kan ligesom værterne sætte erobringsspillet til først at gå i gang tæt på egen banehalvdel, og ellers lukke ned. De kan stort set stille i stærkeste start-11, og det har vist sig ganske udfordrende at spille imod. Derfor tror jeg vi får et uafgjort resultat med få mål.

Rundager tror på: X + begge hold scorer til odds 4,62 – SPIL HER >>*

Udinese – Monza X (1-1)

Lørdag d. 3. februar kl. 15:00

Udinese tabte 2:0 til Atalanta, og noterede den fjerde kamp i streg uden en sejr. De har blandt andet svært ved at vinde, fordi de lukker alt for mange mål ind. De taber alt for mange afgørende 1v1 defensive dueller, samtidig med at de er elendige til at følge en markering i bagkæden, og det koster. Det koster mål i den ene ende, og begrænser deres muligheder for at starte en kontra den anden vej. Det ser ugideligt ud i deres opdækning, og det kan blive et kæmpe problem imod Monzas til tider hurtige kombinationsspil. 

Monza skal forsøge at skrue tempoet op og samtidig investere i en masse uselviske løb, som kan få Udinese ud af balance. Deres vigtige 1:0 sejr over Sassuolo har med stor sandsynlighed også skabt nok ro i truppen, til at de netop kan steppe op og skabe et resultat igen. De har det dog med at lide lidt imod de mere fysisk betonede hold, som Udinese, og derfor tror jeg ikke på mere end et enkelt point til Raffaele Palladino og hans mandskab.

Rundager tror på: X til odds 3,39 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Frosinone – AC Milan 2 (1-2)

Lørdag d. 3. februar kl. 18:00

Et styrtblødende sår er på to kampe blevet lukket igen, i det Frosinone har hentet fire altafgørende point mod Verona og Cagliari. Nu kalder en hverdag igen, hvor de ikke konkurrerer imod ligesindet, men skal forsøge at overleve et besøg fra Milano. I det omvendte opgør tabte de stensikkert 3:1, men gjorde egentlig en fornuftig figur. Selvom de har en solid hjemmebane, forventer jeg en svær dag på kontoret. De var heldige i sidste rundes 1:1 resultat mod Verona, og er blevet blæst ud af banen 5:0 (Atalanta), 4:0 (Juventus) og 3:1 (Lazio) i deres seneste møder mod tophold – det lover altså ikke godt. 

Milan står som sædvanlig med lidt skader, men indtil videre ikke forhindret dem i at tage point. Senest måtte de godt nok nøjes med 2:2 hjemme mod Bologna, men de kan glæde sig over endnu en kamp, hvor de formår at skabe mange chancer. Offensivt har set solide ud, og jeg tror deres kollektive men især individuelle kvaliteter vil blive svære for Frosinone at kontrollere. Ydermere er Ismael Bennacer blevet kampklar igen, og han må anses for at være en vigtig spiller at få tilbage. Det lugter langt væk af en sejr til gæsterne!

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Bologna – Sassuolo 1 (1-0)

Lørdag d. 3. februar kl. 20:45

For godt en måned siden kæmpede Bologna med i top-4, men har sidenhen ikke kunne følge med grundet fire kampe uden en sejr. Nu venter en gylden mulighed for at komme tilbage på sporet igen, da deres kommende modstander befinder sig i et formmæssigt hul. 

Derudover mod Sassuolo undvære både Jeremy Toljan og Matheus Henirque samt nyindkøbte Marash Kumbulla. Deruover har Domenico Berardi døjet en smule med en knæskade og har i forvejen ikke ligefrem toppræsteret i denne sæson. 

Gæsterne kommer nok ikke til at se meget til bolden, men må i stedet fokusere på at forsvare imod et hold, der i sidste runde spillede 2:2 i Milano. Bologna har set fornuftige ud i de seneste par kampe, men var blandt andet forfærdeligt uheldige i 2:1 nederlaget til Cagliari. Derfor tror jeg de vil være ovenpå i det kommende opgør, hvor de blot skal være skarpe på deres defensive omstillinger sidder lige i skabet – så skal de nok få deres første sejr i 2024.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,37 – SPIL HER >>*

Torino – Salernitana 1 (2-0)

Søndag d. 4. februar kl. 12:30

Efter en succesfuld weekend på Sardinien tog Torino deres anden sejr (1:2) i tre kampe. Nu vender de tilbage til Stadio Olimpico Grande Torino, hvor de senest slog Napoli med hele 3:0. De har bare været stærke i egen hule på det seneste, med fire sejre og en enkelt uafgjort inklusiv tre clean sheet. De er relativt gode til at kontrollere kampene med tålmodig boldomgang, når de spiller foran deres eget publikum, og jeg tror i den grad de får lov til at styre tempoet i weekenden. 

Salernitana må dog identificere værternes venstre side, som en mulighed, da den dygtige stopper Alessandro Buongiorno er i karantæne. Godt nok skal den tjekkiske landsholdsspiller, David Zima, formentlig overtage, men han er langt fra i kampform. Derfor kan der opstå åbninger, som Grigoris Kastanos måske kan udnytte. Jeg tror dog ikke på det, da det omvendte opgør giver et meget godt indtryk af styrkeforholdet mellem de to. Torino vandt 0:3 og jeg forventer i den grad at de kan gentage succesen med en sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,93 – SPIL HER >>*

SSC Napoli – Hellas Verona 1 (1-0)

Søndag d. 4. februar kl. 15:00

Endelig lykkedes det Napoli at levere en godkendt defensiv præstation, da de i sidste weekend kom hjem fra hovedstaden med et point efter rent bur. Offensivt var det til gengæld en katastrofe af uinspirerende fodbold – eller sagt med andre ord, højdepunktspakken var pinligt ringe. Til deres forsvar, så havde de svært ved at stille hold pga de mange afbud. Det tror jeg ikke bliver tilfældet søndag eftermiddag, når Serie A’s udsalgsbutik kommer på besøg. De må fortsat undvære Victor Osimhen, men spørgsmålet er, hvor meget mere han kommer til at bidrage efter de døde kontraktforhandlinger.

Verona har sendt Cyril Ngonge til Napoli og Milan Djuric til Monza, så deres angreb er blevet noget harmløst oven på vinterens transfervindue. Godt nok har de hentet forstærkninger, men tiden til at ryste en mere eller mindre ny trup sammen er knap, når det handler om ren overlevelse. Jeg forventer ingen festfyrværkeri, men dog en smal sejr til Napoli, som trods alt stadig huser noget offensiv firepower, Walter Mazzarri ikke helt har slået ihjel endnu.

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Atalanta BC – Lazio X (1-1)

Søndag d. 4. februar kl. 18:00

Den har stået på point, point og atter point for Atalanta, som har taget pligtsejre og en enkelt uafgjort mod Roma i de seneste fire runder. Det lugtede sågar af de glade dage under Gian Piero Gasperini, da de i forrige runde slog Frosinone 5:0. Spørgsmålet er så, om de kan holde kadencen, når et tophold kommer på besøg? Udover en sejr over Milan på 3:2, er det blot blevet til fire nederlag og to uafgjort imod de andre tophold (Napoli inkluderet) – så sagt med andre ord, forventer jeg ikke et altdominerende hjemmehold. De må klare sig uden deres vigtigste mand på midtbanen, Teun Koopmeiners og sidste sæsons topscorer og hurtigløber, Ademola Lookman, og det er netop topspillere de får brug for. 

Modsat La Dea, kan Lazio stille i stærkeste, da de blot må undvære Danilo Cataldi, og ligesom værterne kommer de i topform. De har også hentet pligtsejre og en uafgjort mod et andet tophold (0:0 vs. Napoli), så det lugter af et tæt opgør. De havde svært ved at skabe noget som helst imod Napoli i sidste runde, men omvendt begrænsede de deres modstander til fem afslutninger, hvoraf ingen var inden for rammen. 

Jeg forventer Lazio i en afventende position, hvor de kan straffe Atalanta på omstillinger. Dermed ikke sagt, at de ikke vil have perioder i kampen, hvor de dominerer på bolden, men det vil klart være til deres fordel at efterlade et lille bagrum og ellers afvise ved et lavt udgangspunkt. Bergamos drenge skal så forsøge at presse på med folk i feltet og power. Jeg tror det bliver en lige kamp, hvor begge hold forlader Gewiss med et point.

Rundager tror på: X til odds 3,36 – SPIL HER >>*

AS Roma – Cagliari 1 (2-0)

Mandag d. 5. februar kl. 20:45

Det kører for Roma, som har givet Daniele De Rossi helt perfekte arbejdsbetingelser med to sejre i streg. Og så selvom det var spinkle 2:1 sejre over Verona og Salernitana, må det give lidt ro bag kulissen. Jeg må så understrege at de blev presset defensivt af Salernos bedste, og kunne snildt have smidt point i det opgør. Derfor forventer jeg ikke, at deres sejrsstime fortsætter meget længere end måske til næste weekend, hvor Inter venter. Så skal de holde trit med toppen, det kræver det tredje sejr i streg, når Cagliari kommer på besøg. 

Noget siger mig, at Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Lorenzo Pellegrini og Stephan El Shaarawy nok skal få lirket en lavtstående blok op på den ene eller anden måde. Cagliari gør derfor klogt i ikke at gå efter nullet, men faktisk også at bide fra sig, hvilket Salernitana beviste var en mulighed. Det pynter dog på Romas defensive kvaliteter, at de har fået Leonadro Paredes tilbage på midtbanen, og derfor tror jeg det bliver en overbevisende sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap (0:1) til odds 2,26 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Spiltips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar