18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lazio – Venezia: Odds og optakt den 14. marts 2022

Felipe Anderson var i hopla i sidste uges 3-0 sejr over Cagliari. Har han benene skruet ordentlig på igen denne gang? (Foto: Bildbyrån)
Felipe Anderson var i hopla i sidste uges 3-0 sejr over Cagliari. Har han benene skruet ordentlig på igen denne gang? (Foto: Bildbyrån)

Lazio kæmper for at hænge på i kampen om de europæiske billetter til næste sæson, så der skal 3 point på bordet, når de mandag tager imod Venezia, som kæmper for vigtige point til bundstriden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Venezia. Der er kampstart mandag d. 14. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lazio – Venezia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gianluca Manganiello
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 7° og svag vind


Optakt til Lazio – Venezia: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen vil ingen ende tage i Serie A i denne sæson. Mesterskabskampen er fuldkommen tæt, kampen om de europæiske billetter ligeledes, og i bunden er der også mange hold om buddet til den sidste nedrykningsplads. Lazio på rækkens 7.plads er en del af kampen om de europæiske billetter, herfra er der 7 point op til Juventus på den Champions League-givende 4.plads, mens der er 1 point op til Atalanta og Roma på 5. og 6.pladsen, bagfra skal der holdes øje med Fiorentina, som er 3 point efter med en kamp i hånden. Umiddelbart er der overkommelig modstand til de fleste af holdene i den pæne del af Serie A i denne runde, så Lazio vil gøre klogt i at holde tungen lige i munden og sikre 3 point.

Venezia indtager pladsen lige under nedrykningsstregen, men som nævnt er der også her tæt kamp om placeringerne. Oprykkerne har 3 point op til Cagliari, og 4 til Spezia og Sampdoria, dog har alle tre hold spillet end kamp mere end Venezia, helt i bunden er Salernitana så godt som rykket ned, mens Genoa med 4 point op til Venezia også får svært ved at overleve. Der bliver formentlig spænding til det sidste!

Lazio spillede sig med 3-0 sejren over Cagliari i sidste weekend ud af en sløj periode på fire kampe i streg uden sejr. Romerne leverede en fin indsats, hvor flere af de offensive profiler kom på måltavlen, og hvor Felipe Anderson i særdelshed imponerede. Helt så godt gik det ikke for Venezia, som hjemme fik en 4-1 røvfuld af Sassuolo. Det opgør var hurtigt afgjort efter tre Sassuolo-scoringer indenfor den første halve time. Til dette opgør må gæsterne undvære den vigtige offensive midtbanespiller, Mattia Aramu, som afsoner karantæne.

Lazio:

  • Adam Marusic (Back, Fast) – Karantæne
  • Manuel Lazzari (Back, Reserve) – Skadet
  • Danilo Cataldi (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Venezia:

  • Mattia Aramu (Kant, Fast) – Karantæne
  • Luca Lezzerini (Målmand, Fast/Reserve) – Skadet

Lazio forventet startopstilling: Strakosha; Hysaj, Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto; Pedro, Immobile, Felipe Anderson

Venezia forventet startopstilling: Romero; Ampadu, Caldara, Ceccaroni, Haps; Crnigoj, Vacca; Kiyine; Nani, Henry, Okereke


Odds på Lazio – Venezia

Bookmakerne ser Lazio som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Venezia ryger en tur i den romerske målmaskine

Der er vigtige point på spil for både Lazio og Venezia mandag aften. De to mandskaber huserer i hver sin ende af rækken, og derfor er Lazio selvfølgelig gjort til soleklare favoritter af bookmakerne. Gæsterne står noteret for en af rækkens dårligste defensiver, og har indkasseret henholdsvis tre og fire mål i de seneste to kampe mod Verona og Sassuolo, så der må være bange anelser for oprykkerne, når de her står overfor ligaens næstmest scorende mandskab.

Lazio har overhovedet ikke haft styr på defensiven i denne sæson, målene er haglet ind om ørerne på Strakosha i målet, men denne gang bør der ikke være så meget at frygte, for Venezia har scoret sølle ti mål i tretten udekampe. Lazio er et niveau eller to over Venezia, så hjemme på Olimpico bør der ikke blive problemer med at snuppe alle 3 point. Den romerske offensiv så skarp ud i seneste spillerunde, så jeg er bange for, at der venter gæsterne en tur i manegen her. Anbefalingen lyder på en komfortabel hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,98
Lazio -1.5 (AH)
Gå til bet365 *


Lazio – Venezia: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio er nummer 7 i Serie A med 46 point. Statistikken er på 13-7-8 og målscoren 47:42.

  • Venezia er nummer 18 med 22 point. Statistikken for gæsterne er på 5-7-15 og målscoren siger 25:51.

  • Ciro Immobile er delt topscorer i Serie A med tyve kasser.

  • David Okereke og Thomas Henry deler topscorerværdigheden hos gæsterne med seks mål hver.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 3-1 til Lazio.

Info
NavnVeneziaVEN
Land
Italien
ITA
CheftrænerPaolo Zanetti
Websitewww.veneziafc.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
7
Mål
5
Mål imod
12
Gule kort
27
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
1
Mål
1
Mål imod
1
Gule kort
2


Expected Goals: Lazio vs. Venezia – de seneste tre kampe

LazioResultatxGVeneziaResultatxG
Cagliari – Lazio(0-3)0,71 – 2,52Venezia – Sassuolo(1-4)2,8 – 3,57
Lazio – Napoli(1-2)1,45 – 0,78Verona – Venezia(3-1)2,67 – 0,84
Lazio – Porto(2-2)2,78 – 1,57Venezia – Genoa(1-1)1,53 – 0,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lazio – Venezia?

Lazio – Venezia spilles mandag den 14. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Lazio – Venezia?

Lazio – Venezia spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv et svar