18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Inter: Odds og optakt den 3. april 2022

Der bliver smæk på søndag aften, når Juventus og Inter kæmper om vigtige point til topstriden i Serie A. (Foto: Bildbyrån)
Der bliver smæk på søndag aften, når Juventus og Inter kæmper om vigtige point til topstriden i Serie A. (Foto: Bildbyrån)

Derby d’Italia, opgøret mellem to af de største klubber i Italien løber af stablen søndag aften i Torino, og der er ikke blot håneret på spil, Juventus og Inter kæmper nemlig om vigtige point til den tætte topstrid i Serie A. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Inter. Der er kampstart søndag d. 3. april 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Juventus – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Massimiliano Irrati
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 8°, svag vind

Optakt til Juventus – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er spænding for alle pengene i toppen af Serie A, hvor Milan, Inter og Napoli skiftes til at sidde på rækkens 1.plads. Ingen af de tre mandskaber viser den fornødne stabilitet til at stikke af, så der bliver formentlig spænding til det sidste. Milan topper rækken med 66 point, Napoli følger efter med 63 point, mens Inter med en kamp i hånden har 60 point. Selv Juventus har et spinkelt håb med 59 point på 4.pladsen, men det ville være et comeback af en anden verden, hvis Den Gamle Dame spiller sig tilbage i mesterskabskampen. Der venter en ualmindelig spændende afslutning på Serie A-sæsonen!

Juventus viste med nederlaget i Champions League til Villarreal, at der stadig er laaangt op til fordums styrke, men i Serie A går det faktisk forbavsende godt for Den Gamle Dame. Den italienske storklub er uden nederlag i de seneste 18 ligakampe, og kommer til dette opgør med fire sejre på stribe, godt nok mod overkommelige modstandere, men ikke desto mindre går resultaterne Juves vej. Den flotte stime har også givet et spinkelt håb om at bringe sig på banen i forhold til det italienske mesterskab. I skrivende stund er der 7 point op til Milan på 1.pladsen, og kun 1 op til Inter på 3.pladsen, som dog har en kamp i hånden. Spillet er stadig ikke voldsomt smukt, men med en standhaftig defensiv og Serie A-topscoren i front, så kan man ikke helt afskrive Juve endnu.

Inter lignede tidligere på sæsonen et hold på sikker mesterskabskurs, men der er gået ualmindeligt meget slinger i valsen på det seneste. De forsvarende italienske mestre har blot vundet én af de seneste syv ligakampe, en hjemmekamp mod ligaens bundskraber fra Salernitana. Inzaghis mandskab er gået helt død, og ligner ikke længere det mandskab, som tidligere på sæsonen spillede noget af Italiens mest underholdende fodbold. Især offensiven er i krise, og på nær i sejren over Salernitana, så har Inter maksimalt scoret et mål i seks af de seneste syv ligakampe. De seneste to kampe er endt 1-1 mod Torino og Fiorentina, så det virker ikke til at Inter er på vej tilbage på rette spor. Til dette opgør er De Vrij tvivlsom, og det samme er Lautaro Martinez, som har været ude med corona.


Juventus:

  • Kaio Jorge (Angreb, Reserve) – Skader
  • Luca Pellegrini (Back, Reserve) – Karantæne
  • Weston McKennie (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet


Inter:

  • Stefan de Vrij (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, de Ligt, Chiellini, Danilo; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata

Inter forventet startopstilling: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko


Odds på Juventus – Inter

Bookmakerne har Inter som snævre favoritter.


Odds-forslag: Målene udebliver i det vigtige Derby d’Italia

Det spidser til i toppen af Serie A, hvor der er tæt kamp om denne sæsons Scudetto. Inter er dumpet et par pladser ned i tabellen efter et par sløje måneder, mens Juventus efter en flot stime på 18 kampe uden nederlag pludselig byder sig til i periferien af mesterskabskampen. Med en sejr her kan Juve faktisk overhale Inter på 3.pladsen, som dog har spillet en kamp mindre.

Der er ikke en finger at sætte på Juves pointhøst i disse dage, men spillet lader stadig meget tilbage at ønske. Det er klassisk Allegri-mentalitet, som skinner igennem hos hjemmeholdet, 3 point er det eneste som betyder noget, og så betyder det ikke så meget om der også er underholdning for pengene. Derfor kan vi formentlig endnu engang se ind i en kamp, hvor Juventus kommer til at stå afventende på egen banehalvdel, og håbe på, at der i løbet af kampen falder et par chancer af til Vlahovic i den anden ende. Med det niveau Inters offensiv ligger for dagen for tiden, så bør der være udmærkede chancer for at Juventus kan holde de forsvarende mestre fra fadet.

Kun 2 af Juventus’ hidtidige 11 kampe mod hold fra top-8 i Serie A er gået over 2.5 mål, og det siger lidt om den spillestil de ligger for dagen i de store kampe. Tidligere på sæsonen kunne Inter måske have gjort det til et mere underholdende opgør, men selvtilliden hos de forreste folk er helt i bund for tiden. Der er uhyre vigtige point på spil, så begge mandskaber vil formentlig være bange for at komme bagud tidligt i opgøret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,93
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Juventus – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus er nummer 4 i Serie A med 59 point. Statistikken er på 17-8-5 og målscoren 47:26.

  • Inter er nummer 3 med 60 point. Statistikken er på 17-9-3 og målscoren 62:24.

  • Juventus’ Dusan Vlahovic er topscorer i Serie A med 21 kasser.

  • Lautaro Martinez topper listen for Inter med 14 scoringer.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 1-1 efter en sen straffesparksudligning fra Paolo Dybala.


Expected Goals: Juventus vs. Inter de seneste tre kampe:

JuventusResultatxGInterResultatxG
Juventus – Salernitana(2-0) 2,37 – 0,48Inter – Fiorentina(1-1) 1,71 – 1,5 
Juventus – Villarreal(0-3) 0,88 – 2,32Torino – Inter(1-1)1,96 – 1,99 
Sampdoria – Juventus(1-3)1,85 – 1,82Liverpool – Inter(0-1) 1,49 – 0,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Inter?

Juventus – Inter spilles søndag den 3. april 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – Inter?

Juventus – Inter spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv første kommentar

Skriv et svar