18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Inter – Lazio: Odds og optakt den 9. januar 2022

Bliver det til endnu en sejrsdans for Inter-spillerne søndag aften? (Foto: Bildbyrån)
Bliver det til endnu en sejrsdans for Inter-spillerne søndag aften? (Foto: Bildbyrån)

Inter kom ikke i kamp torsdag mod Bologna, så der er friske stænger hos Serie A’s førerhold, når de søndag aften tager imod Lazio, som torsdag var ude i en hæsblæsende uafgjort mod Empoli. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Lazio. Der er kampstart søndag d. 9. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Inter – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Luca Pairetto
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 1°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. januar 2022 20:42.

Optakt til Inter – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Helligtrekongersdag bød på en fuldt Serie A-spillerunde, men som så mange andre steder i Europa, så raser coronasmitten også i støvlelandet. Inter tog turen til Bologna, de var på banen, men hjemmeholdet stillede ikke til kamp pga. lokale restriktioner i Emilia-Romagna regionen. Dermed blev det kun til et kort træningspas for Serie A’s førerhold, som dermed kommer med friske stænger til dette opgør. Lazio kom til gengæld i aktion hjemme mod Empoli i en af Serie A-sæsonens mest underholdende opgør. Der var fuldt fart over feltet i alle 90 minutter, men det lykkedes ikke de lyseblå romere at få mere end 3-3.

Halvt inde i efteråret haltede Inter ganske langt bag både Milan og Napoli, som bragede derudaf i toppen af Serie A, men det blev der lynhurtigt byttet om på før jul. I de seneste ti spillerunder har de forsvarende mestre Inter vundet ni og spillet en enkelt uafgjort, da Milan og Napoli samtidig har haft svært ved at fastholde deres lovende udlæg på sæsonen, ja, så har Inter nu lagt sig i spids af rækken. Pt. ligner Inzaghis mandskab et ganske sikkert bud på en italiensk mester, om end rivalerne fra AC Milan stadig byder sig godt til. Hjemmeholdet har ingen skader til dette opgør, til gengæld har de tre coronatilfælde, hvor det dog kun er Edin Dzeko, som normalt er fast mand hos de forsvarende mestre.

Maurizio Sarris Lazio-mandskab havde et noget svingende efterår, som bød på store opture med sejr over lokalrivalerne fra Roma, mens de også tildelte Inter deres eneste nederlag i sæsonen indtil videre. Som oftest er de gode præstationer dog blevet fulgt op med det stik modsatte, og derfor rækker bestræbelserne i skrivende stund ikke til mere end en 8.plads. Hovedstadsklubben var ude i en vanvittig omgang fodbold torsdag mod Empoli, kampen blev spillet i et hæsblæsende tempo, hvor begge mandskaber angreb for fuld skrue hver gang de havde chancen. Det lykkedes Lazio at hive et enkelt point i land selvom de allerede efter 8 minutter var bagud med 2-0. Faktisk spillede Sarris mandskab en dejlig omgang offensiv fodbold, men defensivt var de for nemme at løbe om hjørner med for angrebsivrige Empoli. Francesco Acerbi har gjort sig upopulære hos en gruppe Lazio-ultras, så der var stor jubel, da han midt i 1.halvleg måtte humpe fra banen med en forstrækning. Umiddelbart er Acerbi Lazios eneste mærkbare fravær til den svære udebanetur til Milano.


Inter:

  • Edin Dzeko (Angreb, Fast) – Syg
  • Martín Satriano (Angreb, Reserve) – Syg
  • Alex Cordaz (Målmand, Reserve) – Syg


Lazio:

  • Francesco Acerbi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jean-Daniel Akpa Akpro (Midtbane, Reserve) – Landshold

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Sanchez, Lautaro Martinez

Lazio forventet startopstilling: Strakosha; Hysaj, Luiz Felipe, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto; Pedro, Immobile, Zaccagni


Odds på Inter – Lazio

Bookmakerne har Inter som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. januar 2022 20:42.


Odds-forslag: Hullet si af en Lazio-defensiv kan intet stille op her

Fra da Inter i slutningen af oktober for alvor fik vind i sejlene har de forsvarende mestre virket til at være i en klasse for sig i Serie A. Formbarometret peger stødt opad for Inzaghis mandskab, som har lagt endnu et spillemæssigt lag på i forhold til sidste sæson under Antonio Conte. De seneste ti kampe har budt på hele ni sejre og blot en enkelt uafgjort, langt størstedelen af kampene er blevet vundet i yderst sikker stil. Da hjemmeholdet ikke kom i aktion torsdag, så står de med en klar fordel af friskere ben end søndagens modstander Lazio.

Lazio viste i søndags, at de kan angribe for fuld skrue. Offensiven ser ganske giftig ud med Immobile, Pedro, Anderson og Savic, men defensivt fungerer det slet ikke i denne sæson. Gæsterne har indkasseret hele 37 mål i sæsonens første 20 kampe, kun fire hold i Serie A har indkasseret flere. Til dette opgør er de tilmed uden forsvarsstyrmanden Acerbi, så der må være bange anelser for træner Sarri, når hans mandskab her står over for det mest scorende hold i ligaen. Man ved aldrig rigtig hvor man har Lazio henne i denne sæson, men umiddelbart ligner det en overordentlig svær opgave de kommer på her. Gæsterne har godt nok, som det eneste hold i denne sæson, tildelt Inter et nederlag, men det tror jeg ikke på kommer til at ske igen på søndag. Anbefalingen bliver en sikker hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Inter -1.5 (AH)
Gå til unibet *


Inter – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • Inter fører Serie A med 46 point for 19 kampe. Statistikken er på 14-4-1 og målscoren 49:15.

  • Lazio er nummer 8 med 32 point. Statistikken er på 9-5-6 og målscoren 42:37.

  • Lautaro Martinez er topscorer for Inter med elleve ligamål.

  • Ciro Immobile står noteret for fjorten kasser indtil videre.

  • I sæsonens første indbyrdes opgør vandt Lazio med 3-1 hjemme på Olimpico, det var Inters hidtil eneste nederlag i Serie A i denne sæson.

Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
39
Mål imod
15
Rent bur
6
Gule kort
32
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
5


Expected Goals: Inter vs. Lazio de seneste tre kampe:

InterResultatxGLazioResultatxG
Inter – Torino(1-0)1,47 – 0,45 Lazio – Empoli(3-3)2,61 – 2,65 
Salernitana – Inter(0-5)0,95 – 3,34Venezia – Lazio(1-3)0,92 – 0,99
Inter – Cagliari(4-0)4,15 – 0,69Lazio – Genoa(3-1)1,89 – 0,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Inter – Lazio?

Inter – Lazio spilles søndag den 9. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Inter – Lazio?

Inter – Lazio spilles på Guiseppe Meazza i Milano

Skriv et svar