18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Juventus – AC Milan: Odds og optakt den 19. september 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften er der storkamp fra den italienske Serie A, når de to traditionsklubber Juventus og AC Milan hamrer sammen. Værterne har fået en horribel start på sæsonen med 1 point i de første tre kampe, mens gæsterne har hentet maksimum point. Er det endelig blevet tid til en Juve-sejr eller fortsætter krisen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – AC Milan. Der er kampstart søndag d. 19. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Juventus – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Doveri
Stadion: Allianz Stadium
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 25. september 2021 12:33.


Optakt til Juventus – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er to af de mest vindende klubber i italiensk fodboldhistorie, som tørner sammen søndag aften i Torino, så der er god grund til at glæde sig! AC Milan har fået spillet sig ud af det sorte hul de har befundet sig i i snart mange sæsoner, mens de ellers så uovervindelig Juventus hænger gevaldigt med næbbet. Det bliver uden tvivl tæt!

Juventus har fået en helt forfærdelig sæsonstart. Der var ellers optimisme at spore hos fansene, da rutinerede Allegri erstattede Pirlo på trænerbænken forud for sæsonen. Indtil videre har trænerskiftet dog ikke båret frugt, og Juventus har slet ikke formået at rejse sig fra deres skuffende sæson i fjor. De første tre kampe har blot budt på 1 point til de zebrastribede, som startede ud med et x mod Udinese, og herefter har tabt til både oprykkerne fra Empoli og rivalerne fra Napoli. Hvis man skal sige noget positivt om sæsonstarten, så er det, at Juventus startede godt ud i Champions League i tirsdags, hvor de ingen problemer havde med overkomme vores svenske naboer fra Malmø, som måtte se sig slået med 3-0. ‘Den Gamle Dame’ var hårdt ramt af fravær til sidste weekends kamp mod Napoli, men nu kan de igen stille med den foretrukne startellever.

Milan leverede en af de helt store overraskelser i Serie A i sidste sæson, hvor de for første gang i mange år blandede sig i topstriden. Det blev ikke til den helt store triumf, da mesterskabet gik til lokalrivalerne fra Inter, men 2.pladsen var stadig langt over forventning. Den italienske storklub er også kommet godt fra land i denne sæson med tre sejre ud af tre mulige. Senest blev det til en flot og fortjent sejr over Lazio, som var sæsonens første alvorlige test. Onsdag aften gjorde Milan comeback i Champions League efter syv års fravær, og her blev de virkelig kastet for løverne på Anfield. Liverpool lagde ud i et voldsomt tempo, og det virkede i store dele af kampen til at gå en kende for stærkt for Milan, som trods alt slap med æren i behold efter nederlaget på 3-2. Heldigvis for milaneserne bliver der ikke kørt samme hæsblæsende tempo i Serie A, så mon ikke, at de er lidt roligere på bolden her mod Juventus? Milans trup er nærmest fit for fight, Zlatan døjer dog som altid med lidt småskavanker, og det er tvivlsomt om han når at blive klar.

Juventus:

  • Arthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Kaio Jorge (Angreb, Reserve) – Skadet

AC Milan:

  • Tiemoue Bakayoko (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rade Krunic (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro; Chiesa, Bentancur, Locatelli, McKennie; Morata, Dybala

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Kjær, Hernandez; Kessie, Tonali; Florenzi, Diaz, Rebic; Giroud


Odds på Juventus – AC Milan

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 25. september 2021 12:33.


Odds-forslag: ‘Den Gamle Dame’ vågner nu

Normalvis ville et opgør mellem Juventus og Milan emme af topbrag, men med Juventus skuffende udlæg på sæsonen er det nærmere top mod bund søndag aften. Juventus er allerede 8 point bag de førende hold i Serie A, og det er meget langt fra den selvforståelse de har i Torino. Kvaliteten i Juventus-truppen skal man dog ikke tage fejl af, de har fortsat den bedste og bredeste trup i ligaen, og mon ikke, at de snart finder tilbage til deres sædvanlige niveau, eller i hvert fald noget der minder om det.

Hjemmeholdet fik endelig sæsonens første sejr i tirsdags, da de tog hul på endnu en Champions League-sæson. Selvom Malmø selvfølgelig er en overkommelig modstander, så var det en flot indsats Juventus lagde for dagen, så der er grund til optimisme. Milan var onsdag tilbage i Champions League for første gang i syv år, og kampen mod Liverpool så ud til virkelig at tære på kræfterne. Det var 85 minutters overlevelse for Milan, som stressede jagtede rundt efter bolden. Jeg kan ikke tro, at Juventus’ forfærdelige Serie A resultater får lov at vare meget længere. De har hjemmebanefordelen her, truppen er igen fit for fight, og de står med kniven for struben. Der skal en sejr til, hvis ikke forspringet til ligaens tophold skal blive alt for stort allerede nu. De har kvaliteterne og rutinen til at spille sig ud af krisen, og det tror jeg også de gør her mod et Milan-mandskab, som må have ømme stænger efter en hård kamp på Anfield i midtugen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,21
1-tallet
Gå til Marathonbet *


Juventus – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus har fået en katastrofal start på den nye sæson med 1 point i tre kampe. Statistikken lyder på 0-1-2 og en målscore på 3:5.

  • AC Milan er kommet fornemt ud af starthullerne, og indtager en del 1.plads i Serie A med 9 point efter tre kampe. Statistikken lyder på 3-0-0 og en målscore på 7:1.

  • Morata, Dybala og Cuadrado deler topscorerværdigheden hos Juve med 1 mål hver.

  • Olivier Giroud og Rafael Leao deler topscorerværdigheden for Milan med to sæsonmål hver. I weekenden fik også Zlatan gang i målscoringen, i hvad der var hans først kamp i sæsonen.

  • De to indbyrdes opgør i sidste sæson endte med en sejr til hvert hold, i begge tilfælde var det udeholdet, som løb med sejren.


Expected Goals: Juventus vs. AC Milan – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGAC MilanResultatxG
Malmø FF – Juventus(0-3)0,38 – 3,01Liverpool – Milan(3-2)2,73 – 1,53
Napoli – Juventus(2-1)2,31 – 1,14Milan – Lazio(2-0)3,05 – 0,52
Juventus – Empoli(0-1)1,49 – 0,85Milan – Cagliari(4-1)2,57 – 0,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar