18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Udinese: Odds og optakt den 15. januar 2022

Juventus hev en sejr i land mod Roma i weekenden efter et fantastisk comeback. Hiver 'Den Gamle Dame' endnu en sejr i land lørdag? (Foto: Bildbyrån)
Juventus hev en sejr i land mod Roma i weekenden efter et fantastisk comeback. Hiver ‘Den Gamle Dame’ endnu en sejr i land lørdag? (Foto: Bildbyrån)

Juventus har haft en begivenhedsrig uge med et fantastisk comeback mod Roma i søndags, mens de onsdag aften tabte Super Cup-finalen til Inter i det 120.minut. Denne gang skal de op imod Udinese, som senest fik en røvfuld af Atalanta. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Udinese. Der er kampstart lørdag d. 15. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Juventus – Udinese: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Giua
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 0°, svag vind

Optakt til Juventus – Udinese: Skader, karantæner og startopstillinger

Juventus har haft en skuffende sæson indtil videre, og det står efterhånden soleklart, at norditalienerne er milevidt fra fordums styrke. Resultaterne er dog begyndt i højere grad at gå hjemmeholdets vej end tilfældet var i starten af sæsonen. I sidste weekend vandt de en vanvidskamp ude over Roma, hvor de var bagud 3-1 indtil det 70.minut, men syv gode minutter resulterede i tre kasser og lige pludselig var Juve på vinderkurs. Egentlig spillede ‘Den Gamle Dame’ en svag kamp, og jeg er stadig forundret over, hvordan det lykkedes dem, at hive alle tre point i land. I onsdagens Super Cup-finale mod Inter var Juventus igen det svageste hold på banen, men de var alligevel sekunder fra at tvinge kampen i straffesparkskonkurrence. Hvis ikke det havde for en gigantisk fejl af Sandro i forsvaret i kampens allersidst aktion, så havde Juve muligvis stået med sæsonens første trofæ på hånden. Der er lang vej tilbage til fordums styrke for hjemmeholdet, men der er rimelig godt styr på defensiven, og det kan måske redde sæsonen. Federico Chiesa måtte bæres fra banen i søndagens kamp mod Roma, og han står desværre overfor en lang pause. Ikke ligefrem hvad den i forvejen tamme Juve-offensiv har brug for.

Udinese er efterhånden blevet fast inventar i den nederste del af Serie A, og denne sæson er ingen undtagelse. Pt. indtager gæsterne rækkens 14.plads, hvorfra der er 7 point op til Verona på 13.pladsen og 4 point ned til Cagliari under stregen, dog har Udinese en eller to kampe i hånden i forhold til de andre hold i ligaen. Formentlig er den nuværende placering nok ikke noget, der skræmmer hos udeholdet, for det er lige præcis i den ende af rækken de har huseret i de sidste mange sæsoner, og de klarer frisag i sikker stil næsten hver gang. Udinese fik den sidste kamp før julepausen udskudt, mens den første kamp i det nye år blev det samme. Dermed var sidste weekends kamp mod Atalanta den første i et godt stykke tid, og det var tydeligt, at der lige skulle bankes lidt rust af stængerne, for det endte i et voldsomt 2-6 nederlag. Jens Strygers mandskab har ellers evnerne til at overraske i ny og næ, i denne sæson har de blandt andet taget point fra Milan, Juventus, Atalanta og Lazio, problemet er bare at de for sjældent sætter 3 point ind på kontoen, og så er det altså svært at stile højere i tabellen.


Juventus:

  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
  • Aaron Ramsey (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom


Udinese:

  • Roberto Pereyra (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rodrigo Becão (Forsvar, Fast) – Karantæne

Juventus forventet startopstilling: Perin; De Sciglio, De Ligt, Chiellini, Cuadrado; Locatelli, Bentancur; Bernardeschi, Dybala, Kulusevski; Morata

Udinese forventet startopstilling: Silvestri; De Maio, Nuytinck, Perez; Molina, Arslan, Walace, Udogie; Deulofeu, Pussetto; Beto


Odds på Juventus – Udinese

Bookmakerne har Juventus som favoritter.


Odds-forslag: Så gode er Juve heller ikke..

Nu spillede Juventus godt nok en vanvidskamp mod Roma i sidste weekend, men i nærmest alle andre kampe i sæsonen har man skulle kigge langt efter underholdningsværdien i Juves kampe. Hjemmeholdet har utrolig svært ved at dominere fodboldkampe i denne sæson, og endnu værre står det til med at blive farlige på den sidste tredjedel af banen. Et eksempel er de ti hidtidige hjemmekampe, som blot har kastet tolv scorede mål af sig og otte indkasserede. Tilskuerne får ikke meget for pengene på Allianz Stadium!

Den midlertidige Udinese-træner, Cioffi, fik en lovende start på trænerkarrieren med 1-1 hjemme mod Milan, samt 4-0 sejre over Crotone og Cagliari, senest var der dog malurt i bægeret med det store nederlag til Atalanta, men det kan ske for selv de bedste hold i ligaen. Gæsterne har kvaliteterne til at være et udmærket omstillingshold, de har ofte været kendetegnet ved en god defensiv, og i denne sæson har de virkelig fine kontravåben i Beto og Delofeu, som har godt med speed!

Juventus har haft en hård uge, først det vanvittige comeback mod Roma, og senest 120 minutters fodbold onsdag aften mod Inter, som endte i skuffelse til allersidst. Til dette opgør, hjemme mod Udinese, er ‘Den Gamle Dame’ formentlig tvunget til at tage initiativet i kampen, men det er ikke umiddelbart en af spidskompetencerne hos det her mandskab. Jeg kunne forestille mig, at den intense uge har drænet hjemmeholdet en anelse for kræfter, så Udinese bør have større chancer end oddsene indikerer. Så vidt jeg har snuset mig frem til, så er odds 10,25 på Udinese-sejr det højeste vi har set på dem i denne sæson, men det giver ikke meget mening, for Juventus er langt fra det bedste hold i Serie A. Udekampene mod Roma, Lazio og Atalanta endte med et odds mellem 6 og 8, mens det kun mod Inter har nærmet sig odds 10. Juventus i deres nuværende forfatning kan ikke være store favoritter i min optik. Anbefalingen bliver 1 eller 3 point til Udinese. Det er allerede blevet til point mod Milan, Juventus, Atalanta og Lazio, så hvorfor ikke også mod Juve?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,28
Udinese eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Juventus – Udinese: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus er nummer 5 med 38 point. Statistikken er på 11-5-5 og målscoren 32:21.

  • Udinese har spillet to kampe færre og indtager 14.pladsen med 20 point. Statistikken er på 4-8-7 og målscoren 28:34.

  • Paulo Dybala er topscorer for Juventus med seks ligamål. Argentineren scorede senest mod Roma med en følt inderside.

  • Den portugisiske angriber Beto har været den store åbenbaring for Udinese i denne sæson, han står noteret for otte ligamål i hans hidtil første sæson i Serie A.

  • Juventus fik en sløj start på sæsonen, da de i allerførste kamp blot fik 2-2 ude mod Udinese.


Expected Goals: Juventus vs. Udinese de seneste tre kampe:

JuventusResultatxGUdineseResultatxG
Inter – Juventus(2-1) 3,25 – 0,86Udinese – Atalanta(2-6) 0,63 – 3,39 
Roma – Juventus(3-4)3,31 – 1,79Cagliari – Udinese(0-4)0,1 – 0,51
Juventus – Napoli(1-1)1,52 – 0,74 Udinese – Crotone(4-0)2,27 – 0,17
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Udinese?

Juventus – Udinese spilles lørdag den 15. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – Udinese?

Juventus – Udinese spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv første kommentar

Skriv et svar