18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lazio – Inter: Odds og optakt den 26. august 2022

Romelu Lukaku er tilbage i Inter-trøjen efter et skuffende år i Chelsea. Foto: Bildbyrån

Tidlig topkamp i Serie A mellem Lazio, som blev nummer fem i sidste sæson og Inter, som sidste sæson blev nummer to. Begge mandskaber har store ambitioner i år, men hvem kommer bedst ud af starthuller med en sejr i tredje spillerunde? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Inter. Der er kampstart fredag den 26. august 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lazio – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fabbri M.
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 27° og vindstille

Optakt til Lazio – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Der tegner sig allerede et tydeligt billede i Serie A, hvor forskellen på top og bund er tydelig. Efter blot to runder er det de samme otte hold, som endte i top 8 i sidste sæson, som nu igen ligger blandt de bedste otte med enten fire point eller de maksimale seks point efter to kampe. Blandt de to klubber er selvfølgelig Lazio og Inter.

Lazio endte på en flot femteplads i sidste sæson, hvor de var usvigelig tæt på den Champions League-givende fjerdeplads, men i sidste ende måtte se Den Gamle Dame komme bagfra. Lazio måtte nøjes med 0-0 i sidste weekends opgør mod Torino, som udover de top 8 fra sidste sæson, kan skrive sig ind i klubben af dem, som endnu ikke har tabt i denne sæson. Ikke et katastrofalt resultat for Lazio, men hvis de vil helt op og blande sig i denne sæson, så er der ikke råd til mange af sådanne svipsere. Både Juventus, Roma og Inter ser forstærket ud, så der bliver virkelig hård kamp om de øverste pladser.

Inter er, sammen med Napoli og Roma, de eneste som har gjort rent bord i sæsonens første to kampe. Lukaku er tilbage i den sort og blå-stribede trøje og det klær ham. Sammen med Lautaro Martinez danner han en af Europas farligste angrebsduoer. Bagtil er det stadig gode gamle Handanovic der skal holde boldene væk fra eget mål. Truppen er nærmest identisk med de sidste par sæsoner og med den start, som Inter har fået på sæsonen, så ligner de umiddelbart også det stærkeste mandskab i Italien. Særligt fordi de har et koncept, som de har kørt med i flere sæsoner nu – og som ser ud til at virke.

Kan Lazio give Inter deres første nederlag i sæsonen? De seneste tre hjemmekamp for Lazio mod Inter har i hvert fald været gode for holdet klædt i lyseblå.


Lazio:


Inter:

  • Dalbert (Back, Reserve) – Skadet

Lazio forventet startopstilling: Provodel; Lazzarri, Romagnoli, Patric, Marusic; Vecino, Cataldi, Milinkovic-Savic; Pedro, Immobile, Zaccagni

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Calhanoglu, Brozovic, Barella, Dimarco; Martinez, Lukaku


Odds på Lazio – Inter

Bookmakerne holder Inter som favoritter selvom de ikke har vundet de sidste tre udekampe mod Lazio.


Odds-forslag: Inter tager endelig sejren på Stadio Olimpico, men det bliver ikke nemt

De sidste tre opgør mellem de to klubber på Stadio Olimpico er endt enten med en hjemmesejr til Lazio eller uafgjort. Sæsonstarten og de to klubbers transfervindue taget i betragtning, så ser Inter dog ud til at stå et stærkere sted end Lazio i øjeblikket. Lazio har haft store offensive problemer i de første par kampe og havde det ikke været for Immobiles ene scoring, så havde Lazio spillerne ikke været noteret for et eneste mål. xG i de to første kampe i Serie A og i træningskampene inden sæson viser også, at offensiven halter en smule.

Inter ser stærke ud i år. Efter at mesterskabet gik til ærkerivalerne fra AC Milan i sidste sæson, så ser Inter ud til at ville tage revanche i denne sæson. Tilføjelsen af Lukaku giver Milano-klubben en ekstra dimension offensivt og med den stabile treback-kæde og den rutinerede målmand, så står Inter godt stillet forud for sæsonen.

Inter bør have et ekstra gear, og som i sæsonens første udekamp for Inter, så tror vi på en spinkel étmålssejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,85
Inter vinder med præcis ét mål
Gå til Unibet *


Lazio – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio er kommet fra land med en sejr og en uafgjort.

  • Inter har gjort rent bord med to sejre ud af to mulige.

  • Udover et selvmål er Lazios enlige målscorer i sæsonen selvfølgelig Ciro Immobile.

  • Inter har fordelt de fem scoringer på fem forskellige spillere, heriblandt angrebsduoen Lukaku og Martinez.

  • Inter vandt det seneste indbyrdes opgør med 2-1, mens Lazio sejrede med 3-1 sidst de to hold mødte hinanden på Stadio Olimpico.


Expected Goals: Lazio vs. Inter de seneste tre kampe:

LazioResultatxGInterResultatxG
Torino – Lazio(0-0) 0,77 – 0,93Inter – Spezia(3-0) 2,83 – 0,43
Lazio Bologna(2-1) 0,40 – 1,30Lecce – Inter(1-0) 0,73 – 2,39
Valladolid – Lazio(0-0)0,86 – 0,23Inter – Villarreal(2-4) 0,74 – 1,90
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lazio – Inter?

Lazio – Inter spilles fredag den 26. august 2022 klokken 20:40.

Hvor spilles Lazio – Inter?

Lazio – Inter spilles på Stadio Olimpico i Rom.

Skriv et svar