18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Roma: Odds og optakt den 17. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Rundens brag i Serie A løber af stablen søndag aften når Juventus tager imod Roma hjemme på Allianz Stadium i Torino. Juventus har i starten af sæsonen fortsat de skuffende præstationer fra sidste sæson, men nu er resultaterne begyndt at flaske sig igen med sejr i de fire seneste kampe. Er Juve hvor de skal være, eller kan Roma få krisen til at kradse igen hos ‘Den Gamle Dame’? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Roma. Der er kampstart søndag d. 17. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Juventus – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Juventus – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Juventus fik en horribel start på sæsonen, det var ellers forventet at Massimiliano Allegri skulle få rettet op på den skræntende form som de viste under Andrea Pirlo i sidste sæson. Trænerskiftet bare ikke umiddelbar frugt med fire kampe uden sejr til at starte med, men på det sidste virker det til at Allergri er ved at få vendt den bekymrende tendens. De seneste fire kampe har budt på maksimum point med sejre over Spezia, Sampdoria, Chelsea og Torino. Præstationerne har endnu ikke nået sædvanligt Juve-niveau, både defensivt og offensivt er der fortsat meget at arbejde på, hvilket 11 scorede mål og 10 indkasserede mål i syv kampe vidner meget godt om. Men sejrene er kommet i land på det sidste og sejre giver som bekendt selvtillid. Allegri har dog ikke de bedste arbejdsbetingelser denne gang, Morata er fortsat ude med skade, Dybala er tvivlsom, Rabiot er ude med corona, mens det er tvivlsomt om de brasilianske landsholdsspillere Danilo og Alex Sandro når hjem fra landskampstjeneste i tide.

Efter en flot start på sæsonen med lutter sejre i de første seks kampe på tværs af Serie A og Conference League, så er Mourinho og Roma ved at komme lidt ned på jorden igen. De seneste fire spillerunder i Serie A har budt på to nederlag, først til Verona og så et af de helt grimme i lokalbraget mod Lazio. De romerske spillere snakker meget om, at Mourinho har forandret mentaliteten på holdet og det er tydeligt at se hvad de mener. Der er større tro på tingene i Roma i denne sæson, der er en anderledes fandenivolskhed end set i de sidste mange sæsoner, men der er samtidig stadig meget at arbejde på. Gæsterne har døjet med en sløj defensiv i de sidste mange sæsoner, og det har Mourinho ikke helt fået fikset endnu. Offensiv fejler ikke noget, for 16 mål i syv kampe må siges at være godkendt, desværre for romerne virker defensiv bare stadig ekstremt sårbar, i hvert fald når niveauet hos modstanderen er af en vis kaliber. Roma er her uden langtidsskadede Spinazzola, som ikke har været i aktion i denne sæson, herudover er Smalling igen skadet, mens Tammy Abraham formentlig ikke bliver klar til en startplads. Fraværet af Abraham er ikke godt nyt for romerne, for han har været forrygende indtil videre, og afløseren Shomourodov har ikke samme niveau.

Juventus:

 • Alvaro Morata (Angreb, Fast) – Skadet
 • Paolo Dybala (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Adrien Rabiot (Midtbane, Fast) – Covid-19
 • Weston McKennie (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Danilo (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom pga. landshold
 • Alex Sandro (Back, Fast) – Tvivlsom pga. landshold

Roma:

 • Leornardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
 • Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Tammy Abraham (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Matías Viña (Back, Fast) – Tvivlsom pga. landshold

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; De Sciglio, De Ligt, Bonucci, Pellegrini; Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi; Chiesa, Kean

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Karsdorp, Ibanez, Mancini, Calafiori; Cristante, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan; Shomurodov


Odds på Juventus – Roma

Bookmakerne ser Juventus som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Odds-forslag: ‘Den Gamle Dame’ er blevet medgørlig

Juventus har længe været enehersker i Italien, ingen hold i Serie A har kunne nå dem til sokkeholderne i de sidste mange år, men i seneste sæson var de pludselig til at bide skeer med igen, og det er de også i denne sæson, hvilket sølle tre sejre i syv kampe vidner meget godt om. ‘Den Gamle Dame’ har været ukarakteristisk tandløs indtil videre i sæsonen, de har efterhånden udviklet sig til et hold, som selv i Serie A har det bedst med at spille på omstillinger, men det er der ikke lagt op til her i hjemmekampen mod Roma, hvor de med al sandsynlighed kommer til at sidde på initiativet. Holdet er svækket til dette opgør med Rabiot og Morata på sidelinjen, Dybala, som er på vej tilbage fra skade, Alex Sandro og Danilo, som måske ikke når hjem i tide til at blive en del af startelleveren.

Juventus er ikke længere så skræmmende som de har været tidligere, men de er af bookmakerne stadig klare favoritter i dette opgør mod Roma. Selvfølgelig skal de være favoritter, men ikke så klare som her. Hos Juventus peger pilen nedad i forhold til de sidste mange sæsoner, mens den i Rom endelig peger opad. Værterne har ikke været voldsomt gode til at skabe kampe i denne sæson, men det skal de her. Der er selvfølgelig altid chance for en fremragende solo-aktion fra formstærke Chiesa, men udover ham, så virker Juventus-offensiv yderst medgørlig. Mourinho vil formentlig sætte Roma op med et defensivt udgangspunkt her, som han har for vane at gøre i storkampe. Gæsterne har udmærkede kontraspillere i Veretout, Pellegrini, Zaniolo og Mkhitaryan, som alle har fart i stænger, og det kan komme til at gøre ondt på en halvtung Juventus-midtbane. Måske brillerne er lidt farvede til netop dette opgør, men jeg ser gode muligheder for point til Roma mod et historisk svagt Juventus-hold, som tilmed døjer med en del markante fravær til opgøret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,0
Roma eller uafgjort
Gå til Marathonbet *


Juventus – Roma: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus indtager 7.pladsen i Serie A med 11 point efter syv spillerunder. Statistikken lyder på 3-2-2 og en målscore på 11:10.
 • Roma indtager 4. pladsen i Serie A med 15 point. Statistikken lyder på 5-0-2 og en målscore på 16:8.
 • Morata, Locatelli og Dybala deler topscorerværdigheden hos Juventus med to mål hver.
 • Hos Roma er det Pellegrini og Veretout, som deler topscorerværdigheden med fire mål hver.
 • I sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med en 2-2’er i Rom og en hjemmesejr på 2-0 til Juve i Torino.


Expected Goals: Juventus vs. Roma – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGRomaResultatxG
Torino – Juventus(0-1)0,68 – 1,21Roma – Empoli(2-0)1,81 – 0,96
Juventus – Chelsea(1-0)1,39 – 0,83Zorya – Roma(0-3)0,54 – 2,28
Juventus – Sampdoria(3-2)1,95 – 0,67Lazio – Roma(3-2)1,61 – 2,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar