18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Juventus – AC Milan: Odds og optakt den 9.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Vi har et ordentlig brag i vente når de to italienske storklubber, Juventus og AC Milan, hamrer sammen søndag aften. Kampen om Champions League-billetter er sjældent set tættere, vi har fem hold der konkurrer om tre pladser med fire spillerunder igen. Det bliver et gys i Torino! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Juventus – AC Milan . Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Juventus – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Stadium, Torino
Vejret: 16°, svag vind


Optakt til Juventus – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en sæson langt under Juventus-standard i denne sæson, efter imponerende 9 mesterskaber på stribe, er denne sæson reduceret til en kamp for blot at ende i top-4. Det har været alt for svingende for Juventus sæsonen igennem, træner Andrea Pirlo virker ikke til for alvor, at have fået sat sit aftryk på holdet og resultaterne har været derefter. Inter snuppede mesterskabet i sidste weekend, og nu slås de andre tophold om resterne. Lazio indtager 6.pladsen med fem point op til Atalanta, Juventus og Milan, som alle har 69 point. Romerne har dog en kamp i hånden i forhold til de øvrige hold, så hvis de vinder den, så står vi en situation hvor der er 2 point imellem 6.pladsen og 2.pladsen med fire runder tilbage, og blot tre Champions League-pladser at spille om. Juventus kunne ånde lettet op i seneste spillerunde, da de med to sene mål kom fra Udinese med 3 point på trods af endnu en horribel indsats.

AC Milan fløj afsted i den første halvdel af sæsonen, de virkede fuldkommen ustoppelige og indtog også fortjent 1.pladsen i lang tid. Men som så mange eksperter havde ytret, så var det næsten for godt til at være sandt. De havde ret. Gæsterne har i det sidste stykke tid mere lignet det Milan hold, man havde forventet før sæsonen gik i gang, og deres kamp for mesterskabet er endt ud i en kamp for blot at ende i top-4. Fra nederlaget til Juventus tilbage i januar, er det aldrig rigtig blevet det samme for milaneserne, de har haft svært ved at få sat en god stime af resultater sammen i 2021, hvor de ikke på noget tidspunkt har vundet mere end to gange i træk. Efter to nederlag i træk til Sassuolo og Lazio, kom de dog tilbage på sporet i seneste spillerunde, hvor de hentede 3 point imod Benevento. De skal finde tilbage til det niveau de viste i starten af sæsonen, hvis ikke også top-4 skal forsvinde ud af hænderne på dem.

Juventus:

  • Merih Demiral (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Tvivlsom

AC Milan:

  • Samu Castillejo (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Alex Sandro, Bonucci, De Ligt, Danilo; McKennie, Rabiot, Bentancur, Cuadrado; Ronaldo, Dybala.

AC Milan forventet startopstilling: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic.


Odds på Juventus – AC Milan

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Kun tilfredshed ved 3 point

Det bliver det rene gys når Juventus søndag aften tager imod AC Milan. Det ville være en skuffelse af dimensioner, hvis ikke Juventus kvalificere sig til Champions League næste sæson, og det ville det faktisk også for AC Milan med tanke på, at de har indtaget en af de fire øverste positioner hele sæsonen igennem. Det er enormt vigtigt for de to italienske traditionsklubber, at være med i det fineste selskab, men med deres nuværende formkurver kan de godt ende galt.

Juventus råder stadig over en af de bedste defensiver i Serie A, men det defensive fundament har virket mere skrøbeligt i denne sæson, og især på det sidste. Da Udinese scorede i weekenden, var det 10. Serie A kamp i træk hvor Juventus indkasserede mål, og med forventede kampbillede til denne kamp, så er der gode chancer for at gæsterne kommer på tavlen. Juventus har hjemmebanen søndag, og jeg forventer også, at de kommer til at være mest på bolden. Det passer AC Milan virkelig godt, de har leveret deres bedste præstationer i sæsonen, når de har fået lov at køre omstillinger. Gæsterne har lidt af de samme problemer defensivt, i store del af sæsonen har de ellers gjort det fortrinligt, men heller ikke de formår at holde mange clean sheet for tiden. Milan har indkasseret mål i 7 af deres seneste 8 kampe. Med tanke på kampens betydning, så vil et mål til et af holdene virkelig åbne kampen op. Et nederlag ville være fortalt for begge mandskaber, og et X ville egentlig ikke være meget bedre med tanke på de to point forfølgerne er efter. Jeg tror, at vi får en hæsblæsende affære imellem to hold, som skal gå indædt efter 3 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,70
Begge hold scorer
Besøg Nordicbet *


Juventus – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Juventus indtager 3.pladsen i Serie A med 69 point, lige så mange point som Atalanta på 2.pladsen og Milan på 4.pladsen.

  • Det er gået fra mesterskabskamp til kamp for top-4 for Milan, der bliver jagtet bagfra af både Napoli og Lazio.

  • Han gør ikke det store for holdets spil på banen, men nøj hvor kan han lave mål! Ronaldo bliver ved at hamre mål i kassen, han fører topscorer-ræset i Serie A med imponerende 27 kasser.

  • AC Milan råder også over en aldrende målsluger, Zlatan Ibrahimovic står noteret for 15 ligamål.
  • AC Milan har det ikke alt for godt med Juventus, det er blevet til 5 nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør i Serie A. Sæsonens første møde bød på Milans første nederlag i sæsonen, da Juventus tog fra Milano med en 3-1 sejr.


Expected Goals: Juventus vs. AC Milan – de seneste tre kampe

JuventusResultatxGAC MilanResultatxG
Udinese – Juventus(1-2)0,32 – 1,95Milan – Benevento(2-0)3,7 – 0,93
Fiorentina – Juventus(1-1)1,07 – 0,88Lazio – Milan(3-0)2,28 – 2,17
Juventus – Parma(3-1)1,57 – 1,03Milan – Sassuolo(1-2)1,74 – 1,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Juventus – AC Milan d. 9. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv første kommentar

Skriv et svar