18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 12. runde i Serie A d. 10. – 12. november 2023

Serie A pynter vores weekend med Derby della Capitale og en masse pligtsejre til topholdene. Michael Rundager er til gengæld ikke helt sikker på, at alle hold lever op til forventningerne, og det kan du læse mere om her.

IMAGO / Insidefoto

Rundens kamp: SS Lazio – AS Roma X (1-1)

Søndag d. 12. november kl. 18:00

Rundens kamp er uomtvisteligt Derby della Capitale, også selvom det er to semi-midterhold. der tørner sammen. 

Bedst som de to hovedstadsklubber var kommet godt i gang med pointhøsten, smed Lazio alt på gulvet i sidste weekends 1:0-nederlag til Bologna. Det var en kamp, som meget godt beskriver deres knap så skræmmende offensiv.

Det er blot blevet til fem mål i de seneste fem kampe (Champions League inkluderet), og midtugens 1:0-sejr over Feyenoord, må have gjort Massimiliano Allegri stolt.

Mattia Zaccagni. som er skadet og Pedro, er på ingen måde kommet ind i sæson 23/24, og det er et problem. Når Ciro Immobile heller ikke scorer mål, ved man. at noget er helt galt i truppen, og jeg er i tvivl om. de er i en mental forfatning parat til dette vanvittige derby. 

Roma spillede en sløj kamp i Prag (2:0-nederlag) i midtugen men kan nogenlunde slappe af i Europa League-gruppespillet.

Det kan de ikke søndag aften, hvor vi må forvente, de vil blive presset på tempo og fysik. De får svært ved at rotere synderligt meget grundet skader og en karantæne til Leandro Paredes. Derudover spillede Romelu Lukaku fuld tid i nederlaget til Sparta Prag, og hans evner bliver altafgørende, da det lader til, at Rossoneri intet kan uden ham eller en standard.

Jeg tror, det bliver en kamp, hvor gæsterne vil forsøge at forsvare den hjem og så håbe på noget magi fra Lukaku. Det efterlader ikke meget rum at arbejde i for et meget lidt frygtindgydende Lazio-mandskab.

Derfor forventer jeg et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,06 – SPIL HER >>*

US Sassuolo – US Salernitana 1 (3-1)

Fredag d. 10. november kl. 18:30

Der findes ikke mange hold i Serie A, som har en dårligere formkurve end Sassuolo, men heldigvis for hjemmeholdet venter det ultimativt dårligste hold i ligaen.

De må dog undvære deres balance spiller, Matheus Henrique, på midtbanen, og netop hans evner vil blive savnet, da deres største frygt må være omstillingerne imod sig.

Når det så er sagt, må en kamp som denne være guf for Domenico Berardi og Andrea Pinamonti, der begge kan bruge deres spidskompetencer til at køre en usikker bagkæde rundt. 

Salernitana tabte for anden runde i streg, da de sikkert tabte 0:2 til Napoli, som sagtens kunne have scoret flere mål. Dermed kunne de ikke bygge videre på deres flotte 4:0-sejr over Sampdoria i Coppa Italia.

Jeg tror, gæsterne er rykket ind på Mapei Stadium torsdag aften for at grave skyttegrave og nogle linjer op af banen, hvor de kan satse på en god kontra.

Sidste gang, de var på besøg, tabte de 5:0, og jeg forventer, de må drage hjem med et nederlag på ny.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,71 – SPIL HER >>*

Genoa CFC – Hellas Verona X (1-1)

Fredag d. 10. november kl. 20:45

Genoa var uheldige ikke at komme hjem med point fra Sardinien, hvor de tabte 2:1 i et ensidigt opgør. Holdet mangler noget kvalitet og offensiv kreativitet, når Mateo Retegui er fraværende, og det var tydeligt – deres mål til 1:1 er fuldstændig tilfældigt.

Den kommende modstander vil unægteligt være lykkelig for et enkelt point, så værterne skal nok spille sig igennem en dybt stående defensiv. Derfor er Reteguis skade et kæmpe problem, som ikke må undervurderes. 

Gæsterne bør stille sig dybt og håbe på nogle effektive omstillinger, som kan afgøre kampen. De er deres egen værste fjende, da deres egen boldomgang er på et så lavt niveau, at de giver gaver den anden vej, så snart de er for meget på bolden.

Jeg tror, Gialloblu strammer sig op og kæmper et enkelt point med hjem til Verona.

Rundager tror på: X til odds 3,28 – SPIL HER >>*

US Lecce – AC Milan X (1-1)

Lørdag d. 11. november kl. 15:00

Der har ikke været meget at fejre i de seneste syv kampe (Coppa Italia inkluderet) for Lecce. Med tre nederlag i streg er det måske kærkomment at møde AC Milan efter en hård kamp i Champions League, hvor gæsterne samtidig har en håndfuld skader.

Er de både dygtige og kloge, skal de primært fokusere på at holde nullet så længe som muligt og så ellers trykke Milan i de sidste 10-15 minutter, hvor træthed må være aktuelt. De har ingen store spillere fraværende og har derfor rig mulighed for en solid forberedelse og fysisk overskud. 

Milan leverede en flot sejr over PSG i midtugens Champions League, men i weekenden kunne de ikke holde niveauet, da de tabte 0:1 til Udinese. De mangler friskhed og en evne til at vinde fodboldkampe, hvor stort set alt initiativet hviler på deres skuldre.

Jeg forventer, at Lecce vil afgive lige så meget ansvar til Milan, som dermed vil få det svært. Det lugter af et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,64 – SPIL HER >>*

Juventus – Cagliari Calcio 1 (2-0)

Lørdag d. 11. november kl. 18:00

Juventus må klare sig uden deres måske vigtigste spiller, Adrien Rabiot, som er ude med karantæne. Men det ændrer nok ikke det store i deres tilgang til kampen.

Der skal i første omgang sørges for endnu et clean sheet, og det bliver klaret ved langsom men sikker boldomgang og primært gennembrud via siderum og indlæg.

Juve kan ikke forvente en walkover, da gæsterne har hentet syv point i de seneste tre runder, men de må kigge på, hvordan de andre tophold har begået sig mod oprykkerne.

Lutter nederlag med minimum to mål, så selv Torinos bedste mandskab bør kunne folde sig lidt ud. 

Øboerne har hentet altafgørende point mod de andre potentielle bundhold, og det har givet dem lidt luft i tabellen.

De er fortsat dybt usikre, hvilket seks scoringer mod sig i de før omtalte kampe understreger. Det kan altså godt blive svært for dem at håndtere Dusan Vlahovic og Federico Chiesa, som begge forventes at være i hopla.

Jeg tror på en sejr til Den Gamle Dame ligesom i de seneste fire interne møder.

Rundager tror på: 1-tallet + handicap 0:1 til odds 2,09 – SPIL HER >>*

AC Monza – Torino 1 (2-1)

Lørdag d. 11. november kl. 20:45

Kampen om at være blandt de bedste midterhold finder sted i weekenden på U-Power Stadium. Monza skal forsøge at holde gang i deres flotte periode med ti point i de seneste fem runder.

Senest slog de overbevisende Verona 1:3, og selvom det nok var light udgaven af Torino, de tog tre point fra, så er det lovende for deres chancer i weekenden.

De skal forsøge i perioder at afgive kontrollen i kampen for så at slå til på de kontramuligheder, som vil opstå, men ellers forsøge at komme igennem via hurtige spilvendinger. 

Torino har lidt udfordringer i bagkæden, hvor Perr Schuurs, Koffi Djidji og Brandon Soppy alle forventes ude. Derudover må de undvære Samuele Ricci på midtbanen, og hans dynamiske evner bliver savnet, når først værterne begynder deres hurtige kombinationsspil.

Jeg tror, det bliver en lige kamp, hvor begge hold vil gå efter tre point, men i sidste ende forventer jeg en sejr til Biancorossi.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

SSC Napoli – Empoli 1 (2-0)

Søndag d. 12. november kl. 12:30

Det blev til endnu en skuffende indsats fra Napoli, der spillede 1:1 med Union Berlin tirsdag aften. Chanceproduktionen var, som den skulle være, men de formår ikke at udnytte de gyldne øjeblikke, samtidig med at der igen var gaver i den anden ende af banen.

Den store defensive usikkerhed forventer jeg til gengæld ikke vil komme voldsomt til udtryk i søndagens opgør mod Empoli. De bør være i stand til at kontrollere gæsternes begrænsede muligheder, så længe de er skarpe på returløb eller genpres.

Victor Osimhen er fortsat ude, men andre dygtige kræfter vil tage over, og jeg tror blandt andet Khvica Kvaratskhelia kommer til at få en fest. 

Empoli tabte totalt momentum, da de i sidste weekend led et 2:1 nederlag til Forsinone.

Deres manglende fart og vilje til at skabe noget begrænser dem gevaldigt offensivt, samtidig med de er tvunget til at stå voldsomt dybt, så der ikke er meget bagrum for modstanderen at angribe.

Det kan godt gå hen at blive giftigt mod Napoli, som indtil nu har været dygtige, når der har været bundhold på menuen.

Derfor forventer jeg også en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet + Empoli scorer ikke til odds 2,05 – SPIL HER >>*

ACF Fiorentina – Bologna 2 (0-1)

Søndag d. 12. november kl. 15:00

Efter tre liganederlag i streg har La Viola for alvor brug for tre point, så de kan fastholde kontakten til de europæiske pladser.

De beviste i hvert fald i endnu en midtugekamp, at de hører til i Conference League, hvor de slog Čukarički 0:1 og dermed indtager førstepladsen i gruppe F. Nu venter en modstander, som de bøvlede med i sidste sæson, da de tabte begge kampe 2:1. 

Der skal satses en del for at trænge igennem Bolognas solide defensive organisation, og det kan åbne op for kontra den anden vej, og her er Bologna giftig.

Derfor bliver Fiorentina nødt til at være skarpe i deres boldomgang, og hvor de sætter den på spil. 

Modsat værterne flyver Bologna af sted med 10 kampe i streg uden et nederlag, hvilket har kastet dem op på en flot ottendeplads.

De må også se den kommende kamp som en god mulighed for at holde fast i den statistik. Med fem pointdelere har gæsterne endnu ikke tabt på udebane, og da Fiorentina kan forventes at være en anelse trætte efter kampen i Serbien, bør de kunne modstå presset.

Jeg tror derfor på en sejr til Rossoblu.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,67 – SPIL HER >>*

Udinese – Atalanta BC 2 (1-2)

Søndag d. 12. november kl. 15:00

Der må være stor tilfredshed at spore hos Udineses ledelse efter seks point i de første fire kampe med nyansatte Gabriele Cioffi.

Efter tre uafgjorte udnyttede de et svagt Milan mandskab, og tog en 0:1-sejr ovenpå en solid indsats. De skal finde den samme vilje til at forsvare frem, når Atalanta kommer på besøg, ellers risikerer de en snitter. 

La Dea har været relativt sikre mod holdene udenfor top 7-kategorien – alle undtagen Frosinone i begyndelsen af sæson har været en over nakken. Det skyldes blandt andet en imponerende effektivitet foran målet, og en stærk Gianluca Scamacca.

Jeg tror ikke, vi får en kamp i et højt tempo, og jeg forventer egentlig, at cheftræner, Gian Piero Gasperini vil gøre alt for, at Udinese er mest på bolden, så de kan straffe dem på omstillinger og ellers bare være effektiv i deres egen boldbesiddelse.

Jeg tror, gæsterne besidder så meget kvalitet og momentum, at de vil tage en smal sejr i Udine.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Inter – Frosinone Calcio 1 (3-1)

Sødag d. 12. november kl. 20:45

Det er, som om Inter befinder sig i cruise control for tiden og sikkert glider forbi den ene modstander efter den anden. Det er ikke, fordi de høvler nogen i småstykker, men de er bare det bedste hold på banen lige meget hvad.

Senest gik det ud over RB Salzburg, som blev slået 0:1 og skal være glade for, at det ikke blev til flere scoringer. I weekenden slog de et stærkt Atalanta-mandskab 1:2, men den kommende modstander er ikke til at gøre sig klog på, så Nerazzurri kan ikke forvente at komme sovende til en sejr. 

Oprykkerne fik tre vigtige point i 2:1-sejren over Empoli, som ellers kunne have trukket dem ned i nedrykningskampen.

I stedet skabte de lidt afstand, hvilket gør det kommende opgør “gratis” – ingen forventninger – og de har ikke “koste hvad det vil” brug for point, hvilket betyder at de kan spille frit.

Dette inviterer til en underholdende kamp, hvor jeg tror, Lautaro Martinez vil blive svær at holde nede for gæsterne.

Jeg forventer en målrig kamp og en sejr til Inter.

Rundager tror på: 1-tallet + over 3,5 mål til odds 2,06 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

Tips fra Serie A

23. maj.
21:45
Units 1/10
Tippet til 2.12

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar