18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Sassuolo: Odds og optakt den 15. august 2022

Bonucci er ny anfører i Juventus efter hans mangeårige makker i midterforsvaret, Chiellini, er draget til USA. (Foto: Bildbyrån)
Bonucci er ny anfører i Juventus efter hans mangeårige makker i midterforsvaret, Chiellini, er draget til USA. (Foto: Bildbyrån)

To 4.pladser i streg lever langt fra op til de forventninger Juventus har til dem selv. Mandag aften starter jagten på at forbedre de to seneste sæsoners skuffende placeringer, når Allegris mandskab tager imod Sassuolo hjemme på Allianz Stadium. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Sassuolo. Der er kampstart mandag d. 15. august 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Juventus – Sassuolo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Rapuano
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret:  23° og svag vind

Optakt til Juventus – Sassuolo: Skader, karantæner og startopstillinger

I weekenden er sæsonens første Serie A-kampe løbet over skærmen, og mandag får blandt andre Juventus lov at lukke og slukke første spillerunde. Lørdagen bød på favoritsejre til begge Milano-klubber, så nu handler det for Juve om at følge trop. Første kamp ligner dog langt fra en walkover, Sassuolo har nemlig bevist gennem en del år efterhånden, at de i momenter kan spille op mod selv de bedste.

Fra ni mesterskaber i streg til to 4.pladser i træk… Den italienske storklub er over de sidste par sæsoner faldet gevaldigt i kadence, både spillemæssigt og resultatmæssigt. Allegri er stadig ved roret Torino-klubben, og han ved da også om nogen hvordan man skaffer resultater, selvom det ikke altid er lige underholdende. Der har en del aktivitet hos Juve over sommeren, hvor blandt andre Dybala, Chiellini og De Ligt er draget videre i karrieren, mens blandt andre Pogba, Bremer, Di Maria og Kostic er kommet ind, og måske de nye kan puste lidt liv i ‘Den Gamle Dame’. Her til første opgør må en skadet Pogba dog se til fra tribunen sammen med Szczesny, Chiesa, Rabiot og Kean.

Sassuolo har vist sig som et spændende bekendtskab i et par sæsoner efterhånden. Gæsterne spiller frisk og offensiv fodbold, men resultaterne er ikke altid lige stabile. Sassuolo har masser af offensiv power i blandt andre Raspadori, Berardi og Traore, og har ved flere lejligheder overrasket mod ligaens bedste hold. Forud for denne sæson er sidste sæsons topscorer, Scamacca, dog skiftet til West Ham, men der er allerede fundet en habil erstatning i Pinamonti. De unge gæster har et højt topniveau, men bundniveauet er bekymrende, så man ved aldrig rigtig hvor man har dem. Til dette opgør må Sassuolo undvære to vigtige spillere i de små, men talentfulde Maxime Lopez og Junior Traore.


Juventus:

 • Wojciech Szczęsny (Målmand, Fast) – Skadet
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Adrien Rabiot (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Moise Kean (Angreb, Reserve) – Karantæne


Sassuolo:

 • Junior Traorè (Kant, Fast) – Skadet
 • Maxime Lopez (Midtbane, Fast) – Karantæne

Juventus forventet startopstilling: Perin; Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro; Zakaria, Locatelli, Fagioli; Cuadrado, Vlahovic, Di Maria.

Sassuolo forventet startopstilling: Consigli; Muldur, Erlic, Ferrari, Kyriakopoulos; Frattesi, Matheus Henrique, Thorstvedt; Berardi, Pinamonti, Raspadori


Odds på Juventus – Sassuolo

Bookmakerne har Juventus som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Der bliver givet og taget i Torino

Den nye sæson byder på en mulighed for en frisk start til Juventus, som over de sidste to sæsoner har været en skygge af det hold, som vandt ni mesterskaber på stribe. Torino-klubben er selvfølgelig store favoritter her mod den lille klub Sassuolo, men en helt nem opgave bliver det formentlig ikke. Sassuolo ligner et mandskab på omtrent samme niveau som i sidste sæson, så hvis de ellers er i spillehumør, så er der muligheder mod ‘Den Gamle Dame’.

Sassuolo har offensiven som deres helt store styrke, så mon ikke, at de nok skal komme frem til chancer mod et Juventus-hold, som har sagt farvel til Chiellini og De Ligt, og nok lige skal bruge lidt tid på at spille det nye forsvar sammen? Omvendt er Sassuolos defensiv ikke rigtig noget at råbe hurra for, så Vlahovic og nyindkøbet Di Maria bør også have udmærkede arbejdsbetingelser her. Der har været godt gang i målscoringen i sæsonens første Serie A-kampe, og jeg regner om med en underholdende affære her mellem Juventus og Sassuolo, som mødtes tre gange i sidste sæson, hvor det i alle tre tilfælde endte med tre mål og begge mandskaber på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Juventus – SassuoloJuventus – Sassuolo: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus var langt fra mesterskabet i sidste sæson, men endte trods alt på 4.pladsen med dertilhørende Champions League-deltagelse til denne sæson.

 • Sassuolo havde en middel sæson, hvor de endte som nummer 11.

 • Dusan Vlahovic var mest scorende Juventus-spiller i sidste sæson med 24 ligamål, de fleste af dem blev dog sat ind for Fiorentina.

 • Gianluca Scamacca endte som topscorer i Sassuolo med 16 kasser. Italieneren har i sidste uge skiftet Sassuolo ud med engelske West Ham.

 • De to klubber vandt en kamp hver i sidste sæsons to indbyrdes Serie A-opgør, i begge tilfælde endte det med cifrene 2-1.

Info
NavnJuventusJUV
Land
Italien
ITA
CheftrænerMassimiliano Allegri
Websitewww.juventus.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
10
Mål
13
Mål imod
7
Rent bur
5
Gule kort
16
Røde kort
3
Turnering
Champions League Grp. H
Kampe spillet
4
Mål
5
Mål imod
7
Gule kort
10


Expected Goals: Juventus vs. Sassuolo – de seneste tre kampe:

JuventusResultatxGSassuoloResultatxG
Juventus – Atlético Madrid(0-4) 0,1 – 3,08 Modena – Sassuolo(3-2) 2,13 – 2,13 
Real Madrid – Juventus(2-0) 1,42 – 0,61  Sassuolo – Milan(0-3) 0,88 – 3,14 
Barcelona – Juventus(2-2) 1,78 – 1,05Bologna – Sassuolo(1-3)1,9 – 2,26 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Sassuolo?

Juventus – Sassuolo spilles mandag den 15. august 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – Sassuolo?

Juventus – Sassuolo spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv et svar