18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Torino: Odds og optakt den 18. februar 2022

Locatelli sikrede Juventus en 1-0 i seneste derby, da han scorede 3 minutter i slutfløjt. Klassisk Juve! (Foto: Bildbyrån)
Locatelli sikrede Juventus en 1-0 i seneste derby, da han scorede 3 minutter i slutfløjt. Klassisk Juve! (Foto: Bildbyrån)

Serie A-runden åbner med en lækkerbisken fra Norditalien, når de to lokalrivaler Juventus og Torino skal kæmpe om håneretten i Piemonte. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Torino. Der er kampstart fredag d. 18. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Juventus – Torino: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Stadium, Bergamo
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Juventus – Torino: Skader, karantæner og startopstillinger

Derby della Mole er opgøret om håneretten i den norditalienske by Torino, og står mellem mægtige Juventus og i disse tider, mindre mægtige Torino. Der er langt mere jævnbyrdighed i fx Rom-derbyet og Milano-derbyet, for Torino har faktisk ikke vundet Derby della Mole siden april 2015, selvom de plejer at give Juventus kamp til stregen. De seneste otte indbyrdes opgør er endt med seks sejre til Juve, hvoraf er fem er vundet med et overskydende mål, og to X’er. Det første derby i sæsonen blev vundet på en 1-0 scoring af Locatelli tre minutter før tid, så det er ikke fordi, at Torino bliver blæst ud af banen hver gang.

De zebrastribede er godt kørende for tiden efter en ellers noget haltende første halvdel af sæsonen. I lørdags blev det til et vigtigt(og sent) point ude mod Atalanta, og dermed ligger Juventus stadig fint til i forhold til at sikre Champion League-bold til næste sæson. Den Gamle Dame er nu ubesejrede i elleve ligakampe i streg, og med tilføjelserne af Zakaria og Vlahovic ser det ikke så tosset ud som det har gjort.

Torino har gang i en fin sæson under Ivan Juric, som i sidste sæson nød stor succes i Verona, og nu forsøger sig med at få Torino tilbage som en fast bestanddel af den øverste del af Serie A. Organisatorisk er der virkelig kommet skik på gæsterne, som står noteret for en af ligaens bedste defensiver. De seneste præstationer har dog været skuffende, først med X hjemme mod Sassuolo, og herefter nederlag til både Udinese og Venezia.


Juventus:

  • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
  • Danilo (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne


Torino:

  • Dennis Praet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata

Torino forventet startopstilling: Milinkovic, Bremer, Didji, Rodriguez; Singo, Linetty, Pobega, Vojvoca; Brekalo, Pjaca, Belotti.


Odds på Juventus – Torino

Bookmakerne har selvfølgelig Juventus som favoritter i Derby della Mole.


Odds-forslag: Ingen målfest i Derby della Mole

Der er ingen tvivl om, at Juventus overhånd i Derby della Mole, som det i øvrigt har været tilfældet i en del år efterhånden. Torino har ikke vundet et derby siden 2015, og det illustrerer udmærket styrkeforholdet mellem de to lokalrivaler. Det er dog sjældent, at Torino løber ind i en snitter, når de er oppe imod Juventus, og det forestiller jeg mig heller ikke her.

Torino har haft virkelig godt styr på defensiv i denne sæson, og på trods af placeringen som nummer 10 i Serie A, så er det kun tre hold i ligaen, som har indkasseret færre mål, heriblandt Juventus. Gæsterne ved altså godt hvordan man forsvarer sig, og midterforsvar Bremer bliver af mange regnet som en af ligaens bedste midtstoppere, så mon ikke, at han kan holde snor i Vlahovic i dele af kampen? Juventus’ helt store svaghed i denne sæson har været det offensive udtryk, som godt nok har set bedre ud på det seneste, men som fortsat lever for meget på individuelle aktioner.

De plejer at være tætte disse derbys, og med tanke på, at Juventus’ tanker måske også kører på Champions League 1/8-finale i næste uge, deres manglende evne til at skabe chancer, samt Torinos fine organisation, så ser jeg et målfattigt opgør for mig. Ligesom i sæsonens første indbyrdes opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Juventus – Torino: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus er nummer 4 i Serie A med 46 point efter 25 kampe. Statistikken er på 13-7-5 og målscoren 37:22.

  • Torino er nummer 10 med 32 point efter 24 kampe. Statistikken her er på 9-5-10 og målscoren 31:25.

  • Juventus råder fra for ganske nylig over Dusan Vlahovic, som står noteret for atten ligamål. Sytten af dem er scoret for Fiorentina.

  • Josip Brekalo er mest scorende Torino-spiller med seks ligamål.

  • Torino har ikke vundet et derby siden april 2015, da Darmian og Quagliarella sikrede en 2-1 sejr.


Expected Goals: Juventus vs. Torino de seneste tre kampe:

JuventusResultatxGTorinoResultatxG
Atalanta – Juventus(1-1) 2,25 – 1,61Torino – Venezia(1-2) 1,17 – 0,66 
Juventus – Sassuolo(2-1)3,1 – 1,02 Udinese – Torino(2-0) 1,1 – 0,66
Juventus – Verona(2-0) 1,13 – 0,55 Torino – Sassuolo(1-1) 3,45 – 0,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Torino?

Juventus – Torino spilles fredag den 18. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – Torino?

Juventus – Torino spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv et svar