18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Serie A live stream

Du kan følge samtlige kampe fra Serie A direkte hos bet365*, der udbyder både odds og livestreaming på den bedste italienske fodboldrække. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kommer i gang med live streaming fra “Støvlelandet”. Da det ikke længere er muligt at overvære de italienske kampe på dansk tv, er streaming den oplagte løsning for dig, der elsker dramaet mellem klubber som Juventus, Roma og AC Milan.

Få adgang til live streaming af Serie A

Første step på vejen til at kunne oddse og live streame blandt andet Serie A hos bet365* er at oprette en spillekonto hos bookmakeren. Følg guiden forneden og få oprettet din konto.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Serie A

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og odds på Serie A hos bet365 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Serie via stream

For at have adgang til live streaming af et utal af sportsgrene og sportsbegivenheder, som du også kan spille på, skal du sørge for at have penge stående på din spillekonto eller have placeret et væddemål inden for et døgn.

Stream og odds på Serie A hos bet365 – KLIK HER!*

Serie As historie

Den bedste italienske række, bedre kendt som Serie A, har eksisteret siden 1929. Før da bestod fodbold i Italien af regionale turneringer. I turneringens åbningssæson vandt Inter, og topscoreren blev Giuseppe Meazza (Inters nuværende stadion er opkaldt efter Giuseppe Meazza). Juventus er klart det mest vindende hold i Italien. Det er blevet til hele 36 mesterskaber i tidens løb. På en del andenplads kommer de evige rivaler fra Inter og Milan, der hver har vundet Serie A 19 gange.

Kamptidspunkter i Serie A

I Serie A spilles kampene oftest lørdag og søndag, men nogle gange er der også kampe en enkelt eller to kampe om mandagen. Kamptidspunkterne er normalt spredt ud over både dags- og aftentimerne, når der spilles lørdag og søndag, mens der naturligvis spilles sent om aften, når der er tale om mandagskampe. Sommetider spilles der også fuldt kampprogram i midtugen – her spilles alle kampe normalt samtidig og oftest onsdag aften.

Stream og odds på Serie A hos bet365 – KLIK HER!*

Alternativer til Serie A via live stream

Som det allerede er blevet nævnt tidligere, kan du med en spillekonto hos bet365* sikre dig adgang til at spille på og se kampe fra Serie A, men det er ikke alt. Du har også mulighed for at stifte bekendtskab med flere andre fodboldligaer såvel som sportsgrene. Du kan for eksempel se og spille på:

La Liga
Placér dine væddemål og se med, når FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid kæmper en ihærdig kamp for at vinde det spanske mesterskab. Samtlige kampene fra den bedste spanske række kan live streames m. odds på bet365*.

Bundesligaen
bet365* giver også kontoindehavere adgang til odds og livebilleder fra den tyske Bundesliga med det stjernespækkede mandskab fra Bayern München, som blandt andet Borussia Dortmund, Wolfsburg, Bayer Leverkusen og Schalke forsøger at bide skeer med.

Ligue 1
Hold også øje med Neymar og PSG’s march mod den samlede sejr i den bedste franske fodboldrække.

bet365* tilbyder dig odds og live streaming fra samtlige af de ovenstående ligaer samt sportsbegivenheder fra en lang række andre sportsgrene. Du kan eksempelvis streame tennis, håndbold og ishockey, mens du spiller hos bet365*.