18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inter – Fiorentina: Odds og optakt den 19. marts 2022

Inter snubler derudaf i Serie A, hvor det blot er blevet til én sejr i de seneste seks kampe. (Foto: Bildbyrån)
Inter snubler derudaf i Serie A, hvor det blot er blevet til én sejr i de seneste seks kampe. (Foto: Bildbyrån)

Inter snublede igen i sidste weekend, da de kun fik et enkelt point med hjem fra Torino. Det bliver formentlig ikke nemmere denne gang, når de forsvarende italienske mestre skal op imod Fiorentina, som ser bedre ud end i mange år. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – Fiorentina. Der er kampstart lørdag d. 19. marts 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Inter – Fiorentina: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Chiffi
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 9°, frisk vind

Optakt til Inter – Fiorentina: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er umanerligt tæt i toppen af Serie A, hvor Milan, Inter og Napoli skiftes til at sidde på rækkens 1.plads. Ingen af de tre mandskaber viser den fornødne stabilitet til at stikke af, så der bliver formentlig spænding til det sidste. Milan topper rækken med 63 point, Napoli følger efter med 60 point, mens Inter med en kamp i hånden har 59 point.

Inter snublede igen i søndags, da de ikke lykkedes med at besejre Torino. Det var femte gang i de seneste seks ligakampe, at de forsvarende italienske mestre ikke hev en sejr i land, og faktisk skulle der en overtidsscoring fra Alexis Sanchez til for bare at få et enkelt point i hus. Det kører ikke for Inzaghis mandskab, som dog kan glæde sig over at konkurrenterne i toppen er næsten lige så svingende.

Fiorentina ser bedre ud end de har gjort i de sidste mange sæsoner, og er i den grad stadig en del af kampen om de europæiske billetter. Faktisk kan toscanerne bringe sig helt op på en delt 5.plads, hvis de vinder den kamp de har i hånden. Gæsterne har klaret sig fint efter afskeden med Vlahovic, og Piatek har indtil videre vist sig som en forbavsende værdig afløser med seks mål i ti kampe. Senest blev det til en vigtig og fortjent 1-0 hjemme over Bologna, men kan Fiorentina også hamle op med Inter?


Inter:

  • Stefan de Vrij (Forsvar, Fast) – Tvivlsom


Fiorentina:

  • Ingen kendte fravær

Inter forventet startopstilling: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro

Fiorentina forventet startopstilling: Dragowski; Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi; Castrovilli, Torreira, Bonaventura; Gonzalez, Piatek, Saponara


Odds på Inter – Fiorentina

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: Knastør Inter-offensiv skyder med blankt

Det spiller ikke rigtig for Inter for tiden… Den helt sikre mesterskabskurs er skiftet ud med en usædvanlig gang slingrekurs. De forsvarende italienske mestre har kun vundet én ud af de seneste seks ligakampe, vel at mærke mod bundproppen Salernitana. Hvis vi ser bort fra 5-0 sejren over Salernitana, så har Inter-offensiven set knastør ud i den seneste måneds tid, og det er der deres helt store problem ligger for tiden.

Der er muligheder for Fiorentina på lørdag, og det virker især sandsynligt, at de kan holde Inter nede på et fåtal af scoringer. Siden Vlahovic skifte til Juventus har det været småt med målfesterne for Fiorentina, som har spillet tætte og målfattige opgør på det sidste. Inter kommer formentlig til at sidde på initiativet, noget som de ikke formøbler særlig pænt for tiden, og så bliver det et defensivt orienteret Fiorentina-mandskab, som skal satse på omstillinger. Umiddelbart mangler der lidt pondus i begge lejres offensiver for tiden, så et målfattigt opgør lyder sandsynligt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,33
Under 2.5 mål
Gå til unibet *


Inter – Fiorentina: Statistik, topscorer og H2H

  • Inter er nummer 3 i Serie A med 59 point. Statistikken er på 17-8-3 og målscoren 61:23.

  • Fiorentina er nummer 8 med 46 point. Statistikken er på 14-4-10 og målscoren 47:37.

  • Lautaro Martinez topper listen for Inter med fjorten scoringer.

  • Med Vlahovic skifte til Juve, er det nu venstrebacken Christiano Biraghi, som er mest scorende Fiorentina-spiller med beskedne fire mål.

  • Inter kom hurtigt bagud i det omvendte opgør, men fik vendt kampen på hovedet i 2.halvleg, og endte med en 3-1 sejr.

Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
39
Mål imod
15
Rent bur
6
Gule kort
32
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
5
Info
NavnFiorentinaFIO
Land
Italien
ITA
CheftrænerVincenzo Italiano
Websitewww.acffiorentina.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
23
Mål
41
Mål imod
33
Rent bur
5
Gule kort
52
Røde kort
7
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
4
Mål
14
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
5
Røde kort
2


Expected Goals: Inter vs. Fiorentina de seneste tre kampe:

InterResultatxGFiorentinaResultatxG
Torino – Inter(1-1) 1,82 – 1,99Fiorentina – Bologna(1-0) 1,8 – 0,62 
Liverpool – Inter(0-1) 1,49 – 0,44Fiorentina s Verona(5-0)4,23 – 1,16 
Inter – Salernitana(5-0)4,23 – 1,16 Milan – Inter(0-0) 1,26 – 0,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Inter – Fiorentina?

Inter – Fiorentina spilles lørdag den 19. marts 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Inter – Fiorentina?

Inter – Fiorentina spilles på Guiseppe Meazza i Milano

Skriv et svar