18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Inter sikrer lo scudetto mod lokalrivalerne Milan

| Sidst opdateret:


Der er lagt op til et historisk Derby della Madonnina mandag aften, når Inter kan sikre det italienske mesterskab med en sejr mod lokalrivalerne Milan. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Inter. Der er kampstart mandag d. 22. april 2024 kl. 20:45. Se kampen på bet365* eller TV2 Sport X. 

Odds og optakt til Milan - Inter i Serie A

Inter kan med en sejr mod lokalrivalerne Milan sikre det italienske mesterskab mandag aften. Foto: Gonzales Photo / Alamy Stock Photo

AC MilanInter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrea Colombo
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 5°, regn og let vind

Verona vs Inter
Verona

Uafgjort

Inter

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

AC MilanInter preview

Det har været længe undervejs, men mandag kan det så også endelig blive helt sikkert og officielt. Inter kan med en sejr i Derby della Madonnina mod lokalrivalerne Milan, sikre sig det italienske mesterskab. Og der er nok ikke en kamp, som ‘gæsterne’ hellere vil sikre det i.

Inden opgøret er de to Milano-klubber adskildt af 14 point på 2. og 1.pladsen, og en sejr til Inter vil altså gøre det matematisk umuligt for Milan at lukke hullet inden sæsonens sidste fem kampe.

Lige præcis det scenarie skal der være udmærkede forudsætninger for. Milan har nemlig brugt masser af kræfter i torsdags, hvor det blev til et skuffende exit mod Roma i Euroa League efter nederlag i begge kvartfinaler, mens Inter har kunne hvile stængerne og se frem mod mandagens Milano-derby.

Milan har dog vist sig flot frem i foråret, hvis vi lige fraregner de to kampe mod Roma og weekendens 3-3’er mod Sassuolo, ligesom Inter er faldet en del i kadence over de seneste par uger. Det er derfor ikke umuligt, at i rossoneri kan få noget med fra San Siro, i et opgør, som de vil gøre alt for ikke at tabe.

Forventede startopstillinger AC Milan – Inter

AC Milan: Skader og karantæner

Inter: Skader og karantæner

Odds-forslag: Bedste mandag i mands minde for Inter

Inter har været i en klasse for sig i Serie A i denne sæson, og kan velfortjent lade sig krone som italienske mestre inden længe. Og måske allerede mandag?

Siden CL-exit til Atletico Madrid har Inter virket til at tage liiidt for let på tingene i ligaen, hvor de ikke har ramt det vanlige høje niveau i de seneste par uger. Mandag regner jeg dog med, at Inzaghis mandskab viser sig fra deres bedste side – det bliver nemlig ikke meget bedre end at vinde lo scudetto mod lokalrivalerne på den fælles hjemmebane.

Inter har vundet de fem seneste opgør mod Milan, og sæsonens første af slagsen blev vundet med knusende 5-1. Der er ingen, som når i nerazzurri til sokkeholderne, når de rammer niveau.

Milan har været gode i foråret, men de to præstationer mod Roma i Europa League var bekymrende. Presspillet fungerer slet ikke, og Piolo får ikke nok ud af sine profiler Hernandez og Leao. Læg dertil, at kampen i torsdags må have tæret på både psyke og fysik.

Inter bliver italienske mestre mandag aften på San Siro med en sikker sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,25
Inter vinder
Gå til Nordicbet *

AC Milan – Inter live stream

Du kan se Serie A opgøret mellem AC Milan – Inter på bet365*.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din kamp fra Serie A

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Serie A – KLIK HER!*

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles AC MilanInter?

AC Milan – Inter spilles mandag d. 22. april 2024 kl. 20:45.

Hvor spilles AC MilanInter?

AC Milan – Inter spilles på San Siro, Milano.

Forventede startopstillinger AC Milan – Inter

AC Milan: Skader og karantæner

Inter: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar