18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lazio – AC Milan: Odds og optakt den 26.april 2021

Kilde: Nicolo’ Campo / Bildbyrån

Lazios nederlag i torsdagens kamp imod Napoli, efterlader dem med kniven for struben før dette møde. Det er ved at være sidste udkald, hvis de vil være med i kampen om Champions League-billetterne. Spiller de sig tættere på de formsvage milanesere mandag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lazio – AC Milan. Der er kampstart mandag d. 26. april 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Lazio – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 06:41.


Optakt til Lazio – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver ikke for sjov når Lazio tager imod AC Milan mandag aften, det er så tæt i toppen af den bedste italienske række, hvor begge hold stadig har masser at spille for. Milan ligger i en gunstig position i forhold til deres drømme om Champions League-deltagelse til næste sæson, mens Lazio i min optik, skal have point på kontoen hvis de vil holde drømmen intakt.

Lazio gik indtil torsdagens udekamp imod Napoli i god form og med fem sejre i rap, de kom dog heeeeelt ned på jorden igen efter en afklapsning på 5-2 i den syditalienske havneby, og dette opgør ligner nu en ‘knald eller faldkamp’ romerne. I hvert fald vil endnu et nederlag til en direkte konkurrent i toppen gøre deres chancer betydeligt mindre. Lige nu indtager romerne 6.pladsen i Serie A, de har syv point op til Atalanta på 4.pladsen, dog har Lazio en kamp i hånden i forhold til Milan, Atalanta, Napoli og to kampe i hånden i forhold til Juventus. Så det er ikke helt umuligt at de kan spille med om top-4 placeringerne, men så skal de heller ikke forære flere point til deres direkte konkurrenter. Eneste fravær for Lazio er midterforsvaren Felipe, men det bliver ikke et kæmpe savn.

Sæsonens helt store overraskelse! I hvert fald indtil årsskiftet. Der var ikke mange som havde regnet med at se AC Milan helt i toppen af Serie A, men med fremragende fremragende præstationer uge efter uge lå de pludselig suverænt i spidsen af den bedste italienske række. Historien om den italienske storklub har været lidt noget andet i 2021, her har det spillemæssige niveau og resultaterne været mere i linje med forventninger før sæsonstart. De indtager stadig en flot 2.plads, men mesterskabsdrømmene er skiftet ud med en hård fight for top-4. Der er ikke mere end 3 points forskel fra Milan på 2.pladsen ned til Napoli på 5.pladsen. Desværre for milaneserne så rammer de ikke topformen lige nu, det har set mere haltende ud i 2021, og især på det sidste har man set svaghedstegn/træthedstegn, senest illustreret ved et 2-1 nederlag til Sassuolo. De har døjet med mange fravær igennem hele sæsonen, og til denne kamp har de også vigtige spillere som Zlatan, Hernandez og Bennacer på sidelinjen.

Lazio:

  • Luiz Felipe (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

AC Milan:

  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
  • Daniel Maldini (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Theo Hernandez (Back, Fast) – Skadet
  • Ismael Bennacer (Midtbane, Fast) – Skadet

Lazio forventet startopstilling: Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Fares; Correa, Immobile.

AC Milan forventet startopstilling: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Dalot; Bennacer, Kessié; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Leao.

Odds på Lazio – AC Milan

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 6. juni 2021 06:41.


Odds-forslag: Endnu en åben slagudveksling med Lazio involveret

Det er en uhyre vigtig kamp vi har i vente mandag aften fra den italienske Serie A. Begge hold har kun ligaen at koncentrere sig om, og begge går indædt efter at spille sig med til CL i næste sæson. Lazio halter efter, men kan mindske forspringet op til Milan på 2.pladsen til 5 point. Der er stadig så meget på spil i de sidste runder af sæsonen!

Lazio har spillet god fodbold på det sidste, faktisk også i 5-2 nederlaget imod Napoli i torsdags, men det er som om, at romerne lige mangler den sidste klasse når de møder de andre tophold. AC Milan er til gengæld ikke set særligt overbevisende ud over det seneste stykke tid, resultatmæssigt har det egentlig været ok men selve spillet på banen virker usammenhængende. I kampen imod Genoa for to runder siden var der tegn på, at der kunne lægge et kollaps at vente og det kom så i seneste runde imod Sassuolo, hvor Milan smed sejren væk til sidst. Milaneserne virker sårbare for tiden, hvor de har lukket ukarakteristisk mange mål ind. Med de defensive præstationer, som udeholdet har lagt for dagen på det sidste, så tror vi på en målrig affære. Lidt lige som i Lazios kamp imod Napoli i midtugen. Lazio kan ikke rigtig være tilfredse med et X her, så de skal ud at jagte kamp igennem. Det vil helt sikkert efterlade plads til hurtige Milan omstillinger, og så har vi altså en kamp! Gæsterne kommer til kampen med deres måske svageste spillemæssige periode i sæsonen, værterne kan ikke være tilfredse med et X, så der bliver helt sikkert gang i den. Anbefaling lyder på en åben slagudveksling med begge hold på tavlen og rigeligt med mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,89
Begge hold scorer og Over 2.5 mål
Besøg Unibet *


Lazio – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Lazio indtager 6.pladsen i Serie A med en statistik for sæsonen på 18-4-9 og en målscore på 53:46.

  • AC Milan indtager fortsat 2.pladsen i Serie A, deres statistik for sæsonen lyder på 20-6-6 og en målscore på 60:38.

  • Hos Lazio er det ingen overraskelse, at sidste års Serie A topscorer topper det interne målregnskab. Immobile står noteret for 17 kasser.

  • Hos AC Milan er det den svenske Volvo-entusiast, Zlatan Ibrahimovic, som fører topscorerlisten. Han står noteret for 15 ligamål indtil videre, men forventes desværre ikke at blive klar til mandagens kamp.  

  • Sæsonens første indbyrdes opgør var fuldkommen hæsblæsende! Det bølgede frem og tilbage igennem hele kampen, Lazio kæmpede sig tilbage efter at have været bagud med 2-0, men i overtiden måtte de alligevel se Theo Hernandez stjæle alle 3 point med hans scoring til 3-2.Expected Goals: Lazio vs. AC Milan – de seneste tre kampe

LazioResultatxGAC MilanResultatxG
Napoli – Lazio(5-2)1,72 – 2,77Milan – Sassuolo(1-2)1,74 – 1,79
Lazio – Benevento(5-3)3,46 – 2,23Milan – Genoa(2-1)1,64 – 0,92
Verona – Lazio(0-1)0,03 – 1,09Parma – Milan(1-3)2,51 – 1,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Lazio – AC Milan d. 26. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar