18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inter – Salernitana: Odds og optakt den 4. marts 2022

Fire kampe i streg uden en Inter-scoring. Lautaro Martinez og Edin Dzeko er gået helt i stå. (Foto: Bildbyrån)
Fire kampe i streg uden en Inter-scoring. Lautaro Martinez og Edin Dzeko er gået helt i stå. (Foto: Bildbyrån)

Inter snubler derudaf i Serie A, hvor de nu er uden sejr i de seneste fire kampe. Vågner de forsvarende mestre op til dåd, når de fredag aften skal op imod ligaens bundprop Salernitana? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Salernitana. Der er kampstart fredag d. 4. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Inter – Salernitana: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 5°, svag vind

Optakt til Inter – Salernitana: Skader, karantæner og startopstillinger

For anden weekend i træk tabte både AC Milan og Inter, noget overraskende, point i toppen af Serie A, og de to Milano-klubber er dermed blev overhalet indenom af Napoli, som nu sidder på ligaens 1.plads. Toppen i Serie A er umanerligt tæt i denne sæson, og det er ikke utænkeligt, at også Juventus og Atalanta kan blande sig i kampen om mesterskabet, hvis topholdene bliver ved med at snuble.

Det er gået helt i stå for Inter på det sidste. Det er ikke blevet til sejr i de seneste fem kampe på tværs af turneringer, det er ikke blev til sejr i de seneste fire Serie A-kampe, og det er ikke slet ikke blevet til nogle scoringer i de seneste fire kampe. Det er bekymrende så ufarlige de forsvarende mestre er for tiden. Lautaro Martinez har ikke scoret i Serie A siden opgøret mod netop Salernitana tilbage i december. Der er meget langt fra det voldsomt underholdende Inter-mandskab vi så i starten af sæsonen, og det vi ser nu. Der skal hankes op og findes tilbage til gamle dyder, hvis det skal blive til andet mesterskab i streg.

Der bør være udmærkede muligheder for at få hul på målbylden fredag aften, for Salernitana er ingen frygtindgydende modstander. Syditalienerne skraber bunden af Serie A, og ligner ikke umiddelbart et hold, som har hvad der skal til for at sikre overlevelse. I skrivende stund er der 10 point op til Cagliari, som godt nok har spillet to kamp mere, men Salernitana vælter sig ikke ligefrem i sejre, og så er 10 point jo mange. Der har dog været klar forbedring hos gæsterne i 2022, de seneste fire kampe Salernitana-kampe er alle endt uafgjort, blandt andet blev det til et flot point mod Milan, og faktisk er det blevet til point i fem af syv kampe i det nye år. Ikke helt tosset!


Inter:

  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Skadet


Salernitana:

  • Franck Ribery (Angreb, Fast) – Biluheld
  • Matteo Ruggeri (Back, Fast) – Skadet
  • Stefan Strandberg (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mamadou Coulibaly (Midtbane, Reserve) – Skadet

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Dimarco; Dzeko, Sanchez

Salernitana forventet startopstilling: Sepe; Mazzocchi, Dragusin, Fazio, Ranieri; L. Coulibaly, Ederson, Kastanos; Verdi; Djuric, Mousset


Odds på Inter – Salernitana

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: Salernitana slipper med æren i behold

Åh ja, den er lidt svær at spå om den her. Hvis Inter rammer dagen er de klasser over oprykkerne fra Salerno, og derfor er oddset på en hjemmesejr også helt i bund. Inzaghis mandskab vandt det omvendte opgør med hele 5-0 tilbage i december, og det illustrerer ganske fint niveauforskellen på de to mandskaber. Der er bare ikke så meget fut i Inters offensiv for tiden, fire kampe i streg uden at komme på måltavlen er godt nok sløjt. Tilmed har værterne været i aktion tirsdag aften mod AC Milan, og skal i næste uge forsøge at gøre comeback mod Liverpool i Champions League. De har nok at se til hos Inter.

Energien og selvtilliden er ikke på sit højeste for Inter pt., og med lidt trætte stænger fra midtugen, samt tankerne på Champions League i næste uge, så ligner det ikke umiddelbart endnu en målfest fredag aften. Salernitana er det dårligste hold i ligaen, og ikke så overraskende også det værste udehold indtil videre, så jeg kan ikke forestille mig, at de får noget med hjem fra Milano, men jeg tror på, at de med deres gode formkurve in mente trods alt kan holde nederlagets størrelse nede på et minimum. Inter snupper sejren, men det bliver ikke en målfest som i seneste indbyrdes opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,20
Inter vinder OG Under 3.5 mål
Gå til marathonbet *


Inter – Salernitana: Statistik, topscorer og H2H

  • Inter er nummer 3 i Serie A med 55 point.. Statistikken er på 3-6-16 og målscoren 20:56.

  • Salernitana er sidst i rækken med sølle 15 point. Statistikken er på 16-7-3 og målscoren 53:29.

  • Lautaro Martinez er topscorer for Inter med elleve scoringer.

  • Federico Bonazzoli har scoret seks gange i Serie A, nok til at gøre ham til Salernitana-topscorer.

  • Inter viste ingen nåde, da de vandt det omvendte opgør med hele 5-0.

Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
39
Mål imod
15
Rent bur
6
Gule kort
32
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
5


Expected Goals: Inter vs. Salernitana de seneste tre kampe:

InterResultatxGSalernitanaResultatxG
Milan – Inter(0-0)1,26 – 0,29Salernitana – Bologna(1-1)1,28 – 0,59 
Genoa – Inter(0-0)0,99 – 2,28 Salernitana – Milan(2-2)1,07 – 1,38
Inter – Sassuolo(0-2)2,96 – 1,02Genoa – Salernitana(1-1)1,61 – 0,73
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Inter – Salernitana?

Inter – Salernitana spilles tirsdag den 1. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Inter – Salernitana?

Inter – Salernitana spilles på Guiseppe Meazza i Milano

Skriv et svar