18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 19. runde i Serie A d. 5. – 7. august 2024

Nu nærmer vi os halvvejen i Serie A, og i 19. runde bliver vi absolut heller ikke snydt for en fed topkamp mellem Roma og Atalanta. Derudover kan i læse, om Michael Rundager tror de resterende tophold presser på, og hvordan det går i overlevelseskampen.

Romelu Lukaku, AS Roma, Serie A 2024

(Foto: IMAGO / ABACAPRESS)

Rundens kamp: AS Roma – Atalanta BC 1 (2-1)

Søndag d. 7. januar kl. 20:45

Vi lukker og slukker 19. runde med en sand power basker i Rom. Begge hold er bøvlet at spille imod, da de er kyniske og spiller på de fysiske parametre. Derfor forventer jeg et opgør, hvor begge bliver holdt i benlås indtil det hele eksploderer. 

Roma kunne på ordinær spilletid sende Cremonese ud af Coppa Italia med en 2:1 sejr. Der blev sparet på nogle enkelte positioner, men det er tydeligt, at Jose Mourinho gerne vil nå langt. De kom bagud i første halvleg, og sikrede først sejren med en slutspurt til sidst, så de har jagtet og risikere at være en smule medtaget. Det sammen kan ikke siges om Atalanta, som relativt tidligt i deres pokalkamp mod Sassuolo lukkede 3:1 sejren. 

Begge hold må undvære spillere til African Cup of Nations, hvor Ademola Lookman vil blive savnet hos La Dea, alt imens Giallorossi vil savne Evan N’Dicka i bagkæden og reserven Houssem Aouar. 

Jeg forestiller mig et tilbagestående Atalanta-mandskab, som vil blæse igennem i perioder og ellers håbe på en god omstilling. Roma vil ikke give mange kontra chancer væk og den giftige duo, Dybala og Lukaku kommer til at gøre ondt – det var også dem, som afgjorde pokalen. Derfor forventer jeg en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Bologna – Genoa 1 (1-0)

Fredag d. 5. januar kl. 20:45

Den gik ikke længere for sæsonens store overraskelse – Bologna led et sviende 3:0 nederlag til Udinese, hvilket dog var misvisende for kampbilledet. Tre halvtilfældige scoringer i situationer, hvor det var tydeligt at I Rossoblu tog alt for let på opgaven kostede dyrt. Jeg kan ikke forestille mig, at det samme scenarie vil udspille sig fredag aften, men Genoa har det med at score på tilfældigheder og held. Derfor bliver det altafgørende for værterne, at de møder ind med respekt for en besværlig modstander. De kommer dog til at skulle undvære en af meget få målscorer på holdet, da Lewis Ferguson har karantæne. Erstatningen bliver nok Michel Aebischer, og han har på ingen måde præsteret på det seneste.

Genoa hentede et flot resultat i sidste runde, da de på flot defensivt arbejde spillede 1:1 mod ligaens dukse. Med en pletfri skadesliste har de også gode chancer for at skabe noget i det kommende opgør, men det skal igen være på baggrund af forsvarsspillet. Værterne kommer ikke til at overlade meget boldomgang til gæsterne, og det er forfærdeligt for de besøgende at spille på Stadio Renato Dall’Ara. Derfor forventer jeg en smal sejr til Bologna, som holder buret rent for femte gang i streg i egen hule. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,39 – SPIL HER >>*

Inter Milan – Hellas Verona 1 (2-0)

Lørdag d. 6. januar kl. 12:30

Findes der et hold Inter elsker at spille mod, så må det være Verona. De høvler mål ind, og har minimum scoret to gange i 18 af de seneste 20 møder med det nedrykningstruede hold. Det kunne godt lugte lidt af en afklapser af dimensioner, da Inter kan stille med stærkeste og kun må undvære Juan Cuadrado. Deres muligheder for at vende deres pointtab fra sidste runde, er altså ganske pæne, men det vil kræve slid og slæb, da gæsterne har været besværlige på det seneste. Jeg har dog svært ved at se Verona løse værternes gennembrudsspil i side og halvrum, samtidig med at Lautaro Martinez burde være tilbage i start-11. 

Verona spillede en sløj kamp mod Salernitana, som tog deres blot anden sejr i denne sæson (0:1). Det bliver straks værre for resten af sæsonen, hvis ikke de får hentet forstærkninger, da de netop har sendt Isak Hien videre, og dermed svækket deres bagkæde gevaldigt. Jeg har ikke de høje forventninger til dem i foråret, og tror på en sikker sejr til Nerazzurri.

Rundager tror på: 1-tallet (handicap 0:1) til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Frosinone – Monza X (1-1)

Lørdag d. 6. januar kl. 15:00

Med blot et enkelt point i de seneste fem kampe, begynder det at se rigtig svært ud for oprykkerne, der seneste tabte 3:1 til Lazio – et hold som kun har scoret >2 mål en enkelt gange tidligere i sæsonen. Det er ikke fordi de ikke har investeret i truppen, men det er måske lige netop de mange nye ansigter, som har ødelagt det der gjorde dem gode. Der venter dem en modstander som ikke har gjort det meget bedre på det seneste, og måske kan de få lidt medvind igen, det vil dog kræve at de får lukket af bagkæden. 

Problemet opstår så snart de kommer for langt ned og stå imod en modstander som Monza. De har en evne til at kombinere sig igennem det meste, hvis de får nok tid og muligheder, og det kan godt gå hen og blive giftigt for værterne. Omvendt vil gæsterne ikke have noget imod at køre på med offensive omstillinger, hvor de kan fange Frosinone højt og ude af balance. Jeg forventer dog et forsigtigt opgør, hvor begge hold vil se sig tilfredse med en uafgjort – specielt Monza, da det er svært at spille på Benito Stripe.

Rundager tror på: X til odds 3,43 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Lecce – Cagliari Calcio 1 (2-1)

Lørdag d. 6. januar kl. 18:00

Det kommende opgør mellem to nedrykningskandidater bliver afviklet med store mangler hos begge mandskaber. Lecce må undvære Lameck Banda alt imens gæsterne er hårdest ramt, da de står uden super sub Zito Luvumbo, Gianluca Lapadula, Eldor Smomurodov, Marko Rog og muligvis også Nahitan Nandez. 

Dermed bør Lecce gå mest komfortabelt ind til duellen, og kan bygge videre på en fornuftig stime, blot afbrudt af Inter og Atalanta. Forinden nederlaget til de to tophold var de ubesejret i fem kampe, og det er den form jeg tror de vil møde op med. 

Kombinerer vi dette med Cagliaris manglende evner til at hente point udenfor Sardinien (2 point i 9 kampe og en målscore på 5:16), tror jeg ikke vi skal forvente andet end et forsøg på at stjæle et point hjem. Jeg forventer dog at Lecce løber med sejren.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Sassuolo – Fiorentina 2 (0-1)

Lørdag d. 6. januar kl. 20:45

Det var kort proces, da Sassuolo blev sendt ud af Coppa Italia med et 3:1 nederlag til Atalanta. Nu kan de fokusere fuldt og fast på, at sikre overlevelse i Serie A og den første hjemmebanesejr i syv forsøg. Defensivt har de været en katastrofe, alt imens deres normalt ganske fornuftige angreb ikke har fungeret, og det kan godt gå hen og give problemer, når La Viola kommer på besøg. 

Gæsterne har fået et markant mere kynisk udtryk i denne sæson, hvor det er tydeligt at cheftræner, Vincenzo Italiano, har sadlet noget om. Tre 1:0 sejre i streg sendte dem op på en imponerende fjerdeplads med luft ned til syvendepladsen. Kan de gentage mesterværket fra de seneste to møder med Sassuolo, hvor de vandt 1:3 og 2:1, kan de sågar udbygge. Jeg tror det bliver en svær kamp, men de kommer med fuldkommen friske ben og tur i den – derfor tror jeg på en smal sejr til Fiorentina på for tiden gæstfrie Mapei Stadium.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

FC Empoli – AC Milan 1/X (2/1-1)

Søndag d. 7. januar kl. 12:30

Empoli kom hjem med et vigtigt point i sidste runde (0:0 mod Cagliari), men befinder sig fortsat solidt under stregen. De har ekstremt svært ved at score mål samtidig med, at de defensivt er begrænset. Det kan dog være til deres held, at Milan kommer på besøg, da de står med en hulens masse afbud og en pokalkamp i benene.

Gæsterne må nemlig undvære Samuel Chukwueze, Ismael Bennacer (begge til African Cup of Nations), Fikayo Tomori, Malick Thiaw og Pierre Kalulu. Derfor bliver deres bagkæde testet en smule, men Coppa Italia var en glædelig forestilling for Rossoneri, der vandt hele 4:1 over Cagliari. Milan må være tyndslidte og presset helt ind til knoglerne med de mange skader og et kompakt kampprogram. Derfor tror jeg heller ikke de vil være i stand til at køre en sejr i hus, da Empoli vil stille sig dybt og kræve et større fysisk overskud at komme igennem. 

Rundager tror på: Double chance 1/X til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Torino – SSC Napoli 1 (2-1)

Søndag d. 7. januar kl. 15:00

Torino har ikke set stærkere ud i mange år, og får nu en gylden mulighed for endelig at vinde over formsvage Napoli. Det ville være første gang siden 2015, men de står ubesejret i deres fire sidste hjemmekampe og har hentet point i fire af de seneste fem kampe. 

Det bliver straks værre for Napoli, som må undvære to ekstremt vigtige spillere, da Victor Osimhen og Andre Anguissa er aftsted med landsholdet til African Cup of Nations. Ydermere er de ramt i bagkæden, hvor Natan og Mathias Olivera er ramt af skader, hvilket krydret med en skade til Alex Meret for det hele til at se sort ud. 

Trykker Torino på, som på ingen måde lider under de samme mangler, har de en god chance for at kontrollere kampen. Dernæst skal de bare have testet Pierluigi “Cirkus Artisten” Gollini på mål, og så burde der være bonus. Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet og Napolis tredje nederlag i streg på udebane.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,93 – SPIL HER >>*

Udinese – Lazio 2 (1-2)

Søndag d. 7. januar kl. 15:00

To af de positive overraskelser fra sidste runde tørner ud mod hinanden søndag aften. Begge vandt og scorede tre gange i samme ombæring. Det ligger måske i kakkelovnen til et tosset møde som tilbage i 20/21 sæsonen, hvor de spillede 4:4. 

Værterne er fortsat ramt af skader hos vigtige spillere, men så er det heldigt at deres argentinere leverer varen. Noget siger mig til gengæld at det var, som at finde en nål i en høstak, hvad de præsterede mod Bologna i sidste rundes 3:0 sejr. 

Lazio træder ind til opgøret med to sejre i streg, og sågar tre point vundet med en +2 sejr. De skal undvære Luis Alberto og Ciro Immobile, så det er måske plads til Gustav Isaksen, som havde et fantastisk indhop i sidste uge. Rammer deres offensive spillere dagen mod et noget tungere mandskab, som Udinese, har de gode chancer for et resultat. De skal dog respektere de førnævnte argentinere. Jeg tror Lazio fortsætter deres nuværende stime og tager en sejr.  

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Salernitana – Juventus 2 (0-1)

Søndag d. 7. januar kl. 18:00

Det bliver nok en smule akavet, når Salernitana tager imod Juventus, der netop har slagtet dem 6:1 i Coppa Italia. Vi snakker Juve, der på en kamp scorer lige så mange mål som i de seneste fire kampe. Det er voldsomt for værterne, som dog kan trøste sig ved at de stillede i et anderledes system og med en del af reserverne. Holdet bliver dog ikke meget bedre, da de har fire spillere fra foretrukne start-11 skadet – Lorenzo Pirola, Grigoris Kastanos, Boulaya Dia og med stor sandsynlighed også Guillermo Ochoa.

Juventus stillede til gengæld også med en stor del af reserverne, og så er vi lige vidt i den sammenligning. De må dog undvære Manuel Locatelli grundet en karantæne, men ellers kommer de nok i stærkeste. Med en sejr, kan Bianconeri potentielt overhale Inter, og det må være en voldsom drivkraft i en Allegri kultur. Koste hvad det vil, tror jeg gæsterne får hevet endnu en sejr i hus.

Rundager tror på: 1-tallet + Salernitana scorer ikke til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Indsæt indledning her…

Romelu Lukaku, AS Roma, Serie A 2024

Serie A.

Rundens kamp: Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

[Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX]

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Hold A – Hold B ? (X-X)

Indsæt dag + d. måned X. kl. XX:XX

Indsæt analyse her…

Rundager tror på: Indsæt spilforslag her… til odds X,XX – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar