18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – SSC Napoli: Odds og optakt den 6. januar 2022

Lorenzo Insigne drager til sommer til canadisk fodbold hos Toronto FC. Men først skal han slutte ordentligt af hos SSC Napoli. (Foto: Bildbyrån)

Der er fuldt program på Helligtrekongersdag i Italien. Juventus, der åbnede sæsonen fænomenalt elendigt, er kravlet på femtepladsen og får besøg af SSC Napoli, som startede sæsonen fænomenalt flot men nu er dumpet ned på tredjepladsen. Fem point skiller de to hold før kampen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – SSC Napoli. Der er kampstart torsdag d. 6. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Juventus – SSC Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simone Sozza
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: -1° og meget svag vind


Optakt til Juventus – SSC Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Eksperimentet Pirlo’ sluttede lige så brat, som det opstod. Ind kom en gammel ven af Casa Juve, Massimiliano Allegri, men selv han døjede i begyndelsen med at få tingene til at hænge ordentligt sammen. En historisk dårlig begyndelse på sæsonen fik dog et lille strejf af medvind mod slutningen, hvor Juventus sikrede førstepladsen i CL-gruppen foran Chelsea FC, mens de i Serie A vandt seks og spillede en uafgjort af de sidste otte kampe frem mod julepausen. 

Bevares, programmet var skånsomt og mod rækkens svagere mandskaber – på nær Atalanta, som så også snuppede alle tre point mod Allegri og hans flok. Nu bliver det så alvor for Den Gamle Dame, for i januar møder de SSC Napoli, Roma og AC Milan i ligaen, og der er også en Super Coppa-kamp mod Inter. Taber de hele striben, er de tilbage ved udgangspunktet. 

Til dette opgør er Juventus ramt af både skader og corona, og formentlig er hverken Bonucci eller Chiellini med, så der kan blive plads til en sjælden optræden for Rugani. Fremme på banen har Morata givet håndslag på sin vilje til at hjælpe holdet, hvis det skulle glippe med skiftet til FC Barcelona, mens de seneste rygter i øvrigt siger, at Wanda sender hede blikke mod Torino – hvilket formentlig betyder, at Mauro Icardi er på vej, eller at han ifølge hustruen har brug for en lønforhøjelse i Paris. 

SSC Napoli åbnede sæsonen på forrygende vis med otte sejre på stribe, og de vandt 10 af de første 12 kampe og løb ind i første nederlag i 13. spillerunde ude mod Inter. Siden har de tabt yderligere tre, og de var hårdt ramt af skader og fravær i december, hvor særligt forsvarsklippen Coulibalys fravær gjorde ondt. Det kan det også komme til at gøre, nu hvor han er rejst til de afrikanske mesterskaber og er væk den næste måneds tid. 

Tabet af angriber Osimhen – som i øvrigt både er skadet og testet positiv for corona aktuelt – har delvist været dækket af Dries Mertens, men han kan formentlig ikke holde kadencen uden pauser, da han er ved at være en moden mand. Flere er meldt ude med corona, og det gælder måske særlig smertefuldt for mexicanske Lozano og Elmas på midtbanen.

Hvor Juventus kravlede i tabellen før jul på grund af et fint program, kan SSC Napoli måske også profitere i januar af, at de ud over denne kamp møder Sampdoria, Bologna og Salernitana. Tager de 9-12 point i løbet af januar, ser det igen lysere ud for napolitanerne.

Juventus:

 • Carlo Pinsoglio (Mål, Reserve) – COVID-19
 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – COVID-19
 • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Koni de Winter (Forsvar, Reserve) – COVID-19
 • Danilo (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Arthur (Midtbane, Fast/Reserve) – COVID-19
 • Aaron Ramsey (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

SSC Napoli:

 • Kalidou Koulibaly (Forsvar, Fast) – Africa Cup of Nations
 • Kevin Malcuit (Back, Reserve) – COVID-19
 • Mario Rui (Back, Fast) – COVID-19
 • Adam Ounas (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations 
 • Elif Elmas (Midtbane, Fast/Reserve) – COVID-19
 • Andre-Frank Zambo Anguissa (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations 
 • Andrea Petagna (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
 • Victor Osimhen (Angreb, Fast) –  Skadet
 • Hirving Lozano (Angreb, Fast) – COVID-19

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Rugani, De Ligt, Alex Sandro; Bentancur, Locatelli; Bernardeschi, Dybala, Kean; Morata.

SSC Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Ghoulam; Demme, Lobotka; Politano, Zielinski, Insigne; Mertens.


Odds på Juventus – SSC Napoli

Ser vi på kampens odds, viser de en marginal favoritværdighed til værterne fra Juventus.


Odds-forslag: Defensive klipper er ude – mon angriberne griber chancen?

Juventus har ikke været en målmaskine i denne sæson, og når de overhovedet er i nærheden af topplaceringerne, skyldes det en nogenlunde stabil defensiv, der har lukket knap 0,9 mål ind per kamp, mens offensiven er noteret for 1,4 mål for hver optræden. Men her bør der være muligheder mod den omrokerede defensiv hos gæsterne. 

Og muligheder er der altid for scoringer, når SSC Napoli er involverede. De har scoret 35 gange i deres hidtidige 19 kampe, og det er tæt på 1,85 mål per kamp, mens de blot har lukket godt 0,7 mål ind i hver kamp. Her er de endda overfor en defensiv, der savner både Chiellini og Bonucci, ligesom backen Danilo er ude med skade, og en af de mulige erstatninger centralt, Koni de Winter har testet coronapositiv. Så selv om både Rugani og de Ligt er kapable midterforsvarere, vil det formentlig give muligheder for Insigne og Mertens, der kan blive fodrede af Zielinski i den napolitanske offensiv. 

Dermed ender anbefalingen på et bud på mål til begge mandskaber. Det er ikke sikkert, det bliver ved det, for Juventus er trods alt fem point efter gæsterne og har brug for en sejr, så er stillingen 1:1, bør de stadig arbejde frem, og det kan give yderligere scoringer – men det kan jo nok gå begge veje. Så vi holder os pænt til begge hold scorer her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,85
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Juventus – SSC Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus er lige så forsigtigt kravlet op på tabellens 5. plads med 34 point efter 19 runder. 

 • Statistikken for Juventus er 10-4-5 og scoren 27:17.

 • Gæsterne fra SSC Napoli er nummer 3 i Serie A med 39 point for 19 kampe. 

 • SSC Napolis tal lyder på 12-3-4, og deres måldifference er 35:14.

 • Hos Juventus er 5 mål nok til at gøre Paulo Dybala og Alvaro Morata til delte topscorere.

 • SSC Napolis største aktuelle måltyv er en titel, der deles mellem fire spillere – nemlig Piotr Zielinski, Fabian Ruiz, Dries Mertens og Victor Osimhen, der hver har nettet 5 gange.


Expected Goals: Juventus vs. SSC Napoli – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGSSC NapoliResultatxG
Juventus – Cagliari(2-0)1,08 – 0,76SSC Napoli – Spezia(0-1)1,81 – 0,25 
Bologna – Juventus(0-2)1,00 – 0,85AC Milan – SSC Napoli(0-1)0,67 – 0,92 
Venezia – Juventus(1-1)0,33 – 1,63 SSC Napoli – Empoli(0-1)1,98 – 0,63 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – SSC Napoli?

Juventus – SSC Napoli spilles torsdag den 6. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – SSC Napoli?

Juventus – SSC Napoli spilles på Allianz Stadium i Torino i Italien.

Skriv et svar