18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – Atalanta: Odds og optakt den 27. november 2021

En forundret Leonardo Bonucci, som muligvis undrer sig over hvorfor Juventus blot indtager 8.pladsen i Serie A? (Foto: Bildbyrån)
En overrasket Leonardo Bonucci, som muligvis undrer sig over hvorfor Juventus blot indtager 8.pladsen i Serie A. (Foto: Bildbyrån)

En af Serie A-rundens helt store brag løber af stablen lørdag aften, når de engang så mægtige Juventus tager imod klassens frække dreng fra Atalanta. Juventus kæmper med at hænge på top-4, så en sejr her mod en direkte konkurrent ville virkelig lune i Torino. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – Atalanta. Der er kampstart lørdag d. 27. november 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Juventus – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Giovanni Ayroldi
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 4°, svag vind


Optakt til Juventus – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Juventus kæmper stadig med at finde ind i en ordentlig rytme af brugbare resultater. Stimer er til for at blive brudt, og det har været tilfældet for ‘Den Gamle Dame’ hver gang man indtil videre har tænkt, at nu er de endelig tilbage. En forfærdelig start på sæsonen blev efterfulgt af en flot stime på seks sejre i streg, som så blev afbrudt af tre kampe uden sejr. På det seneste er resultaterne begyndt at gå Juves vej igen, men tirsdagens Champions League-kamp mod Chelsea bekræftede, at de zebrastribede er langt fra fordums styrke. I Serie A handler det i høj grad om at hænge på i top-4 ræset, i skrivende stund har Juve 4 point op til morgendagens modstander fra Atalanta, som pt. sidder på den vigtige placering. En sejr vil bringe værterne meget tættere på den sjove del af rækken, mens et nederlag vil efterlade dem med et kedeligt hul på 7 point. Juve har en håndfuld spillere på fraværslisten til dette opgør, hvor Danilo og Chiellini er de mest etablerede spillere. Erstatningerne i de Ligt og Cuardrado er dog ganske udmærkede!

Atalanta er efterhånden blevet en fast bestanddel af den italienske top, og denne sæson er ingen undtagelse. Det vildt underholdende og offensive mandskab under ledelse af Gasperini har dog endnu til gode at udfolde sig som i de seneste par sæsoner. Præstationerne har været mindre iøjnefaldende, men resultaterne har stadig været så stabile, at de endnu engang spiller med i den øverste del af Serie A. Gæsterne kommer med to friske Serie A-sejre i bagagen, mens det i denne uges Champions League-opgør mod Young Boys blot blev til et skuffende X. Ligesom det gør sig gældende hos Juventus, så mangler Atalanta også at komme ind i en god og lang stime af brugbare resultater. Atalanta har også et par markante navne på fraværslisten til dette opgør, den målfarlige Robert Gosens er tilbage i træning, men det er tvivlsom om han kommer i spil i morgen, derudover mangler også Zappacosta og Hateboer, som normalt ville presse på for en startplads.

Juventus:

 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Aaron Ramsey (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Federico Bernadeschi (Kant, Reserve) – Skadet
 • Matteo De Sciglio (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Danilo (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Atalanta:

 • Robert Gosens (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Hans Hateboer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Davide Zappacosta (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Matteo Lovato (Forsvar, Reserve) – Skadet

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, de Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Chiesa, McKennie, Locatelli, Rabiot; Dybala, Morata

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Palomino, Djimsiti; Mæhle, Freuler, De Roon, Pezzella; Malinovskyi, Pasalic; Zapata


Odds på Juventus – Atalanta

Bookmakerne ser Juventus som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Ligaens stærkeste udehold får point igen

Sæsonen er stadig lang, men der er ingen tvivl om, at dette er et vigtigt opgør for Juventus, som med et nederlag vil være 7 point efter Atalanta på 4.pladsen. Med de præstationer Juventus har lagt for dagen i denne sæson, så er det svært for alvor at tro på dem i dette opgør. Allianz Stadium i Torino har langt fra været det fort, som det har for vane at være. Juventus seks hjemmekampe i Serie A har blot kastet tre sejre af sig indtil videre, og her er de oppe imod det hidtil bedste udehold i ligaen. Gæsterne fra Atalanta har vundet fem og krydset en af deres hidtil seks udekampe.

Juventus er efterhånden kommet ud af den resultatmæssige krise som de havde i starten af sæsonen, men de spillemæssige præstationer lader meget tilbage at ønske. Hos Atalanta er spillet til gengæld begyndt at flyde bedre på det seneste, selvom det ikke resulterer i 3 point hver gang. De offensive spillere hos gæsterne virker til at ramme formen for tiden, både Muriel og Zapata har fået hul på målbylden, og det kan komme til at gøre ondt på et Juventus-mandskab, som virker noget ubalanceret. Ud fra oddsene vurderer bookmakerne Juventus som et marginalt bedre hold end Atalanta, men den køber jeg ikke. Godt nok står Atalantas defensiv ikke altid snorlige, men deres offensive evner er langt bedre end Juventus’. I sidste sæson lykkedes det Atalanta at komme afsted med 4 point i de to indbyrdes opgør mod Juve, og der bør være udmærkede forudsætninger for at de også får point med lørdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,77
X2
Gå til Marathonbet *


Juventus – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

 • Juventus er nummer 8 i Serie A med 21 point efter tretten spillerunder. Statistikken er på 6-3-4 og målscoren 18-15.
 • Atalanta er nummer 4 med 25 point, en statistik på 7-4-2 og målscoren 27:17.
 • Topscorerværdigheden hos Juve bliver pt. delt af Bonucci og Dybala, som hver har lavet tre mål.
 • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med otte mål i Serie A.
 • I sidste sæsons Serie A endte de to indbyrdes opgør mellem Juventus og Atalanta begge med få mål. I Torino blev det 1-1, mens Atalanta vandt med 1-0 hjemme i Bergamo.
Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Juventus vs. Atalanta – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGAtalantaResultatxG
Chelsea – Juventus(4-0)2,57 – 0,43Young Boys – Atalanta(3-3)1,48 – 1,31
Lazio – Juventus(0-2)0,31 – 3,26Atalanta – Spezia(5-2)3,05 – 0,89
Juventus – Fiorentina(1-0)1,1 – 0,64Cagliari – Atalanta(1-2)0,54 – 3,9
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Juventus – Atalanta?

Chelsea – Juventus spilles lørdag den 27.november 2021 klokken 18:00.

Hvor spilles Juventus – Atalanta?

Chelsea – Juventus spilles på Allianz Stadium.

Skriv et svar