18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lazio – Juventus: Odds og optakt den 20. november 2021

Foto: Bildbyrån

Lazio og Juventus er del af et stort felt af top-4 bejlere. De lyseblå værter indtager 5.pladsen, mens Juventus fortsat indtager en skuffende 8.plads. Med de forventninger, der er til ‘Den Gamle Dame’, så kan de ikke være tilfredse med andet end 3 point her, spørgsmålet er, om de har det fornødne niveau til at hive dem med hjem? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Juventus. Der er kampstart lørdag d. 20. november 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Lazio – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco di Bello
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:26.


Optakt til Lazio – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Både Lazio og Juventus gik begge på landskampspause med 3 point i bagagen. Lazio havde ingen problemer i deres hjemmekamp mod oprykkerne fra Salernitana, som blev besejret med 3-0, mens Juventus’ hjemmekamp mod Fiorentina viste sig mere kompliceret. Først efter et rødt kort til Fiorentinas Milenkovic fik Juventus virkelig sat sig på spillet, og i bedste Juventus stil gav det bonus i dommerens tillægstid, da Cuadrado satte 1-0 scoringen ind.

Lazios præstationer i denne sæson har været som dag og nat! De lyseblå romere har allerede leveret flere fremragende resultater, men som oftest, er de stærke præstationer blevet fulgt op af præstationer på et langt lavere niveau. Et par eksempler på dette er fx den fantastisk vigtige derbysejr over Roma, som blev fulgt op ad et nederlag på 3-0 til Bologna, en 3-1 sejr over de forsvarende mestre fra Inter blev fulgt op af et 4-1 nederlag til Verona… Der mangler stabilitet i resultaterne, Lazio startede sæsonen ud med to sejre i træk, men i de resterende ti kampe er det ikke blevet til to sejre på stribe. Topniveauet er højt, bundniveauet knap så højt. Til dette opgør er Lazio uden deres vigtigste mand, Serie A-topscorer Immobile, højre back Marusic har covid og Pedro humpede ud af træningen onsdag, og bliver formentlig ikke klar. Især fraværet at Immobile er et hårdt slag for værterne, som ikke har en tilnærmelsesvis fuldgod erstatning for ham.

Hos Juventus har det ikke på samme måde været dag og nat, det har mest bare været nat. Den, indtil i sidste sæson, altdominerende italienske storklub kan ikke rigtig få tingene til at hænge sammen i denne sæson. Det startede helt katastrofalt, men så var det som om, at Allegri på en eller anden måde fik lappet såret, hvilket resulteret i flotte seks sejre i streg på tværs af turneringer, alle seks sejre vundet med blot et enkelt overskydende mål. Den Gamle Dame måtte hurtigt sande, at ikke alle de tætte kampe kunne blive ved at falde ud til deres fordel; først blev det til 1-1 mod Inter, som trods alt er godkendt, men herefter fulgte nederlag på 2-1 til både Sassuolo og Verona, så de zebrastribede fra Torino er langt fra ude af krisen endnu. Til dette opgør mangler de Chiellini, men de Ligt ligner en habil erstatning.

Lazio:

 • Adam Marušić (Back, Fast) – Covid-19
 • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Skadet
 • Pedro (Kant, Fast) – Tvivlsom

Juventus:

 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Federico Bernadeschi (Kant, Reserve) – Skadet
 • Matteo De Sciglio (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Lazio forventet startopstilling: Reina; Patric, Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic, Cataldi, Alberto; Anderson, Muriqi, Zaccagni.

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Cuadrado, McKennie, Locatelli, Chiesa, Kean, Morata.


Odds på Lazio – Juventus

Bookmakerne ser Juventus som smalle favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Så store favoritter er Juve vidst heller ikke…

Fordums styrke og hjemmeholdets fravær af Immobile må have været et par af de faktorer, som har gjort Juventus til rimelig klare favoritter her i udekampen mod Lazio, for det er i hvert fald ikke denne sæsons præstationer på banen… Juventus har været en skygge af sit gamle jeg i indeværende sæson, spillet flyder slet ikke, offensiven er fuldkommen tandløs (den 13.bedste i ligaen) og defensiven er til at tale med. At Lazio må undvære Immobile er en kæmpe bet, men i min optik retfærdiggøre det ikke så lavt et odds på Juventus, for på midten af banen står Lazio stærkest.

Lazios sæson har som nævnt i optakten været som dag og nat, det har deres præstationer på henholdsvis hjemme- og udebane også. Lazio har i skrivende stund den bedste hjemmebanestatistik i ligaen (delt med Milan og Napoli), seks kampe har budt på fem sejre og et enkelt x. Hvis vi samtidig kigger på Lazios resultater mod ‘topholdene’ i denne sæson, så er der også lidt opmuntring at hente. Det er blevet til sejre over både Roma og Inter, uafgjort ude mod Atalanta, hvor man indkasserede mål i tillægstiden og så er det blevet til et nederlag ude til Milan. Lazio har niveauet til at spille med mod de bedste, og bør have fine chancer for minimum 1 point her mod Juventus, som kun har vundet to af seks udekampe i sæsonen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,68
Lazio eller uafgjort
Gå til Marathonbet *


Lazio – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

 • Lazio er nummer 5 i Serie A med 21 point. Statistikken lyder på 6-3-3 og målscoren 25:19
 • Juventus er nummer 8 med 18 point, en statistik på 5-3-4 og målscoren 16:15
 • Lazios Ciro Immobile er topscorer i Serie A med ti kasser.
 • Paulo Dybala er topscorer hos Juventus med mere beskedne tre scoringer.
 • I sidste sæson endte opgøret mellem Lazio og Juventus på Stadio Olimpico med 1-1, mens Juventus vandt med 3-1 hjemme.


Expected Goals: Lazio vs. Juventus – de seneste tre kampe

LazioResultatxGJuventusResultatxG
Lazio – Salernitana(3-0)1,33 – 0,64Juventus – Fiorentina(1-0)1,1 – 0,64
Marseille – Lazio(2-2)2,39 – 1,01Juventus – Zenit(4-2)2,93 – 0,97
Atalanta – Lazio(2-2)0,82 – 1,71Verona – Juventus(2-1)1,93 – 1,15
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar