18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lazio – Genoa: Odds og optakt den 17. december 2021

Lazio er helt nede på 9.pladsen i Serie A, og træner Maurizio Sarri ser efterhånden smøgtrængende ud. (Foto: Bildbyrån)
Lazio er helt nede på 9.pladsen i Serie A, og træner Maurizio Sarri ser efterhånden smøgtrængende ud. (Foto: Bildbyrån)

Lazio kæmper med at følge subtoppen i Serie A, men fredag aften venter der overkommelig modstand i form af Genoa, som pt. huserer under nedrykningsstregen. Får Sarri og co. fuldt udbytte af hjemmekampen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Genoa. Der er kampstart fredag d. 17. december 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Lazio – Genoa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Luca Pairetto
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 9°, svag vind og regn


Optakt til Lazio – Genoa: Skader, karantæner og startopstillinger

Maurizio Sarri har ikke fået verdens bedste start på tilværelsen som Lazio-træner, men tilfredsheden med den storrygende italiener virker til at være intakt, for pt. forhandler ledelsen om en 2-årig forlængelse af hans eksisterende kontrakt. Lazio frister en tilværelse i midten af Serie A, nærmere bestemt 9. pladsen. Der er 3 point op til Roma på 6. pladsen og hele 11 op til Napoli på 4.pladsen.

Umiddelbart vil jeg ikke mene, Lazio kan være tilfredse med hverken resultater eller spil i denne sæson. Det har simpelthen været for svingende. Det er blevet til sejre over stærke hold som Inter, Roma og Fiorentina, men pointtabene mod lavere rangerende hold har været for mange. I weekenden tabte Lazio fortjent til Sassuolo, og det var det fjerde pointtab i de seneste fem spillerunder. Der er tvivl om Pedro, Luis Alberto og Zaccagni til dette opgør.

I Genoa leger de med ilden. Både i 18/19 og 19/20 endte de lige akkurat over nedrykningsstregen, og i sidste sæson lignede det længe en gentagelse af de foregående sæsoner. Men så fik Genoa hevet den nye træner Ballardini ind, og han fik reddet sæsonen, så holdet endte helt oppe på en flot 11. plads. Ballardini er dog blevet smidt på porten her i starten af november efter endnu en sløj start sæsonstart, og den tidligere Milan-målsluger Andriy Shevchenko har overtaget tøjlerne.

Ansættelsen af ukraineren har dog ikke haft den ønskede effekt, for i de fem første kampe i spidsen for Genoa er det blevet til 1 sølle point. I weekenden fik gæsterne klø af lokalrivalerne fra Sampdoria, mens der tirsdag var oprejsning i Coppa Italia, som bød på en 1-0 sejr over Salernitana. Det er kun blevet til én sejr i 17 spillerunder, og hvis ikke den statistik forbedres kraftigt, er det nok tid til en tur ned i Serie B.

Lazio:

 • Luis Alberto (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mattia Zaccagni (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Pedro (Kant, Fast) – Tvivlsom

Genoa:

 • Mohamed Salim Farès (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nicolò Rovella (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Felipe Caicedo (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Francesco Cassata (Midtbane, Reserve) – Skadet

Lazio forventet startopstilling: Strakosha; Hysaj, Luiz Felipe, Acerbi, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Basic; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Genoa forventet startopstilling: Sirigu; Biraschi, Vasquez, Criscito; Sabelli, Sturaro, Badelj, Hernani, Cambiaso; Pandev, Destro.


Odds på Lazio – Genoa

Bookmakerne ser Lazio som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: De har ikke niveau til mere end … Serie B

Lazio er ikke helt til at stole på i denne sæson. Optur bliver lynhurtigt byttet ud med nedtur, og der mangler simpelthen stabilitet i både præstationer og resultater. Mest af alt er det dog et udebanekompleks, for hjemme på Stadio Olimpico er det kun blevet til ét nederlag i otte kampe og et indtil videre fint pointsnit. Selvom det ikke kører på skinner for Lazio, er der virkelig muligheder for at komme tilbage på sporet her, for Genoa er et ligaens sløjeste mandskaber.

Der er intet, der spiller for Genoa, som er et af ligaens dårligste mandskaber målt på point, mål og mål imod. Der mangler i den grad kvalitet i Genoa-truppen, og ansættelsen af Andriy Shevchenko, som kun tidligere har stået i spidsen for Ukraines landshold (med blandet succes), har ikke givet den ønskede effekt. Inter, Roma, Milan og Juventus har allerede slået Genoa med mere end et mål i denne sæson, og det gør Lazio også. Der er simpelthen klasseforskel på de to mandskaber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,15
Lazio -1,5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Lazio – Genoa: Statistik, topscorer og H2H

 • Lazio er nummer 9 i Serie A med 25 point. Statistikken lyder på 7-4-6 og målscoren 33:32.
 • Genoa er nummer 18 med 10 point. Statistikken lyder på 1-7-9 og målscoren 18:34.
 • Ciro Immobile er topscorer for Lazio med tretten ligakasser.
 • Mattia Destro topper listen hos gæsterne med syv mål.
 • I sidste sæson vandt Lazio hjemmekampen mod Genoa med 4-3, mens det blot blev til 1-1 på udebane.


Expected Goals: Lazio vs. Genoa – de seneste tre kampe

LazioResultatxGGenoaResultatxG
Sassuolo – Lazio(2-1)2,18 – 0,34Genoa – Salernitana(1-0)1,36 – 1,03
Lazio – Galatasaray(0-0)0,76 – 0,42Genoa – Sampdoria(1-3)1,11 – 2,12
Sampdoria – Lazio(1-3)1,65 – 0,96Juventus – Genoa(2-0)3,46 – 0,00
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lazio – Genoa?

Lazio – Genoa spilles fredag den 17.december 2021 klokken 18:30.

Hvor spilles Lazio – Genoa?

Lazio – Genoa spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv et svar