18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lazio – Inter: Odds og optakt den 16. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Klubfodbolden er tilbage! I Serie A er der flere seværdige opgør i løbet af weekenden, blandt andet her, hvor Lazio hjemme tager imod de forsvarende mestre fra Inter. Har Maurizio Sarri vinderplanen klar, eller bliver det Inter og den tidligere Lazio-træner, Simone Inzaghi, som løber med de 3 point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Inter. Der er kampstart lørdag d. 16. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.  

GÅ TIL

Lazio – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Massimiliano Irrati
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Lazio – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Lazio med Mauricio Sarri i spidsen har fået en sæsonstart med op-og nedture, romerne startede forrygende ud med et par overbevisende sejre, siden fulgte tre kampe uden sejr inden de vandt det ekstremt vigtige Rom-derby, senest ramte sæsonens største skuffelse så med 3-0 nederlaget til Bologna og en udvisning til forsvarsgeneralen Acerbi. Umiddelbart ser spillermaterialet end tand bredere og bedre ud end i de sidste par sæsoner, men Sarri har endnu ikke fået holdet op på det niveau som nuværende Inter-træner Simone Inzaghi formåede. Immobile er med igen denne gang og topscoreren er ualmindelig vigtig for Lazios vinderchancer. Kvaliteterne i truppen er bestemt til stede, vi mangler bare for alvor at se et stabilt run af resultater.

Inter er kommet sig ret imponerende over tabet af to af de største profiler fra sidste sæson, Lukaku og Hakimi, læg dertil træner Antonio Conte, som havde en stor del i Inters mesterskab og Eriksen, som fik spillet sig på holdet i sidste halvdel af sæsonen. Fraværet af alle dem, har man ikke kunne mærke på Inters præstationer indtil videre, for det går strygende! Dzeko har taget over for Lukaku, og bosnieren udgør indtil videre et næsten lige så slagkraftigt makkerskab med Lautaro Martinez i front. Dzeko har allerede scoret seks mål i ligaen, et mindre end han præsterede på en hel sæson i fjor. Alt i alt ser det lovende ud, forsvaret er stadigvæk et af de stærkeste i Italien, midtbanen med Brozovic, Barella og Calhanouglo ser spændende ud og målscoringen fejler ingenting. Simone Inzaghi har virkelig formået at bygge videre på det fundament, som Antonio Conte fik skabt i sidste sæson, og han har samtidig sørget for et lidt mere underholdende og offensivt udtryk.

Lazio:

  • Francesco Acerbi (Forsvar, Fast) – Karantæne

Inter:

  • Christian Eriksen (Midtbane, Fast) – Hjerteproblemer
  • Stefano Sensi (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Joaquin Correa (Kant, Fast) – Tvivlsom

Lazio forventet startopstilling: Reina; Marusic, Felipe, Patric, Hysaj; Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro.

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Martinez.


Odds på Lazio – Inter

Bookmakernes odds har Inter som favorit i dysten.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Fuld smæk på målscoringen

Det ligner umiddelbart et tæt opgør lørdag aften på Stadio Olimpico i Rom. Ingen tvivl om, at Inter pt. er det bedre hold, men med hjemmebanefordelen in mente, så udlignes styrkeforholdet en smule.

Lazio og Inter har stået for nogle af de mest målrige opgør indtil videre i denne sæson, i Lazios syv hidtidige kampe er der scoret 27 mål, 15 for og 12 imod, mens der i Inters syv kampe er blevet scoret 30 gange allerede, 22 for og 8 imod. Det dufter altså lidt af mål her! Inter har vist stor offensiv styrke indtil videre, mens den ellers bastante trekløver i forsvaret med Skriniar, De Vrij og Bastoni har været til at tale med. Kun i sæsonpremieren mod Genoa er de lykkedes med at holde rent bur. Lazio har endnu ikke holdt buret rent, til gengæld er de gået målløse fra banen i to tilfælde, men det regner jeg ikke med sker her i en kamp, som kommer til at gå fra den ene ende til den anden. Lazio er giftige i omstillinger!

Fem ud af syv Lazio kampe i denne sæson er gået over 2.5 mål, mens det for Inters vedkommende er syv ud af syv. Lazio og Inter råder over Serie A’s delte topscorere i Immobile og Dzeko, som har vist velfungerende målnæse indtil videre. Begge hold vil gerne frem af banen, men det kommer også til at give plads i den anden ende. Anbefalinger bliver endnu en omgang med mål!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,68
Over 2,5 mål
Gå til Comeon *


Lazio – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio indtager 6.pladsen i Serie A med 11 point efter syv kampe. Statistikken lyder på 3-2-2 og målscoren 15:12.

  • Inter finder vi på 3.pladsen med 17 point, en statistik på 5-2-0 og målscoren 22:8.

  • Ciro Immobile er delt topscorer i Serie A med seks mål.
  • Edin Dzeko har virkelig fundet målnæsen frem efter hans skifte til Inter. Han deler topscorerværdigheden i Serie A med Immobile.

  • I sidste sæson endte det indbyrdes opgør i Rom med 1-1, mens Inter vandt med 3-1 på eget græs.


Expected Goals: Lazio vs. Inter de seneste tre kampe:

LazioResultatxGInterResultatxG
Bologna – Lazio(3-0)0,63 – 1,03Sassuolo – Inter(1-2)1,98 – 1,92 
Lazio – Lokomotiv Moskva(2-0)3,25 – 0,82Shakhtar Donetsk – Inter(0-0)1,5 – 1,18
Lazio – Roma(3-2)1,61 – 2,65Inter – Atalanta(2-2)3,73 – 2,00 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar