18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.14
1/10
Bologna
Juventus
Tipped at 2.14
Dagens Spil-avatar
20. maj.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Inter – AC Milan: Odds og optakt den 16. september 2023

Lørdag aften buldrer Inter og Milan sammen i Derby della Madonnina, som denne gang ikke kun handler om håneretten i Milano, men også om Serie A’s 1.plads. Vi bringer her odds, optakt og spilforslag til Inter – Milan. Der er kampstart lørdag d. 16. september 2023 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Odds og optakt til Inter - Milan i Serie A

Der bliver fuld knald på i Milano lørdag aften, når de to lokalrivaler, Inter og Milan, krydser klinger. Foto: IMAGO/Fabrizio Andrea Bertani

InterAC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simone Sozza
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 22°, svag vind og regn

InterAC Milan

Det bliver ikke meget bedre når vi snakker Serie A! Derby della Madonnina, lokalopgøret mellem Milanos to storklubber, Inter og Milan, er altid garant for masser af tænding og underholdning. Læg dertil, at de to mandskaber denne gang ikke ‘kun’ spiller om håneretten i Milano, men også en aktuel 1.plads i Serie A. Det kan næsten kun blive godt.

De to mandskaber er kommet buldrende ud af starthullerne i indeværende sæson med maksimumpoint i de tre første kampe, og forbavsende flot fodboldspil. Inter gik på landskampspause med Serie A-sæsonens hidtil stærkeste præstation, da de hjemme ødelagde Fiorentina med 4-0. Selvtilliden må være tårnhøj hos Inzaghis tropper, som pt. er de fleste eksperters bud på en kommende italiensk mester.

Milan har dog heller ikke holdt sig tilbage, og virker tilmed til at have fået implementeret sommerens mange nyerhvervelser på fineste vis. Blandt andet med en sikker 2-1 ude over Roma i seneste spillerunde. Pulisic, Reijnders og Loftus-Cheek ser alle voldsomt spændende ud på det her Milan-mandskab, og så har holdets største stjerne Rafa Leao set langt mere stabil ud end vanligt.

Inter: Skader og karantæner

AC Milan: Skader og karantæner

Forventede startopstillinger Inter – AC Milan

Odds på InterAC Milan

Bookmakerne har Inter som favoritter.

Odds-forslag: For tidligt på sæsonen til lurepasseri

I sidste sæson fik vi fornøjelsen af hele fem styks Derby della Madonnina fordelt på Serie A, Super Cup og to Champions League-semifinaler. Vurderet ud fra de opgør, er der ikke noget at sige til, at Inter sidder på favoritværdigheden lørdag aften – i nerazzurri vandt nemlig fire ud af fem opgør. Fortsætter Inzaghis tropper mon den interne dominans her?

Fire af seneste sæsons fem indbyrdes opgør gik under 2.5 mål, og der kan lynhurtigt gå fight og taktik i et lokalopgør som dette, men det er også værd at bemærke, at sæsonens første opgør i Serie A i sidste sæson (tidligt på sæsonen som dette) var en rigtig målfest. Det er ikke en knockout-kamp som tre af de fem opgør fra sidste sæson var det, og jeg tror, vi er for tidligt på sæsonen til, at der bliver spillet henholdende lørdag aften.

Der er masser af tid til at indhente et eventuelt nederlag, og derfor regner jeg med, at både Inter og Milan går benhårdt efter sejren. Læg dertil, at begge mandskaber har spillet særdeles flot offensiv fodbold i sæsonens første tre kampe, og at selvtilliden i begge lejre virker ganske høj. Der er mål og gåpåmod i de forreste folk, så anbefalingen lyder på over 2.5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *

InterAC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Inter topper Serie A med 9 point i tre kampe.

  • Hjemmeholdets statistik er på 3-0-0 og målscoren 8:0

  • Inters Lautaro Martinez er topscorer i Serie A med 5 scoringer.

  • Milan er nummer 2 i Serie A, ligeledes med 9 point i tre kampe.

  • Milans statistik er på 3-0-0 og målscoren 8:2

  • Hos Milan topper Olivier Giroud topscorerlisten med 4 kasser.

  • De to lokalrivaler krydsede klinger hele fem gange i sidste sæson på tværs af Serie A, Champions League og Super Cup. Inter vandt fire af fem opgør, og sidder i den grad på håneretten i Milano.

Expected Goals: Inter vs. AC Milande seneste tre kampe:

InterResultatxGMilanResultatxG
Inter – Fiorentina(4-0)4,52 – 0,35Roma – Milan(1-2)0,75 – 1,77
Cagliari – Inter(0-2)1 – 1,48Milan – Torino(4-1)2,76 – 0,63
Inter – Monza(2-0)2,37 – 1,21Bologna – Milan(0-2)1,17 – 0,82

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Hvornår spilles Inter – Milan?

Inter – Milan spilles lørdag den 16. september 2023 klokken 18:00.

Hvor spilles Inter – Milan?

Inter – Milan spilles på Guiseppe Meazza, Milano

Skriv første kommentar

Skriv et svar