18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Sassuolo: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

‘Den Gamle Dame’ har fået rystet den forfærdelige sæsonstart af sig, og er nu oppe på ni kampe i træk uden nederlag. Onsdag aften tager de imod Sassuolo hjemme på Allianz Stadium i forsøget på at bygge videre på den fine stime. Gæsterne har skuffet indtil videre i sæsonen, men kommer med en frisk sejr i bagagen, så måske der er håb forude. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Sassuolo. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Juventus – Sassuolo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Luca Sacchi
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Juventus – Sassuolo: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke lige fortjent hver gang, men Juventus er virkelig begyndt at hive resultater i land. Den Gamle Dame er ubesejret i de seneste ni kampe på tværs af Serie A og Champions League, syv af de ni kampe er endt med sejre, mens de resterende kampe er endt med uafgjort mod henholdsvis Milan og Inter. Massimiliano Allegri kommer ikke til kamp for at underholde de mange Juventus-fans, han skal have point på kontoen, og det er han lykkedes med på det sidste! Efter en virkelig sløj start på sæsonen kravler Juventus stille og roligt opad i tabellen, og selvom der fortsat er et stykke vej op til Napoli og Milan i toppen, så er 3.pladsen nu inden for 3 points afstand. De værste skadeskvaler hos Juventus ser nu ud til at være fortid, så nu handler det for Allegri om, at få offensiven med Dybala og Morata i gang igen. Det defensive fundament virker solidt med kun et indkasseret mål i de seneste fem kampe.

Sassuolo har resultatmæssigt været et af de mest skuffende bekendtskaber indtil videre i denne sæson. Forventningerne til klubben er på baggrund af de seneste sæsoners fine spil, efterhånden så store, at man godt kan tillade sig at være skuffede over 11 point i de første ni spillerunder. Offensivt ser Sassuolo virkelig spændende ud igen i denne sæson, Berardi, Scamacca, Boga osv. kan skabe problemer for de fleste defensiver i Serie A, men med blot et clean sheet i sæsonen, så skal offensiven også præstere på et højt niveau hvis de 3 point skal i hus. Gæsterne har heller ikke haft det nemmeste program indtil videre, de har allerede været oppe imod Inter, Atalanta og Roma, som i alle tre tilfælde har resulteret i 2-1 nederlag. I weekenden kom Sassuolo dog tilbage på sejrssporet med en 3-1 sejr over oprykkerne fra Venezia.

Juventus:

  • Federico Bernardeschi (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Moise Kean (Angreb, Reserve) – Skadet

Sassuolo:

  • Pedro Obiang (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Filippo Romagna (Forsvar, Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Alex Sandro, de Ligt, Bonucci, Danilo; Chiesa, Locatelli, Bentancur, Cuadrado; Morata, Dybala

Sassuolo forventet startopstilling: Consigli; Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio; Lopez, Frattesi; Berardi, Traorè, Raspadori; Scamacca


Odds på Juventus – Sassuolo

Bookmakerne holder Juventus som klare favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Endnu en snæver sejr til Allegri og co.

Resultaterne flasker sig efterhånden meget godt for Juventus, men præstationerne lader altså stadig meget tilbage at ønske. Offensivt er Den Gamle Dame langt fra skræmmende, i weekenden havde de igen problemer med at skabe chancer i udekampen mod Inter, lige som tilfældet var weekenden forinden mod Roma. I Juventus seneste fem kampe, hvoraf fire er endt med sejr, er de kun kommet på måltavlen én gang per kamp. Sassuolo har helt sikkert evnerne til, momentvist, at udfordre Juves bagkæde, som dog har vist godt frem på det sidste.

Seks ud af Juves syv sejre i sæsonen har været på et overskydende mål, og det kunne meget vel blive tilfældet igen tirsdag aften. Gæsterne fra Sassuolo har igennem de seneste par sæsoner vist sig flot frem, på de gode dage kan de sagtens udfordre Serie A’s topklubber, men lige nu mangler stabiliteten i deres resultater. Derfor tror jeg også, at Juventus kommer ud med endnu en sejr her, men som i stort set alle sæsonens sejre, så bliver det med en margin på kun et mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,80
Juventus vinder med præcis 1 mål
Gå til Unibet *


Juventus – Sassuolo: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus finder vi på 6.pladsen med 15 point efter ni kampe, statistikken er på 4-3-2 og målscoren 13:11

  • Sassuolo er på 13. pladsen med 11 point, en statistik på 3-2-4 og målscoren 12:12.

  • Topscorer for Juventus er Paolo Dybala, som har scoret tre gange i denne Serie A-sæson.

  • Domenico Berardi er topscorer hos Sassuolo med fire mål.

  • Juventus vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, både ude og hjemme vandt de med cifrene 3-1.

Info
NavnMalmö FFMAL
Land
Sverige
SVE
CheftrænerJon Dahl Tomasson
Websitewww.mff.se
Form
Statistik
Turnering
Allsvenskan
Kampe spillet
23
Mål
48
Mål imod
25
Rent bur
7
Gule kort
44
Røde kort
1
Turnering
Champions League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål imod
7
Gule kort
4
Røde kort
1


Expected Goals: Juventus vs. Sassuolo de seneste tre kampe:

JuventusResultatxGSassuoloResultatxG
Inter – Juventus(1-1)1,3 – 0,97Sassuolo – Venezia(3-1)1,5 – 0,96
Zenit – Juventus(1-0)0,67 – 0,95Genoa – Sassuolo(2-2)2,12 – 3,09
Juventus – Roma(1-0)1,19 – 1,29Sassuolo – Inter(1-2)1,98 – 1,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar