18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Cagliari: Odds og optakt den 21. december 2021

Kan Bonucci og co. klare skærene hjemme mod Cagliari? (Foto: Bildbyrån)
Kan Bonucci og co. klare skærene hjemme mod Cagliari? (Foto: Bildbyrån)

Det har ikke været nogen stor sæson for Juventus indtil videre, men de har alle muligheder for at slutte 2021 af med en sejr, når bundholdet fra Cagliari kommer på besøg tirsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Cagliari. Der er kampstart tirsdag d. 21. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Juventus – Cagliari: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: -1° og svag vind


Optakt til Juventus – Cagliari: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver med al sandsynlighed ikke til mere end en sæson på det jævne for Juventus, som her næsten halvt inde i sæsonen blot indtager 7. pladsen i Serie A. Det er kun blevet til sejr i halvdelen af sæsonens første atten kampe, og det er ikke hverdagskost for det italienske storhold, som inden sidste sæson havde snuppet hele ni mesterskaber i streg. De seneste fire ligakampe har budt på 10 point, som isoleret set jo er meget godt, men hvis man kigger på modstanden i de kampe, så har det også været fra den nederste halvdel af ligaen.

Juves defensiv er igen i denne sæson en af Serie A’s bedste, men det helt store problem finder vi i offensiven, som virker ualmindeligt uinspireret. Hele tolv hold har scoret flere mål end ‘Den Gamle Dame’ i denne sæson. Der er lidt skadesproblemer i Juve-lejren forud for dette opgør, men bredden bør være til at stille et hold, som kan hamle op med Cagliari.

Cagliaris ledelse havde ingen tålmodighed i starten af sæsonen, så træner Semplici blev smidt på porten efter kun tre spillerunder, og siden har den rutinerede Serie A-træner, Walter Mazzari, stået i spidsen for sardinerne men uden succes. Gæsterne ligger næstsidst i tabellen og står blot noteret for en enkelt sejr i de første atten spillerunder. Der er godt nok kun tre point op til Spezia over stregen, men desværre for øboerne, er der ikke noget, som tyder på, at den dårlige stime er ved at vende.

De seneste ti ligakampe har ikke budt på sejr, slut november/start december bød på fire x’er i streg, men de seneste to kampe er endt i to 4-0 nederlag. Særligt bekymrende var weekendens hjemmebanenederlag på 4-0 til Udinese. Hverken offensivt eller defensivt kører det særlig godt. Eneste lyspunkt for gæsterne er Joao Pedro, som holder et imponerende højt målsnit.

Juventus:

  • Aaron Ramsey (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
  • Danilo (Back, Fast) – Skadet
  • Paulo Dybala (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Luca Pellegrini (Back, Reserve) – Tvivlsom

Cagliari:

  • Kevin Strootman (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Nahitan Nández (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Marco Rog (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Sebastian Walukiewicz (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro; McKennie, Arthur, Rabiot; Bernardeschi, Kean, Morata.

Cagliari forventet startopstilling: Cragno; Ceppitelli, Godin, Caceres; Bellanova, Grassi, Deiola, Dalbert, Lykogiannis; Joao Pedro, Keita.


Odds på Juventus – Cagliari

Bookmakerne ser Juventus som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Gammel dame i kontrol

Juventus er milevidt fra fordums styrke i denne sæson. De zebrastribede har stadig et habilt hold, men der kan ikke herske tvivl om, at de ikke har niveau til at følge med de aktuelle tophold. Defensiven er egentlig fin nok, Bonucci, Chiellini og De Ligt holder et fint niveau, men både midtbane og angreb ser ganske ordinært ud. Mon ikke, der bliver hentet lidt offensiv fire-power til januar? Her har Juventus dog alletiders chance for at gå på juleferie med tre point, for Cagliari viser ingen tegn på fremgang, tværtimod.

Juventus er blevet gjort til ganske store favoritter her, og det er der jo ikke noget at sige til, men ikke én gang i sæsonen har de zebrastribede hentet en stor sejr, så nogen maltraktering af Cagliari er jeg ikke sikker på,det bliver. Til gengæld er Juves defensiv så solid, og Cagliaris offensiv så tam, at jeg godt kunne forestille mig en kontrolleret hjemmesejr med rent bur. De fem seneste ligasejre er alle vundet til nul, og det bør der også være gode muligheder for her mod Cagliari, som er et ligaens mindst scorende mandskaber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,77
Juventus vinder til nul
Gå til Unibet *


Juventus – Cagliari: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus er nummer 7 med 31 point. Statistikken er på 9-4-5 og målscoren 25-17.

  • Cagliari er nummer 19 med 10 point. De har en statistik på 1-7-10 og målscoren 17:38.

  • Alvaro Morata og Paulo Dybala deler topscorerværdigheden for Juventus med fem ligamål hver.

  • Joao Pedro har stået for ni ligamål i denne sæson, det er over halvdelen af Cagliaris mål.

Expected Goals: Juventus vs. Cagliari– de seneste tre kampe

JuventusResultatxGCagliariResultatxG
Bologna – Juventus(0-2)1,00 – 1,16Cagliari – Udinese(0-4)0,10 – 0,51
Venezia – Juventus(1-1)0,33 – 1,63Cagliari – Cittadella(3-1)3,60 – 0,31
Juventus – Malmö FF(1-0)2,09 – 0,18Inter – Cagliari(4-0)4,15 – 0,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Cagliari?

Juventus – Cagliari spilles tirsdag den 21. december 2021 klokken 20:45.

Hvor spilles Juventus – Cagliari?

Juventus – Cagliari spilles på Allianz Stadium i Torino

Skriv første kommentar

Skriv et svar