18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Juventus – Verona: Odds og optakt den 6. februar 2022

Kan Allegri og nyindkøbene, Vlahovic og Zakaria, sikre Juventus en top-4 placering? (Foto: Bildbyrån)
Kan Allegri og nyindkøbene, Vlahovic og Zakaria, sikre Juventus en top-4 placering? (Foto: Bildbyrån)

Juventus fandt i sidste uge den store tegnedreng frem og sikrede sig ligaens topscorer, Dusan Vlahovic. Slår serberen til fra start, når Juventus søndag skal ud og jagte point til den vigtige top-4 placering i Serie A? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Verona. Der er kampstart søndag d. 6. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Juventus – Verona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Luca Massimi 
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 2°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Juventus
Verona
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. februar 2022 10:22.

Optakt til Juventus – Verona: Skader, karantæner og startopstillinger

Juventus har været et skuffende bekendtskab i indeværende sæson, og derfor var det ikke overraskende, at ‘Den Gamle Dame’ viste sig aktive i det netop overståede transfervindue. Ind er kommet ligaens topscorer Vlahovic, som har bombet løs for Fiorentina i denne sæson. Han kommer helt sikkert til at pynte på en lidt bleg Juventus-offensiv, men om de har de rette spillere til at sætte ham op til mål kan kun tiden vise. Midtbanen har også fået nyt blod i form af Gladbachs Zakaria, ikke umiddelbart den mest kreative type, men i højere grad hårdt arbejdende som Allegri kan lide det.

I Bianoneri er kommet meget bedre med nu end i starten af sæsonen, hvor præstationer og resultater var under al kritik. Spillemæssigt er der stadig en del tilbage at ønske, men i det mindste er resultaterne i højere grad begyndt at gå den rigtige vej. Det er blot blevet til et nederlag i de seneste tretten kampe på tværs af turneringer, og Juventus begynder efterhånden at kunne dufte den top-4 placering, som pt. må være målsætningen. Der er blot 1 point op til Atalanta, som dog har en kamp i hånden. Juve er uden et par profiler til dette opgør i form af Bonucci, Locatelli, Alex Sandro og Chiesa.

Verona er et af Serie A’s mest skizofrene mandskaber, gæsterne kan byde de bedste hold op til dans, når de rammer dagen, men de kan til gengæld også tabe til selv de svageste i rækken. Sæsonen har budt på mange opture, som sejre over Roma, Juventus og Lazio, men også nedture i form af pointtab til de tre nederste hold i tabellen Salernitana, Genoa og Cagliari. Hjemmeholdet er klart bedst, når de ikke skal tage initiativet, men i stedet stå solidt og lukrere på omstillinger, og det må man gå ud fra at de får lov til her, hvis ellers Juventus-træner Allegri tør vove pelsen for en gang skyld. Verona gik til landskampspause med to friske sejre i bagagen, så selvtilliden må være høj hos udeholdet, som nyder godt af formstærke Barak og Caprari for tiden. Træner Igor Tudor (tidligere Juve-spiller) må undvære holdets topscorer, Giovanni Simeone, til dette opgør.


Juventus:

 • Alex Sandro (Back, Fast) – Syg
 • Mattia Perin (Målmand, Reserve) – Syg
 • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Federico Bernardeschi (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Manuel Locatelli (Midtbane, Fast) – Karantæne


Verona:

 • Gianluca Frabotta (Back, Reserve) – Skadet
 • Paweł Dawidowicz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Martin Hongla (Forsvar, Reserve) – Landshold
 • Giovanni Simeone (Angreb, Fast) – Karantæne

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, de Ligt, Chiellini, De Sciglio; Arthur, Zakaria, Rabiot; Cuadrado, Vlahovic, Morata

Verona forventet startopstilling: Montipò; Casale, Gunter, Ceccherini; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Kalinic.


Odds på Juventus – Verona

Bookmakerne har hjemmeholdet som favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. februar 2022 10:22.


Odds-forslag: For en sjælden gangs skyld bliver der underholdning på Allianz

Vokser træerne ind i himlen for Juventus med de to nyindkøb Vlahovic og Zakaria? Det må stå uvist hen lidt endnu, men der er ingen tvivl om, at det har givet optimisme i og omkring klubben med et par friske tilgange. Hvor meget nytte Juventus får af Vlahovic bliver spændende, for problemet for hjemmeholdet har været, at de ikke har spillet sig frem til særlig mange chancer, og serberen er ikke umiddelbart en angriber, som skaber tingene på egen hånd.

Det her ligner ikke verdens nemmeste opgave for Juventus. Verona er nemlig i god form, og har i flere tilfælde vist, at de kan bide fra sig. Sæsonens første indbyrdes opgør mellem de to klubber endte med en 2-1 sejr til Verona, så medmindre Juventus kommer helt forvandlet ud til dette opgør, så kunne der sagtens blive spænding om udfaldet. Gæsterne er svære at holde fra fadet, og kampe som denne, hvor de kan stå dybt og lure på omstillinger er deres livret. Det er godt illustreret ved, at Verona er kommet på måltavlen mod samtlige hold fra Serie A’s top-8 i denne sæson.

Allegris mandskab kan nærmest ikke blive ved med at lurpasse så meget som tilfældet har været det indtil videre i sæsonen. Her har vi en hjemmekamp med tilskuerkapaciteten tilbage på 50%, en ny stjerneangriber, jagt på Champions League-billetter. Juve skal ud og vise sig ordentlig frem her, og kører videre på den optimisme, som januars transfervindue har givet. Anbefalingen bliver en åben slagudveksling med mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Juventus – Verona: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus er nummer 5 i Serie A med 42 point. Statistikken er på 12-6-5 og målscoren 34:21.

 • Verona er nummer 9 med 33 point. Statistikken er på 9-6-8 og målscoren 43:38.

 • Paulo Dybala er topscorer for Juventus med syv kasser.

 • Giovanni Simeone topper listen hos Verona med tolv mål.

 • Verona vandt det omvendte opgør med 2-1 på mål af netop topscorer Simeone.


Expected Goals: Juventus vs. Verona de seneste tre kampe:

JuventusResultatxGVeronaResultatxG
Milan – Juventus(0-0)1,12 – 0,49Verona – Bologna(2-1)1,9 – 0,75 
Juventus – Sampdoria(4-1)2,81 – 0,32 Sassuolo – Verona(2-4)0,97 – 3,17
Juventus – Udinese(2-0)1,45 – 0,7Verona – Salernitana(1-2)2,35 – 1,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Verona?

Juventus – Verona spilles søndag den 6. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – Verona?

Juventus – Verona spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv et svar