18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til 1. runde i Serie A d. 19. – 21. august 2023

Michael Rundager har stor tiltro til AC Milan på en mandag aften, hvor milaneserne spiller ude mod Bologna, men den andetsteds står på Torino vs. Cagliari.

Kan AC Milan åbne Serie A-sæsonen med sejr? Foto: IMAGO / Marco Canoniero

Kan AC Milan åbne Serie A-sæsonen med sejr? Foto: IMAGO / Marco Canoniero

Rundens kamp: Sassuolo – Atalanta 2 (1-2)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 18.30

Endelig er Serie A tilbage, og så tidligere end normalt. Det er en gave, og så får vi endda lov til at starte ud med et altid underholdende opgør mellem lillebror og storebror. Sassuolo åbner portene op på Mapei Stadium, hvor Atalanta kommer på besøg. 

Begge hold har som altid solgt for lidt mere, end de har handlet ind for, men det er ikke ensbetydende med, at de er kommet svækket ind til den nye sæson. Det må dog understreges, at Sassuolo er et større gamble, da deres trup selvfølgelig består af dygtige etablerede spillere, men hvert år skal der være nye talenter til at steppe op. Det kan godt tage tid, og derfor tror jeg, de får en rundtosset start på sæsonen, når La Dea kommer på besøg. 

Det er ikke fordi gæsterne ikke har sagt farvel til kvalitet, men de har bare markant flere spillere, som allerede leverer på et højt niveau, og har gjort det længe. Jeg tror, Ademola Lookmans fart og Gianlucca Scamacca eller Duvan Zapatas power og størrelse vil give Neroverdi store problemer. Derudover er deres midtbane, på papiret, markant stærkere og mere målfarlig sammenlignet med værterne. Derfor tror jeg på en sejr til Atalanta.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Empoli – Verona 1 (1-0)

Lørdag d. 19. august 2023 kl. 18.30

Empoli har muligvis sagt farvel til vigtige spillere i start-11, men det er vand ved siden af Verona, som i forvejen blødte voldsomt i sidste sæson. Værterne har under Paolo Zanetti spillet ganske langsomt og forsigtigt, hvilket passer Veronas kontrafodbold dårligt. Det er heller ikke en overraskelse, at de to mandskaber har spillet 1:1 ved de seneste tre møder. Empoli har dog en kæmpe fordel til det kommende opgør, og det er en skadesliste, som kun indeholder Daniel Maldini.

Verona har tre vigtige på fraværslisten samt Thomas Henry, da Isak Hien, Marco Faraoni og Darko Lazovic er ude. Det er kæmpe tab for en smal trup, som med den slags afbud ikke kan stille et hold, som vil blande sig i toppen af Serie B. De skal håbe på et par moneyball indkøb, men det er ikke nogen, jeg forventer kan gøre en forskel allerede fra første runde. Derfor forventer jeg en sejr til Empoli.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Frosinone – Napoli 2 (0-3)

Lørdag d. 19. august 2023 kl. 18.30

De italienske Serie B mestre får muligvis den sværeste start på eget græs, da de tager imod de forsvarende mestre, Napoli i første runde. Frosinone har den spinkle fordel, at de allerede har spillet en betydningsfuld kamp i Coppa Italia, hvor de på et selvmål slog Pisa ud 1:0. De havde bolden 40 procent af tiden og kom til syv afslutninger, så det lugter til gengæld ikke af et hold, som er klar til det der venter. 

Napoli tjekker ind til deres Scudetto forsvar med en ny træner med roret. Rudi Garcia får en blid start, hvor han med stor sandsynlighed skal arbejde med at finde den rette balance i angrebet. De kan ikke lade sig står alt for åbne i restforsvaret, men skal nok lirke et hold op med 11 mand foran eget mål. Gæsterne har aldrig tabt et Serie A opgør til oprykkerne, og det tror jeg heller ikke de gør på lørdag.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,34 – SPIL HER >>*

Genoa – Fiorentina X (1-1)

Lørdag d. 19. august 2023 kl. 20.45

Hvis der er et opgør, som Genoa nok ikke har glemt fra deres seneste sæson optræden i Serie A, så er det 22. runde i 21/22, hvor Holger Rune, undskyld Fiorentina slagtede dem med tenniscifrene 6:0. Det er nok ikke noget, som gentager sig selv, da La Viola ikke just er kendt for at banke dem ind i den hjemlige liga. Genoa må dog erkende, at de ikke fik den mest overbevisende start på sæsonen, da de med nød og næppe sendte Modena ud af Coppa Italia 4:3. De har noget fart og power i Albert Gudmundsson, som kan blive et spændende våben i kontrafasen, men først skal de lige snuppe bolden fra gæsterne.

Gæsterne skal nok ikke forvente meget kamp om boldbesiddelsen, men skal samtidig gå klogt til værks, da de skal undgå for mange farlige boldtab. Der vil ikke være noget bedre end at starte med en sejr, og det kan vel også forventes mod en oprykker, men overraskelsen ligger og lurer her. Jeg tror, vi får en forsigtig start og et uafgjort resultat, som i seks af de seneste ti indbyrdes opgør.

Rundager tror på: X til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Inter – Monza 1 (2-0)

Lørdag d. 19. august 2023 kl. 20.45

Mine favoritter til Scudettoen starter sæsonen hjemme mod Monza, og det lugter lidt af en god start for Inter. Simone Inzaghi og co. formåede ikke at slå de daværende oprykkere en eneste gang i sidste sæson, men truppen er solid og bør være i stand til at overrumple gæsterne. Udover en enkelt forventet skade i form af Fancesco Acerbi, kan de stille i stærkeste, som nok indeholder nyindkøbte Yann Sommer og Marcus Thuram.

Monza har ikke haft nogen super optakt til første runde, da de i sidste uge blev sendt ud af Coppa Italia med 1:2 til Reggina – dog en anelse ufortjent. En uge forinden blev de domineret af Milan i en træningskamp, som skulle være endt med et klart og tydeligt nederlag (1:1). Jeg forventer en sikker sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1 (-1,5) til odds 2,00 – SPIL HER >>*

100% op til 1.000 kroner
18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Roma – Salernitana 1 (1-0)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 18.30

Med få dage til sæsonstart, har Roma for alvor begyndt at røre på sig i det nuværende transfermarked. PSG har skulle offloade nogle spillere, og dem har Jose Mourinho nappet (Leandro Paredes og Renato Sanches). De har fået et spændende hold, som til gengæld mangler en angriber efter Tammy Abrahams alvorlige knæskade. Andrea Belotti slog ikke igennem i sidste sæson, men må forventes, sammen med Paulo Dybala, at skulle score målene nu. Dybala er dog ude til det kommende opgør, og derfor er jeg næsten 100 procent sikker på, at et eventuelt sejrsmål skal komme efter en standardsituation.

Salernitana har holdt på Boulaye Dia, og han vil være først mand på holdkortet samt havde sin egen videopræsentation til modstandernes taktiske oplæg. Sagt med andre ord, så er han vigtig. Udover Dia, er det umiddelbart Antonio Candreva, som skal bidrage med mål. Han har haft en fin preseason, og kan drille lidt – det var blandt andet ham, der scorede sejrsmålet over Ternana i Coppa Italia (1:0). Jeg tror, vi får en tempofyldt kamp, hvor power, skulderskub og en tilfældig scoring til Roma afgør det hele.

Rundager tror på: 1-tallet + under 2,5 mål til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Lecce – Lazio 2 (1-2)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 18.30

Lecce har holdt fast på de fleste fra sidste sæson, men måtte vinke farvel til deres anfører, Morten Hjulmand. De har hentet en masse nye ansigter, hvilket kan vise sig at være det løft, de har brug for i kampen om overlevelse. Til det kommende opgør tror jeg dog ikke, det er til deres fordel at skulle integrere potentielt set 3-4 nye i start-11. De fik et klassisk Lecce resultat i Coppa Italia, da de slog Como 1:0, men den kommende modstanders styrke i 1v1 offensive dueller vil gøre ondt på dem. 

Lazio skal ud og få isoleret deres dygtige kantspiller med Lecces backs, og så skal de skrue tempoet op. Godt nok skal de finde sig selv uden Sergej Milinkovic-Savic, men han har typisk ikke ramt et topniveau mod bundhold. Derfor forventer jeg ikke nogen tegn på afsavn til det kommende opgør. Lazio tager en kneben sejr mod et tilbagestående hjemmehold.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Udinese – Juventus X (1-1)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 20.45

To af Serie A’s største spørgsmålstegn møder hinanden i første runde, og det bliver interessant at se, hvad de kommer med. Udinese har ikke haft store armbevægelser i sommer transfervinduet, men har selvfølgelig fået en masse Watford FC gutter at lege med. Måske rammer de plet med et par stykker af dem, men med så mange af de andre hold, tror jeg ikke, det bliver tydeligt fra start af. I bagkæden kommer de til at savne Kingsley Ehizibue og Enzo Ebosse samtidig med, at Gerard Deulofeu ikke er klar til at score mål endnu. 

Juventus er for første gang i flere år, ikke et hold jeg ser i top-4. Topniveauet er væk og cheftræner, Massimiliano Allegri, er ikke specielt imponerende til at forbedre den enkelte spiller. Han er dog god til ikke at tabe fodboldkampe og elsker at vinde dem med et enkelt mål. Jeg tror netop dette aspekt gør, at vi ser ind i et uafgjort resultat, da Udinese lidt er i samme boldgade.

Rundager tror på: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Torino – Cagliari 1 (1-0)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 18.30

Torino tager imod oprykkerne fra Sardinien, og det må og skal være et opgør, som Ivan Juric kan dominere, med en masse boldbesiddelse og folk i feltet. Jeg forventer ikke, at Juric har ændret på noget over sommerferien, så vi vil se et hold komme til gennembrud langsomt, via kanterne eller ved at sætte mange pasninger sammen på modstanderens banehalvdel. Netop den afklarethed bliver deres fordel mod Cagliari, som skal finde fodfæste i Serie A.

Ligesom Torino, gik Cagliari også videre fra Coppa Italia med en 2:1 sejr. De skulle dog ud i forlænget spilletid, da Palermo gav kamp til stregen. I sidste sæson fik de 25 mål ud af Gianluca Lapadula (33), men hvis de håber på det samme i Serie A, kommer de til at mangle mål. Deres andet håb er Leonardo Pavoletti, og det er heller ikke et safe bet. Jeg tror, de får ekstremt svært ved at score i det kommende opgør, når de rammer Torinos solide organisation. Derfor forventer jeg en smal sejr til Torino.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Bologna – AC Milan 2 (0-2)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 20.45

Bologna får lidt at se til i det kommende opgør, da det for første gang i nogle sæsoner ligner et Milan mandskab, som er kommet væsentligt stærkere ind i en ny sæson. Bologna selv har taget fejl af navnene og hentet Dan Ndoye i stedet18. for Dame, men vi må give Dan en chance. Han spiller med stor sandsynlighed da Riccardo Orsolini forventes skadet lige som Adama Soumaoro. Derudover er Marko Arnautovic sendt videre til Inter Luis Binks retur efter låneperioden og Jerdy Schouten sendt til PSV. Jeg tror, Bologna vil stå svagt i de første mange runder. 

Milan ser spændende ud, men de mange nyindkøbte spillere, skal selvfølgelige også lige finde deres plads. De har til gengæld en stærk stamme at bygge omkring, og den vil komme dem til gode i begyndelsen af sæsonen. Milan har siddet tungt på det indbyrdes regnskab, hvor de ikke har tabt siden januar 2016. Derfor tror jeg, vi får en solid præstation, som også i sidste ende giver gæsterne tre point på kontoen.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Serie A sponsoreres af ComeOn.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra Serie A

Skriv første kommentar

Skriv et svar