18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lazio – AS Roma: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

DERBY DELLA CAPITALE – Slaget om håneretten i den italienske hovedstad løber af stablen søndag aften, når Lazio ‘hjemme’ tager imod AS Roma. Et opgør, som sjældent byder på smukt spil og masser af mål, til gengæld byder opgøret som oftest på masser af nerve, beskidte tricks, fanatiske fans og et rødt kort eller to. Hvem løber med håneretten her i sæsonens første derby? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – Roma. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Lazio – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 26° og svag vind


Optakt til Lazio – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Derby Della Capitale løber af stablen søndag aften i Rom, opgøret imellem de to Rom-klubber Roma og Lazio er et af de største rivalopgør i Italien, og der er ingen tvivl om, at dette er opgøret som alle fans af de to klubber ser mest frem til i løbet af sæsonen. Begge klubber har hjemmebane på Stadio Olimpico i Rom, og selvom det ikke bliver med fuld kapacitet på stadion, så er der ingen tvivl om, at der bliver knald på lægterne.

Efter et virkelig stærkt udlæg på sæsonen med en 3-1 sejr over Empoli og en 6-1 sejr over Spezia, så virker det som om, at det er gået lidt i stå for de lyseblå romere. Først blev det til to nederlag til henholdsvis Milan og Galatasaray, og i de to seneste kampe er det blot blevet til X mod både Cagliari og Torino. Især offensiven har set lidt bleg ud i de seneste kampe, mod Milan og Galatasaray gik Lazio målløse fra banen uden at kreere alverden, mens de i gårsdagens kamp mod Torino skulle bruge et straffespark i tillægstiden til at komme på måltavlen. Umiddelbart ville jeg mene, at Lazio så styrket ud i forhold til sidste sæson, de formåede endnu engang at holde på profiler som Luis Alberto og Milinkovic-Savic, mens der er blevet tilføjet tiltrængt bredde til offensiven. Træerne vokser dog ikke umiddelbart ind i himlen, og man mangler stadig rigtig at se Mauricio Sarris aftryk på spillet. Nyindkøbet Matteo Zaccagni er umiddelbart eneste fraværende i Lazio-truppen.

Mourinhos Roma har fået en virkelig flot start på sæsonen, de første seks kampe på tværs af Conference League og Serie A resulterede i seks sejre, og euforien ville nærmest ingen ende tage. Lige indtil sidste weekends opgør mod Verona. Her flød spillet slet ikke for ‘I Giallorossi’, og sæsonens første nederlag blev en kendsgerning efter Roma blev blæst ud i 2.halvleg. Torsdag aften rejste Roma sig dog igen med en 1-0 sejr hjemme over Udinese, men det holdt hårdt… Efter en 1.halvleg med total dominans, og måske det fineste spil romerne har vist i denne sæson, så var der endnu engang problemer i 2.halvleg, hvor de 3 point blev skrabet hjem med nød og næppe. På trods af en helt godkendt pointhøst i de første kampe, virker træerne heller ikke til at vokse ind i himlen i den røde del af Rom, formkurven virker nedadgående. Og hvad værre er, så blev holdets kaptajn, Lorenzo Pellegrini, udvist i de døende minutter af torsdagens kamp mod Udinese. Han har været Romas bedste spiller indtil videre i sæsonen, og det er en kæmpe bet, at han ikke kommer i aktion her.

Lazio:

  • Matteo Zaccagni (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Roma:

  • Matías Viña (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Leornardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Karantæne

Lazio forventet startopstilling: Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto; Pedro, Immobile, Felipe Anderson

Roma forventet startopstilling: Patricio; Karsdorp, Smalling, Mancini, Calafiori; Veretout, Cristante; Mkhitaryan, Zaniolo, El Shaarawy; Abraham


Odds på Lazio – Roma

Bookmakerne er ikke helt enige om favoritten i dette opgør.


Odds-forslag: Det bliver tæt, grimt og målfattigt i Rom

Det er altid lidt svært at spå om en vinder i Derby Della Capitale, i hvert fald over de seneste par sæsoner, hvor de to Rom-klubber har skiftes til at vinde og i flere tilfælde også har delt i porten. Normalvis så har formkurven ikke så meget at sige i dette opgør, for opgøret lever helt sit eget liv. Vigtigheden af opgøret gør det som oftest til én stor slåskamp på midten af banen, og det er sjældent, at vi rigtig ser de to klubbers ellers fine offensive repetoire når der står derby på menuen.

Begge Rom-klubber virker umiddelbart til at være i en nedadgående formkurve. Især Lazio, som er uden sejr i de seneste fire kampe, men for den sags skyld også Roma, som på trods af sejren over Udinese torsdag, igen viste at de ikke rammer topformen lige pt. Lazio har haft store problemer med at kreerer chancer i de seneste fire kampe, måske lige med undtagelse af kampen mod Cagliari, men også her skulle de langt hen i kampen før de fik sat det udlignende mål i kassen. Bookmakerne ser gode chancer for, at der kommer hul på målbylden her, men jeg forestiller mig mere end tæt, hård og målfattig kamp. Roma er uden deres offensive omdrejningspunkt i Lorenzo Pellegrini, og Lazio virker ikke til at kunne finde deres offensive formel pt. I et opgør, som de to klubber helt sikkert vil være bange for at tabe, så kan der sagtens gå taktik og stilstand i den. Betalingen for et målfattigt opgør ser lidt for høj ud i min optik, og det bliver derfor anbefalingen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,23
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Lazio – Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio indtager 7. pladsen i Serie A med 8 point efter fem kampe. Statistikken lyder på 2-2-1 og en målscore på 12:7.

  • Roma indtager 4. pladsen i Serie A med 12 point efter fem kampe. Statistikken lyder på 4-0-1 og en målscore på 12:5.

  • Lazio råder over en særdeles målfarlig herre i front, Ciro Immobile er topscorer i Serie A med 6 mål.

  • Hos Roma topper Veretout og Pellegrini den interne topscorerliste med 3 kasser hver.

  • I sidste sæson endte det med en sejr til hver af de to Rom-klubber i de to indbyrdes opgør. Lazio vandt det første opgør med 3-0, mens Roma vandt det seneste med 2-0. Begge gange var det ‘hjemmeholdet’, som vandt.


Expected Goals: Lazio vs. Roma – de seneste tre kampe

LazioResultatxGRomaResultatxG
Torino – Lazio(1-1)1,22 – 1,01Roma – Udinese(1-0)1,21 – 0,53
Lazio – Cagliari(2-2)1,77 – 1,56Verona – Roma(3-2)1,11 – 1,18
Galatasaray – Lazio(1-0)0,79 – 0,6Roma – CSKA Sofia(5-1)2,33 – 0,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar