18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inter – Juventus: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften står den på Derby d’Italia i Serie A! De forsvarende mestre Inter tager hjemme imod Juventus, som for første gang i ti sæsoner, blev slået af den italienske trone i sidste sæson. Det bliver med garanti en kamp med masser af nerve, men hvem af de to italienske storklubber løber med sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Juventus. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Inter – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Inter – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

På trods af en svækkelse af truppen i forhold til sidste sæson, hvor Inter vandt mesterskabet for første gang siden 2010, så var det ikke før i sidste weekend, at ‘I Nerazzurri’ indkasserede sæsonens første nederlag i ligaen. De forsvarende mestre har klaret den forbavsende godt, når man tænker på, at de har sagt farvel til Lukaku, Hakimi og træner Antonio Conte. Edin Dzeko er stemplet ind på holdet med manér og udgør næsten en lige så farlig angrebsduo med Martinez, som Lukaku gjorde det i fjor. Forsvaret er bomstærkt, om end de har været til at tale med indtil videre i sæsonen, og Barella på midtbanen bliver bare ved at lægge på hans allerede høje niveau. Det er et stærkt mandskab anført af en virkelig god træner i Simone Inzaghi.

Juventus har efterhånden fået lappet sammen på det pulserende sår som sæsonen startede ud med at være. ‘I Bianconeri’ har vundet de seneste seks kampe på tværs af Serie A og Champions League. Fire af de sejre er vundet med cifrene 1-0, og det indikerer meget godt, at det spillemæssige ikke rigtig kører på skinner endnu. Allegri er dog lykkedes med at implementere en vis form for vindermentalitet på holdet igen, den rutinerede forsvarsduo Chiellini og Bonucci fejrer igen hver en vellykket forsvarsaktion, som havde de scoret det afgørende mål i CL-finalen. Man kan komme langt med en velorganiseret defensiv, men Allegri må være lidt bekymret over det offensive spil, som lader meget tilbage at ønske.

Inter:

  • Hakan Çalhanoğlu (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Juventus:

  • Adrien Rabiot (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Paulo Dybala (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko.

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi; Chiesa, Morata.


Odds på Inter – Juventus

Bookmakerne holder Inter som favoritter.

Odds-forslag: Så går den ikke længere for ‘Den Gamle Dame’

På trods af seks sejr på stribe for Juventus, så er de forsvarende mestre fra Inter stadig klare favoritter her i Derby d’Italia. Hjemmebanefordelen tæller selvfølgelig en del, men det er formentlig også et udtryk for, at bookmakerne, lige som jeg selv, tvivler på om Juventus virkelig er tilbage for fuld skrue.

‘Den Gamle Dame’ har fået sejrene i land på det sidste, men præstationer lader meget tilbage at ønske, især offensivt. Senest var de heldige med at få fuldt udbytte i hjemmekampen mod Roma, mens de også har haft problemer med at skabe alverden i topkampene mod Milan og Napoli. Der er ikke meget pondus i Juves offensiv for tiden, og til dette opgør er de formentlig fortsat uden Dybala.

Inter har været anderledes overbevisende indtil videre i denne sæson. Især præstationerne på hjemmebane har været af høj kaliber, selvom de har x’et mod Atalanta og tabt mod Real Madrid. I begge de opgør burde Inter have taget alle 3 point målt på spil og chancer. Tre hjemmekampe i Serie A har resulteret i hele 12 kasser, så jeg forestiller mig ikke, at Juventus får lov at holde nullet endnu engang, og hvis de ikke gør det, så får de svært ved at hive point hjem med de tamme offensive præstationer de ligger for dagen. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,16
Inter vinder
Gå til Marathonbet *


Inter – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • De forsvarende mestre fra Inter indtager 3.pladsen i Serie A med 17 point efter otte spillerunder. Statistikken lyder på 5-2-1 og målscoren 23:11.

  • Juventus finder vi på 7.pladsen med 14 point, en statistik på 4-2-2 og målscoren 12:10.

  • Edin Dzeko har virkelig ramt målformen i Inter, han står noteret for seks mål allerede. Det er bare én mindre end i en hel Serie A-sæson for Roma i fjor.

  • Juventus mål i Serie A er fordelt på en håndfuld forskellige spillere, bl.a. har Dybala, Locatelli, Kean og Morata scoret to mål hver.

  • De to italienske storklubber mødtes fire gange i sidste sæson, her vandt Juventus to gange, Inter vandt en gang og den sidste blev en pointdeler.


Expected Goals: Inter vs. Juventus de seneste tre kampe:

InterResultatxGJuventusResultatxG
Inter – Sheriff(3-1)3,37 – 0,61Zenit – Juventus(1-0) 0,67 – 0,95
Lazio – Inter(3-1)2,88 – 1,58Juventus – Roma(1-0)1,19 – 1,29
Sassuolo – Inter(1-2) 1,98 – 1,92Torino – Juventus(0-1)0,68 – 1,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar