18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lazio – Atalanta: Odds og optakt den 22. januar

Ciro Immobile har virkelig fundet målnæsen frem på det seneste med fem mål i de seneste fem kampe. Fortsætter han jagten på topscorertitlen lørdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Ciro Immobile har virkelig fundet målnæsen frem på det seneste med fem mål i de seneste fem kampe. Fortsætter han jagten på topscorertitlen lørdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Lørdag aften har vi et seværdigt opgør i vente, når to af Serie A’s mest scorende hold skal i direkte duel. Lazio kæmper for at holde snor i top-4, mens Atalanta kæmper for at holde liv i mesterskabsdrømmen. Hvilket mandskab hiver 3 vigtige point i land? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Inter. Der er kampstart lørdag d. 22. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Lazio – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simone Sozza
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 4°, svag vind

Optakt til Lazio – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er to fraværsramte mandskaber, som skal i aktion lørdag aften på Stadio Olimpico i Rom. Lazio har en lang række spillere ude, blandt andre formstærke Pedro, Acerbi og Zaccagni, foruden en række spillere, som normalt kun agerer backup. Selvom hjemmeholdet ikke mangler så mange profiler, så råder Maurizio Sarri altså ikke over Italiens bredeste trup, så han har ikke meget at skyde med fra bænken til dette opgør. Hos Atalanta er det langt mere profilerede navne, som ikke kommer i aktion. Gosens, Ilicic, Mæhle, Malinovsky, Zapata, Hateboer og Toloi er alle enten sikre eller potentielle startere under Gasperini, som dog råder over en langt stærkere trup end sin trænerkollega hos Lazio, selvom bænken nok kommer til at se en anelse tynd ud i dette tilfælde.

Hjemmeholdet kæmper for at holde liv i drømmen om top-4, om end den drøm meget hurtigt kan være ude for rækkevidde. I skrivende stund har Lazio 7 point op til Atalanta, som samtidig har en kamp i hånden, så et nederlag her kan meget vel resultere i endegyldigt farvel til den målsætning. Hovedstadsklubbens resultater i denne sæson har indtil videre været alt for svingende, på de gode dage kan de byde de bedste hold fra rækken op til dans, men samtidig har der været for mange svipsere, blandt andet uafgjorte hjemmekampe mod upåagtede modstandere som Cagliari, Udinese og Empoli. Med en Immobile i topform (fem mål i de seneste fem kampe), bør der dog være muligheder for point i dette opgør.

Atalanta kunne have hentet ind på Serie A’s førerhold Inter i sidste weekend, da de to tophold var i direkte duel. Det var i den grad målmændenes kamp, for på trods af et væld af chancer til hvert hold, så endte det hele uden mål. Selvom Gasperini efter kampen mente, at Atalanta havde fortjent alle 3 point, så forpassede de altså chancen for at æde lidt af de 8 point, som Inter er foran med. Gæsterne har vist fin form i det nye år, men spørgsmålet er, hvordan de klarer den med så mange profiler på fraværslisten til dette opgør. Gasperini kan dog finde trøst i holdets udebaneform, som er den bedste i Serie A med ni sejre og to x’er i elleve kampe.


Lazio:

 • Mattia Zaccagni (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Francesco Acerbi (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Pedro (Kant, Fast) – Skadet
 • André Anderson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ştefan Radu (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Toma Basic (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Danilo Cataldi (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Akpa Akpro (Midtbane, Reserve) – Landshold


Atalanta:

 • Robert Gosens (Back, Fast) – Skadet
 • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Skadet
 • Ruslan Malinovskyi (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Hans Hateboer (Back, Fast) – Skadet
 • Rafael Tolói (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Joakim Mæhle (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Lazio forventet startopstilling: Strakosha; Hysaj, Luiz Felipe, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Raul Moro

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Djimsiti, Demiral, Palomino; Zappacosta, De Roon, Freuler, Pezzella; Pasalic, Pessina; Muriel


Odds på Lazio – Atalanta

Bookmakerne har Atalanta som favoritter.


Odds-forslag: Giftige offensiver og hullede defensiver

For Calcio-elskere er det en sand lækkerbisken, som er i vente lørdag aften. To af ligaens mest underholdende og offensive mandskaber i direkte duel om vigtige point til henholdsvis top-4 og mesterskabskamp. Lazio står indtil videre noteret for 46 scoringer i 22 kampe, mens Atalanta har lavet to færre i 21 kampe. Så velfungerende som hjemmeholdets offensiv har været i denne sæson, lige så gennemhullet har deres defensiv været med hele 39 indkasserede mål. Til dette opgør er de uden forsvarsstyrmanden Acerbi, så chancerne for et rent Lazio-bur ligger på et meget lille sted. Atalantas defensiv har godt nok klaret det bedre end Lazios ditto, men med Gasperinis aggressive og offensive spillestil, så vil der blive plads til Lazios fremragende omstillingsspillere Immobile og Anderson.

I sidste weekend spåede jeg om et målrigt topopgør mellem Atalanta og Inter, men de to målmænd leverede begge deres livs kamp, så den gik ikke. Det holder mig dog ikke fra, at anbefale samme spil denne gang. Der er nemlig virkelig høj offensiv kvalitet hos både Lazio og Atalanta, og i modsætning til Inter, så er der ingen af de to mandskaber, som står voldsomt godt defensivt, især ikke taget fraværene af Acerbi og Toloi in mente. Med en brandvarm Immobile og et altid målsøgende Atalanta-mandskab skal der nok komme gang i målscoringen denne gang.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,0
Over 3 mål (AH)
Gå til bet365 *


Lazio – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

 • Lazio indtager 8.pladsen i Serie A med 35 point for 22 kampe. Statistikken er på 10-5-7 og målscoren 46:39.

 • Atalanta er nummer 4 med 42 point for 21 kampe. Statistikken er på 12-6-3 og målscoren 44:26.

 • Ciro Immobile er delt topscorer i Serie A med sytten kasser.

 • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligaplaffere.

 • Atalanta fik, med en overtidsscoring af De Roon, lige akkurat hevet en 2-2’er i land i det omvendte opgør.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Lazio vs. Atalanta de seneste tre kampe:

LazioResultatxGAtalantaResultatxG
Lazio – Udinese(1-0)1,53 – 0,76Atalanta – Inter(0-0)1,54 – 1,71 
Salernitana – Lazio(0-3)0,34 – 2,17Atalanta – Venezia(2-0)2,12 – 1,16
Inter – Lazio(2-1)2,21 – 0,89Udinese – Atalanta(2-6)0,63 – 3,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lazio – Atalanta?

Lazio – Atalanta spilles lørdag den 22. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Lazio – Atalanta?

Lazio – Atalanta spilles på Stadio Olimpico i Rom

Skriv et svar