18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – Inter: Odds og optakt den 15.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Som det ser ud lige nu, så bliver det ikke til Champions League for Juventus til næste sæson. De forsvarende mestre har dog to kampe til at gøre skaden god igen, men modstanden er betragtelig lørdag aften når de tager imod de nykårede mestre fra Inter. Kan Conte sende hans tidligere klub længere ned i dybet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Inter . Der er kampstart lørdag d. 15. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Play og TV2 Sport X.

GÅ TIL


Juventus – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 17:48.


Optakt til Juventus – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en sæson langt under Juventus-standard i denne sæson, og i sidste weekend blev ondt til værre, da de hjemme på Allianz Stadium fik røvfuld af AC Milan. Det nederlag har resulteret i, at Juventus nu er at finde uden for top-4, uden for de pladser, som giver Champions League til næste sæson. Efter 9 mesterskaber i træk, ville det være en kæmpe katastrofe for de mægtige italienere, at skulle spille i den næstbedste europæiske turnering til næste sæson. Håbet om at ende i top-4 lever dog stadig efter sejren over Sassuolo i midtugen, der er kun 1 point op til Napoli på 4.pladsen, og 3 op til Atalanta og AC Milan. De kan stadig nå det, men det bliver ikke en let opgave at overvinde Inter, som godt nok allerede har vundet mesterskabet, men som ville elske at drille Juventus.

Lige pludselig gik det voldsomt stærkt for Inter i toppen af Serie A, fra at have haltet bag bysbørnene fra AC Milan i første halvdel af sæsonen, så er det blevet til et stensikkert mesterskab på baggrund af deres fremragende resultater i 2021. Den gale italienske indpisker Antonio Conte råder over et utrolig homogent hold, der er styr på organisation, spillerne arbejder hårdt for hinanden, og så har de den offensive klasse, der skal til for at vinde de tætte topkampe. I midtugen havde Inter overskud til at spare lidt af de faste startere, og stadig hente en sejr hjemme over Roma, der er ingen tvivl om, at Conte har prioriteret dette opgør imod hans tidligere klub højere end midtugens kamp, så selvom gæsterne ikke har noget på spil i tabellen, så er jeg sikker på, at de ikke kommer og ligger sig fladt ned.

Juventus:

Inter:

  • Arturo Vidal (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Aleksander Kolarov (Forsvar, Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, Rabiot, Bentancur, Chiesa; Dybala, Ronaldo

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Lautaro, Lukaku.


Odds på Juventus – Inter

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 17:48.


Odds-forslag: Endnu et hak i tuden til de zebrastribede

Juventus befinder sig i en meget uvant situation med to spillerunder tilbage af sæsonen, normalvis ville de allerede have sikret mesterskabet for en måneds tid siden, men i denne sæson er de dumpet helt ned på 5.pladsen. Der er ikke langt op til Champions League-billetterne, men det kræver formentlig maksimum point i de sidste to kampe, for kampen om, at spille med i den fineste europæiske turnering er tæt.

Inter kommer ind til dette opgør efter de allerede har sikret sig mesterskabet, så der ikke det store på spil for Milano-klubben, i hvert fald ikke i tabellen. Men prestige og håneret, det er der masser af! Det var helt tydeligt med Contes startopstilling i torsdags, at dette opgør var langt vigtigere end det seneste opgør imod Roma. Der blev sparet spillere i alle kæder, formentlig med tanke på, at have de bedst mulige forudsætninger for at gøre ondt værre for Juventus lørdag aften. Juventus er blevet gjort til relativt store favoritter, og det er jeg ikke helt enig i. Oddsene må være sat ud fra at Juventus naturligvis har meget mere på spil end Inter, men med den vindermentalitet Antonio Conte besidder, så er jeg meget sikker på, at han kommer for at vinde. Med de helt igennem ustabile og uinspirerede indsatser vi har set fra Juventus igennem hele sæsonen, så kan jeg ikke helt forstå hvorfor de skal være så store favoritter. Der er stadig ingen tilskuere på stadion i Italien, så hjemmebanefordelen er minimal. Af Juventus 9 kampe imod top-seks i ligaen har de blot vundet tre, deres to seneste nederlag i ligasammenhæng er kommet til AC Milan og til Napoli, og her kommer de suveræne mestre så på besøg – på trods af jagten på Champions League-billetter, så mener jeg ikke at Juventus i deres nuværende format, har hvad der skal til for at slå Inter her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,72
X2
Besøg Nordicbet *


Juventus – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus indtager 5.pladsen i Serie A med 72 point, 3 mindre end Atalanta på 2.pladsen og AC Milan på 3.pladsen, og 1 point mindre end Napoli på den sidste Champions League-givende 4.plads.

  • Den er i hus! Inter har sikret sig sit første italienske mesterskab siden 2010, i skrivende stund har de 13 points forspring ned til 2.pladsen, imponerende!

  • Ronaldo bliver ved at hamre mål i kassen, han fører topscorer-ræset i Serie A med imponerende 28 kasser.

  • Romelu Lukaku har været en kæmpe del af Inters triumf i denne sæson, belgieren står noteret for 22 ligamål.
  • Inter vandt sæsonens første indbyrdes opgør i Serie A med 2-0, den første sejr til Milano-klubben i de seneste ti indbyrdes opgør. I denne sæsonens Coppa Italia-semifinale måtte de give fortabt efter et 1-2 hjemme og 0-0 ude imod de zebrastribede.


Expected Goals: Juventus vs. Inter – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGInterResultatxG
Sassuolo – Juventus(1-3)2,52 – 1,61Inter – Roma(3-1)1,71 – 1,36
Juventus – AC Milan(0-3)1,13 – 1,46Inter – Sampdoria(5-1)2,26 – 2,29
Udinese – Juventus(1-2)0,32 – 1,95Crotone – Inter(0-2)0,71 – 2,4
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Juventus – Inter d. 15. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar